Άγνωστος Χ
Kakuzu [BK], σκέψου άλλη μια φορά τι είπα. Παρουσίασα ένα σενάριο. Ρώτησα για έναν συγκεκριμένο ρόλο. Δεν είσαι τόσο γάτος και δεν τα συνδύασες, ή πίστεψες τις μικρές μπαρούφες που είπα για σάλτσα και ξεκάρφωμα;
Τέλος πάντων όμως, επειδή τα θέλει και ο πισινός του, ας περάσω κατευθείαν στην επίθεση.
Χτες το βράδυ διέταξα μέσω του ασυρμάτου μου τους πράκτορές μου να είναι σ' επιφυλακή. Πίστευα πως όλο και κάποιος θα έκανε μια επίσκεψη στον
Kakuzu κι έδωσα εντολές να
παρακολουθούν από μακριά τις πόρτες και τα παράθυρα του δωματίου του. Οι αναφορές τους μίλησαν για
έναν μόνο νυχτερινό επισκέπτη, ο οποίος συνεχώς έπινε κάτι από ένα ποτήρι και τρέκλιζε ελαφρά.
Η σημερινή μέρα ξημέρωσε με έναν νεκρό που δεν τον περιμέναμε. Τον σιωπηλότατο
επιθεωρητή. Υπέθεσα λοιπόν πως τον σκότωσαν ακολουθώντας τον στόχο των ερευνών του (
interceptor) και όχι πως τον σημάδεψαν επίτηδες.
Ποιος ήταν τότε ο άλλος μυστηριώδης επισκέπτης, που έδειχνε σαφή σημάδια μέθης; Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ήταν πράγματι ένας
γιατρός που ήθελε να προστατεύσει τον
Kakuzu [BK]; Ή, πιο πιθανό αν κρίνουμε από το θάνατο του επιθεωρητή, ένας δολοφόνος που δεν κατάφερε τελικά να κάνει τη δουλειά του; (
μάγισσα)
Maximilion Pegasus [FAI-Fallen Mpougatsa], χτες το βράδυ έκανες την επίσκεψή σου στον
Kakuzu. Τα γεγονότα μιλούν εναντίον σου. Πέρα από τη νυχτερινή επίσκεψη σε κατηγορώ για τέσσερα ακόμη πράγματα που από μόνα τους δεν σε καταδικάζουν, αλλά συνηγορούν περισσότερο στην ενοχοποίησή σου, γνωρίζοντας τις δύο πιθανές ιδιότητές σου.
Πρώτον, χτες κατηγόρησες τον Νονό των δολοφόνων, όταν μάλιστα δεν κινδύνευε σχεδόν καθόλου. Γνωρίζοντας πως μπορεί να είσαι δολοφόνος, το θεωρώ περισσότερο προσπάθεια για ξεκάρφωμα παρά τυχερή (πολύ τυχερή) μαντεψιά.
Δεύτερον, δεν απάντησες καθόλου καλά στις κατηγοριούλες του
Yokya [Zane], ο οποίος φαινόταν να είναι τόσο σίγουρος για σένα, που ζήτησε και όπλο. Και μ' έχει γκαστρώσει τόσην ώρα που τον περίμενα να μιλήσει μέχρι που βαρέθηκα.
Τρίτον, σήμερα είσαι ιδιαίτερα ασταθής. Αγνοώντας ένα πιθανό φαβορί σαν τον
General Vamp [Vagelio], στρέφεσαι εναντίον του
Askeladd [Matassos] και μετά του
Yoshino [Ghostprince]. Οι κατηγορίες αυτές δεν με πείθουν. Ο τελευταίος ειδικά αρχίζει να με πείθει πως χαζοφέρνει απλά και δεν είναι δολοφόνος.
Τέταρτον, πολύ σιγά σιγά και ύπουλα, αρχίζεις να ρίχνεις μπηχτές για μένα χρησιμοποιώντας τα χτεσινά """επιχειρήματα""" πως δεν δείχνω το πρόσωπό μου. Σοβαρά πράγματα...
(Δεν είναι επιχείρημα, είναι παπάντζες του roleplay. Γι αυτό και δεν στέκει.)Δεν έχω πρόβλημα να κατηγορήσω κάποιο σίγουρο σαν τον General Vamp, αν είναι να κάνουμε σίγουρες δουλειές. Απέφυγα να κατηγορήσω μέχρι στιγμής κάποιον εκτός του
Samon [Kai] (θα τον αναλύσω μετά), περιμένοντας τις πληροφορίες του
Kakuzu κυρίως για να μην κατηγορήσω το γιατρό (αν και αμφιβάλλω πως ήταν γιατρός, από την αρχή), και αν θα συνεχίζονταν οι κατηγορίες του
Yokyo [Zane] προς τον
Pegasus. Τελικά τους πρόλαβε όλους εκείνος αρχίζοντας να κόβει και να ράβει.