Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#91 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 February 2009 - 11:51

καλά,αν κοπεί το κάπνισμα, εγώ δεν ξαναβγαίνω από το σπίτι...ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ θα οργανόσω διαδήλωση και θα σπάσουμε την βουλή (και το σπίτι του Κούγια γτ δεν το κάνανε οι άλοι)
Posted Image
Spoiler:

#92 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 February 2009 - 12:15

καλά ετοιμάσου.

#93 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 February 2009 - 12:31

δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο θα με χαροποιησει το γεγονος οτι θα σταματησετε να μου χαλατε την βραδινη εξοδο κανοντας το μαγαζι τεκε.
και εις αλλα με υγεια.

και ηρεμα με τις εκδηλωσεις οργης, μην σας φυγει κανενας ποντος

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#94 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 February 2009 - 12:37

Εσένα και άλλους σαν εσένα θα βρεθούν χιλιάδες άλλα πράγματα να σας ενοχλούν.
και εντάξει μιλάμε για την ελλάδα. Απλά θα αρχίσουν τα μαγαζιά να έχουν περισσότερα
τραπέζια στους δρόμους με αποτέλεσμα να ενοχλούν τους περαστικούς
και επίσης δεν θα μπορούσα να φανταστώ ροκάδικο χωρίς καπνό
θα είναι σαν πάρτι αδελφότητας φλώρων.

#95 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 03 February 2009 - 12:42

Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές.Υπάρχουν αντιπαθητικοί αντικαπνιστές.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#96 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 03 February 2009 - 12:49

Ώρα ήτανε να πούμε . Και πρώτη βλέπω φορά κάτι να επισπεύδεται στην Ελλάδα. Δεν γουστάρουμε τον καπνό σας στη μούρη μας . Καλό είναι να το συνηθίσετε.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#97 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 February 2009 - 13:02

ναι φιλαράκι και εμείς δεν γουστάρουμε τον αγενείς σας τρόπο όταν αυτό συμβαίνει
μπορείς άνετα να πεις ευγενικά τον άλλο να πάει αλλού το τσιγάρο
αλλά όχι ποτέ δεν το κάνετε απλά αρχίζετε και φωνάζετε και μετά σας γράφουμε
και εμέις δεν γουστάρουμε τις ξινισμένες φάτσες σας και την σκατοφλοριά σας
όταν κλαίγεστε αλλά δεν λέμε τίποτα.

#98 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 03 February 2009 - 13:25

δλδ επειδη εχουμε το θρασσος να μη καπνιζουμε ειμαστε ξινισμενοι και σκατοφλωροι
ωραια η δημοκρατια σας
να τη χαιρεστε
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#99 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 February 2009 - 13:43

Οποιος δεν καπνιζει ειναι φλωρος και αδερφη!

Posted Image

Chuck Norris approves this message

Edited by digitaltracker, 03 February 2009 - 13:56.

Posted Image

#100 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 03 February 2009 - 13:51

ναι φιλαράκι και εμείς δεν γουστάρουμε τον αγενείς σας τρόπο όταν αυτό συμβαίνει
μπορείς άνετα να πεις ευγενικά τον άλλο να πάει αλλού το τσιγάρο
αλλά όχι ποτέ δεν το κάνετε απλά αρχίζετε και φωνάζετε και μετά σας γράφουμε
και εμέις δεν γουστάρουμε τις ξινισμένες φάτσες σας και την σκατοφλοριά σας
όταν κλαίγεστε αλλά δεν λέμε τίποτα.

Μεγαλύτερος σπασίκλας στο συγκεκριμένο θέμα από μένα δεν νομίζω να υπάρχει. Πάντα όταν βλέπω κάποιον να να καπνίζει σε χώρο μη καπνιστών πάω και του λέω να το σβήσει. 9 στις 10 με γράφουν και μιλάω με τον υπέυθυνο του μαγαζιού. Εάν ο υπέυθυνος δεν κάνει κάτι σηκώνομαι και φεύγω. Πάντα την πρώτη φορά είμαι ευγενικός και συνήθως με βρίζουν. εχω φάει αρκετο βρισισδί για το συγκεκριμένο θέμα οπότε δυστυσχώς δεν μπορώ να είμαι νηφάλιος . Και προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τσιγάρο στη ζωή μου και είμαι περήφανος γι αυτό. Εάν θεωρείτε όσους δεν καπνίζουν στριμμένα άντερα , τότε έχετε μάλλον λάθος οπτική του κόσμου που σας περιβάλλει .

