Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia

palermo roles killing

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
242 replies to this topic

#106 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 13:05

Kakuzu

Posted Image

Κύριε Pegasus (FAI) επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω αν ο Norihiko (Zane) ήταν πράγματι γιατρός ή ουδέτερος-άγγελος θα το έβγαζε στην φόρα έτσι. Δεν ξέρω την λύση στο αίνιγμα σας, αλλά αυτό με τον ανανά μου θύμίζει έναν νεαρό του Leaf village. Καλό μυαλό, κακές συνήθειες.

Norihiko (Zane) συγνώμη που ταλαιπωρώ τα αφτιά σου έτσι. Και προφανώς ήταν πολύ αδικαιολόγητη η ερώτηση μου για το γιατί θες το όπλο. Είναι φυσιολογικό να ζητά κάποιος ένα όπλο έτσι στην τύχη δίχως να δίνει εξήγηση. Δεν τραβά καθόλου την προσοχή.

Γιατί ο Gambler να χαλάσει την νύχτα του για αυτόν?Γιατί π.χ να μην παίξει Mr.X-αθώος,Kakuzu-αθώος,Vamp-ένοχος?

Γιατί το τρίτο όνομα στην δική σας πρόταση μπορεί να πάρει τρεις τιμές ενώ στην δική μου πρόταση μόνο δύο (μιας και μόνος του είπε πως δεν είναι αθώος). Μπορεί πολύ πιο εύκολα να απορρίψει κάποιες περιπτώσεις και να βγάλει συμπέρασμα στα ένα ή δυο λάθη. Και με μια σταθερή διάδα σωστή από πολύ νωρίς μπορεί από εκεί και πέρα κάθε μέρα να ελέγχει και από ένα καινούριο άτομο κάθε φορά. Θα λειτουργεί ως επιθεωρητής. Ουσιαστικά κόβεται η φύση του "gambling" στον ρόλο του.

Κύριε Kusaribe Samon (Kai) τι να πω για εσάς. Και μόνο που προτείνει ένα σύστημα ένας τύπος ο οποίος μόνος του έχει δηλώσει πως δεν είναι στην πλευρά των αθώων μου φθάνει για τον απορρίψω. Δεν είναι όυτε πως φοβάμαι για τον εαυτό μου ούτε τίποτα.

. Αν είναι αθώος και είναι και ο κύριος Χ αθώος, αν με παίξεις ως ουδέτερο, ακόμη και αν σου βγει λάθος, θα ξέρεις σίγουρα ότι οι υποψίες για εμένα είναι βάσιμες και ότι έλεγα ψέματα έτσι κι αλλιώς.

Για τελευταιά φορά... Πραγματικά για τελευταία φορα. Δεν έχει να κάνει με εμένα αλλά με τον Gambler: με την δική σας πρόταση με ένα λάθος δεν θα μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα πως ο Χ είναι σίγουρα αθώος και εσύ ψεύτης. Θα καταλήξει στο δίλλημα, (α) είτε λες εσύ αλήθεια, είσαι ουδέτερος και εκείνος μη-αθώος, (β) είτε είπες ψέμματα και δεν είσαι ουδέτερος. Άρα ένοχος.

Με το δικό μου σύστημα:
Η περίπτωση μου (1-1-2) θα έπρεπε να καλύπτει και εσένα. Γιατί αν δεν είμαι εγώ ή ο X αθώοι θα βγάλει δύο ή (τρια αν είμαστε και δύο οι μη-αθώοι) λάθη αφού το ένα θα είναι σίγουρο (κατ'εσένα) από το γεγονός πως σε σημείωσε ως πιθανό ένοχο στο δελτίο. Καλύπτει και εμένα που δεν σε εμπιστεύομαι, γιατί στην περίπτωση του μηδενικού λάθος είσαι ένοχος, Στο ένα λάθος είτε ο X(Ody) είπε ψέμματα αλλά επίσης αυτό κάνει εσένα αυτόματα ένοχο -κέρδος: δύο σίγουροι μη-αθώοι και ο ένας μάλιστα ένοχος, είτε αποδικνύει πως είσαι ουδέτερος και κέρδος: ο Gambler σταθερή τριάδα από εκεί και πέρα να δουλέψει.

Όλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο μας προτάσεις είναι στο γεγονός πως ένας ουδετερος δεν θα έλεγε ποτέ ψέμματα πως είναι ένοχος ενώ το αντίθετο μπορεί να συμβεί. Η δική μου εκμεταλλέυεται αυτό το πράγμα. Για αυτό και επιμένω τόσο να μπεις ως ένοχος στο δελτίο. Κανονικά δεν θα έπρεπε να σε ενοχλούσε. Gambler, κάνε ότι θέλεις.

Uryuu (Babba)

#107 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 13:26

Kusaribe Samon

Posted Image

Για τελευταιά φορά... Πραγματικά για τελευταία φορα. Δεν έχει να κάνει με εμένα αλλά με τον Gambler: με την δική σας πρόταση με ένα λάθος δεν θα μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα πως ο Χ είναι σίγουρα αθώος και εσύ ψεύτης. Θα καταλήξει στο δίλλημα, (α) είτε λες εσύ αλήθεια, είσαι ουδέτερος και εκείνος μη-αθώος, (β) είτε είπες ψέμματα και δεν είσαι ουδέτερος. Άρα ένοχος.

Με το δικό μου σύστημα:
Η περίπτωση μου (1-1-2) θα έπρεπε να καλύπτει και εσένα. Γιατί αν δεν είμαι εγώ ή ο X αθώοι θα βγάλει δύο ή (τρια αν είμαστε και δύο οι μη-αθώοι) λάθη αφού το ένα θα είναι σίγουρο (κατ'εσένα) από το γεγονός πως σε σημείωσε ως πιθανό ένοχο στο δελτίο. Καλύπτει και εμένα που δεν σε εμπιστεύομαι, γιατί στην περίπτωση του μηδενικού λάθος είσαι ένοχος, Στο ένα λάθος είτε ο X(Ody) είπε ψέμματα αλλά επίσης αυτό κάνει εσένα αυτόματα ένοχο -κέρδος: δύο σίγουροι μη-αθώοι και ο ένας μάλιστα ένοχος, είτε αποδικνύει πως είσαι ουδέτερος και κέρδος: ο Gambler σταθερή τριάδα από εκεί και πέρα να δουλέψει.

Για τελευταία φορά Kakuzu (BK), όμως για τελευταία φορά. Όλο το σύστημά σου βασίζεται στ' ό,τι εσύ είσαι όντως αθώος.

Αν παίξει

Kakuzu - αθώος
X - αθώος
Samon - ένοχος

Και όλως τυχαίως επιστραφούν δύο λάθη, σημαίνει ότι οι αυτόματα οι υποψίες πέφτουν σε εμένα και στον κύριο Χ κι εσύ τη βγάζεις καθαρή. Είναι ένα σύστημα το οποίο σε βολεύει αφάνταστα αν δεν είσαι αθώος, ειδικά αν ο κύριος Χ είναι πράγματι αθώος. Δε θα μπορούσε να σε βολεύει περισσότερο. Δεν αποκλείεται να θέλεις να φορτώσεις κάτι στον Χ, γιατί εγώ δεν θα μπορώ να είμαι σίγουρος για την αθωότητα του Χ, ούτε ο Χ για τη δική μου.

Αν είσαι όντως αθώος όπως διατυμπανίζεις.

Kakuzu - αθώος
Χ - αθώος
Samon - Ουδέτερος

Δεν θα επιστραφεί κανένα λάθος. Ακόμη κι αν επιστραφεί, σημαίνει ότι λέω ψέματα! Αφού είσαι όπως λες αθώος και πιστεύεις τόσο πολύ στην αθωότητα του Χ, δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα. Δεν θα επιστραφεί ούτε ένα λάθος. Αν επιστραφούν δύο λάθη, ναι σημαίνει ότι δύο από εμάς λένε ψέματα. Μόνο που αν ο Gambler πει τα αποτελέσματα και ο κύριος Χ (OdyMonaxos) είναι όντως αθώος, δεν θα σε βολεύει γιατί θα μάθει αυτόματα ότι εσύ είσαι ένοχος, όπως θα ξέρω κι εγώ ότι είσαι ένοχος. (Ξέχασα ότι φρόντισες να τονίσεις ότι η δικιά μου γνώμη δεν έχει βαρύτητα όμως). Γιατί η διαφορά μας στην πραγματικότητα είναι ότι εγώ είμαι πρόθυμος να αποδείξω ότι εγώ έλεγα την αλήθεια, σε αντίθεση με εσένα. (Δεν απαγορεύεται από τους κανόνες να σκοτώσεις τον εαυτό σου btw, ρώτησα.)

