Kusaribe Samon

"Ήμουν σίγουρος πως μετά τη δήλωση για το πραξικόπημα, το Δέντρο της Γένεσης δεν θα άφηνε τον Yokoya Norihiko (Zane) ζωντανό. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι τελευταίες αποκαλύψεις συγκρούονται με την θεωρία της Evangeline. Αν ούτε ένας εξωγήινος δεν μπορεί να ξεφύγει από την λογική του και την επιβολή της δύναμής του, τότε τι; Τι μπορεί να το αντιμετωπίσει; Ούτε ο Takigawa Yoshino δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία του.
Κύριοι, σήμερα είναι μια λυπητερή μέρα. Σήμερα δεν χάθηκε απλά ένας άνθρωπος, χάθηκε ένας αδερφός για εμένα. Με τον κύριο
Yokoya Norihiko (Zane) μοιραστήκαμε νερό κι αλάτι τότε που νέοι της Ιαπωνίας υπηρέτησαν στον Έβρο για την ενδυνάμωση των Ελληνοιαπωνικών σχέσεων. Θυμάμαι ακόμα τη συμβουλή του για τα κουνούπια όταν το baygon δεν έκανε τίποτα. Παρά τη μεγαλομανία που τον διέκρινε, ήταν ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος. Έχασα έναν σύντροφο και έναν υποστηρικτή, θα φροντίσω να ξεικνησουν διαδικασίες ταφής σύμφωνα με τα έθιμα της οικογένειάς μου για να του προσφερθούν οι τιμές που του αξίζουν.
Szayel Aporro Granz(Osama), άκουσα ότι οι ικανότητές σας στην ραπτική είναι αξεπέραστες, βασίζομαι επάνω σας να του ράψετε με χρυσόπλεκτη ενδυμασία για να τον συντροφεύσει στην τελευταία του κατοικία. Ο Yokoya Norihiko άφησε πίσω του μεγάλη κληρονομία, παρότι νέος, με τελευταία του δημιουργία ένα εξαιρετικό, παραδοσιακό, ιαπωνικό ποίημα το οποίο παραθέτω εδώ:
Θα θελα ένα περίστροφο
Να σημαδεύω τους περαστικούς
Όποιον θέλω να σκοτώνω
Χωρίς να νοιάζομαι για αστυνομικούς
Θα θελα ένα περίστροφο
Όταν βαρεθώ ν' αυτοκτονήσω
Γιατί τίποτα στον κόσμο περισσότερο
Απ’ τον εαυτό μου δεν γίνεται να μισήσω
Για την χθεσινή ημέρα, έχω να πω ότι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι ενώ όλοι είχατε τόσες υποψίες για πρόσωπό μου και περιμένατε τον τζογαδόρο να σας τις επιβεβαιώσει, και τα δύο άτομα που με ψήφισαν με σιγουριά συγκέντρωσαν ψήφους. Μάλιστα ελάχιστοι ακολούθησαν την πολύ σωστή λογική του Yokoya Norihiko (Zane) και τελικά ο Takigawa Yoshino (Ghost Prince) οδηγήθηκε στον θάνατο, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποπτεύθηκαν και τον Askeladd, ξεχνώντας εντελώς τον κύριο Vamp (Vagelio) που συγκέντρωνε υποψίες από τον πρώτο κιόλας γύρο, ούτε άτομα που εξέφρασαν πρώτοι υποψίες για το άτομό του δεν τον ψήφισαν. Και μετά ήμουν εγώ ο ύποπτος μέσα σε όλα αυτά.

Και τώρα έχω να σας ανακοινώσω κάτι που θα σας ταράξει χωρίς αμφιβολία. Σήμερα το πρωί ξυπνώντας, δίπλα μου βρήκα ένα όπλο. Μάλιστα, ένα όπλο. Με άλλα λόγια, κάποιος που είχε όπλα στη διάθεσή του, μου ζητάει τώρα που χάθηκε ο Takigawa Yoshino να καθαρίσω τον εαυτό μου μόνος μου, ενώ εκείνος δεν θα είναι εδώ για να μας πει αν μπορεί να βγάλει κάποιο συμπέρασμα από αυτό. Κρίμα που δεν με εμπιστευτήκατε έναν Kusaribe όταν έπρεπε, κύριε! Μετά τον θάνατο του Takigawa Yoshino, δεν έχω κανέναν λόγο να το κάνω μόνος μου. Με εμπιστευτήκατε τώρα που είδατε τα δύσκολα; Χλευάζετε εμένα, την οικογένεια μου; Προσπαθείτε να με γελοιοποιήσετε; Τι από όλα;

Επειδή σαν Kusaribe, η τιμή μου δεν μου επιτρέπει να προδώσω την εμπιστοσύνη σας εντελώς, κάθισα και σκέφτηκα και αποφάσισα ότι έπρεπε να δώσω σε άλλους το δικαίωμα να αποφασίσουν. Φυσικά, δεν ήμουν και δεν είμαι διατεθειμένος να σας ακούσω όλους. Είχα στο μυαλό μου τρία άτομα, δυστυχώς δύο από αυτά είναι νεκρά, ο κύριος Yokoya και ο Askeelaad. Σύμφωνα με τους όρους που θα έθετα, ο κύριος Pegasus (FAI) και ο κύριος Χ (OdyMonaxos), δεν θα μπορούσαν να ήταν στις επιλογές τους, οπότε θα είναι κι εκείνοι που θα πάρουν τη θέση τους στην επιλογή. Δεν έχουν δικαίωμα να επιλέξουν προφανώς τον κύριο Irie Shoichi (red_queen) που έχει αρκετές πιθανότητες να είναι αθώος. Δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω, θα κρίνετε εσείς αν σας συμφέρει να επιλέξετε εμένα αυτή τη στιγμή. Επίσης, σύμφωνα με την ουράνια φωνή που απάντησε στην απορία μου, ο κύριος Vamp (Vagelio) βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους σε αυτό το παιχνίδι και μπορεί να επιλεχθεί παρότι των ταλαιπωρούν τα πρησμένα του χείλη και δεν μπορεί να μιλήσει.
Οι κύριοι που θα έχουν αυτό το προνόμιο είναι οι εξής λοιπόν: O
(1) Giovanni,
(2) o Pegasus και
(3) ο κύριος Hidan που δεν είχε την ευκαιρία να μιλήσει εχθές. Είδε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και ίσως σας βοηθήσει να βγάλετε και κάποια συμπεράσματα με βάση την επιλογή του.
Αν δεν έρθετε σε συμφωνία, τουλάχιστον οι δύο από τους τρεις, θα χαθεί η ευκαιρία σας και το όπλο δεν θα χρησιμοποιηθεί. Φροντίστε να αποφασίσετε με βάση τη δική σας γνώμη κι όχι τη γνώμη άλλων, διαφορετικά δεν θα έχω καμία υποχρέωση να σας ακούσω.
Εγώ με τη σειρά μου θα ψηφίσω τον κύριο
Kakuzu (BK) γιατί μου κάνει εντύπωση που ο Takigawa Yoshino (Ghost Prince) μέχρι και την τελευταία στιγμή εξέφραζε τις αμφιβολίες του για εκείνον, όπως και ότι τόσο συμπτωματικά έλεγξε τον κύριο Saotome Gemna (sponis) που πέθανε αυτήν τη νύχτα. Άλλωστε εμείς οι Kusaribe μένουμε πιστοί στα έθιμα μας και τις παραδόσεις. Να προσέχετε και τον κύριο
Ginko (Botsun) που οι περισσότεροι φαίνεται να τον έχετε ξεχάσει εντελώς.