Το να καπνίζεις είναι ναφαίρετο δικαίωμα σου και έχεις δίκιο που το υπερασπίζεσαι. Το καπνίζεις όμως ενώ ξέρεις πως βλέπτεις τους γύρω σου , δεν φανερώνει στενομυαλιά και ασέβεια προς τους υπόλοιπους;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#101 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 03 February 2009 - 13:55

χαχαχα οκ Εγω εκπροσωπω και τις δυο πλευρες επειδη ειμαι πρωην καπνιστης, καπνιζα για 8 χρονια απο τα 16 μου και τελικα το κοψα εδω και μηνες, κοντευω χρονο, τωρς περα απο τις ανωρημοτητες πιστευω αρχικα πως καθε ενας στον επαγγελματικο του χωρο θα πρεπει να αποφασιζει αν θα επιτρεπει το καπνισμα η οχι, δε μιλαω για χωρους σηνεστιασης αλλα για ολα τα ειδη μαγαζιων, πχ στο μαγαζι μου ολοι μου οι πελατες καπνιζουν ειναι δυνατον ποτε να τους πω οχι τσιγαρο αλλιως δρομο?

Τωρα βεβαια το προβλημα ειναι στα μαγαζια οπως καφετερειες φαγαδικα κλπ, εγω θα ελεγα πως αν η παρεα σου δε καπνιζει τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα απο τους καπνους των αλλων καθως λογικα θα υπαρχει και ενας εξαερισμος και ενωειτε να μην ειναι και ο ενας πανω στον αλλο... γενικα θεωρω πως μεχρι τωρα μια χαρα αρμονικα ζουνε καπνιστες και μη, αλλα ξαφνικα θα το πω καπως ωμα... πολλοι αντικαπνιστες θα βγαλουν τα κομπλεξ τους.
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#102 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 February 2009 - 14:09

εγω ξερω οτι την παρασκευη το βραδυ που πηγαμε σε ενα μαγαζι , και δνε ειχε εξαερισμο, κοντεψα να πεθανω.
τωρα αν εσεις θεωρειτε στενομυαλια και φλωρια να μην αντεχουμε τον καρκινο που μας επιβαλλετε, να πατε να σας δει κανας ψυχιατρος.
κανετε σαν παιδακια που τους παιρνουν το παιχνιδι τους. βρειτε αλλο. παρτε κομπολοι να μετρατε χαντρες. καντε σεξ. ριχτε το στην μπιριμπα. μπορειτε να δοκιμασετε το γκολφ ( οχι το αμαξι ). υπαρχουν παντα και τα εξτριμ σπορτς.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#103 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 03 February 2009 - 14:17

Οποιος δεν καπνιζει ειναι φλωρος και αδερφη!

Posted Image

Chuck Norris approves this message

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Προσωπικά δεν καπνίζω και ούτε μου αρέσει το κάπνισμα ούτε έχω δοκιμάσει ποτέ μου και ούτε θέλω! Γενικότερα όμως δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που καπνίζουν γύρω μου γιατί ως ένα σημείο το έχω συνηθίσει μιας που έχω και το "καλό" παράδειγμα απο το σπίτι. Τώρα κάποιες φορές με πιάνει ένα έντονο συναίσθημα πνιγμού αν καπνίζουν ακριβώς δίπλα μου οπότε ρωτάω ευγενικά τον διπλανό, αν γίνεται να το πάρει από την άλλη μεριά όχι αποσδήποτε να το σβήσει!
Σπάνια έτρωγα βρισίδι...

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#104 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 03 February 2009 - 14:45

πληξ, μην το κάνουμε μάχη παο-οσφπ το καπνιστές-αντικαπνιστές.

προσωπικά έχω πρόβλημα υγείας και μου απαγορεύεται δια ροπάλου το κάπνισμα, ήδη από τώρα που είμαι 20 χρονών. όταν καπνίζει κάποιος σε παρέα (στην δικιά μου ευτυχώς είναι 1-2 άτομα, αλλά συμβαίνει να είναι περισσότεροι όταν βγαίνω με άλλο κόσμο) δεν λέω κάτι, απλά προσπαθώ να μην με παίρνει ο καπνός στη μάπα (οι κοντινοί μου φίλοι το ξέρουν και το αποφεύγουν). υπάρχουν φορές που υποφέρω, αλλά δεν μιλάω εκτός κι αν δεν πάει άλλο. προσπαθώ να σέβομαι το δικαίωμά σου του να καταστρέφεις την υγεία σου χαλώντας λίγη κι απ'τη δικιά μου και σε μεγαλύτερο ποσοστό απ'ότι των άλλων ανθρώπων (παραείναι μεγάλη θυσία για τους φίλους μου δε νομίζετε?). γιατί αν άρχιζα να σε κράζω για το ότι καπνίζεις δε θα τέλειωνα ποτέ.

