Kusaribe Samon

Πολύ καλά. Επιμένω, πως ο κύριος Kakuzu δεν έχει κανέναν λόγο να αρνείται το σύστημά του. Τα γράφω τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα έχω τον χρόνο να τα γράψω αργότερα. Διαβάστε τα προσεχτικά και αν θέλετε να λαμβάνετε υπ'όψιν.
Η θυσία του κύριου Kakuzu (Black Kaiser) δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται ή όσο θέλει να φαίνεται. Νωρίτερα είχε παρομοιάσει τον αρχηγό της φαμίλιας με τη βασίλισσα της σκακιέρας. Ωστόσο, η χρησιμότητά του στη δράση δεν είναι μεγαλύτερη από αυτή του Βασιλιά της σκακιέρας. Φαινομενικά, ο αρχηγός της φαμίλιας είναι ο πιο δυνατός. Κάνουν οι άλλοι τη δουλειά για χάρη του οπότε αθώος στους επιθεωρητές και μόνο ένας παρανοϊκός. Όμως,
αν η τύχη είναι με το μέρος αυτού του παρανοϊκού και καταλάβει νωρίς την παράνοιά του, ο αρχηγός αυτός μπορεί να ανακαλυφθεί μέσα σε διάστημα 4 ημερών. Κι αυτό, αν κάποιος δεν πάρει τον νόμο στα χέρια του (vigilante) ή αν δεν τον σκοτώσει κάποιος άλλος σε περίπτωση που του δώσει κάποιος δύναμη (Gunsmith). Όπως κι αν δεν χαθεί λόγω όλων των υπόγειων κινήσεων που γίνονται τη νύχτα (λοιποί ρόλοι). Πέρα από αυτό δεν έχει μεγαλύτερη δύναμη στα χέρια του. Άρα, αντίθετα με το βασιλιά, είναι το πιο εύκολο πιόνι για θυσία σε αυτήν την σκακιέρα.
Η βασίλισσα στην πραγματικότητα είναι ο interceptor.
Ναι,
ο interceptor, τουλάχιστον από άποψη χρησιμότητας και θα ήταν πιο εύκολο να αναλάβει την εξουσία. Εκείνος είναι που μπορεί να προσφέρει έναν ακόμη φόνο στους συνεργούς του, αυτός τους δίνει περισσότερες πιθανότητες νίκης, όχι ο αρχηγός. Επιπλέον, αν μείνει για μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι και έχει αρκετή τύχη με το μέρος του, μπορεί να πληροφορήσει τους υπόλοιπους για το ποιος έχει σίγουρα κάποιον σημαντικό ρόλο (aka είναι από τους ρόλους που επισκέπτονται τη νύχτα) και είναι πιο επικίνδυνοι για τους συνεργούς τους.
Οπότε, δεν θα ήταν παράλογο να υποθέσουμε ο αρχηγός της φαμίλιας θα ήταν πρόθυμος να θυσιαστεί, δίνοντας σε έναν συνεργό με πιο σημαντικό ρόλο γερό άλλοθι, που σημαίνει ότι κανένας δεν θα αμφισβητούσε την αθωότητά του για πολύ καιρό και θα του εξασφάλιζε την ησυχία του και την προστασία του για αρκετές μέρες.
Άλλωστε ο κύριος που αποφασίζει να παρακολουθήσει άλλους τα βράδια (stalker), δεν θα είχε κανέναν λόγο να βγει και να δηλώσει πως στην πραγματικότητα είναι εκείνος ο πραγματικός,
όχι σε αυτό το σημείο. Όχι μόνο διακινδυνεύει τη ζωή του, αλλά σε περίπτωση που κρατούσε κάποια σημαντική πληροφορία στα χέρια του που θα φαινόταν κρίσιμη αργότερα, δεν θα είχε κανέναν λόγο να το κάνει τόσο νωρίς,
ειδικά αν ήθελε να μάθει τα κίνητρα του κάλπικου πρώτα. Μεγάλη εντύπωση μου κάνει που ο κύριος Uryuu Ryuunosuke δεν υπερασπίστηκε καθόλου τον εαυτό του, δεν μπήκε καν στον κόπο να ισχυριστεί ότι ο κύριος Kakuzu (BK) ψεύδεται αποφεύγοντας να ανοίξει μέτωπο απέναντί του, να πει μια κουβέντα, ένα αντίο αλλά τήρησε τη σιωπή του μέχρι το τέλος και δέχτηκε την καταδίκη του. Μη μου πεις πάλι αυτό αυτό θέλω να τους κάνω να πιστέψουν, δεν έχω καμία σχέση με τους δολοφόνους κι αυτό θα φανεί.