Τα υπόλοιπα τα αγνόησες όμως. Ναι, ξέρω, δεν θέλεις να ασχοληθείς με τα λεγόμενα ενός ουδέτερου, γελοιότητες, χάνεις τον χρόνο σου και τα λοιπά. Όταν θέλατε να στρέψετε υποψίες πάνω μου με βάση αυτά που έλεγα για τον κύριο Χ (OdyMonaxos), σχεδόν τίποτα δεν έμενα ασχολίαστο. Εύχομαι κάποιος να σε ελέγξει, όποιος κι αν είναι.

ySss0UF.jpg

#108 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 13:37

Kakuzu

Posted Image

Για τελευταία φορά Kakuzu (BK), όμως για τελευταία φορά. Όλο το σύστημά σου βασίζεται στ' ό,τι εσύ είσαι όντως αθώος.

Μα τον αόρατο θεο του Hidan. Μα προφανώς!!! Τόση ώρα από αυτό το πρίσμα συζητάμε, και τις δικές σου προτάσεις στον Gambler με αυτήν την συνθήκη τις άρχισες! Αν δεν έχεις κάτι σταθερό, μια σταθερή μεταβλητή πως μπορούμε να μιλάμε συστήματα και συμπεράσματα από αυτό! Τι "όλως τυχαίως" μου τσαμπουνάς και βλακείες. Γιατί είμαι ένα άτομο το οποίο αυτή τη στιγμή έχω περισσότερες πιθανότητες να είμαι αθώος από οποιοδήποτε άλλο + ότι μέχρι τώρα πίστευα πως θα πεθάνω αφού την νύχτα θα ξέρω την ταυτότητα ενός ακόμα αθώου Αν πιστεύεις εσύ πως έδωσα έναν σύντροφο μου για να μπορέσω να μπερδέψω τον Gambler ή κάποιον οποιο, δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σου βάλω μυαλό.

Βασικά εγώ ελπίζω να μην με ελέγξει κανένας, ελπίζω να πεθάνω αυτήν την νύχτα για να τελειώνει το πανηγύρι.

Uryuu (Babba)

#109 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 13:38

Norihiko Yokoya
Posted Image

Γιατί το τρίτο όνομα στην δική σας πρόταση μπορεί να πάρει τρεις τιμές ενώ στην δική μου πρόταση μόνο δύο (μιας και μόνος του είπε πως δεν είναι αθώος). Μπορεί πολύ πιο εύκολα να απορρίψει κάποιες περιπτώσεις και να βγάλει συμπέρασμα στα ένα ή δυο λάθη. Και με μια σταθερή διάδα σωστή από πολύ νωρίς μπορεί από εκεί και πέρα κάθε μέρα να ελέγχει και από ένα καινούριο άτομο κάθε φορά. Θα λειτουργεί ως επιθεωρητής. Ουσιαστικά κόβεται η φύση του "gambling" στον ρόλο του.

Αγαπητέ δεν καταλαβαίνετε αυτό που σας είπα και πριν.Kάποιος που δηλώνει πως είναι 3rd party δεν καθιστά την παραμικρή απειλή.Ας πούμε για παράδειγμα πως δεν μπλοφάρει κ ότι είναι ο Warlock.Πρέπει να περάσουν άλλες 3 μέρες για να κερδίσει,και μόνο αν έχει 100% επιτυχία(πράγμα απίθανο).Το ίδιο κ χειρότερα και ο alien,πρέπει να σημαδέψει τουλάχιστον 4-5 άτομα,τα οποία και δεν θα πεθάνουν,για να έχει σοβαρές πιθανότητες νίκης(και αν).For what damn reason να χαλάσει ο gambler την νύχτα του για κάποιον που είναι δεδομένο πως θα πεθάνει μέσα στις 2 επόμενες μέρες,άρα δεν είναι καθόλου επικίνδυνος?Και προσωπικά,τουλάχιστον προς το παρόν,δεν πιστεύω πως ο Samon μπλοφάρει.Δεν υπήρξε καμία (σοβαρή) πίεση,ώστε να τον αναγκάσει να καταφύγει σε τέτοια κίνηση απελπισίας αν ήταν δολοφόνος.Που και δολοφόνος να είναι,ότι και να κάνει ο gambler,την ιδιότητά του αυτήν την νύχτα θα την χρησιμοποιήσει.Απλά αν δεν ρωτήσει θα ζήσει για να την χρησιμοποιήσει άλλη μία νύχτα.Αll that fuss for this shit?

Χίλιες φορές να ρωτήσει για κάποιον άλλον,π.χ Vamp,έστω και αν το ρίσκο είναι μεγαλύτερο.'H ας γίνει ότι είπα και πριν,ας του ρίξει ο βίτζι να ξεμπερδεύουμε με αυτό το σίριαλ.Θα χάσω έναν blood brother βέβαια,που έχω περάσει μαζί του τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου,αλλά τέλος πάντων.Θα μου μείνουν οι αναμνήσεις απ όταν υπηρετούσαμε 'Εβρο και αλειφόμασταν με πίσσα για να μην μας τσακίζουν τα κουνούπια.
Για το όπλο,τα είπα προηγουμένως.

Pegasus,δεν μπορώ να πω πως με έπεισες απόλυτα,αν και μου χαλάρωσες κάπως τις όποιες υποψίες.Θα τα πούμε αύριο,αν ζήσουμε.

Uryuu
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#110 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 13:50

Kusaribe Samon

Posted Image

Kakuzu

Μα τον αόρατο θεο του Hidan. Μα προφανώς!!! Τόση ώρα από αυτό το πρίσμα συζητάμε, και τις δικές σου προτάσεις στον Gambler με αυτήν την συνθήκη τις άρχισες! Αν δεν έχεις κάτι σταθερό, μια σταθερή μεταβλητή πως μπορούμε να μιλάμε συστήματα και συμπεράσματα από αυτό! Τι "όλως τυχαίως" μου τσαμπουνάς και βλακείες. Γιατί είμαι ένα άτομο το οποίο αυτή τη στιγμή έχω περισσότερες πιθανότητες να είμαι αθώος από οποιοδήποτε άλλο + ότι μέχρι τώρα πίστευα πως θα πεθάνω αφού την νύχτα θα ξέρω την ταυτότητα ενός ακόμα αθώου Αν πιστεύεις εσύ πως έδωσα έναν σύντροφο μου για να μπορέσω να μπερδέψω τον Gambler ή κάποιον οποιο, δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σου βάλω μυαλό.

Βασικά εγώ ελπίζω να μην με ελέγξει κανένας, ελπίζω να πεθάνω αυτήν την νύχτα για να τελειώνει το πανηγύρι.

Uryuu (Babba)

Σας παρακαλώ, τώρα. Πολύ αμφιβάλλω ότι ο Gambler θα σας είχε μέσα στις επιλογές του αν ο κύριους Uryuu μας βγει Godfather. Θα συνεχίζατε πανηγυρικά στον δεύτερο γύρω. Επίσης, ποιος ο λόγος να φοβάστε τόσο για τη ζωή σας, αλήθεια. Ποιες ήταν οι πιθανότητες να πετύχετε αμέσως έναν ακόμη ένοχο; Θα μένατε κολλημένος στο όνομα ενός αθώου, τον οποίο οι δολοφόνοι δεν θ σκοτώνανε όσο είχαν ακόμη τα περιθώρια, και θα ήσασταν σχεδόν σαν άχρηστο πιόνι. Επίσης θα ήταν τέλεια δικαιολογία στην ερώτηση "γιατί δεν παθαίνετε;". Έτσι θα σας καθάριζαν ακριβώς όταν θα τους βόλευε. Εσείς δεν βάζετε μυαλό, εγώ γιατί να βάλω.

Πράγματι, Yokoya, ακόμα θυμάμαι τις συζητήσεις μας γύρω από το πρόσωπο του Χίτλερ, παρά τις διαφορετικές απόψεις μας όταν φυλάγαμε μαζί σκοπιά.

ySss0UF.jpg

#111 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 13:51

Άγνωστος Χ

Οδηγίες για ναυτιλωμένους, part 2...

Πρώτον, καλύτερα, αν κάποιος την έχει δει εκδικητής, να μην αρχίσει να μπουμπουνάει από τώρα. Οι σφαίρες του μπορούν να καταλήξουν αλλού γι' αλλού, ειδικά αν διαλέξει κάποιον προφανή στόχο. (driver)
Αν γίνει αυτό, κάποιος γιατρός θα μπορούσε να ρισκάρει για να τον προστατεύσει τον Kakuzu (BK), με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή (interceptor).
Δεν θα συνιστούσα όμως σε κανέναν άλλο να του κάνει επίσκεψη, καθώς μπορεί να προδώσει την κρυψώνα του και να τον καταδικάσει. (μάγισσα)

Όσον αφορά εμένα, αν οι δολοφόνοι αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν τις διάφορες ικανότητές τους, πιθανόν να είμαι κι εγώ επικίνδυνος για έλεγχο. Γι αυτό έχω συμβουλέψει από την αρχή κάποιον τυχόν τζογαδόρο να παίξει Στοίχημα ελέγχοντας και την αθωότητά μου. Μην ρισκάρετε γιατί μπορεί να πεθάνετε, μπορεί και να με σκοτώσετε.

