Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#61 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 02 October 2006 - 07:30

Posted Image

Ζωγραφική σε ταβάνι χώρου καπνιζόντων.... :shock:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#62 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 02 October 2006 - 12:31

"Χμ, αυτά τα κινέζικα τα κινούμενα σχέδια φαίνονται ενδιαφέροντα.

ιαπωνεζικα παρακαλο. :hehe: :hehe: :hehe:

#63 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 posts

Posted 20 October 2006 - 16:23

Είμαι φανατικός αντικαπνιστής, δεν έχω καπνίσει και ούτε πρόκειτε.

#64 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 20 October 2006 - 22:57

Ωχ τώρα έχω γίνει λιώμα από το πολύ τσιγάρο... (παρακαλάω για flames e?)

EDIT : το παραπάνω post έγινε υπό την επιρροή φίλου , με παρέσυρε το κΑλόπαιδο :blush: (δεν στο σβήνω έτσι για να πληρώνω την βλακεία τις στιγμής :dry: )
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#65 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 21 October 2006 - 00:53

"Χμ, αυτά τα κινέζικα τα κινούμενα σχέδια φαίνονται ενδιαφέροντα.

ιαπωνεζικα παρακαλο. :hehe: :hehe: :hehe:

Ακριβώς.
Posted Image

#66 Vegeto

Vegeto

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 21 October 2006 - 17:57

Έκανα ένα προυπολογισμό τις προάλες για το πόσα λεφτά πετάω το μήνα για τσιγάρα :despair: Όσοι ειναι αντικαπνιστές καλύτερα να μην δουν το spoiler

[spoiler:bd42517932]50 ευροπουλα τώρα που το γύρισα στον Ασσο για τa marlboro που έκανα ποιο πριν βάλτε κάτι παραπανω[/spoiler:bd42517932]

:bye2:
Posted Image
¶λλαξα από Phant0m σε Vegeto

#67 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 22 October 2006 - 01:45

Θέτω το εξής ερώτημα στους μη καπνίζοντες....
Θα το ξεκινούσατε;;;

Δεν θα το ξεκίναγα γιατί γνωρίζω πως αργότερα θα ήταν δύσκολο να το κόψω αλλά και επειδή δεν μπορώ να βρω ένα καλό λόγο για να καπνίσω. Το αντίθετο μάλιστα. Τώρα για την στάση μου απέναντι στους καπνιστές είναι πως όταν έχουμε ένα φίλο που καπνίζει καλό είναι να του λέμε να το κόψει αλλά αυτό ιδιαιτέρως. Δεν το βρίσκω σωστό να το παίζουμε μεγάλοι αντικαπνιστές μπροστά σε άλλους χωρίς λόγο. Αν πραγματικά μας ενδιαφέρει η υγεία του φίλου μας τότε καλό είναι να του το πούμε, μαζί με μια καλή αιτιολόγηση αλλά και να μην μείνουμε μόνο στα λόγια αλλά να του δείξουμε και την έμπρακτη συμπαράστασή μας. Αυτό το λέω γιατί έχω αρκετούς φίλους καπνιστές και προσπαθώ να τους συμπεριφέρομαι όπως θα ήθελα αυτοί να μου συμπεριφέρονταν. Επίσης, αν κάποιος καπνίζει και δεν θέλει να το κόψει, καλό είναι να μην του βγάζουμε το λάδι. Εκτός από το κάπνισμα και η γκρίνια κάνει κακό.
This is my way of the ninja.

#68 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 22 October 2006 - 09:33

Επίσης, αν κάποιος καπνίζει και δεν θέλει να το κόψει, καλό είναι να μην του βγάζουμε το λάδι. Εκτός από το κάπνισμα και η γκρίνια κάνει κακό.

Τόσο σωστή παρατήρηση δεν περίμενα :hehe:
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

#69 TheCursed

TheCursed

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 22 October 2006 - 11:14

Δεν καπνίζω και, συνεπώς, είμαι φανατικός αντικαπνιστής. Αφήστε που έχω και άσθμα, οπότε ο καπνός είναι θάνατος για 'μένα.
Posted Image

#70 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 22 October 2006 - 19:54

ΛΟΙΠΟΝ....εγω καπνιζω απο τα 17 και ειμαι 24...οπως ειδα στα post των παιδιων οσοι καπνιζουν το ξεκινησαν στο σχολειο...ετσι και εγω..

απλα εγω θα σας πω μια ιστορια..

καπνιζα 3 χρονια και μια ωραια πρωια εκαι που καπνιζα ξαφνικα μπουχτισα και
πεταξα το πακετο απο το παραθυρο...αποτελεσμα?το εκπψα για 1 χρονο μαχαιρι...ΟΜΩΣ(ναι ναι.. υπαρχει ομως)μετα απο 1 χρονο μου ηρθε το χαρτι
να παω φανταρος...αυτο δεν με πειραξε τοσο οσο ο αυτοματος χωρισμοσ απο την τοτε κοπελα μου(αχ αυτες η γυναικες θα μας καταστρεψουν μια μερα)και
το ξανα ξεκινησα..μεχρι τωρα δεν το εχω κοψει(αν και εδω που τα λεμε δεν προσπαθησα απο τοτε)..

