Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η μέρα ξημερώνει στην .aNiMe//GR Town: Every Villain Is Lemons

Παλέρμο Κακοί Καλοί Ανεστραμμένο Παίκτες με ατσάλινη υπομονή Χρειάζομαι ύπνο asap

  • This topic is locked This topic is locked
141 replies to this topic

#121 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 15 April 2013 - 21:47

delete. πάτησα καταλάθος το κουμπί. Θα το ποστάρω σε λίγη ώρα που θα τελειώσω

Posted Image


"Είναι όλοι τους ηλίθιοι, δυτικοί και ανατολικοί, και αυτό το συμβούλιο είναι σκέτο φιάσκο!", φώναζε νευριασμένος ο Magneto κόβοντας βόλτες πάνω-κάτω στο δωμάτιό του. "Μα πως είναι δυνατόν, τόσες μέρες που είμαστε εδώ να μην έχουμε κάνει τίποτα, ενώ οι σούπερ ήρωες και οι homo sapiens που προστατεύουν με τόσο ζήλο μας πολιορκούν θέλοντας την καταστροφή μας! Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Λούθορ φαίνεται ότι ευχαριστιέται το γεγονός ότι σφαζόμαστε!"


Ο Magneto σταμάτησε τον βηματισμό του.


"Αυτό δεν πάει άλλο! Θα πάω να μιλήσω στον Λούθορ και αν δεν θέλει να ακούσει, δικό του πρόβλημα. Είναι σπατάλη χρόνου αυτό που συμβαίνει εδώ."


Ο Magneto ετοιμαζόταν να βγει από το δωμάτιο όταν ένιωσε μια παρουσία να τον πλησιάζει από πίσω με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Αμέσως, γύρισε και άπλωσε το χέρι του, δημιουργώντας ένα μαγνητικό πεδίο που σταμάτησε το άγνωστο άτομο ένα δευτερόλεπτο πριν τον χτυπήσει με ένα φαινομενικά υπερβολικά μικρό μαχαιράκι.


"Βρε, βρε κοίτα ποιος μας ήρθε... Ο τελευταίος από του wannabe βρακοφόρους! Έλα, προσπάθησε να με σκοτώσεις γα να τελειώνουμε με αυτή την κωμωδία, μπας και καταφέρουμε να κάνουμε και τίποτα σημαντικό σε αυτό το συνέδριο της πλάκας!", είπε πετώντας τον άγνωστο στην άλλη άκρη του δωματίου.


Ο άγνωστος δεν πτοήθηκε. Σηκώθηκε γρήγορα και προσπάθησε να ξαναεπιτεθεί με τον ίδιο τρόπο. Αυτή την φορά, ο Magneto νευρίασε για τα καλά.


"Είσαι και ηλίθιος εκτός απο αναιδής, έτσι; Νομίζεις ότι μπορείς να νικήσεις εμένα, τον άρχοντα του μαγνητισμού, με ένα μεταλλικό όπλο;"


Ο άγνωστος πετάχτηκε για δεύτερη φορά στην άλλη άκρη του δωματιού αλλά αυτή την φορά χωρίς το μαχαίρι του, που έμεινε να αιωρείται κοντά στον Magneto.


Αυτή την φορά, ο άγνωστος δεν προσπάθησε να ξαναεπιτεθεί. Έμεινε να κοιτάζει τον Magneto από την άλλη άκρη του δωματίου. Ο Magneto έριξε κάτω το μαχαίρι και άρχισε να πλησιάζει προς τον άγνωστο.


"Ό,τι έχεις να πεις, μπορείς να το πεις τώρα γιατί αργότερα θα είναι αργά. Τουλάχιστον, πέθανε με αξιοπρέπεια δίχνοντας το πρόσωπό σου. Θα ήταν ντροπή να πεθάνεις με την κουκούλα, λες και είσαι καταδότης των Ναζί! Εμπρός λοιπόν!"


