Εννοω στο ειδος αφηγησης και προσεγγισης του πρωταγωνιστη. Η υπερδυναμη που εχει εκμηδενιζει κατα πολυ το χαρακτηρα του, ειτε νικα με μια μπουνια, είτε ειναι μυστηριωδης μασκοφορος.
Εστω και αν στο πρωτο ο πρωταγωνιστης ειναι πιο συμπαθης.
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2015 - 18:45
Εννοω στο ειδος αφηγησης και προσεγγισης του πρωταγωνιστη. Η υπερδυναμη που εχει εκμηδενιζει κατα πολυ το χαρακτηρα του, ειτε νικα με μια μπουνια, είτε ειναι μυστηριωδης μασκοφορος.
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2015 - 10:14
Στο one-punch man δεν είναι τυχαίο του ότι ο πρωταγωνιστής δεν έχει δυνατή/έντονη προσωπικότητα, είναι επίτηδες γραμμένο έτσι (τουλάχιστον έτσι πιστεύω), γι' αυτό και σε πολλά chapters τα γεγονότα δεν περιστρέφονται γύρω του. Απλά φτάνει, ρίχνει μια μπουνιά και φεύγει. Και αυτή η αντίθεση του χαρακτήρα/εμφάνισης με την υπερδύναμή του είναι ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν στο manga, μαζί με το φοβερό σχέδιο φυσικά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 04 Απρίλιος 2015 - 10:14
Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2015 - 01:37
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2015 - 18:15
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2016 - 00:17
MURATA STREAMING!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pasxaleas: 02 Φεβρουάριος 2016 - 00:17
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2018 - 22:56
Μου κάνει εντύπωση που κανείς δε μιλάει για το manga.
Αλλα να μου πεις ο Murata δεν έβγαζε και καμία δουλειά βαριόταν να σχεδιάσει.
Απλά ενημερώνω έχει μπεί μηνιαίος θερμά πλέον και το προτελευταίο όχι απλά 30 ούτε 40.......
147 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Toriko: 02 Ιανουάριος 2018 - 22:56
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2018 - 23:33
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 05:20
O King είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου χαρακτήρας σε αυτό το manga. Είναι τόσο ωραίο να βλέπεις τον ONE να παίρνει "συνηθισμένα" tropes shonen χαρακτήρων και να τα παρουσιάζει με τόσο πρωτότυπο και φρέσκο τρόπο.
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2022 - 00:44
Καλό το σκυλάκι και η μαιμού, αλλά ήδη εχει αρχισει να μου λειπει εκείνο το μίνιον με το ματι λαμπατέρ.
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Chainsaw ManStarted by Hazuki , 27 Ιούν 2021 ![]() |
|
||
Manga Γενικά →
Dragon Ball Manga: Ποια έκδοση να αγοράσω;Started by Phantom Duck , 09 Ιαν 2019 ![]() |
|
||
Σειρές Manga →
Samurai 8: Hachimaruden by KishimotoStarted by Six Winged Angel , 24 Δεκ 2018 ![]() |
|
||
Fan Corner →
Fan Art - Fan Fic →
Books - Drawing MangaStarted by fatisis , 19 Ιούν 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Osomatsu-san | Mr. OsomatsuStarted by Kai , 19 Φεβ 2018 ![]() |
|