Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia

palermo roles killing

• This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#136 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 26 February 2013 - 13:59

Kakuzu

Posted Image

Δεν ξέρετε πως το περίμενα αυτό. Εγώ το είπα πως θα βγάζαμε δολοφόνο και σήμερα.

Χ(Ody), μια χαρά κατάλαβα τι είπες. Έχω και εγώ κομμάτι του παζλ τώρα και μιας και είχες τα στοιχεία για το ποιός με επισκέφθηκε έπρεπε να καταλάβεις γιατί περιμένω πριν δώσω πληροφορία για το "τι" έμαθα το βράδυ. Που είναι "τίποτα-εμποδίστηκα". Και τώρα τα ενώνουμε.

Έκανες λόγο για νυχτερινό επισκέπτη πάνω μου. Αυτός είχε την ιδιότητα να μεθά. 100% επιβεβαιωμένο και από την πλευρά μου.

Χτες το βράδυ διέταξα μέσω του ασυρμάτου μου τους πράκτορές μου να είναι σ' επιφυλακή. Πίστευα πως όλο και κάποιος θα έκανε μια επίσκεψη στον Kakuzu κι έδωσα εντολές να παρακολουθούν από μακριά τις πόρτες και τα παράθυρα του δωματίου του. Οι αναφορές τους μίλησαν για έναν μόνο νυχτερινό επισκέπτη, ο οποίος συνεχώς έπινε κάτι από ένα ποτήρι και τρέκλιζε ελαφρά.

Maximilion Pegasus [FAI-Fallen Mpougatsa], χτες το βράδυ έκανες την επίσκεψή σου στον Kakuzu.

Με αυτήν την λογική σου λοιπόν ο Pegasus δεν είναι άλλος από τον Town Drunk; Ο οποίος είναι αθώος; Και η ιδιότητα του χτύπησε εμένα όχι επειδή το ήθελε (θέλω να πιστεύω) αλλά λόγω του Driver. Ως ο πιο επιβεβαιωμένος αθώος είμαι ή δεν είμαι η κατάλληλη επιλογη για το switch Driver που μπερδέυει ακόμα και τον driver.

Αν δεν είμαι εγώ η επιλογή του (γιατί αν είμαι δεν μπορώ να νικήσω την ανοησία) η original επιλογή του TOWN DRUNK - (Pegasus(FAI)?) να μεθύσει είναι κατα πάσα πιθανότητα δολοφόνος.

Να βγει και να πει ποιόν επέλεξε και αυτή είναι και η επιλογή μας.

Seriously Samon(Kai)? Αυτό δεν το είδες στην πρώτη-πρώτη ομιλία μου:

Pegasus (FAI), δεν φταίει η τουαλέτα αλλά οι βραδινές βόλτες, το ποτό και τα ροχαλητά του Hidan(Fandom) στο διπλανό δωμάτιο.

Νομίζεις πραγματικά πως αυτό εδώ το πράγμα είναι τυχαίο; Πραγματικά; Προφανώς και ξέρω πως χτυπήθηκα από μέθυσμένο. Και δεν είχα κανέναν λόγο να κρατήσω την πληροφορία "δεν έχω κανένα όνομα" για τον εαυτό μου μέχρι την κατάλληλη στιγμή ή δεν με συμφέρει οι δολοφόνοι να πιστεύουν πως "έλεγξα κάποιο μη-δολοφόνο"; Είναι τυχαίο παρακάτω που λέω συγκεκριμένα για τον Town Drunk να βγει και να αποκαλύψει ποιός είναι;

Άσε. Μην τα σκεφτείς θα σε πονέσει το κεφαλάκι σου.

Yoshino (Ghost Prince)

Εdit για ψήφο.

Edited by Black Kaiser, 26 February 2013 - 14:01.