Θυμηθείτε ότι
δεν είχε κανέναν λόγο να αρνηθεί το σύστημα μου αν είναι πράγματι αθώος όπως δηλώνει και όχι ένοχος ή κάποιος τρίτος και ο κύριος Χ (OdyMonaxos) είναι αθώος όπως τονίζει διαρκώς. Μάλιστα, για τον ίδιο, η κατάσταση δεν θα άλλαζε καθόλου, παρόλα αυτά αποφάσισε ότι έπρεπε να υποστηρίξει θερμά το σύστημα του κυρίου X (OdyMonaxos). Κάποια στιγμή να τον ελέγξετε σίγουρα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μάλιστα προτείνω, αν κάποιος θέλει να πάρει τον νόμο στα χέρια του, να βγάλει
εμένα από τη μέση όποτε θελήσει (όχι τώρα, για να μη με κατηγορήσουν πάλι ότι προσπαθώ να στήσω παγίδα). Έτσι σε περίπτωση που στο σύστημά μου βρεθούν δύο λάθη, ο κύριος τζογαδόρος θα καταλάβει ότι δεν έλεγα ψέματα για την ταυτότητά μου.
Είμαι πρόθυμος να πάρω ακόμη και τη ζωή μου (Gunsmith), για να καθαρίσω το όνομά της οικογένειάς μου αν πρόκειται αυτή η κίνηση να ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Άλλωστε, σύμφωνα με τον κύριο Kakuzu (BK) η γνώμη μου δεν θα έχει βάρος στη συνέχεια, οπότε η απώλεια θα είναι ελάχιστη για εσάς και ο κύριος Kakuzu (BK) αν είναι πράγματι αθώος, θα παραμείνει αθώος στα μάτια του φίλτατου τζογαδόρου. Δεν έχει κανέναν λόγο να αρνηθεί την παραπάνω συμφωνία (μη μου πείτε ότι θα πάρω το όπλο και θα καθαρίσω άλλον). Τζογαδόρε, μην παίξεις το σύστημα του Kakuzu (BK). Αν είναι αθώος και είναι και ο κύριος Χ αθώος, αν με παίξεις ως ουδέτερο, ακόμη και αν σου βγει λάθος, θα ξέρεις σίγουρα ότι οι υποψίες για εμένα είναι βάσιμες και ότι έλεγα ψέματα έτσι κι αλλιώς. Μην πέσεις στην παγίδα του Kakuzu που θέλει να παρουσιάζει το συγκεκριμένο σύστημα σαν να είναι γεμάτο ελαττώματα, πραγματικά, μην παίξεις το δικό του. Η επιμονή του να παιχτεί το σύστημα του κυρίου Χ είναι ύποπτη, είναι ακόμα πιο ύποπτο το γεγονός ότι μπήκε στην αντιπαράθεσή μου με τον Χ αμέσως αφού αναφέρθηκαν στα συστήματα. Ο κύριος Kakuzu (BK) είναι βέβαιο πως δεν θα δεχόταν επίθεση το βράδυ, αν έχουν έστω και λίγο μυαλό οι δολοφόνοι, δεν θα το κάνανε, ειδικά αν ο κύριος Uryuu (Babba) είναι αρχηγός τους και πιστεύω ότι και ο ίδιος το ξέρει ανάμεσα στους μελοδραματικούς διαλόγους για τον θάνατό του. Αντί να καίγεται τόσο να με "αποκαλύψει" αυτή τη μέρα, θα μπορούσε άνετα να μάθει την ταυτότητά μου το βράδυ και να μιλήσει με σιγουριά αύριο, αφού είχε πει ήδη τον ρόλο του με τόση αυτοθυσία και να έχει τον τζογαδόρο σίγουρο σύμμαχο στο πλευρό του. Αυτή τη στιγμή όμως, τον ενδιαφέρει περισσότερο να μην παιχτεί το σύστημα που πρότεινα, εντυπωσιακό! Ειδικά όταν λέει ότι κανένας δεν πρέπει να δίνει σημασία στα λόγια μου και ότι δεν πρέπει να με εμπιστεύονται είναι καταπληκτική η έλλειψη εμπιστοσύνης που έχει προς τους υπόλοιπους αθώους.
Edit: Να μου προσέχετε τον κύριο Yokoya Norihiko, οι μέρες που περάσαμε μαζί στον στρατό ήταν υπέροχες.