Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περί καπνίσματος

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
947 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Καπνίζετε ή οχι (511 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 ψήφοι [25.33%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 ψήφοι [74.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.67%

Ψήφισε

#76 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2006 - 17:32

παω τριτη λυκειου και ολοι στην ταξη μου καπνιζουν καθως και ολοι στην οικογενεια μου[φανατικα] ομως εγω δεν το εχω βαλει στο στομα μου ουτε σβηστο και μεχρι τωρα δεν εχω νιωσει και την αναγκη να το κανω.απο φωτογραφιες ερευνων που εχω δει πανω στα πνευμονια των καπνιστων εχω αηδιασει και λυπηθει ταυτοχρονος.εχω να πω πως αν καποιος ενδιαφερεται για τον ευατο του κυριως τοτε καλο ειναι να μην το ξεκινησει.για το θεμα του εθισμου εχω να πω πως δεν ειναι ζητημα μονο του χαρακτηρα δηλαδη κατα το ποσο αποφασισμενος ειναι καποιος να το κοψει αλλα συμβαλουν και οι εταιριες σε αυτη την αδυναμια των καπνιστων να το κοψουν [υπαρχει και ταινια πανω σε αυτο το θεμα αλλα εχω ξεχασει τον τιτλο, πολυ καλη και διαφωτιστικη].αλλα απο την αλλη ειναι ελευθερος ο καθενας να κανει τις επιλογες του ητε αυτες ειναι σωστες ητε λανθασμενες :question:

Πρέπει να το παραδεχτώ. Σβηστό το έχω βάλει στο στόμα μου :cry:

#77 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2006 - 17:53

αλλα απο την αλλη ειναι ελευθερος ο καθενας να κανει τις επιλογες του ητε αυτες ειναι σωστες ητε λανθασμενες :question:

Ax ποτέ δν θα σταματήσουμε να κολλάμε στα ίδια σημεία... :( Δυστυχώς δεν έχω διάθεση να το κουβεντιάσω άλλο. Με κάληψαν 2 απαντήσεις που προηγήθηκαν...
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#78 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2006 - 10:06

Πάντως εγώ που καπνίζει περίπου κάθε Σάββατο δεν έχω εθιστεί . ( άμα πει κανείς καπνίζεις κάθε Σαβ. επειδή εθίστηκες, LOL. Επειδή θέλω το κάνω.)

Και μέσα στην βδομάδα ποτέ δεν μου έρχεται να καπνίσω.

#79 Elrik99

Elrik99

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2006 - 14:03

Δεν καπνιζω. :dry:
Γιατι με ενοχλει αφανταστα ο καπνος. :mellow:
Ειμαι "φανατικος" αντικαπνιστης . :calm:
[spoiler:4049b6b577]Οταν μου φυσαν τον καπνο στα μουτρα! :@ [/spoiler:4049b6b577]
Δε μου αρεσει που μερικοι καπνιστες θεωρουν "καταπιεση" το να τους πω να μη μου φυσαν καταμουτρα τον καπνο τους :pinch:
(that does not apply to everyone though). :mellow:
Δεν κριτικαρω την επιλογη του αλλου αν δε με ενοχλει αμμεσα. :calm:
Με ενοχλει ομως το οτι δεν μπορω να παω καπου και να μην γυρισω σπιτι με ρουχα και μαλια( :x: ) να μυριζουν καπνο για δυο μερες :cry:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#80 Igore

Igore

Επιστροφή στα παλιά...

• Members
  • 241 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2006 - 14:17

Νταξ.... Δλδ να μας πειράζει και μας η αντικαπνιστική συμπεριφορά?? :despair:

Δεν σκέφτεσαι οτι μέσα στην πόλη κυκλοφορούνε εκατομμύρια αυτοκίνητα και οτι υπάρχουν τουλάχιστον 100 βιομηχανίες σε κάθε περιοχή!!!

Και μετά μου λέτε για μπόχα... Μόνο στην πόλη που ζείς φτάνει... :dry:

2 ώρες δεν αντέχω στο καυσαέριο.... Βέβαια μιλώντας επιβαρύνω την θέση μου αλλα τέσπα.....
Το θέμα είναι οτι αν κάτσεις και βάλεις κάτω το τι σε βλάπτει και τι όχι τότε "πέθανε απο τώρα καλύτερα" :shock:

...

...

...
Δημοσιευμένη  εικόνα
ΠΡΩΗΝ NEJI_IGORE....
[ www.myspace.com/igorewired ]

#81 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2006 - 14:21

Νταξ.... Δλδ να μας πειράζει και μας η αντικαπνιστική συμπεριφορά?? :despair:

Δεν σκέφτεσαι οτι μέσα στην πόλη κυκλοφορούνε εκατομμύρια αυτοκίνητα και οτι υπάρχουν τουλάχιστον 100 βιομηχανίες σε κάθε περιοχή!!!

Και μετά μου λέτε για μπόχα... Μόνο στην πόλη που ζείς φτάνει... :dry:

¶λλος ένας λόγος για να είσαι αντικαπνιστής: Δεν φτάνει που την τρώμε την π@π@ρ@ από τα αυτοκίνητα, τα εργοστάσια κτλ, θα την τρώμε και από ανθρώπους?