"Λυπάμαι, κύριε, αλλά εσείς είστε αυτός που θα πεθάνει", είπε ήρεμα ο άγνωστος. Εκεινή την στιγμή το μαχαίρι που είχε ρίξει κάτω ο Magneto σηκώθηκε μόνο του και πήγε να τον μαχαιρώσει πισώπλατα. Ο Magneto γύρισε και κάρφωσε το μαχαίρι στον τοίχο με νεύρο.


"Είπα ότι αυτό δεν θα δουλέψει!", είπε έξαλλος. "Τολμάς να με αμφισβητ-"


Η τελευταία φράση του Magneto κόπηκε στην μέση, όταν ένιωσε ένα χέρι να τον ακουμπάει στο στήθος.


"Όχι, κύριε, δεν θα σας έκανε ζημιά. Αλλά ήταν απαραίτητο για να σας απασχολήσει και για να υποτιμήσετε τις δυνάμεις μου. Αλλά τώρα, ήρθε το τέλος για εσάς..."


Με το που το είπε αυτό, μια μαύρη λάμψη βγήκε από το χέρι του αγνώστου, τινάζοντας με βία τον Magneto στον αέρα, ο οποίος προσγειώθηκε κάτω αιμόφερτος.


Ο κουκουλοφόρος πήγε από πάνω του και ετοιμάστηκε να τον αποτελειώσει.


"Δείξε μου -γκουχ- τουλάχιστον ποιος είσαι...", είπε ο Magneto φτύνοντας αίμα.


"Λέω να σας δείξω κάτι καλύτερο, κύριε. Τι θα λέγατε για τον αρχηγό μας;", είπε ο άγνωστος και έδειξε προς το άτομο που είχε μόλις μπει στο δωμάτιο.


Ο Magneto έμεινε άφωνος. Αυτό που έβλεπε δεν μπορούσε να το χωρέσει ο νους του.


"Εσύ! Μα πως είναι δυνατόν;"


"Γιατί αμφιβάλλατε; Χαχαχα™, το βλέμα σας είναι ανεκτίμητο αυτή την στιγμή και θα ήθελα να το κοιτάζω για αρκετή ώρα ακόμα αλλά ο χρόνος σας τελειώνει εδώ και τώρα, κύριε Magneto! Στο όνομα της δικαιοσύνης, θα πρέπει να πεθάνετε!"


----------------------------


Posted Image


Posted Image


Posted Image


Posted Image


Posted Image


Posted Image


Posted Image


----------------------------


West Side:
1 ) Fandom as Joker (DC Universe)
2 ) Babba as Magneto (Marvel Disney Universe) (Δολοφόνος)
3 ) demonicMC as The Riddler (DC Universe)
4 ) Black Kaiser as Deadpool (Marvel Disney Universe) (Δολοφόνος)
5 ) Lord Leon as Lord Mammon (Image Comics / Spawn Series)
6) Kalamaris as Loki (Marvel Disney Universe) (Δολοφόνος)
7 ) Matassos as Flintheart Glomgold (Disney Universe)
8 ) Xaos as Χάρος (Marvel Disney Universe)
9) OdyMonaxos as Ava Lord (Sin City) (Δολοφόνος)

Europeans fucking rock side:
1 ) Botsun as Iznogoud (Iznogoud)

East Side:
1 ) Cloudy-Sky as Accelerator (To aru majutsu no index)
2 ) Fallen_Mpougatsa as Vergil (Devil May Cry series)
3 ) Sponis as Johan Liebert (Monster)
4 ) Kamen Tantei Zura as Thanatos (Saint Seiya LC)
5 ) Kai as Hypnos (Saint Seiya LC)
6 ) DoB as Makishima Shougo (Psycho Pass)
7 ) Keito as Count of Monte Christo (Gankutsuou) (Αθώος)
8 ) Redqueen as Hades from (Saint Seiya LC)
9 ) Vagelio as Hazama (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)
10 ) Jorg as Relius Clover (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)








----------------------------


(Όπως μπαίνετε στο δωμάτιο της συνεδρίασης κατά το βραδάκι, παρατηρείτε ότι ο Lex Luthor δεν σας περιμένει μέσα, όπως έκανε πάντα. Το δωμάτιο είναι άδειο αλλά έτοιμο για την υποδοχή σας. Επίσης, παρατηρείτε ότι από την παρέα σας λείπει και ο Makishima Shougo)



Η πόρνη σώπασε την Dawb που τις χρωστάω λίγο κείμενο που δεν έγραψα γιατί αγχώθηκα με την βλακεία που έκανα.