#137 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 26 February 2013 - 14:12

Kusaribe Samon

Posted Image

Νομίζεις πραγματικά πως αυτό εδώ το πράγμα είναι τυχαίο; Πραγματικά; Προφανώς και ξέρω πως χτυπήθηκα από μέθυσμένο. Και δεν είχα κανέναν λόγο να κρατήσω την πληροφορία "δεν έχω κανένα όνομα" για τον εαυτό μου μέχρι την κατάλληλη στιγμή ή δεν με συμφέρει οι δολοφόνοι να πιστεύουν πως "έλεγξα κάποιο μη-δολοφόνο"; Είναι τυχαίο παρακάτω που λέω συγκεκριμένα για τον Town Drunk να βγει και να αποκαλύψει ποιός είναι;

Να χρησιμοποιήσω την ίδια φράση που χρησιμοποίησες κι εσύ χθες; Ότι αυτό θα μπορούσες να θέλεις να μας κάνεις να πιστέψουμε;

Μην ανησυχείτε για το κεφάλι μου. Με προμήθευσαν με πολλά ντεπόν ήδη από χθες καθώς επέστρεφα στο κρεβάτι μου αφού αναπολήσαμε για πολύ ώρα τις αναμνήσεις μας από τον στρατό με τον κύριο Yokoya (Zane) και με ενημέρωνε με τι ασχολείται το τελευταίο διάστημα. Εμένα με ανησυχεί το έντερό σας, σας κόβω κάπως δυσκοίλιο.

ySss0UF.jpg

#138 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 26 February 2013 - 14:14

Maximilian Pegasus

Posted Image

Mα τόσο καιρό σας λέω πως πίνω και μεθώ και δεν ξέρω τι κάνω κι εσείς ακόμα να καταλάβετε; Αυτά δεν είναι ψίχουλα που άφηνα, είναι ολόκληρες μπαγκέτες! Ωωωωω, η αφέλεια των ανθρώπων.

Ναι κύριε Kakuzu (Black Kaiser), συνειδητά επισκέφθηκα εσένα γιατί ήθελα να σιγουρέψω τον ρόλο σου εφόσον είμαι αρκετά παρανοϊκός από τη φύση μου, όσο κι αν δε μου φαίνεται γιατί το κρύβω τέλεια. Εσύ ήσουν ο στόχος μου, εσύ μέθυσες μαζί μου. Απλώς σας έδινα τόσο ύπουλα το ποτό που δεν καταλάβατε καν την ταυτότητά μου--μα δεν είμαι παγαπόντης;

Και τώρα που ξεκαθαρίστηκε αυτό νομίζω πως μπορώ να κατηγορώ με ευχέρεια τον μικρούλη αφελούλη Yoshino (GhostP), ναι;

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#139 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 26 February 2013 - 14:15

Genma Saotome

Posted Image

Αφού πάμε πρώτα για τον Yoshino (Ghost Prince) τότε να συμφωνήσω κ εγώ εκεί... Αυτό δε σημαίνει ότι ο Askeladd [Matassos] βγαίνει εκτός από το να θεωρείται ένοχος...

#140 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 26 February 2013 - 14:23

Kakuzu (σε λυγμούς)

Posted Image

Ναι κύριε Kakuzu (Black Kaiser), συνειδητά επισκέφθηκα εσένα γιατί ήθελα να σιγουρέψω τον ρόλο σου εφόσον είμαι αρκετά παρανοϊκός από τη φύση μου, όσο κι αν δε μου φαίνεται γιατί το κρύβω τέλεια. Εσύ ήσουν ο στόχος μου, εσύ μέθυσες μαζί μου. Απλώς σας έδινα τόσο ύπουλα το ποτό που δεν καταλάβατε καν την ταυτότητά μου--μα δεν είμαι παγαπόντης;

Δηλαδή, ήθελες να σιγουρέψεις τον ρόλο μου εμποδίζοντας με να μάθω ένα ακόμα όνομα; Μπράβο. Καταπληκτική κίνηση. Το να με σαμποτάρει αθώος δεν το περίμενα. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω στην υπόθεση.

Yoshino (Ghost Prince)

#141 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 26 February 2013 - 14:41

Maximilian Pegasus

Posted Image

I do work in mysterious ways my friend. Η ιδιοφυία μου είναι τόσο αμφιλεγόμενη όσο και του Ιησού Χριστού. Ο χο χο, είδατε τι έκανα;

(Η ψήφος παραμένει ως έχει Yoshino (Ghost Prince).)