και να μην μου απαγορευόταν το κάπνισμα, απλά δεν θα κάπνιζα. μου είναι πλήρως αδιάφορο. είναι κάτι το εντελώς άχρηστο και ούτε καν ωραίο (έχω δοκιμάσει και δεν έχει ωραία γεύση, σε κάνει και βρωμάς, σε ασχημαίνει -ισχύει...ειδικά στα δόντια με των οποίων την υγιεινή έχω εμμονή-, είναι αντιαισθητικό γενικότερα και σου βγάζει-κυριολεκτικά-τον καρκίνο). τουλάχιστον το αλκόολ σε χαλαρώνει και περνάς καλά. το τσιγάρο τι κάνει, σου δίνει μπάσα σεξουαλικιά φωνή? θεωρώ ότι είναι το πλέον διαδεδομένο μέσο για να νιώσει κάποιος αυτοπεποίθηση σε κοινωνικές δραστηριότητες. κόβει λίγη ανασφάλεια και δίνει ένα boost ενηλικότητας. ευχαριστώ, δεν θα πάρω. είμαι αρκετά κουλ και χωρίς τσιγάρο, το αν είμαι grown-up αφήστε να το κρίνουν οι δύσκολες στιγμές που θα περάσω, και εν γένει προτιμώ να εξαρτώμαι από σοκολάτες και γραβιέρες Κρήτης. και επίσης, ώσπερ είπε ο Μέγας Ποιητής:

I don't want to die, I wanna LIVE! 'Cause now I'm young and beautiful, and then I'll be middle-aged and rich, and then I'll be old and torture people by pretending to be deaf!

:hahaha:

p.s.: ο θείος μου ήταν φανατικός καπνιστής εδώ και μαι 30ετια. είναι φυσικός, και επί χρόνια όλοι οι μαθητές του καπνίζανε μαζί του 2-3 πούρα την ώρα (μαζί και γω) διότι κάπνιζε μέσα στην τάξη. τώρα που του το κόψανε μαχαίρι οι γιατροί, παραπονιέται και δεν μπορεί και πνίγεται όταν πάμε κάπου και καπνίζει έστω και ένας και τον παίρνει ο καπνός.

εύχομαι ολόψυχα να το πάθετε.

Posted Image

#105 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 03 February 2009 - 14:50

πληξ, μην το κάνουμε μάχη παο-οσφπ το καπνιστές-αντικαπνιστές.

προσωπικά έχω πρόβλημα υγείας και μου απαγορεύεται δια ροπάλου το κάπνισμα, ήδη από τώρα που είμαι 20 χρονών. όταν καπνίζει κάποιος σε παρέα (στην δικιά μου ευτυχώς είναι 1-2 άτομα, αλλά συμβαίνει να είναι περισσότεροι όταν βγαίνω με άλλο κόσμο) δεν λέω κάτι, απλά προσπαθώ να μην με παίρνει ο καπνός στη μάπα (οι κοντινοί μου φίλοι το ξέρουν και το αποφεύγουν). υπάρχουν φορές που υποφέρω, αλλά δεν μιλάω εκτός κι αν δεν πάει άλλο. προσπαθώ να σέβομαι το δικαίωμά σου του να καταστρέφεις την υγεία σου χαλώντας λίγη κι απ'τη δικιά μου και σε μεγαλύτερο ποσοστό απ'ότι των άλλων ανθρώπων (παραείναι μεγάλη θυσία για τους φίλους μου δε νομίζετε?). γιατί αν άρχιζα να σε κράζω για το ότι καπνίζεις δε θα τέλειωνα ποτέ.

και να μην μου απαγορευόταν το κάπνισμα, απλά δεν θα κάπνιζα. μου είναι πλήρως αδιάφορο. είναι κάτι το εντελώς άχρηστο και ούτε καν ωραίο (έχω δοκιμάσει και δεν έχει ωραία γεύση, σε κάνει και βρωμάς, σε ασχημαίνει -ισχύει...ειδικά στα δόντια με των οποίων την υγιεινή έχω εμμονή-, είναι αντιαισθητικό γενικότερα και σου βγάζει-κυριολεκτικά-τον καρκίνο). τουλάχιστον το αλκόολ σε χαλαρώνει και περνάς καλά. το τσιγάρο τι κάνει, σου δίνει μπάσα σεξουαλικιά φωνή? θεωρώ ότι είναι το πλέον διαδεδομένο μέσο για να νιώσει κάποιος αυτοπεποίθηση σε κοινωνικές δραστηριότητες. κόβει λίγη ανασφάλεια και δίνει ένα boost ενηλικότητας. ευχαριστώ, δεν θα πάρω. είμαι αρκετά κουλ και χωρίς τσιγάρο, το αν είμαι grown-up αφήστε να το κρίνουν οι δύσκολες στιγμές που θα περάσω, και εν γένει προτιμώ να εξαρτώμαι από σοκολάτες και γραβιέρες Κρήτης. και επίσης, ώσπερ είπε ο Μέγας Ποιητής:

:hahaha:

p.s.: ο θείος μου ήταν φανατικός καπνιστής εδώ και μαι 30ετια. είναι φυσικός, και επί χρόνια όλοι οι μαθητές του καπνίζανε μαζί του 2-3 πούρα την ώρα (μαζί και γω) διότι κάπνιζε μέσα στην τάξη. τώρα που του το κόψανε μαχαίρι οι γιατροί, παραπονιέται και δεν μπορεί και πνίγεται όταν πάμε κάπου και καπνίζει έστω και ένας και τον παίρνει ο καπνός.

εύχομαι ολόψυχα να το πάθετε.

Check your sig :hahaha:
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."