Η νύχτα πέφτει την Τετάρτη στις 18:00.


Edited by Osama Bin Laden, 19 April 2013 - 16:45.


#122 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 15 April 2013 - 22:08

Accelarator

Posted Image
Hello , hello again.


Το βραδυ με επισκέφτηκε το άλλο τσιράκι οποτε τώρα συνεργαζόμαστε :D

Δυστυχώς δεν έχουμε αθώο για σήμερα.

Οι παρακάτω είναι δολοφόνοι :

1)Johan (Sponis)
2)Vergil (Fallen_μπουγάτσα)
3)Joker (Fandom)
4) Makishima (DoB)


Χωρίς να έχω κάποιο ιδιαίτερο λόγο θα πάω για τον Riddler (DemonicMC).

Ακούω και άλλες γνώμες για να δούμε που θα πάει μέχρι το τέλος της νύχτας.

Edit: Typos

Edited by Cloudy-Sky, 15 April 2013 - 22:09.

Posted Image

#123 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 15 April 2013 - 22:26

The Riddler



Posted Image


Θα με συγχωρέσεις μικρέ μου Accelerator ,aαλλά με λύπη σου ανακοινώνω ότι το μπλε χρώμα δεν μου πάει ( :/ sad riddler is sad), ούτε και έχω το αδύναμο μυαλό που είναι απαραίτητο για να γίνω υπόδουλος ενός νεροπίστολου. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον όμως ότι ο γιατρός έκανε σωστά τη δουλειά του και θα σας έχουμε για ακόμα μία μέρα μαζί μας.

Από εκεί και πέρα, κύριε Mammon (Lord Leon) όπως λέει και το λαϊκό άσμα, γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει. Τελικά ήταν νίκη για σας, μεγάλε Ηγέτη των Spawn το να πεθάνει ο αγαπητός μας φίλος με το ωραίο όνομα (Cloudy Sky);

#124 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 15 April 2013 - 22:44

Ύπνος


Posted Image


Λοιπόν, ανόητοι θνητοί, δεν ξέρω ποιος έχει στήσει αυτό το καταραμένο παιχνίδι, αλλά ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν επιτέλους κάπως τα πράγματα. Εγώ είμαι αυτός που έκοβα από τον ύπνο μου και σας προστάτευα τα πρωινά, ανθρωπάκια. Μέσα στην έλλειψη ύπνο μάλιστα πίστευα ότι το τσιράκι ήταν ένα και όχι δύο. Μαντέψτε ποιον επιχειρήσανε να σκοτώσουν όσοι ξαφνικά αποφάσισαν να γίνουν υπερασπιστές της δικαιοσύνης την προ-προηγούμενη ημέρα. Τον κύριο Vergil (Mpougatsa). Βέβαια δεν περίμενα ότι θα συνέχιζαν να ψάχνουν τον επιθεωρητή μέχρι μέχρι και την τελευταία στιγμή στα άτομα που ψήφισαν την πρώτη ημέρα τον Relious (Jorg) και θα έκαναν επίθεση στον Magneto (Babba). Κρίμα που δεν τολμήσατε. Δεν είχα προστατέψει τον Accelerator, χαχαχα.

Βλέπω πως τα τσιράκια επέλεξαν να εξετάσουν όσους βρίσκονται στη δικιά μας τη μεριά. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι ο δεύτερος επιθεωρητής βρίσκεται ανάμεσά τους, αναρωτιέμαι αν βρίσκεται εκεί και ο vigilante. Ειδικά αν ισχύει και το τελευταίο, και μόνο από αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε ότι πολλές προδοσίες εκτυλίσσονται στη μεριά μας. Και λέω προδοσίες γιατί δύο άτομα που δεν έχουν ελεγχθεί ακόμα νιώθω ότι με πρόδωσαν. Θα ακολουθήσω αυτή την παράτολμη θεωρία και θα πω ότι... Αφέντη Άδη (redqueen) και Θάνατε βλέπω πως παίζετε άσχημο παιχνίδι. Μάλλον δεν ήταν τυχαίο κάποιος είχε μπει στα πόδια μου και σώπασε τα δύο άτομα που προστάτεψα τις δύο πρώτες ημέρες, Θάνατε και η σκέψη μας δεν απέχει. Αναρωτιέμαι αν γι' αυτό το παιχνιδάκι μιλούσες, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Και θα ξεκινήσω από εσένα, Αφέντη Άδη (redqueen) ή θα έπρεπε να λέω Alone!

ySss0UF.jpg


#125 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 15 April 2013 - 23:12

Vergil


Posted Image


Spoiler:

Τολμήσατε να με "φιμώσετε". Ήσαστε τυχεροί εσείς αθώοι που χρειάζομαι αρκετό ύπνο μετά από πολλές μέρες κούρασης κι ανάμεσα σε βιβλία, δαίμονες,

Spoiler:
αϋπνίες και προβλήματα δε μπόρεσα να ξυπνήσω, παρά σήμερα το πρωί. Αν βρω αυτόν που το έκανε...!

Αν και, για να μην καταλάβω εγώ, - ποιος, εγώ; - την παρουσία κάποιου ανθρώπου...τότε να είστε σίγουροι πως δεν ήταν άνθρωπος. Απ'ότι φαίνεται ο ένας θεός(Kai) - θεός, ας γελάσω - με κοίμησε κι ο άλλος έκανε το παν για να μην ξυπνήσω και μετά από τόσες ώρες...έτσι λοιπόν, κατηγορώ εσένα Θάνατε(μασκοφόρα Zura) που εκμεταλλεύτηκες την παρέμβαση του αδερφού σου. Εξάλλου, αν κάποιος μπορούσε να ξέρει πως δουλεύει και να έρθει μετά από εκείνον είσαι συ.

Όχι ότι είναι απίθανη η παρέμβαση του θνητού που σιγά σιγά μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο(redqueen)...αλλά εγώ θα επικεντρωθώ σε έναν. Ένα πρόβλημα τη φορά.

Και τι έγινε εχθές...; *Διαβάζει τα πρακτικά* Βαρετό...πάλι καλά που δεν ήμουν εδώ.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#126 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 15 April 2013 - 23:24

Ύπνος

Posted Image


Αχάριστε! Τολμάς και γελάς με τον θεό που αν δε σε προστάτευε τώρα θα ήσουν ήδη για τα καλά στην αγκαλιά του Θανάτου; Και δεν το εννοώ σαν αυτές τις ζωγραφιές που ζωγραφίζει και διαβάζει στα κρυφά ο Άρχοντας Άδης (redqueen), για να μην παίρνουν και τα μυαλά σου αέρα. Αλλά τι να περιμένει κανείς; Είναι φανερό πως δεν μπορείς να ξεφύγεις όσο κι αν θες από τη θνητή σου φύση. Και σαν να μην έφτανε αυτό κατηγορείς τον αδερφό μου, πριν τον κατηγορήσω εγώ; Σίγουρα στον Θάνατο αρέσουν οι διαμάχες και το αίμα, αλλά κρίνε από τις επιλογές αλλοπαρμένο πλάσμα. Ποιος λες να είναι τι αν πιστεύεις κι εσύ ότι σ' αυτούς τους δύο βρίσκονται τα δύο άτομα που ψάχνουμε;

ySss0UF.jpg


#127 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 15 April 2013 - 23:35

Vergil

Posted Image


Χμφ, και μετά ο αδερφός μου λέει εμένα σφιγμένο...ας είναι, δε μου αρέσει να με λένε αχάριστο. Ευχαριστώ, Ύπνε (Kai) για τον καλόν κι ανενόχλητο ύπνο. Πάντως, αν πάρω παράδειγμα από τις επιλογές και τον τρόπο που κινείται μέχρι τώρα, θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από τους δύο. Αν και μπορεί να έχεις δίκιο--αυτός ο ύπουλος Alone(redqueen) μπορούσε να ναι μια εξίσου καλή επιλογή. Χμ...και οι δύο μου φαίνονται ισάξια ένοχοι. Ας είναι. Ας έχει ο μικρός άνθρωπος αυτός που περνιέται και για Αδης (redqueen) δεύτερη ψήφο να τον βαραίνει. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, έστω κι αν συνήθως αποφεύγω τα παιχνίδια.