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#142 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 26 February 2013 - 14:56

Άγνωστος Χ

...

...

...

...

...

Πσσσσσς. Και μετά θεωρούσα τους δικούς μου πράκτορες ηλίθιους...

Αφού λύσαμε λοιπόν το μυστήριο και οι δολοφόνοι έχουν μάθει την ατζέντα των τριών μας, ας μιλήσω και για τον Yoshino [Ghostprince].

Οκ, πάω πάσο, θα τον κατηγορήσω καθώς δεν συμφέρει να διασκορπίζονται οι ψήφοι μας. Έτσι κι αλλιώς, ήμουν ο πρώτος που τον πίεσε χτες, και μάλιστα άσχημα. Απλά μου δίνει την εντύπωση πως χαζοφέρνει. Η επιλογή να κατηγορήσω τον Samon [Kai] ήταν καθαρά για ξεκάρφωμα, περιμένοντας τις κινήσεις του Pegasus που θεωρούσα δολοφόνο ή ίιιιισως γιατρό. Εκείνος πάλι, παρά τις χτεσινές πιέσεις, βιάστηκε πολύ να μιλήσει σήμερα, πάλι δεν έγινε πειστικός, και μίλησε για τον άνθρωπο που είναι πλέον στην πιο παράδοξη θέση απ' όλους μας.

Ο Samon έχει εκτεθεί φοβερά με τις υποθέσεις που κάνει. Τόσο που έχω αρχίσει να πιστεύω πως είναι ένοχος και παίζει τόσο απίστευτα χαοτικά που έχει σχεδόν πείσει για την ουδετερότητα που επικαλέστηκε. Αρνείται να κάνει οποιαδήποτε λογική προσπάθεια, ή να προστατεύσει τον εαυτό του ώστε να μας πείσει πως δεν είναι ένοχος. Παράξενη μπλόφα, αλλά αποτελεσματική. Έχει πει ό,τι παπατζιλίκι του κατέβηκε και δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί του.

Από τους τρεις, θεωρώ πιο σίγουρο δολοφόνο τον σιωπηλό τελευταία General Vamp [Vagelio]. Θεωρώ πιο ικανό τον Samon [Kai], ενώ τον Yoshiko [Ghostprince] τον θεωρώ λιγότερο ικανό από τον Samon και όχι τόσο σίγουρο όσο τον Vamp.

Pegasus, κάνε μου μια χάρη... Το βράδυ, προσπάθησε να μην μας ξανασαμποτάρεις...

#143 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 26 February 2013 - 15:02

General Vamp

Posted Image

Ας κάνουμε ένα σύντομο διάλειμμα για κάρυ σοταρισμένων λαχανικών *ακουμπάει την μυρωδάτη τηγανιά στο τραπέζι μαζί με μια χύτρα γεμισμένη στην κορυφή με ρύζι*
Χθες ένας κύριος με μακριά λευκά μαλλιά μου έκανε μια όχι και τόσο κόσμια παρατήρηση για την μαγειρική μου. Νομίζω πως τον ενόχλησε το ότι περιφέρομαι στην κουζίνα περισσότερο απ’ ότι περιφέρομαι στις αίθουσες φιλοξενίας των καλεσμένων. Όπως και να έχει, δεν ξεχνάω πως υπάρχει κόσμος που περιμένει να γευτεί τις δημιουργίες μου, επομένως θα φέρω τον εξοπλισμό μου εδώ και θα σας δείχνω πως τα φτιάχνω σε λίγο μικρότερη κλίμακα~ *ακουμπάει στο τραπέζι ένα φορητό μάτι κουζίνας και έπειτα τοποθετεί το τηγάνι στην εστία*

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:

Posted Image

-Σκόνη κάρυ
-200γρ. Βοδινό (μπορείτε να το αντικαταστήσετε με χοιρινό)
-Ένα ή δυο κρεμμύδια
-βλαστούς φασολιών
-Μισό ή ¼ λάχανο.
-Δυο ή περισσότερες πράσινες πιπεριές
-Λίγο λάδι

Ας μπούμε στην διαδικασία λοιπόν! Κόβουμε μπουκίτσες τα λαχανικά, και σε ότι μέγεθος αρέσκεστε τα κομμάτια του βοδινού. Βάλτε λίγο λαδάκι στο τηγάνι και τσιγαρίστε το κρέας και τα λαχανικά. Όταν ψηθούν, προσθέστε νεράκι και κάρυ στο μίγμα και περιμένετε μέχρι να βράσει. Βουαλά~ Το μίγμα κάρυ είναι έτοιμο, ας το σερβίρουμε στα μάτια μαζί με το ρύζι! Κάποιος να με βοηθήσει να ετοιμάσω το τραπέζι παρακαλω~

Posted Image

Προς το παρόν η ψήφος μου πάει στον General Vamp (Vagelio) για αυτό εδώ το πράγμα που ξεφούρνισε την στιγμή που ο έφθανε στις 3 ψήφους, λίγο ακριβώς πριν βγω και τον "δώσω"

Δεδομένου της χρονική περιόδου που μίλησα, δεν σας κατηγορώ που με υποτεθήκατε κύριε Kakuzu [Black Kaiser]. Όμως εκείνη την στιγμή ούτε είχα κάποια υποψία για τον κύριο Uryuu, ούτε θεωρούσα τον κύριο Χ [odymonaxos] και τον «κύριο» askeladd [matassos] αθώους. Όλα έγιναν στα πλαίσια της συνομιλίας μου με τον κύριο Samon [kai], και οι υποψίες που είχα μαζέψει για τα δυο πρόσωπα ήταν σχεδόν ισάξιες σε ποσότητα. Γι αυτό και είπα ότι θα περιμένω να ξανακούσω κάποια δήλωση από τον «κύριο» askeladd [matassos], για τον οποίο θα ήθελα να ακούσω και την δική σας γνώμη κάποια στιγμή.
Με λίγα λόγια, ναι, ήταν τυχαίο. Εξάλλου θα παραήταν προφανές για έναν δολοφόνο να κάνει κάτι τέτοιο. Ελπίζω να το συνειδητοποιήσετε κάποια στιγμή, προτού χαθούν κι άλλοι αθώοι. Ευχαριστώ.

Kakuzu λοιπόν η Σάμον, ειδού η απορία~

Kύριε Takigawa[ghost prince],
τι πράγματα είναι αυτά;

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#144 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 26 February 2013 - 15:25

Maximilian Pegasus

Posted Image

O ho ho ho, ένα τρανζιστοράκι με χαρακτήρα (OdyMonaxos) προσπαθεί να πει εμένα, τον Maximilian Pegasus, τι να κάνω; Συγγνώμη, αλλά μου ακούγεται τόσο αστείο. Και τι λες ότι είναι πιο σημαντικό; Να σιγουρευτεί ο εξυπνότερος όλων σας - εγώ - για έναν ακόμα ή να καμώνεστε εσείς τους καμπόσους το επόμενο πρωί...; Χμ, ναι, μάλλον το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο σας νικάει όλους στην προτίμησή μου. Αλλά είπαμε, δε μπορούν όλοι να καταλάβουν τη σκέψη του φανταστικού εγκεφάλου μου~ *wink*

Ψήφος ίδια, Yoshino (Ghost Prince).

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#145 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 February 2013 - 17:12

Otose-san

Posted Image

Ποιός να το περίμενε, Yoshino [Ghost Prince]?
Ακόμη δεν έχω καταλάβει, ακούγοντας τα λόγια των άλλων, γιατί είσαι τόσο φανερά ένοχος. Στα μάτια μου το ίδιο ένοχοι είναι και οι ίδιοι... Ας έχει.

Edited by Theodore :D, 26 February 2013 - 17:12.