Σε κάθε περίπτωση ελπίζω να μπορώ να μιλήσω αύριο και να μην καταστρέψει κανείς έξυπνος αποβραδίς τον ασύρματο (silencer).

Τέλος, πολύ χρήσιμος θα ήταν και κάποιος κατάσκοπος ή κουτσομπόλης (watcher), αν έχει την καλοσύνη να κοιτάει προς τη μεριά του Kakuzu (Black Kaiser) το βράδυ. Μπορούμε έτσι να μάθουμε την ταυτότητα κάποιου δολοφόνου αλλά ίσως και του γιατρού.

Αν οι δύο επιθεωρητές της πόλης ερευνούν την υπόθεση, προειδοποιώ. Ο ένας είναι θεόμουρλος. Κοίτα να το καταλάβεις γρήγορα!!!

Uryuu

edit για τα χρώματα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 24 Φεβρουάριος 2013 - 13:54

#112 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 13:52

Hidan

Posted Image

Τι στο διάολο λέτε όλοι εδώ πέρα?

Όπλα? Κάτι ασυναρτησίες για στοιχήματα? Μόνο ο βλάκας ο Kakuzu(Black Kaiser) θα ενδιαφερόταν για στοιχήματα.

Και όπλα? Ποιος χρησιμοποιεί όπλα για να σκοτώσει? Μόνο η λεπίδα δίνει αρκετή χαρά και ικανοποίηση. Αν δεν κόψεις τον άλλον πως να ευχαριστηθείς ένα καλό φόνο?

Εγώ αν μου περίσσευε κάποιο όπλο όπως λέτε θα το έδινα για να πυροβολήσω αυτό το τρανζίστορ(OdyMonaxos) που όλο κόντρες προκαλεί.

Και αν έπαιζα αυτά τα καταραμένα στοιχήματα σας, θα στοιχημάτιζα ότι αυτός ο αναθεματισμένος ο Kakuzu(Black Kaiser) λέει την αλήθεια για τον Uryuu(Babba) και πως αυτός ο Samon(Kai) λέει την αλήθεια για τον εαυτό του. Μου φαίνονται πολύ ηλίθιοι για να σκαρφιστούν κάποιο ψέμα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fandom: 24 Φεβρουάριος 2013 - 13:55

#113 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 14:00

Kεφάλαιο Τέταρτο

Posted Image

Από πολύ νωρίς στη διάρκεια αυτής της μέρας, ένας ήταν αυτός που είχε τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο Uryuu Ryuunosuke καθόταν σιωπηλός και παρατηρούσε όλους τους υπόλοιπους, πώς τον κατηγορούσαν, τι έλεγαν, τις κινήσεις τους, τα βλέμματά τους. Με κάθε λεπτό που περνούσε, το χαμόγελό του γινόταν όλο και πιο πλατύ. Εκνευρισμός, απελπισία, σύγχυση, φόβος. Αυτό του φανέρωναν οι κινήσεις τους. Κάθε φορά που κάποιος άνοιγε το στόμα του, το στήθος του γέμιζε με όλα τα έντονα συναισθήματα που μπορούσε ποτέ να ζητήσει, καθώς αντίκριζε τον έσχατο κίνδυνο: Αδρεναλίνη. Έκσταση. Μέθη. Το αίμα του έβραζε, όπως έβραζε και των υπόλοιπων. Στο τέλος δεν μπόρεσε να κρατηθεί:

«Χαααααχαχαχαααχα!!! Είναι υπέροχο! Είναι τέλειο! Είναι τζάμι!» Επιτέλους φώναξε, με όλο του το είναι, και εκείνη τη στιγμή, κανείς δεν αμφισβήτησε την ειλικρίνειά του. «Συγκρουστείτε περισσότερο! Μισείστε και μισηθείτε περισσότερο! Και στο τέλος, θα έχουμε το πιο απίστευτο, υπέροχο, ανεπανάληπτο αριστούργημα που παίχτηκε ποτέ στην ιστορία των φόνων! Μιλάμε για τέχνη μάγκες, όχι αστεία! Για τέχνη!» Συνέχισε να γελά μανιακά, για λίγα λεπτά ακόμα, μέχρι που άφησε το γέλιο του να σβήσει σταδιακά και απαλά. Έμεινε μ’ ένα παγωμένο, μεγάλο χαμόγελο, και μάτια που κοιτούσαν το ταβάνι χωρίς να βλέπουν για λίγο, και το κεφάλι ριγμένο προς τα πίσω. «Είναι κρίμα όμως…» Είπε μακρόσυρτα. «Το ότι εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα πέθαινε… χωρίς να δει το μακελειό που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα… Είναι πραγματικά κρίμα.» Γύρισε και κοίταξε τους αξιωματικούς της Varia. Ο Belphegor με τον Lussuria έμοιαζαν ευχαριστημένοι, ο Squalo με τον Levi όχι, και ο Xanxus με τον Fran παρέμεναν ανέκφραστοι όπως πάντα. O Squalo κοίταξε με τη σειρά του τον Belphegor, και του έκανε νόημα.

Posted Image

«Ουσισισισισι, αυτό περίμενα κι εγώ!» Είπε ο Belphegor και άρχισε να βαδίζει προς το μέρος του Ryuunosuke, ο οποίος τον παρακολουθούσε να έρχεται προς το μέρος του, χωρίς να φύγει το χαμόγελο απ’ τα χείλη του.

«Μα Squaloooo!» Παραπονέθηκε ο Lussuria. «Κοίτα τι υπέροχο bishounen που είναι! Αφού ξέρεις ότι τους έχω αδυναμία! Γιατί δεν τον αφήνεις σ’ εμένα; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Ξέρεις τι ωραία που θα πήγαινε στη συλλογή μου με τα πανέμορφα πτώματα; Τώρα ο Bel-chan θα τον καταστρέψει τελείως!»

«ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΣΚΑΣΜΟΣ OKAMA!» Φώναξε ο Squalo, φανερά δυσαρεστημένος. «ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ! ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ! ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ! Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!»

«Απογοητευτικό. Απογοητευτικό.» Κούνησε το κεφάλι ο Levi. «Το αφεντικό δε θα είναι καθόλου ευχαριστημένο… ε, αφεντικό;» Ρώτησε τον Xanxus, αλλά εκείνος ούτε που καταδέχτηκε ν’ απαντήσει. Τα μάτια του ήταν καρφωμένα στον Belphegor και τον Ryuunosuke.

«Σισισισι, είναι ώρα να σου δείξω τον πιο συναρπαστικό θάνατο που θα αντικρίσεις ποτέ, ‘μάγκα’ μου. Τον δικό σου.» Είπε ο Belphegor, βγάζοντας τα στιλέτα του. Ο Ryuunosuke όμως εξακολουθούσε να χαμογελά.

«Ααχαχαχ, δεν αμφιβάλλω πως θα είναι ο καλύτερος.» Του απάντησε. «Θέλω όμως τόσο πολύ να δω τη συνέχεια! Πεθαίνω να δω τη συνέχεια!» Κελάηδησε ξέγνοιαστα. «Γι’ αυτό, μήπως θα μπορούσες να με αφήσεις λίγο να δω κι άλλους τζαμάτους θανάτους, και να με σκοτώσεις τελευτ-«

Το στιλέτο του Belphegor καρφώθηκε κοντά στο στήθος του Ryuunosuke πριν προλάβει ο δεύτερος να τελειώσει την πρότασή του, και να βγάλει το δικό του μαχαίρι για να αντεπιτεθεί, όχι όμως στην καρδιά του.

«Υποθέτω πως… όχι… ε;» Είπε με κόπο ο Ryuunosuke, εξακολουθώντας να χαμογελά. Προς μεγάλη έκπληξη όλων των καλεσμένων, τα στιλέτα του Belphegor άρχισαν να αιωρούνται γύρω του, σε απόλυτο συγχρονισμό και τάξη, λες και τα έλεγχε με τηλεπάθεια.