[spoiler:d0bc75ea94]και αυτη την στιγμη που γραφω τσιγαρο κραταω[/spoiler:d0bc75ea94]

παντως οσοι δεν καπνιζετε καλα κανετε και μην το αρχισετε..οσοι καπνιζετε παλι καλα κανετε(ειναι δικαιωμα σας)

#71 mcgraf

mcgraf

Αγκαλίτσας ο Θανατηφόρος

• Members
  • 74 posts

Posted 23 October 2006 - 13:27

Ενα τσιγαρο το πρωι με το καφε ειναι οτι πρεπει να αρχισει η μερα.
Εγω καπνιζω κοντα 10 χρονια τωρα, αλλα οχι αρρωστημενα (δλδ 2-3 πακετα την ημερα.)Κανω μονο καπνο,καλο αρωματικο, και μια στο τοσο μια πιπα (μην αρχισετε τα σχολια!!) και κανα πουρο.

Και εννοειτε οτι σεβομαι τους διπλα μου και αν ενοχλειται καποιος απο τον καπνο μου το σταματαω (ειδικα σε κλειστους χωρους.)

Το τσιγαρο ειναι απολαυση μονο αν ξερεις γιατι και τι καπνιζεις.
Το να καπνιζεις για μαγκια ειναι ηλιθιο. Το να κανεις ενα καλο γευστικο τσιγαρο μετα απο ενα καλο γευμα ομως , ειναι απολαυση.
Posted Image

#72 gerund_infinitive

gerund_infinitive

ουαρέβα

• Members
  • 12 posts

Posted 23 October 2006 - 14:17

Αυτό με το κάπνισμα είναι πολύ υποκριτικό. Δηλαδή, ή κηρύξτε την ουσία απαγορευμένη (ας μπεί στην ίδια κατηγορία με τα ναρκωτικά) και κλείστε τις καπνοβιομηχανίες, ή σταματήστε με το δήθεν κοινωνικό πρόσωπο "σεβασμού" προς τους μή-καπνιστές και τις οδηγίες "απαγορεύεται το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους" κ.τ.λ. Ρατσίστες!

Είμαι εθισμένος στο τσιγάρο για περισσότερη από τη μισή μου ζωή. Ελπίζω να το σταματήσω. Όσο δουλεύω δεν προλαβαίνω να καπνίσω. Όσο δέ δουλεύω, θα καπνίζω (αυτό μου θυμίζει το "όσο ζώ, ελπίζω")...
Posted Image

#73 sokollatos

sokollatos

.:: Art Is A Lifestyle ::

• Members
  • 74 posts

Posted 23 October 2006 - 15:15

Είμαι εθισμένος στο τσιγάρο για περισσότερη από τη μισή μου ζωή. Ελπίζω να το σταματήσω. Όσο δουλεύω δεν προλαβαίνω να καπνίσω. Όσο δέ δουλεύω, θα καπνίζω (αυτό μου θυμίζει το "όσο ζώ, ελπίζω")...

:respect: :respect: :respect: :respect:
Posted Image
.:: Gungrave, Released By AC ::.
.:: Devil May Cry, Releasing By AC ::.

#74 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 23 October 2006 - 16:15

:respect: :respect: :respect: :respect:

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
(αχ νιώθω υπερήφανος :bleh: )
way.

#75 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 23 October 2006 - 17:28

παω τριτη λυκειου και ολοι στην ταξη μου καπνιζουν καθως και ολοι στην οικογενεια μου[φανατικα] ομως εγω δεν το εχω βαλει στο στομα μου ουτε σβηστο και μεχρι τωρα δεν εχω νιωσει και την αναγκη να το κανω.απο φωτογραφιες ερευνων που εχω δει πανω στα πνευμονια των καπνιστων εχω αηδιασει και λυπηθει ταυτοχρονος.εχω να πω πως αν καποιος ενδιαφερεται για τον ευατο του κυριως τοτε καλο ειναι να μην το ξεκινησει.για το θεμα του εθισμου εχω να πω πως δεν ειναι ζητημα μονο του χαρακτηρα δηλαδη κατα το ποσο αποφασισμενος ειναι καποιος να το κοψει αλλα συμβαλουν και οι εταιριες σε αυτη την αδυναμια των καπνιστων να το κοψουν [υπαρχει και ταινια πανω σε αυτο το θεμα αλλα εχω ξεχασει τον τιτλο, πολυ καλη και διαφωτιστικη].αλλα απο την αλλη ειναι ελευθερος ο καθενας να κανει τις επιλογες του ητε αυτες ειναι σωστες ητε λανθασμενες :question: