Kakuzu
Δεν ξέρετε πως το περίμενα αυτό. Εγώ το είπα πως θα βγάζαμε δολοφόνο και σήμερα.
Χ(Ody), μια χαρά κατάλαβα τι είπες. Έχω και εγώ κομμάτι του παζλ τώρα και μιας και είχες τα στοιχεία για το ποιός με επισκέφθηκε έπρεπε να καταλάβεις γιατί περιμένω πριν δώσω πληροφορία για το "τι" έμαθα το βράδυ. Που είναι "τίποτα-εμποδίστηκα". Και τώρα τα ενώνουμε.
Έκανες λόγο για νυχτερινό επισκέπτη πάνω μου. Αυτός είχε την ιδιότητα να μεθά. 100% επιβεβαιωμένο και από την πλευρά μου.
Χτες το βράδυ διέταξα μέσω του ασυρμάτου μου τους πράκτορές μου να είναι σ' επιφυλακή. Πίστευα πως όλο και κάποιος θα έκανε μια επίσκεψη στον Kakuzu κι έδωσα εντολές να παρακολουθούν από μακριά τις πόρτες και τα παράθυρα του δωματίου του. Οι αναφορές τους μίλησαν για έναν μόνο νυχτερινό επισκέπτη, ο οποίος συνεχώς έπινε κάτι από ένα ποτήρι και τρέκλιζε ελαφρά.
Maximilion Pegasus [FAI-Fallen Mpougatsa], χτες το βράδυ έκανες την επίσκεψή σου στον Kakuzu.
Με αυτήν την λογική σου λοιπόν ο Pegasus δεν είναι άλλος από τον Town Drunk; Ο οποίος είναι αθώος; Και η ιδιότητα του χτύπησε εμένα όχι επειδή το ήθελε (θέλω να πιστεύω) αλλά λόγω του Driver. Ως ο πιο επιβεβαιωμένος αθώος είμαι ή δεν είμαι η κατάλληλη επιλογη για το switch Driver που μπερδέυει ακόμα και τον driver.
Αν δεν είμαι εγώ η επιλογή του (γιατί αν είμαι δεν μπορώ να νικήσω την ανοησία) η original επιλογή του TOWN DRUNK - (Pegasus(FAI)?) να μεθύσει είναι κατα πάσα πιθανότητα δολοφόνος.
Να βγει και να πει ποιόν επέλεξε και αυτή είναι και η επιλογή μας.
Seriously Samon(Kai)? Αυτό δεν το είδες στην πρώτη-πρώτη ομιλία μου:
Pegasus (FAI), δεν φταίει η τουαλέτα αλλά οι βραδινές βόλτες, το ποτό και τα ροχαλητά του Hidan(Fandom) στο διπλανό δωμάτιο.
Νομίζεις πραγματικά πως αυτό εδώ το πράγμα είναι τυχαίο; Πραγματικά; Προφανώς και ξέρω πως χτυπήθηκα από μέθυσμένο. Και δεν είχα κανέναν λόγο να κρατήσω την πληροφορία "δεν έχω κανένα όνομα" για τον εαυτό μου μέχρι την κατάλληλη στιγμή ή δεν με συμφέρει οι δολοφόνοι να πιστεύουν πως "έλεγξα κάποιο μη-δολοφόνο"; Είναι τυχαίο παρακάτω που λέω συγκεκριμένα για τον Town Drunk να βγει και να αποκαλύψει ποιός είναι;
Άσε. Μην τα σκεφτείς θα σε πονέσει το κεφαλάκι σου.
Yoshino (Ghost Prince)
Εdit για ψήφο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 26 Φεβρουάριος 2013 - 14:01