#146 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 26 February 2013 - 17:27

Kakuzu

Posted Image

Otose-san

Εν πάση περιπτώσει, εσύ, πώς σε λένε... Norihiko [Zane]; Ναι, εσύ. Δες τον εαυτό σου στο καθρέπτη. Δείτε τον όλοι σας. Έχει το πρόσωπο και το ύφος ενός δολοφόνους, χρόνια εμπειρίας μου το λένε αυτό. Φυσικά μπορεί να μην ανήκει στους πέντε... αλλά σίγουρα δεν θα τον χαρακτήριζα «ακίνδυνο». Χαχ. «Να Zane κανείς ή να μην Zane

Otose-san

Posted Image

Εγώ άλλωστε, ίσως, να μη βλέπω... καθαρά... Αλλά θα δείξει κατά πόσο με επηρεάζει η ηλικία μου.

Norihiko (Zane).

Otose-san

Ποιός να το περίμενε, Yoshino [Ghost Prince]?
Ακόμη δεν έχω καταλάβει, ακούγοντας τα λόγια των άλλων, γιατί είσαι τόσο φανερά ένοχος. Στα μάτια μου το ίδιο ένοχοι είναι και οι ίδιοι... Ας έχει.

Ok. Το βούλωσα εχθές (καταλαβαίνετε τώρα γιατί μου "φάνηκε" συγκεκριμένα η δική σας αμφιβολία περίεργη κε Norihiko(Zane) αλλά τώρα το παραπήγες. Είσαι ο Paranoid cop? Γιατί αν είσαι, μην νομίζεις πως έπειτα από αυτά δεν σε έχουν καταλάβει. Να το έχεις στο νου σου ό,τι είναι να πεις και ό,τι είναι να κάνεις.

Yoshino [Ghost Prince]

Edit: Χρώματα στο όνομα.

Edited by Black Kaiser, 26 February 2013 - 17:29.

#147 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 26 February 2013 - 19:14

Takigawa Yoshino

*blush*

Posted Image

To θέλημα του δέντρου της γένεσης είναι αυτο άραγε? αν είναι ας το ακολουθίσω! αχχ~

Άικα-chan πρέπει να περίμενες καιρό, πάει ένας χρόνος απο το θάνατό σου, δυστυχώς δε κατάφερα να βρώ τον ένοχο, ή μαλλον δε κατάφερα να τον αποκαλύψω, αλλα ας είναι~

θα σε δω σύντομα άραγε, ή θα χαθώ σε άλο κόσμο? οο, κόσμε, αν είναι να σε αποχωριστώ κάνε μου αυτή τη χάρη! Mahiroo, νομίζω σου οφείλο κιεσένα μια συγνώμη *cry*

Και μιας και το χετε αποφασίσιε αν με διώξετε αυτή τη τραγική ημέρα, μπορώ να δηλώσω πως οι ενόχοι είναι και αυτοί που το ξεκίνισαν αυτό το ρεύμα!

Pegasus, Kakuzu, Samon και πιθανότατα κιη Otose ^^

Sayonara~

Edited by GhostPrince, 26 February 2013 - 19:15.

フカフカ

#148 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 February 2013 - 20:26

Otose-san

Posted Image

*γυρίζει αργά προς το μέρος του*

Κύριε Kakuzu [Black Kaiser], δεν ξέρω τι νομίζετε ότι αντιληφθήκατε για 'μένα, αλλά σας παρακαλώ να κοιτάτε την δουλειά σας. Μην μπερδεύεστε άδικα και χάνετε τον προσανατολισμό σας.

*ελαφρώς νευριασμένη, κοιτάζει αριστερά της*

Και εσύ, Yoshino [GhostPrince]...; Τι...; Πόσο βλακώδες να ρίξεις ενοχές στον Kakuzu όταν απέδειξε ποιός είναι με επιτυχημένη ανακάλυψη του Godfather και πόσο ακόμη πιο ανόητο να αναφέρεις εμένα ανάμεσα σε αυτούς που ξεκίνησαν αυτό το ρεύμα...; Τυχαία βρέθηκα, άκουσα τι λέχθηκε και σε κατηγόρησα ΜΟΛΙΣ πριν λίγο. Και αυτό, με μεγάλη αμφιβολία. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχέση έχω εγώ με την δημιουργία ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ρεύματος; Είσαι άξιος της τύχης σου, πραγματικά.
Γνώμη για τον Samon [Kai] δεν θα εκφέρω, για την ώρα.

#149 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 26 February 2013 - 21:36

Γκίνκος
Posted Image

Βλέπω πως κατά την διάρκεια της νύχτας δεχθήκαμε ένα σοβαρό πλήγμα καθώς χάσαμε έναν σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθειά μας να αποκαλύψουμε τους δολοφόνους κι έτσι η πρωινή μας νίκη,δυστυχώς,αποδείχθηκε πύρρειος.

Αρχικά θέλω να συγχαρώ τον κύριο Kakuzu [Black Kaiser],ο οποίος αν κι είναι καπως δύστροπος με την οξυδέρκειά του κατάφερε κι αποκάλυψε τον ιθύνουν νου πίσω από τους δολοφόνους.Γι’αυτό τον λόγο θα τον εμπιστευτώ άλλη μία φορά και θα ρωτήσω το εξής :

Kύριε Takigawa [ghost prince] πείτε μου,που βρισκόσασταν την ώρα του φόνου ;

Κύριε Maximilian Pegasus (Μπουγάτσα με κυμα) κατά την διάρκεια των ταξιδιών μου σ’όλη την Ιαπωνία έχω συναντήσει πολλά είδη ανθρώπων. Πρώτη φορά όμως συναντώ κάποιον σαν κι εσάς. Εκ πρώτης όψεως φαίνεστε ικανότατος και ταλαντούχους, όμως με τις τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύεται πως έπεσα έξω κατά πολύ.Ο εθισμός σας στο αλκοολ δεν σας επιτρέπει να λειτουργείται σωστά μ’αποτέλεσμα να σαμποτάρεται το έργο του Kakuzu [Black Kaiser].Είμαι πραγματικά απογοητευμένος απ'αυτήν σας τη κίνηση...

Spoiler:

Posted Image

#150 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 26 February 2013 - 21:50

Haru

Posted Image

Καλήήήήήμεραα!

*Μπαίνει στο δωμάτιο αγνοώντας τα σχόλια του τύπου: "ηλίθιε εξωγήινε, κοντεύει να νυχτώσει"*

Βλέπω έγιναν πράγματα και θαύματα όσο κοιμόμουν. Αγαπητέ Άγνωστε [OdyMonaxos], υπάρχω, απλά δεν κοιμήθηκα καλά και άργησα να ξυπνήσω, και όταν ξύπνησα χρειάστηκα να κάνω ένα ζεστό μπάνιο, οπότε συγγνώμη που άργησα λίγο να εμφανιστώ. Επίσης, ποτέ δεν σας κατηγόρησα πως είστε πάπια...Μην παρερμηνεύετε τα λόγια μου, αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλες παρεξηγήσεις. Έ Koko? *το ψάρι γνέφει καταφατικά*

Αγαπητέ Takigawa Yoshino[GhostPr], μόνο να ψάχνεις ρεύματα ξέρεις, και να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου χωρίς λογικά και πειστικά επιχειρήματα. Ίσα ίσα, αυτή η λογική του "θα μάθετε το τι είμαι αφού πεθάνω" δε μου αρέσει καθόλου. Το θέμα είναι να καταφέρουμε να βρούμε τους δολοφόνους ώστε να μην πεθάνουν αθώοι, και απ'ότι φαίνεται, εσύ δεν έχεις και πολύ διάθεση να μας βοηθήσεις να βρούμε τους αθώους, αλλά αντιθέτως, αφού βλέπεις πως σιγά σιγά σε κατηγορούν τα παρατάς.

Τέλος, κατηγορείς όσους σε ψήφισαν χωρίς να τους δώσεις κάποια ουσιαστική απάντηση... Δε ξέρω...Δε μ'αρέσεις, με τρομάζεις...

Also tagged with one or more of these keywords: palermo, roles killing