Κάντε το ενδιαφέρον κύριοι...


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#128 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 16 April 2013 - 21:25

Lord Mammon (lord leon)

Posted Image

Χμμμ,

Το γεγονος ότι ειμαι "εδω γύρω" από την αρχή του χρόνου - και πιο πριν ακομα - και κατάφερα να κανω δυο φορες λαθος μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα, ειναι απο μονο του εντυπωσιακο. Δε μου αρέσουν οι εκπληξεις, αλλα θα πρεπε να το περιμενα σε μαζωξη των μεγαλυτερων evil masterminds.

Accelerator, αναθεωρω. Με τετοια ριψοκινδυνη σταση τοσο νωρις (2 αθωοι) και να καταληξει σε ξεκαθαρισμα του τοπιο, ειναι προφανες οτι δεν ειστε αρκετα ηλιθιος για αν μου χρησιμευσετε ως πιονι. Πιθανοτατα αν ερθει η ωρα να κατεβετε προς τα δω να εχω σκεφτει καποια πιο... αναλογη θεση για εσας. Ισως να αντικαταστησω κιολας καποια στιγμη τον Malebolgia που εχουν παρει πολυ τα μυαλα του αερα τελευταια.

Απο εκεί και πέρα μικρέ μου Γρίφε (DemonicMC) αν υποθεσουμε οτι οσα ανακοινωθηκαν ειναι σωστά μεχρι στιγμης, το τοπιο ξεκαθαριζει αρκετά. Οπότε αν το δευτερο τσιρακι ειναι αυτός που νομιζω, εισαι ένας από τους μόλις 4 πιθανους υποπτους που απομένουν.

Οι άλλοι είναι οι:

(Matassos) Flintheart Glomgold
Άδης (redqueen)
και
(Xaos) Χάρος

Για την ώρα, θα κρατήσω τον τελευταίο. Μιας και με σένα θα ξερουμε συντομα, δε χρειαζεται να βιαστω.

Οσο για δυνατά κρέατα, εχω πλέον ήδη τον λόκι, οπότε ως τώρα ολα πανε κατευχήν.

stasou%2520mygdala.jpg


#129 Xa0s

Xa0s

    Gambate o kudasai !!!

  • Members
  • 341 posts

Posted 16 April 2013 - 22:51

ΧΑΡΟΣ
Posted Image

Lord Mammon (lord leon) Ποσο πιο αυθαίρετο θα μπορουσε να ειναι το συμπέρασμα σου....Ακομα κ αν προσπαθούσα να ακολουθήσω το σκεπτικό σου και να βρω μια ''λογική'' στην επιλογή αθώου το πιθανότερο είναι οτι θα συνεχίσεις να κάνεις λαθος προβλέψεις διοτι απλά ''μαντεύεις'' ... Με την ίδια χαρακτηριστική ευκαιρία θα μπορούσα να πω κ εγώ το ίδιο για εσένα...


'' Οπότε αν το δεύτερο τσιράκι είναι αυτός που νομίζω, είσαι ένας από τους μόλις 4 πιθανούς υπόπτους που απομένουν.
Οι άλλοι είναι οι:
(Matassos) Flintheart Glomgold
Lord Mammon (lord leon)
και Άδης (redqueen)
Για την ώρα, θα κρατήσω τον τελευταίο ''



Δεν θα το κάνω όμως...Εγώ σε αντίθεση με εσένα είμαι πραγματικός ΚΑΚΟΣ και όχι απλά εκδικητικός ...

Αντιπαθώ κ πάντα αντιπαθούσα τον Άδη (redqueen) .... Ήταν ο χειρότερος εργοδότης ...

Όλα αυτά τα χρόνια που μετέφερα νεκρούς για αυτόν μου έδινε μόνο ενα 10% απο τους οβολούς τον νεκρών ... Και τώρα είναι μια ευκαιρία να τον εκδικηθώ...


______ Inner thoughts ______


Ευτυχώς που έγινα freelancer after all....


______ Inner thoughts ______


I would likePosted Image for a pet...


#130 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 16 April 2013 - 23:12

Κύριος Μαμμωνας (Lord leon)

Posted Image

Όλοι "μαντεύουν" Χάρη Βαρκάρη (Xa0s).

Υπάρχουν αυτοί όμως που προσπάθησαν να βγαλουν καποιο λογικο συμπερασμα έστω και λάθος, και αυτοι που ειναι εκτος τοπου και χρονου. Οι δευτεροι ειναι προφανως πρωτη προτεραιοτητα. Φυσικα υπαρχουν και αλλα κριτηρια, αλλα δεν μπορουμε να ανοιξουμε και ολα τα χαρια μας, ε; τι λες;

Edited by Lord Leon, 16 April 2013 - 23:12.

stasou%2520mygdala.jpg


#131 Xa0s

Xa0s

    Gambate o kudasai !!!

  • Members
  • 341 posts

Posted 17 April 2013 - 12:22

ΧΑΡΟΣ

Posted Image


Έρχεσαι λοιπόν στα λόγια μου...Μαντεύεις..και μαντεύεις λάθος....σε αντίθεση λοιπόν με εσένα .... η δικιά μου ''δολοφονικοτιτα'' ειναι αδιαμφισβήτητη διότι συμπεριφέρομαι σαν

τέτοιος...αδιαφορώ για τυχαίες επιλογές και προσπαθώ να απαλλαγώ απο ''οντότητες'' που χρόνια αντιπαθούσα Άδης (redqueen) ...Αυτός ειναι τρόπος συμπεριφοράς ενος πραγματικά ΚΑΚΟΥ....Αν είναι να μαντεύεις τότε ίσος να είναι πιο φρόνιμο απο μέρους σου να αρχίσεις να κάνεις παρέα με τον Joker....ίσως δίπλα του η επιλογές σου να είναι πιο τυχερές....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ....



Όλοι "μαντεύουν" Χάρη Βαρκάρη (Xa0s).


REALLY ???? Aυτο ηταν το καλύτερό λογοπαίγνιο-αστειο που μπορούσες να κάνεις ???? Δεν ήταν ουτε καν πρωτότυπο....

I would likePosted Image for a pet...


#132 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 17 April 2013 - 13:34

Θάνατος


Posted Image



Ανθρωπάκια, τολμάτε να γυρνάτε τα βλέμματα πάνω μου και να με κατηγορείτε για αυτές τις ενέργειες; Ναι, προφανώς εγώ σπέρνω τον θάνατο. Αλλά γιατί να ασχοληθώ με τις ανοησίες σας και να σας στερήσω τις άσκοπες ζωές σας; Άσκοπες και οι κινήσεις προς το πρόσωπο ενός θεού. Τα μάτια σας δεν μπορούν να κρίνουν τι συμβαίνει εδώ πέρα.

Posted Image


Εσύ, μικρή κατσαρίδα (Μπουγάτσα με κρέμα) τόλμησες να κατηγορήσεις, εμένα, τον Θεό για το ότι σιώπησα εσένα; Πιστεύεις αυτήν την στιγμή τον αδερφό μου, που μόνος σου παραπονιόσουν ότι σε κοιμίζει συχνά και δεν μπορεί να σ’ αφήσει σ’ ησυχία; Μήπως να σκεφτείς καλά ότι μπορεί να είναι και αυτός που σου έκλεισε το στόμα;


Ύπνε, το ότι μπλοφάρεις είναι προφανές. Κατηγορείς τον μεγάλο σου αδερφό με το σκεπτικό ότι προστάτεψες τα άτομα που σιωπάστηκαν το βράδυ, θέλοντας να δείξεις ότι εσύ είσαι αυτός που βοηθάει τους δολοφόνους εδώ μέσα. Με την κατηγορία επίσης ότι σκεφτόμαστε παρόμοια;
Εσύ είσαι εκείνος που θεωρείς ότι ενεργώ πάρα πολύ γρήγορα και δεν σκέφτομαι αυτά που κάνω, έτσι δεν είναι μικρέ αδερφέ; Ποιος ηλίθιος δεν θα προστάτευε τον επιθεωρητή το συγκεκριμένο βράδυ, από ότι φαίνεται έχεις από τον πρώτο γύρο κάτι με τον Accelerator (Cloud), Ύπνε (Kai). Ναι, είναι η αλήθεια ότι και εγώ ακολούθησα την κρίση σου αρχικά. Η επιμονή σου πάνω του είναι αξιοπερίεργη έτσι δεν είναι; Εγώ όμως το βράδυ τον προστάτεψα όπως θα έκανε και ένας λογικός άνθρωπος. Οι αθώοι σκέφτηκαν για πρώτη φορά ότι ίσως θα είχε προστατευτεί, αν και αν ήμουν στην θέση τους ο συγκεκριμένος θα είχε φύγει πολύ νωρίτερα από εδώ μέσα.

Spoiler:


Η κρίση μου θα ήταν πολύ διαφορετική, μικρό έντομο (Μπουγάτσα με κρέμα) αν εγώ βρισκόμουν σ’ αυτούς που κατηγορείται ότι αλλαξοπίστησαν. Είναι δυνατόν εγώ να το κάνω αυτό; Επίσης το βράδυ που ο αδερφός μου σας έκλεισε το στόμα, εκείνο ακριβώς το βράδυ θα φεύγατε από τα δικά μου τα χέρια αν ήμουν σε εκείνη την πλευρά. Σκέψου καλύτερα, μικρό ανθρωπάκι, ποιον πας να κατηγορήσεις.

Posted Image


Ύπνε, νομίζω ότι εσύ αυτή τη φορά χρησιμοποιείς πάλι τα τεχνάσματά σου και προσπαθείς να φέρεις μέχρι και τον αδερφό σου στον βούρκο; Ανίκουστο!

Φαίνεται ότι το ανθρωπάκι με το οποίο συνομιλούσες εδώ και τόσα βράδυα σε ενόχλησε, τελικά Ύπνε, έτσι δεν είναι; Το να αμφισβητεί κάποιος ότι είσαι Θεός τόσο καιρό είναι αρκετά ενοχλητικό μέχρι και για εσένα. Και μάλιστα κατηγορείς τον αφέντη Άδη ότι είναι ένοχος; Και πάλι ανίκουστο! Η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά του θυμίζει περισσότερο εκείνο το ανθρωπάκι και όχι την αληθινή και κακή μορφή του, αλλά οι επιλογές του μέχρι τώρα φαίνεται να είναι φυσιολογικές για έναν κακό. Δεν μπορώ να καταλάβω, Ύπνε, ποιος είναι ο σκοπός σου εδώ πέρα.

Γι’ αυτό, μικρέ αδερφέ, κατηγορώ εσένα (Kai). Η θεωρία του να είναι ο Χάρος(Xa0s) ή ο τρελός με το καπέλο(demonicMC) μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα επίσης.

Edited by Kamen Tantei Zura, 17 April 2013 - 13:43.


#133 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 17 April 2013 - 13:56

Ύπνος


Posted Image


Η μυρωδιά του Θανάτου είναι απλωμένοι παντού σε αυτό το μέρος, αδερφέ μου. Είναι ξεκάθαρο ότι παίζουμε σε δικό σου ταμπλό και οι ανόητοι θνητοί θα βρούνε στο τέλος τον Θάνατο που τους αξίζει, μα αυτό το παιχνίδι ήταν στημένο λάθος εξαρχής και τα πόνια επιλέχθηκαν λάθος. Μόνο αυτοί που προσπαθούν πραγματικά και κατακλύζονται από τις εμμονές τους βγαίνουν τελικά κερδισμένη, ακόμη κι αν χάσουν. Μια δικαιοσύνη χωρίς βάση ήταν προορισμένη να βυθιστεί στην αποτυχία εξαρχής και το μόνο που ακούω είναι μια απελπισμένη φωνή να προσπαθεί να στραφεί εναντίων μου για να σώσει έστω και για μία ακόμη μέρα το τελευταίο πιόνι της σκακιέρας. Παραδέξου το, Θάνατε, έχασες αυτή την παρτίδα και τα πιόνια σου δεν αποδείχτηκαν ικανά. Το λάθος έγινε όταν εσύ που υποτιμάς περισσότερο απ' τον καθένα τους θνητούς, αποφάσισες να παίξεις μαζί τους.

Posted Image


Ωστόσο, εξαιρετική κίνηση αδερφέ μου. Μόνο το γεγονός ότι αποφάσισες να στραφείς επάνω μου επιβεβαιώνει τις υποψίες μου και τον παρόμοιο τρόπο σκέψης. Κι εγώ, σε αυτό το σημείο, την ίδια κίνηση θα έκανα, αν και με διαφορετικό τρόπο. Τι λες να περιμένουμε να μαζευτούν και τα τελευταία κομμάτια του παζλ; Η εμπιστοσύνη που λες ότι έχεις προς το πρόσωπο του Accelerator (Cloudy) δεν θα αποδειχθεί χαμένη. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να σε εμπιστευτεί και να ελέγξει εμένα σε περίπτωση που κάνω λάθος για τον Άρχοντα Άδη (redqueen) και είναι όντως ο Αφέντης Άδης και όχι ο Alone.

ySss0UF.jpg


#134 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 17 April 2013 - 14:12

Θάνατος

Posted Image

Ωραία κίνηση, μικρέ αδερφέ, να προσποιηθείς ότι είσαι πολύ άνετος. Σε συγχαίρω, σαν μεγαλύτερος, για το παιχνιδάκι σου. Αντίθετα μ' εσένα όμως, Ύπνε, εγώ δεν κρύβομαι πίσω από μικρά τεχνάσματα και λόγια. Πώς σου φαίνεται εσένα που κανένας δεν υποστήριξε τις προσπάθειες σου να δείξεις ποιοι πρέπει να φύγουν με το να τους σιωπάσεις; Πώς σου φαίνεται που ο μεγάλος σου αδερφός σε κατηγορεί;

Φυσικά και δεν θα αποδειχθεί χαμένη. Αντίθετα μ' εσένα εγώ έχω εμπιστοσύνη στους επιθεωρητές, εσύ ο ίδιος, ο αυτοαποκαλούμενος προστάτης των δολοφόνων χωρίς καν να είσαι δεν δείχνεις εμπιστοσύνη σ' εκείνους. Ούτε ότι υπάρχουν δυο τσιράκια δεν ήξερες. Μπορούν να με ελέγξουν και εμένα, άλλωστε δεν θα έβγαινα μπροστά για να κατηγορήσω εσένα που και πάλι είσαι έτοιμος να παίξεις ένα από τα παιχνίδια σου, αν δεν είχα αυτό στο μυαλό μου. Δεν φοβάμαι, σαν και εσένα μικρέ αδερφέ.

Εσένα κατηγορώ, Ύπνε (Kai).

edit: εικόνα

Edited by Kamen Tantei Zura, 17 April 2013 - 14:13.


#135 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 17 April 2013 - 14:15

Johan Liebert





Posted Image


Τη συγκεκριμένη στιγμή δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό για να κατηγορήσουμε κάποιον άλλον... Όμως κάποιες ύποπτες κινήσεις εκ μέρους του Thanatos [Kamen Tantei Zura] θα με κάνουν να ρίξω εκεί τη ψήφο μου...
Καλώς ή κακώς έχουμε ένα περιθώριο λάθους αρκεί όταν ξημερώσει η μέρα να μη γίνει κανένα τραγικό διπλό λάθος...



Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Κακοί, Καλοί, Ανεστραμμένο, Παίκτες με ατσάλινη υπομονή, Χρειάζομαι ύπνο asap