#82 Elrik99

Elrik99

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2006 - 16:54

καλα εκτροχιαζομαστε! :calm:
:offtopic:

2 ώρες δεν αντέχω στο καυσαέριο.... Βέβαια μιλώντας επιβαρύνω την θέση μου αλλα τέσπα.....
Το θέμα είναι οτι αν κάτσεις και βάλεις κάτω το τι σε βλάπτει και τι όχι τότε "πέθανε απο τώρα καλύτερα

το οτι καποια μερα θα πεθανουμε ΟΛΟΙ ειναι βεβαιο.
Βρησκω τη λογικη σου πολυ αισιοδοξη! :)

Αναφερομαι κυριως σε ατομα που βγαζουν μια επιθετικοτητα οταν παρατηρεις
οτι ενοχλησε απο αυτο που κανουν.

Τωρα το πώς την ερμηνευει κανεις ειναι δικη του υποθεση.

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν καποιος "καταπιεζει" αυτος ειναι μαλλον ο καπνιστης ,γιατι εχει το ελευθερο της επιλογης να καπνισει,αντιθετα με τους μη καπνιστες που θελουν-δε-θελουν....θαπαρουν μυρωδια! :(
Δημοσιευμένη  εικόνα

#83 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2006 - 21:59

Δε μου αρεσει που μερικοι καπνιστες θεωρουν "καταπιεση" το να τους πω να μη μου φυσαν καταμουτρα τον καπνο τους Pinch
(that does not apply to everyone though). Mellow
Δεν κριτικαρω την επιλογη του αλλου αν δε με ενοχλει αμμεσα. Calm
Με ενοχλει ομως το οτι δεν μπορω να παω καπου και να μην γυρισω σπιτι με ρουχα και μαλια( Mad ) να μυριζουν καπνο για δυο μερες Cry

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν καποιος "καταπιεζει" αυτος ειναι μαλλον ο καπνιστης ,γιατι εχει το ελευθερο της επιλογης να καπνισει,αντιθετα με τους μη καπνιστες που θελουν-δε-θελουν....θαπαρουν μυρωδια! :(

Συμφωνώ απόλυτα. Το έχω άχτι να πάω βόλτα με κάποιους φίλους μου και να μην μυρίζω τσιγάρο στην επιστροφή. Και μην λέμε τώρα πως το τσιγάρο είναι σαν το καυσαέριο! Αλλιώς μυρίζουν τα ρούχα μου όταν βγαίνω στον δρόμο, και αλλιώς μυρίζουν όταν γυρνάω από μία βόλτα που κάπνιζε όλος ο κόσμος. :?

E5VV38U.jpg

#84 Elrik99

Elrik99

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2006 - 11:25

το τραγικοτερο ομως ειναιτο μαλι!
Τα ρουχα σου παει στον βελζεβουλ! τα πετας στην ακρη!
ΤΟ ΜΑΛΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ! :despair:
ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ Η ΜΥΡΩΔΙΑ!:rip:
(και δεν θελω απαντησεις του στυλ "κουρεψου") :calm:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#85 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2006 - 11:32

το τραγικοτερο ομως ειναιτο μαλι!
Τα ρουχα σου παει στον βελζεβουλ! τα πετας στην ακρη!
ΤΟ ΜΑΛΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ! :despair:
ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ Η ΜΥΡΩΔΙΑ!:rip:
(και δεν θελω απαντησεις του στυλ "κουρεψου") :calm:

Φαντάσου τι παθαίνουμε εμείς που είμαστε και μαλλιάδες :mad2:

#86 Elrik99

Elrik99

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2006 - 11:43

Βγαιννουμε λιγο :offtopic: αλλα καιεγω μαλλιας ειμαι... :happy2: :happy2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#87 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2006 - 15:59

Lock this topic....
Παίδια, βλέπω ότι βγαίνουν στερεότυπα κ προκαταλήψεις απροκάλυπτα , διχαζόμαστε κ χαλάμε τις καρδιές μας.Το topic αυτό είναι ένας αγώνας spam (όπως το post που δαιβάζετε τώρα). Αν δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση κ βλέπουμε για μαλλιά που μυρίζουν κ κίτρινα δόντια καλύτερα να μην τα ξανακάνουμε κλικ εδώ....
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#88 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2006 - 16:39

δίκιο έχει ο αποπανω,το παρακάνατε guys.
Το εξαντλήσατε το θέμα.
Το τόπικ κλειδωνεται :calm:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#89 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2009 - 09:31

In other news...νέα για τους θεριακλήδες μας...^^
kathimerini.gr | 1η Ιουλίου του 2009 η απαγόρευση του καπνίσματος ...

Κάτι μου λέει πως προβλέπεται τρελό fail αυτού του νόμου...this is Greece, where 6 year olds drink wine @ the table and 50% of the population are avid smokers...XD

Ε τώρα... Εδώ δεν επιτρέπεται το sex σε δημόσιους χώρους, τι να λέμε τώρα... Λέτε να απαγορεύσουν και το δημόσιο φαγοπότι; :hahaha:
phmava.php

#90 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2009 - 11:43

In other news...νέα για τους θεριακλήδες μας...^^
kathimerini.gr | 1η Ιουλίου του 2009 η απαγόρευση του καπνίσματος ...

Κάτι μου λέει πως προβλέπεται τρελό fail αυτού του νόμου...this is Greece, where 6 year olds drink wine @ the table and 50% of the population are avid smokers...XD

αν ισχυσει θα πεσει η κυβερνηση.
ολα τα χαρμανια θα βγουν στους δρομους και θα καπνιζουν απο αντιδραση και στις πορειες θα παιζεται το ασμα "μπουκαραν μαγκες στον τεκε".