«Να σου δώσω ένα μάθημα, χωριάτη. Σισισι!» Ο Belphegor διασκέδαζε με την καρδιά του. «Κανείς.» Ένα στιλέτο βρήκε τον Ryuunosuke στο δεξί του πόδι. «Δε λέει.» Στο αριστερό. «Στον πρίγκιπα.» Στο δεξί χέρι. «Τι.» Στο αριστερό χέρι. «Να κάνει.» Στην κοιλιά. Κι από εκεί και πέρα, το σώμα του Ryuunosuke άρχισε να κόβεται από παντού. Τα στιλέτα που είχε ήδη πάνω του έκαναν την επίθεσή τους, υποχωρούσαν, ξαναβυθιζόντουσαν στη σάρκα του. Εκείνος άρχισε να γελάει μανιακά, ανάμεσα στα χαχανητά μπορούσες ν’ ακούσεις και την χροιά του πόνου στη φωνή του, αλλά τα ψυχασθενικά γέλια ήταν πολύ δυνατότερα. Ο Ryuunosuke ευχαριστιόταν το θάνατό του, τόσο, όσο ο Belphegor ευχαριστιόταν να τον βασανίζει. Άτυπα, ήταν ένας αγώνας για το ποιος θα λυγίσει πρώτος. Ο Ryuunosuke θα παρακαλούσε για έλεος, ή ο Belphegor θα έχανε την ψυχραιμία του;

«Bye, bye, Ryuunosuke-san.» Ο Fran άρχισε να κουνάει ένα μαντήλι. «Κρίμα. Θα μπορούσες να είχες κάνει καλή παρέα με τον Bel-senpai. Μοιράζεστε την ίδια ψυχοπάθεια.»

«Δε σας το είπα, το κατέστρεψε το κορμάκι!» Ο Lussuria ήταν δυσαρεστημένος. «Αυτά είναι βέβηλες πρακτικές, και… Mammon-chan; Πού είσαι;»

Μέσα σε όλο το χαμό, είχαν ξεχάσει τη Mammon, η οποία καθόταν κουλουριασμένη σε μια γωνιά, κρατώντας μούτρα και μη δίνοντας σημασία σε οτιδήποτε γύρω της. «Εδώ…» Απάντησε καταθλιπτικά.

«Ω! Mammon-chan! Mην κάνεις έτσι!» Ο Lussuria έτρεξε στο πλάι της. «Δες το απ’ την καλή πλευρά! Ήταν η πρώτη σου απόρριψη! Μεγαλώνεις! Θα του δείξω εγώ του σάτυρου, που σε πλάνεψε και σε παράτησε έτσι, λες και θα βρει πουθενά καλύτερα…»

«Έι. Mammon.» Είπε ξαφνικά ο Belphegor, καθώς ο Ryuunosuke ψυχορραγούσε στα πόδια του, με τα σωθικά του χυμένα στο πάτωμα. Δεν ήταν σε πολύ καλή διάθεση, γιατί ο τρελάρας μπροστά του – ποιος μιλάει τώρα – εξακολουθούσε να γελάει, και θα το πήγαινε μέχρι την τελευταία του ανάσα. Του ήρθε όμως μια ιδέα, που του έφτιαξε το κέφι. Συγκέντρωσε τα στιλέτα του στο στήθος του Ryuunosuke, και τα βύθισε, με απόλυτη ακρίβεια, γύρω απ’ την καρδιά, κόβοντας τη και επιτέλους, χαρίζοντας στο Ryuunosuke το θάνατο. Μετά έβαλε το χέρι του, την έβγαλε, καθώς αυτή ακόμα παλλόταν, και την έτεινε στη Mammon. «Ορίστε μια καρδιά. Δε χρειάζεσαι καμία απ’ τις άλλες τέσσερις-πέντε.»

Ο Fran δε μπόρεσε να κρατηθεί. «Τι ρομαντικός που είσαι, senpai! Ακριβώς ο,τι ζητάει μια γυναίκα!»

«Σισισισι, και βέβαια είμαι! Είμαι ο πρίγκιπας!»

«Αλήθεια, τι έχει συνέχεια; Ρομαντικό δείπνο με λουκάνικα και κοκορέτσια;» Είπε, καθώς το βλέμμα του έπεφτε στην ανοιχτή κοιλιά του Ryuunosuke.

«Βατράχι, θα σε διαμελίσω κι εσένα!»

«Κι οι άνθρωποι αναρωτιούνταν,» μονολόγησε η Mammon, ακόμη στην κατάθλιψη, «γιατί δεν αποκάλυπτα το φύλο μου σ’ αυτούς εδώ τόσα χρόνια…»

«ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΗΛΙΘΙΑ!» Την έκοψε ο Squalo. «ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ;»

«Ε…; Το είχαμε…;» Ξέφυγε του Levi. Μετά ξερόβηξε. «Ε… γκχμ… θέλω να πω… ασφαλώς και το είχαμε!»

«Ω, ο λοχαγός μόλις ομολόγησε ότι είχε απώτερο σκοπό!» Χαχάνισε ο Lussuria.

«VOOOOI, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, *μπιιιιιπ* LUSSURIA!»

«Η έντονη άρνηση είναι το πρώτο σημάδι ενοχής. Είσαι απαράδεκτος Λοχαγέ.» Σχολίασε ο Fran, αγνοώντας τα στιλέτα του Belphegor. «Και να φανταστείς, η Mammon τότε ήταν μωρό. Νομίζω πως πρέπει να σε αναφέρουμε σε κάποιο ίδρυμα.»

«ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ *μπιιιιιπ*, ΚΑΙ Η ΡΟΖΟΜΑΛΛΟΥΣΑ ΓΥΑΛΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΜΟΔΙΣΤΡΟΥΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ!!! ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ-«

Ξαφνικά, όλοι θυμήθηκαν τι είχε πει ο Szayel περί ωαρίων. Το σκέφτηκαν λίγο. Μετά κοίταξαν όλοι τον Xanxus μονομιάς. Τους κοίταξε πίσω. Τον κοίταζαν. Και τον κοίταζαν. Και τον κοίταζαν.

Και ασφαλώς τον εκνεύρισαν. Κι αυτή τη φορά, πολύ.

Posted Image

«ΤΡΕΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!» Συμβούλεψε ο Squalo, καθώς ο Xanxus σηκώθηκε και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως ο, τι κινιόταν μέσα στην αίθουσα, και οι υπόλοιποι αξιωματικοί την έκαναν από δέκα μεριές. Ο ήλιος έδυε, πράγμα που έκανε την φυγή και τις κρυψώνες πιο εύκολες, καθώς όλοι διασκορπιζόντουσαν μέσα στο μεγάλο μέγαρο.

«ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ;» Λίγο δύσκολο να μην άκουγες τη φωνή του Squalo, ακόμα και μέσα σ’ ένα τόσο μεγάλο μέγαρο.

ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Έπεσε η νύχτα.

Περιμένω pm απ' όλους σας μέχρι αύριο στις 2 το μεσημέρι το αργότερο. Η μέρα θα ξημερώσει πάλι το αργότερο την Τρίτη στις 02:00 το πρωί.

#114 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 14:02

Θεραπεία Πέμπτη

Posted Image

Αyasaki Hayate.

Ύψος: 1,68.

Βάρος: 57 κιλά.

Hλικία: 16 ετών.

Του αρέσει: Το βιολί.

Δεν του αρέσει: Όποιος πειράζει την Ojou-sama την οποία υπηρετεί, τη Nagi.

O Hayate στριφογύρισε το στυλό που κρατούσε στα δάχτυλά του σκεπτικός, με τα μάτια του καρφωμένα στο μπλοκάκι στον οποίο έγραφε τα αποτελέσματα των ερευνών του, καθώς περπατούσε στο διάδρομο. Η αποστολή ήταν η εξής: Μπες στο μέγαρο της Varia, επιθεώρησε τι θα συμβεί, αποκάλυψε τους ενόχους. Μέχρι στιγμής, κατασκοπεύοντας και μένοντας στις σκιές, είχε καταφέρει να ξεσκεπάσει την ταυτότητα δύο απ’ αυτών. Ήταν όμως αρκετοί, για να ρισκάρει τη ζωή του; Δεν ήταν κανένας φυσιολογικός εκεί μέσα κι ήταν πολύ επικίνδυνο. Βέβαια πάλι, κι ο ίδιος δεν ήταν αυτό που θα έλεγε κανείς φυσιολογικός…

«VOOOI! ΕΣΥ! ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΔΑ!» Άκουσε ξαφνικά πίσω του, και τον διαπέρασε μια ανατριχίλα. «ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ;» Γύρισε και αντίκρισε τον Squalo, o οποίος όμως δεν ήταν εκνευρισμένος όπως ακουγόταν, αλλά χαμογελούσε. Πρώτο άσχημο σημάδι.

«Α… συγνώμη Squalo-san… απλά κάνω τη δουλειά μου.» Του απάντησε ο Hayate, κάνοντας προσεκτικά δυο βήματα προς τα πίσω. «Ξέρετε ποια είναι η δουλειά μου και γιατί κυκλοφορώ τις νύχτες…»

«ΧΑ! ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΓΙ’ ΑΠΟΨΕ!» Ο Squalo τράβηξε το σπαθί του, και άρπαξε κι ένα άλλο και το πέταξε στα χέρια του Hayate. «ΈΜΑΘΑ ΠΩΣ, ΟΣΟ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΣ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!»

«…μα…»

«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ΚΑΙ ΞΕ-ΜΑ!» Εκνευρίστηκε ο Squalo. «ΝΑ ΛΕΣ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΛΙΘΙΕ!»

«…ευχαριστώ; Δεν είναι ανάγκη να φωνάζετε… Θα τους ξυπνήσετε όλους…»

«ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΘΑ ΜΙΛΑΩ! ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ; Ε; Ε;»

«Όχι… ο, τι πείτε…» Αααχ… Θέλω να φύγω από δω… Θα τον νικήσω γρήγορα και θα ξεμπερδέψω. Σκέφτηκε απλά ο μικρός μπάτλερ. Κοίταξε το σπαθί που του είχε δοθεί. Καλό ήταν. Μέχρι να προλάβει να σηκώσει το βλέμμα του, είδε τον Squalo να του χιμάει.

Posted Image

Μετά βίας μπόρεσε να καλυφθεί. Ο μεταλλικός ήχος που κάνουν τα σπαθιά όταν συγκρούονται βίαια αντήχησε στο χώρο. «Μα… δεν είπαμε… ότι ξεκινάμε!» Διαμαρτυρήθηκε αγκομαχώντας.

«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!» Γέλασε ο Squalo, πιέζοντάς τον ακόμα περισσότερο.

«Όχι, δεν είναι καθόλου λεπτομέρειες!!!» Φώναξε μπουχτισμένος ο Hayate, και αποτίναξε το λοχαγό της Varia από πάνω του, περνώντας ο ίδιος στην επίθεση. Με ένα καινούργιο δυνατό χτύπημα, έσπρωξε τον φωνακλά άντρα δέκα μέτρα πίσω. Πριν προλάβει ο Squalo να καταλάβει πώς έγινε και τι δύναμη είχε ο Hayate, εκείνος είχε βρεθεί πίσω του, και προετοίμαζε καινούργιο χτύπημα.

Ο Squalo φρέναρε απότομα απ’ την ορμή που δέχτηκε, στυλώνοντας το δεξί του πόδι στο πάτωμα και δίνοντας ώθηση προς τα μπροστά. Μετά βίας απέφυγε το δεύτερο χτύπημα, αλλά ο Hayate πρόλαβε και του έκοψε κάποιες τούφες απ’ τα μακριά ασημένια του μαλλιά. Δεν έμεινε εκεί, και συνέχισε να επιτίθεται με απανωτά χτυπήματα εναντίον του λοχαγού, ο οποίος είχε από νωρίς περιοριστεί μόνο στην άμυνα, προσπαθώντας όσο μπορούσε ν’ αποφύγει τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά. Συνέχισαν να παλεύουν, μέχρι που ο Squalo είχε στριμωχτεί στον τοίχο, με καμία πιθανότητα διαφυγής.

«ΤΕΛΙΚΑ… ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ, Ε;» Χαμογέλασε ο Squalo, παραβλέποντας το γεγονός πως έχανε. Ο Hayate του είχε προκαλέσει πολλές πληγές, αλλά δεν είχε καμιά σημασία για το λοχαγό, που εξακολουθούσε να χαίρεται τη μάχη.

Posted Image

«Με υποτιμήσατε, κύριε Squalo.» Απάντησε ψύχραιμα ο Hayate. «Υπεράνθρωπη δύναμη. Απίστευτη ταχύτητα. Ικανότητα ξιφομάχου. Ξεχάσατε ότι στην αίτησή σας, σας έλεγα πως το όνομά μου είναι Hayate, The Combat Butler. Δε μπορείτε να με νικήσετε κύριε Squalo. Χάσατε. Δεν θέλω να σας κάνω κακό. Ας σταματήσουμε εδώ.»

Τα μαλλιά του Squalo κάλυπταν τα μάτια του, αλλά όχι το χαμόγελό του. «Αυτές τις λέξεις περίμενα ν’ ακούσω.» Είπε, αυτή τη φορά σε φυσιολογικό τόνο, που για τον Squalo είναι το αντίστοιχο του ψιθυρίσματος. Ξαφνικά, τα μάτια του γούρλωσαν από άγρια χαρά, και επιτέθηκε με όλη του τη δύναμη στον Hayate. O τελευταίος δεν είχε ακόμα χάσει την προσοχή του, κι ετοιμάστηκε να τον αποκρούσει. Σκέφτηκε πως αν του έκοβε το χέρι που κρατούσε το σπαθί, ο Squalo θ’ αναγκαζόταν να σταματήσει.

Τίποτα δεν τον είχε προετοιμάσει γι’ αυτό που θα συνέβαινε. Δεν περίμενε ότι το σπαθί του θα χτυπούσε πάνω σε ξύλο, κι όχι σε ανθρώπινο χέρι. Δεν περίμενε ότι ένα δευτερόλεπτο πριν, ο Squalo θ’ άλλαζε χέρι στο σπαθί του, ούτε ότι θα εκμεταλλευόταν το σοκ της μιας στιγμής για να θάψει το σπαθί αυτό μέσα στο στήθος του. Το σπαθί του Squalo βυθίστηκε μέσα στη σάρκα του Hayate, και ξεπρόβαλλε πίσω απ’ την πλάτη του. Μέσα στο σοκ και στον πόνο, έμεινε παγωμένος, τη ίδια στιγμή που ο Squalo έγερνε προς τα εμπρός και σχεδόν τον αγκάλιαζε, για να του ψιθυρίσει (ας πούμε) στο αυτί:

«Άσε με να σου πω τι έκανες λάθος, μικρέ.» Του είπε, σχεδόν απαλά. «Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο σωματικά δυνατότερος, ο πιο γρήγορος, ο πιο ταλαντούχος. Η φυσική επιλογή στους δολοφόνους ευνοεί τον πιο αδίστακτο.» Ο Hayate έμεινε να κοιτάζει το λειψό αριστερό χέρι του Squalo, όπως κρεμόταν στο πλάι του. Ξαφνικά θυμήθηκε: Μέσα στις πληροφορίες που είχε μαζέψει, πριν φτάσει εδώ, θυμήθηκε πως ο Superbi Squalo είχε κάποτε κόψει το ίδιο του το χέρι, για να πολεμήσει επί ίσοις όροις με έναν φημισμένο ξιφομάχο. Βόγκηξε απελπισμένα. «Ω, όχι…»

«Ω, ναι.» Τον συμπλήρωσε ο Squalo. «Ήσουν τόσο απορροφημένος επιθεωρώντας τους άλλους υποψήφιους που ξέχασες να κοιτάξεις εμάς. Αλήθεια, ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός σας; Αυτοί που σφάγιασαν στη σάλα ή εμείς;» Έκανε μια παύση. Ήξερε πως ο Hayate δε θα ήταν ζωντανός για πολύ ακόμα. «Είσαι αφελής, Ayasaki Hayate. Ήθελες να με αφήσεις να ζήσω, ενώ μπορούσες να με σκοτώσεις. Είσαι πολύ καλός κι ευγενικός, και ως εκ τούτου, δεν έχεις τα προσόντα για να μπεις στη Varia.» Απομακρύνθηκε απ’ το σώμα του Hayate, στρίβοντας το ξίφος μέσα του, κερδίζοντας άλλο ένα βογκητό πόνου. «Κρίμα. Είχες δυνατότητες, και σώας τας φρένας. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΟ!» Φώναξε, ξαναβρίσκοντας τον παλιό του εαυτό, και κλωτσώντας το κορμί του Hayate, ρίχνοντάς τον πάνω στο τζάμι. Το σώμα του αγοριού έσπασε τα γυαλιά, έσπασε και τα κάγκελα, κι έπεσε στον κήπο, από ύψος είκοσι μέτρων. Το σώμα του έσκασε στο έδαφος μ’ ένα ανατριχιαστικό γδούπο.

Ο Squalo έμεινε και κοίταζε το πτώμα για λίγα λεπτά, απ’ το τζάμι απ’ το οποίο το έριξε. Στον ορίζοντα, ο ήλιος ανέτειλε. Η στιγμή καταστράφηκε όταν ήρθε να τον βρει ο Lussuria. «Έχετε βαλθεί να μου διαλύσετε όλα τα bishounen μου φαίνεται! Εγώ δε θα πάρω τίποτα; Διαμαρτύρομαι! Να το ξερ- ω, Squ! Τι έπαθες;» Είπε, βλέποντάς τον με το χέρι να λείπει και γεμάτο χτυπήματα.

«ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚΑΜΑ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΤΙ ΘΕΣ;»

«Ξημέρωσε, Squ. Όλοι είμαστε μαζεμένοι και σε περιμένουμε. Το αφεντικό…»

«ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ!» Εκνευρίστηκε ξανά ο Squalo. «ΕΡΧΟΜΑΙ!» Είπε, κι ακολούθησε με δυσκολία τον Lussuria στη σάλα. Όταν μπήκαν, περιττό να ειπωθεί ότι ο Xanxus δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος.

Posted Image

Παρόλ’ αυτά, ο Squalo έριξε μια ματιά γύρω του. Μόνο ο Hayate έλειπε. Αλλά υπήρχε και κάτι ακόμα περίεργο.

«VOOOOI! TI KANEI AYTOΣ ΕΚΕΙ;» Είπε δείχνοντας τον Hidan, ο οποίος χοροπηδούσε πάνω κάτω, χτυπιόταν, έπεφτε στα τέσσερα και βάραγε το πάτωμα, ξανασηκωνόταν, έσκαβε το πρόσωπό του με τα χέρια του, αλλά δεν έβγαζε μιλιά. Κοιτώντας προσεκτικότερα, διαπίστωσε ότι τα χείλη του ήταν σφραγισμένα με κολλητική ταινία.

«Δε μπορεί να μιλήσει, Λοχαγέ.» Τον πληροφόρησε ο Fran. «Έχει κολλητική ταινία στα χείλη.»

«ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΗΛΙΘΙΕ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ;»

«Γιατί δεν μπορεί. Είναι ψευδαίσθηση και την έχω κάνει εγώ.» Είπε ο Fran, με την ιδιότητά του ως illusionist σε δράση, χωρίς να του καίγεται καρφάκι. «Δεν του το λέω όμως. Είναι πολύ πιο αστείος έτσι.» Ο Ηidan άρχισε να κάνει προς το μέρος τους όχι και τόσο σεμνές χειρονομίες. «Αφήστε που είναι και αγενής.»

«Μουγκός είναι βάτραχε, όχι κουφός!» Του θύμισε ο Belphegor. «Αλλά σισισισισι, δίκιο έχεις, πλάκα έχει!» Κι όλη η Varia του επέστρεψε τις χειρονομίες.

ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Ξημέρωσε.

Ο silencer σώπασε τον Hidan (Fandom).

Η νύχτα θα πέσει ξανά την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι.

Κnock yourselves out~!

#115 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 15:31

Askeladd (matassos)

Posted Image

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν, έχουμε και λέμε:

1) ο Kusaribe Samon(kai) είναι βασικός υποπτος

2) ο Kakuzu(Black Kaiser) είναι ξεκάθαρα αθώος και μάλιστα stalker

3) αύτο σημαίνει ότι τώρα Kakuzu(Black Kaiser) παρακολουθείς κάποιον άλλον, τον οποίο περιμένουμε να φανερώσεις τι είναι

4) oι δολοφόνοι δεν σκότωσαν τον kakuzu παρόλο που είχαν δεδομένο το ρόλο του (συγχαρητηρια όμως που φάγατε επιθεωρητη.. το low profile τον κάρφωσε?! ... )

5) αντί να κάνουν silence τον kakuzu (λογικο γιατί η κουτσομπόλα μάλον τον παρακολουθεί) κάναν τον Hidan(fandom) ο οποιος:
ή παίζει συχνα προπο και φοβούνται μήπως κατάλαβε τπτ ή απλα είναι δολοφόνος και το κάναν για ξεκάρφωμα, για μένα πάντος είναι ο δευτερος ύποπτος για την ωρα (αναμένοντας φυσικά τι θα πει ο kakuzu και τι θα φενερωθει γενικότερα)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 25 Φεβρουάριος 2013 - 15:34

#116 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 15:55

Szayel Aporro Granz

Posted Image

(Σπάει και εξετάζει την λεπίδα από το σπαθί που έπεσε από το χέρι του Ayasaki Hayate)

Χμφ, η ποιότητα των υλικών αυτού του, οι Vasto Lorde να το κάνουν, σπαθιού είναι χειρότερη και από αυτή σκουπιδιών έτοιμων προς ανακύκλωση. Και επειδή είμαι σίγουρος ότι και το σπαθί του κύριου Squalo είναι αντίστοιχης ποιότητας έτσι που του αρέσει να μονομαχεί πάντα στα ίσια, θέλω μόνο να σας πω κύριε Xanxus ότι είναι ντροπή όχι μόνο να πεθαίνει κόσμος από αποβράσματα αλλά να πεθαίνει κόσμος από αποβράσματα που κρατούν τέτοιες σαβούρες. Αλλά, πραγματικά, μου κάνει εντύπωση που περίμενα κάτι παραπάνω από μια οργάνωση που διοργάνωσε τόσο πρόχειρα έναν τόσο σημαντικό για αυτήν διαγωνισμό. Δηλαδή αν δεν λέγανε την οργάνωσή σας "Ωάρια" αλλά την λέγανε όπως ονομάζεται στην ελληνική αργκό το αντρικό αναπαραγωγικό όργανο τι θά έπρεπε να περιμένουμε; Να είναι υπεύθυνα για τον μπουφέ τα McDonalds;

Τελοσπάντων, δεν είναι αυτό το φλέγον ζήτημα.

Φαίνεται ότι οι δολοφόνοι είναι πεπεισμένοι να ξεκάνουν τους πύργους των αθώων. Γιατί μπορεί μια βασίλισσα να έφυγε από την μέση αλλά εάν τα λευκά πιόνια μείνουν χωρίς πύργους τότε ο χαμός της αντίπαλης βασίλισσας θα είναι άνευ σημασίας γιατί τα πιόνια των αξιωματικών και των αλόγων δεν μπορούν ποτέ να κάνουν μόνα τους ματ. Με τον φόβο του γιατρού λοιπόν, οι δολοφόνοι χτύπησαν έναν άλλο πύργο από αυτόν που περιμέναμε. Κύριε Kakuzu (Black Kaiser), περιμένω με ανυπομονησία να μάθω τα αποτελέσματα της τωρινής shinobi έρευνάς σας, εάν θέλετε βέβαια να τα μοιραστείτε μαζί μας αυτή την φορά.

Και επειδή κάποιος πρόλαβε να μιλήσει πριν από εμένα:

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν, έχουμε και λέμε:

1) ο Kusaribe Samon(kai) είναι βασικός υποπτος

2) ο Kakuzu(Black Kaiser) είναι ξεκάθαρα αθώος και μάλιστα stalker

3) αύτο σημαίνει ότι τώρα Kakuzu(Black Kaiser) παρακολουθείς κάποιον άλλον, τον οποίο περιμένουμε να φανερώσεις τι είναι

4) oι δολοφόνοι δεν σκότωσαν τον kakuzu παρόλο που είχαν δεδομένο το ρόλο του (συγχαρητηρια όμως που φάγατε επιθεωρητη.. το low profile τον κάρφωσε?! ... )

5) αντί να κάνουν silence τον kakuzu (λογικο γιατί η κουτσομπόλα μάλον τον παρακολουθεί) κάναν τον Hidan(fandom) ο οποιος:
ή παίζει συχνα προπο και φοβούνται μήπως κατάλαβε τπτ ή απλα είναι δολοφόνος και το κάναν για ξεκάρφωμα, για μένα πάντος είναι ο δευτερος ύποπτος για την ωρα (αναμένοντας φυσικά τι θα πει ο kakuzu και τι θα φενερωθει γενικότερα)

Σαν πολύ δεν θες να μάθεις τί έμαθε ο Kakuzu (Black Kaiser), άρχοντα Askeladd (matassos); Εάν ο Kakuzu θεωρήσει ότι πρέπει να μας πει τι έχει μάθει θα το κάνει αλλά υπάρχει περίπτωση αυτό που έχει μάθει να μην θέλει να το μάθουμε ή τουλάχιστον να μην θέλει να μάθουμε όλη την αλήθεια. Εάν έχει βρει δολοφόνο, τότε θα βγει και θα το πεί αλλά εάν δεν έχει βρει δολοφόνο, δεν υπάρχει λόγος να στοχοποιήσει κάποιον αθώο, εκτός αν αυτός ο αθώος είναι στοχοποιημένος ή αν η αθωότητά του είναι αμφιλεγόμενη. Επίσης, το γεγονός ότι ψηφίζεις τον Kusaribe Samon (kai) που εικάζετε ότι είναι ουδέτερος, είναι επίσης πολύ ύποπτο, γιατί ξέρουμε ότι ακόμα και αν ο Kusaribe είναι ο Warlock, ο ρόλος που νικάει πιο γρήγορα από τους άλλους ουδέτερους, χρειάζεται ακόμα δυο μέρες για να νικήσει εάν προβλέψει σωστά. Τον Kakuzu δεν το σκότωσαν γιατί φοβήθηκαν ότι θα τον προστατεύσει ο γιατρός, θα τον προσέχει η κουτσομπόλα και ότι γενικά θα έχει τα φώτα της νύχτας στραμμένα πάνω του. Άντί για αυτόν, όμως, χάσαμε έναν σχεδόν εξίσου ικανό παίκτη, τον Hayate, με έναν πολύ χρήσιμο ρόλο, αυτόν του επιθεωρητή.

Όπως και να έχει, θα εμπιστευτώ τον πύργο που είναι αποδεδειγμένα λευκός και μέχρι να μιλήσει ο κόσμος ή να υπάρξουν καινούρια στοιχεία, θα ψηφίσω τον General Vamp (Vagelio).

edit: διορθώσεις

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 25 Φεβρουάριος 2013 - 17:24

#117 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 16:04

Askeladd (matassos)

Szayel Aporro Granz

Κύριε Kakuzu (Black Kaiser), περιμένω με ανυπομονησία να μάθω τα αποτελέσματα της τωρινής shinobi έρευνάς σας, εάν θέλετε βέβαια να τα μοιραστείτε μαζί μας αυτή την φορά.

Σαν πολύ δεν θες να μάθεις τί έμαθε ο Kakuzu (Black Kaiser), άρχοντα Askeladd (matassos);

lol αναιρεις εσυ ο ιδιος τα λογια σου :ureshii: σε καιει η περιέργεια μαζι με μένα να το μάθεις οποτε ασε τις σποντες!!

και ναι το να κατηγορησω τον Kusaribe Samon(kai) είναι αρκετα προφανες και λογικα ο warlock θα τον εχει στο ματι εξίσου, αλλά είναι ακόμη η αρχή της μέρας και αυτή τη στιγμή είναι όντος ο βασικός υποπτος εχοντας παιξει το ήδη χαμένο απο την αρχή παιχνιδι "ο κακουζου λεει μουφες"

καθυστερημενο edit (αν υπαρχει prob πειτε) προφανος και αν ο κακουζου βρει καποιον αθωο μπορει να το πει αοριστα και να μη στοχοποιησει κανενα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 25 Φεβρουάριος 2013 - 16:09

#118 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 17:31

Maximilian Pegasus

Αγαπητή μου Cecilia,

διάθεση: υπέροχη.

Μετά τον θάνατό σου και την αποτυχία μου να κλέψω ένα χρυσαφικό από ένα παιδάκι, αποφάσισα να πάω στην Ιταλία. Γιατί αυτό είναι το τρίτο πράγμα που κάνουν οι άνθρωποι όταν πενθούν: πηγαίνουν ένα ταξίδι την Ιταλία.

Μα αυτήν τη φορά πήγα με πρόσχημα.

Βλέπεις, τρεις μέρες πριν έρθω στην Σικελία, έβαλα κι εγώ την αιτησή μου - μαζί με ένα μάτσο χωριάτες - για τη θέση ενός δολοφόνου στην ελίτ ομάδα δολοφόνων "Ωάρια". Με τέτοιο όνομα και με τέτοιον ανταγωνισμό προφανώς και είμαι εκτός συναγωνισμού. Το μπρίο και η προσωπικότητά μου, θα με ξεχωρίσουν από τον άχρωμο όχλο.

Μέχρι τώρα όμως το μόνο που έχει γίνει είναι ένας τρελός νέος να αρχίσει να σκοτώνει αδιάκριτα μαζί με άλλους τέσσερις! Βρήκαμε τον έναν εχθές μετά από τη δική μου φυσικά προτροπή αφού πρώτος τον ανακάλυψα, αλλά βοήθησε λίγο, πολύ λίγο ένας καημένος χωριάτης που πρέπει να είναι πάνω από εκατό χρονών...μα είναι απαίσιος! Γεμάτος ράμματα κι από δέρμα άστα. Μα καλά, δεν έχει ακούσει για τα αντικείμενα της Χιλιετίας; Τον κρατάνε για πάντα νέο κι ωραίο, ακόμα και μετά από χιλιάδες χρόνια.

Φυσικά, καταλαβαίνεις πως εγώ είμαι το πιο όμορφο άτομο στο δωμάτιο--και δεύτερος είναι ένας εκ των διοργανωτών με το ίδιο ασημί υπέροχο μαλλί σαν το δικό μου. Τι κρίμα που δεν είσαι δω να μου κρατήσεις παρέα, τώρα όλο πίνω στην απουσία σου για ν'αντέξω την ασχήμια αυτού του κόσμου, αφού δε μου δίνουν ούτε έναν καθρέφτη!

Όμως σήμερα ξεκινάει μία καινούργια μέρα, και είμαι σίγουρος πως είμαι παραπάνω από ικανός για να λύσω αυτό το μυστήριο. Μα γιατί λέω το αυτονόητο; Και φυσικά είμαι παραπάνω από ικανός. Το πιο σημαντικό είναι πως τώρα θα δώσω τα φώτα μου και πάλι σ'αυτούς τους άξεστους, που μόνο λίγοι ξεχωρίζουν εξαυτών ως άξιοι, όπως ένας κύριος μ'ένα χάμστερ.

Μα το πιο σημαντικό απ'όλα είναι πως σήμερα το πρωί ξύπνησα με κατσαρά μαλλιά! Ωωωωωωω δε μπορούσα να πιστέψω πως τα ολόισια πανέμορφα μαλλιά μου έστω και για ένα λεπτό κατσαρώσανε. Όμως με τη βούρτσα που έχω πάντα κρυμμένη πάνω μου κατάφερα να τα ισιώσω πριν με δε κανείς. Τώρα είναι και πάλι αυτό το στιλπνό, ολόισιο καρέ που θυμάσαι.

Σε φιλώ αγαπημένη μου,

Pegasus.

ΥΓ Ειλιρκινά πρέπει να σταματήσεις να εκρύγνησαι.

*Κλείνει το ημερολόγιο και πάει στη σκάλα. Ακούει τα λόγια των κυρίων που ήρθαν πιο πριν και χαμογελάει. Και τότε σκύβει να μιλήσει εμπιστευτικά*

Posted Image

Αγαπητέ κύριε Askelaad (matassos) δε νομίζεις πως είναι ανόητο να κατηγορείς τον κύριο Samon (Kai); Δεν υπάρχει λόγος να μην τον πιστέψουμε όταν λέει πως είναι ουδέτεροςμε όλα όσα έγιναν, κι εφόσον έχουμε κι άλλους γύρους να τον ξεφοτρωθούμε πριν καν εκπληρωθούν οι συνθήκες της οριστικής νίκης του, δε βλέπω τον λόγο που θέλεις να τον ψηφίσεις. Και ξέρουμε τον ρόλο που παίζει σ'αυτή τη σάλα μα και πως δεν αποτελεί ουσιαστικό πρόβλημα. Έτσι λοιπόν, μόνο δύο λόγους βλέπω γι αυτό: είσαι πολύ αφελής, περισσότερο απ'όσο θέλεις να δείξεις σαν "Βίκινγκ" που είσαι ή...μμμμ, αναρωτιέμαι γιατί κάποιος να θέλει να ξεφορτωθεί έναν που ξέρουμε την ταυτότητά του κι ότι δεν είναι κίνδυνος...; Ωωω μα ναι, φυσικά: είσαι εσύ ένας από τους ενόχους! Δε βρίσκεις τη λογική μου υπέροχη;

Τώρα όσον αφορά την άφεση αμαρτιών που έχει δοθεί ήδη από δύο άτομα στον κύριο Kakuzu (Black Kaiser), μην είστε τόσο βιαστικοί αγαπητοί μου. Έστω κι αν σας φαίνεται δύσκολο να είναι αυτός κάτι άλλο απ'αυτό που ισχυρίζεται, έχουν δει πολλά τα ματάκια μου. Εξάλλου πολύ σίγουρος δεν είναι για την αθωότητα του δειλού κυρίου Χ (OdyMonaxos) που ούτε το πρόσωπό του δεν τολμά να δείξει από τον φόβο του; Έχω πολλές σκέψεις που τους αφορούν μα εφόσον δε μπορώ να τις διαμορφώσω ακόμα πλήρως - μα, είμαι τόσο έξυπνος που ακόμα και σε μένα οι σκέψεις μου είναι υπερβολικά περίπλοκες - δε θα πω τίποτα άλλο εκτός από "προσοχή". Το πιόνι που θυσιάστηκε μόνο η βασίλισσα δεν ήταν, να το θυμάστε αυτό. Αν ρωτάτε γιατί, η απάντηση είναι προφανής: μόνο εγώ μπορώ να είμαι βασίλισσαυπάρχουν άλλοι στις μονάδες τους που έχουν πολύ πιο σημαντική λειτουργία και μπορούν πραγματικά να ελίσσονται, παρά το ό,τι σας λέει ο οποιοσδήποτε λόγω ανιδεότητος ή ίσως και συμφέροντος. Το πιο σημαντικό πιόνι για τη νίκη των δολοφόνων δεν έχει βγει ακόμα από τη σκακιέρα μας και-...ω με συγχωρείτε αλλά δε μπορώ όλους αυτούς τους σκακιστικούς όρους. Ακόμα και για μένα είναι υπερβολικά δήθεν. Γι αυτό θα χρησιμοποιήσω κάτι πιο κοντινό σε μένα: αν οι δολοφόνοι είναι τράπουλα τερατομονομαχιών, τότε χάσαμε ένα καλό τέρας. Όμως έχουμε ακόμα όλες τις κάρτες-παγίδες και μαγείας καθώς και τα άλλα τέρατα που μπορούν να μας γυρίσουν όλο το παιχνίδι.

Ο κύριος Katsuya Jonouchi ξέρει απ'αυτά και με το παραπάνω.

Αν κι ομολογώ πως έχω κι εγώ απορίες να εκφράσω για τον αγαπητό General Vamp (Vagelio), που όμως ακόμα δεν είναι αρκετές για να μου τραβήξει τόσο την προσοχή ώστε να στραφώ εναντίων του...αλλά η μέρα είναι ακόμα νέα! Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να αποδείξουν οι συμπεριφορές μας.

Και τώρα να με συγχωρειτε αλλά είναι πρωί και πρέπει να κάνω έναν καθαρισμό προσώπου. Τόσες ώρες με όλους αυτούς τους απλοϊκούς ανθρώπους και το δέρμα μου αρχίζει να γίνεται λιπαρό...

Edit: αντί για Samon έγραψα Salmon. Σε κανα σολωμό...xD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Mpougatsa: 25 Φεβρουάριος 2013 - 17:54

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#119 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 17:32

Kusaribe Samon

Posted Image

Kαι ναι το να κατηγορησω τον Kusaribe Samon(kai) είναι αρκετα προφανες...και αυτή τη στιγμή είναι όντος ο βασικός υποπτος

Πείτε κάτι καλύτερο.

και λογικα ο warlock θα τον εχει στο ματι εξίσου, αλλά είναι ακόμη η αρχή της μέρας και αυτή τη στιγμή είναι όντος ο βασικός υποπτος

Θα χαρώ πολύ να σας δω από τον άλλο κόσμο να καίγεστε από αυτήν και μόνο την κουβέντα. Άλλη φορά, ανάμεσα στο ποτό και στις γυναίκες να σκέφτεστε και τι θα πείτε ενδιάμεσα.

εχοντας παιξει το ήδη χαμένο απο την αρχή παιχνιδι "ο κακουζου λεει μουφες"

Θέλετε να πείτε το χαρτί "Ο Kakuzu μας δουλεύει". Εκτός κι αν μεταφράσατε τον ισχυρισμό ότι "θυσίασε" συνεργό του ως ότι έλεγε ψέματα για την ταυτότητα του Uryuu Ryuunosuke, το οποίο δεν σας τιμά.

ή παίζει συχνα προπο και φοβούνται μήπως κατάλαβε τπτ ή απλα είναι δολοφόνος και το κάναν για ξεκάρφωμα,5) αντί να κάνουν silence τον kakuzu (λογικο γιατί η κουτσομπόλα μάλον τον παρακολουθεί) κάναν τον Hidan(fandom) ο οποιος:
ή παίζει συχνα προπο και φοβούνται μήπως κατάλαβε τπτ ή απλα είναι δολοφόνος και το κάναν για ξεκάρφωμα,

Αγνοώντας τις υπόλοιπες κατηγορίες περί συνεργασίας με τον κύριο Hidan. Θα ήθελα πολύ να μάθω πώς θα καταλάβαινα ότι ο κύριος Hidan (Fandom) έπαιζε προπό, αφού τα στοιχήματα θα τα έβαζε από το δωμάτιο του χωρίς να είναι αναγκασμένος να κάνει επισκέψεις.

Ο κύριος Kakuzu (Black Kaiser) έζησε. Αν πει την ταυτότητα ενός αθώου, τότε σίγουρα ο αθώος δεν θα πεθάνει τη νύχτα αλλά αν έχει αρκετές υποψίες επάνω του, δεν θα λιντσαριστεί από τους αθώους και αυτόματα θα βγουν συμπεράσματα για άλλους. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να λέει ότι βρήκε αθώο ενώ βρήκε 3rd party, οπότε είναι ρίσκο να τον ακούσουν. Στην ουσία, δεν θα τους δώσει καμία πολύ σημαντική πληροφορία, ενώ θα βοηθήσει την άλλη πλευρά. Οπότε όλα καταλήγουν στο αν αυτός ο αθώος τους απειλεί τη μέρα και όχι αν θα πει κάτι ο κύριος Kakuzu (Black Kaiser) ή όχι. Μην του δίνετε πάτημα να πει ότι "δεν θέλει να αποκαλύψει τον ρόλο". Ο κύριος Hidan (Fandom) ήταν πολύ καλύτερη επιλογή.

ySss0UF.jpg

#120 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 17:51

Szayel Aporro Granz

Posted Image

Askeladd (matassos)

lol αναιρεις εσυ ο ιδιος τα λογια σου :ureshii: σε καιει η περιέργεια μαζι με μένα να το μάθεις οποτε ασε τις σποντες!!

και ναι το να κατηγορησω τον Kusaribe Samon(kai) είναι αρκετα προφανες και λογικα ο warlock θα τον εχει στο ματι εξίσου, αλλά είναι ακόμη η αρχή της μέρας και αυτή τη στιγμή είναι όντος ο βασικός υποπτος εχοντας παιξει το ήδη χαμένο απο την αρχή παιχνιδι "ο κακουζου λεει μουφες"

καθυστερημενο edit (αν υπαρχει prob πειτε) προφανος και αν ο κακουζου βρει καποιον αθωο μπορει να το πει αοριστα και να μη στοχοποιησει κανενα...

Μάλιστα. Επιτέλους, θα αρχίσω να συζητάω λίγο πιο σοβαρά.

Φαίνεται ότι έχεις επιλεκτική αμνησία άρχοντα Askeladd (matassos) αλλά δεν πειράζει. Δεν έχω πρόβλημα να σου εξηγήσω για πιο λόγο μου φάνηκε ύποπτη η κίνησή σου γιατί, δυστυχώς, στο Hueco Mundo η επιλεκτική αμνησία και το plot induced stupidity πέφτουν σύννεφο και δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτό. Όλοι θέλουμε να μάθουμε, είτε είμαστε αθώοι είτε όχι και για διαφορετικούς λόγους η κάθε πλευρά τι έχει μάθει ο Kakuzu (Black Kaiser). To θέμα δεν είναι τι είπες γιατί αυτό που είπες είναι το απολύτως λογικό. Σκάλωσα με τον τρόπο που το είπες:

Μου έκανε τρομερή εντύπωση πόσο δεδομένο θεωρούσες ότι θα αποκαλύψει ο Kakuzu αυτόν που παρακολουθεί. Ίσως το ψάχνω υπερβολικά πολύ, αλλά στην προκειμένη φάση ένας δολοφόνος ίσως να ήθελε πολύ, ίσως περισσότερο από εναν αθώο, να δει εάν ο, έμπειρος στην αποκάλυψη δολοφόνων, Kakuzu πέτυχε ξανά το jackpot. Σε συνδυασμό λοιπόν με την ψήφο σου στoν Kusaribe Samon (Kai) που μπορούμε να υποθέσουμε με μεγάλη σιγουριά ότι είναι ουδέτερος ο οποίος ακόμα και Warlock να είναι θα αργήσει να νικήσει, δεν μπορώ παρά να σε θεωρήσω ύποπτο.

Η ψήφος παραμένει στον General Vamp (Vagelio), παρ'όλα αυτά. Θέλω πρώτα να δω τι θα πουν για εσένα και άτομα πιο έμπειρα από εμένα στη ανεύρεση δολοφόνων, πριν αποφασίσω να αλλάξω ή να μην αλλάξω την ψήφο μου.

Αλλά βλέπω ότι άρχισαν να μιλάνε και άλλοι επιτέλους. Καιρός ήταν. Η μέρα προβλέπεται υπέροχα ενδιαφέρουσα.

edit: διορθώσεις

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 25 Φεβρουάριος 2013 - 17:54

Also tagged with one or more of these keywords: palermo, roles killing