Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περί καπνίσματος
Posted 16 September 2006 - 17:07
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Posted 16 September 2006 - 23:42
Σύνηθως το ξεκινάς υστερα απο κάποιο συμβάν(σύνηθως ειναι γυναίκα στην μέση 8D )
φανατικός αντικαπνιστής μέχρι που μια μέρα στην 5ήμερη για τον παραπάνω λόγο έκανα το πρώτο μου τσιγάρο.

και όσο αν ακούγεται απίστευτο το έκανα πολύ εύκολα,έβαλα για μια βδομάδα τα αυτ/τα με νικοτίνη και μετά όλα ρολόι.
τέλος μπορώ να πω ότι πλέον μου είναι αρκετά δύσκολο να μείνω σε ένα δωμάτιο-ντουμάνι,αλλά επειδή έχω κάνει καπνιστής καταλαβαίνω τι περνάει ο άλλος και δεν αρχίζω την γκρίνια.άντε και καλή μου συνέχεια!!! 8D

noein-fate/stay night-otogizushi-jyuohsei κ.τ.λ..::. hajate's jrock pack.::.mazinger tv series+movies

Posted 17 September 2006 - 01:51
βγες εξω

εκει υπαρχουν χιλιαδες αλλες που περιμενουν
εσενα να τρυγυσεις τα καλη τους

καλη συνεχεια hajate
αποφαση θελει και πεισμα

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.
Posted 17 September 2006 - 11:41
..Πας σε ένα club ρε παιδί μου (μιλάω γενικά π.χ καγκουράδικο.. σκυλάδικο μεταλάδικο κτλ. κλτ.). Εκει πάντα γίνεται τεκές ασχέτως εξαερισμού...

Η αλήθεια είναι όμως οτι σε μια πολύ δυσκολη περίπτωση μπορεί και να καπνίσεις ασυναίσθητα.... Εντάξει είμαι μικρός για να πω κάτι τέτοιο ακόμη (δεν έχω ζήσει πολλά) π.χ.
[spoiler:09cee1d47d]Για παράδειγμα όταν πέθανε ο παππούς μου.. ο πατέρας μου έκανε εγχείρηση εξαγωγής νεφρού.. και ο αδερφός μου έσπασε το πόδι του (τρίτωσε το κακό) εκεί δεν άντεξα.. κάπνιζα και η αλήθεια είναι οτι θόλωνε το μυαλό μου...

Μου την σπάει επίσης το στύλ με την μαγκιά.. εκείνη την ελεηνή καγκουριά, με το τσιγάρο όλη μέρα για μόστρα στο στόμα.... και το κάνουν με πολύ στυλ ρε παιδί μου τα μ.....ένα :x:
Πραγματικά κάποια παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι κουβαλάνε στο μυαλό τους
[spoiler:09cee1d47d]Να τεζάρουνε ρεεεεεεεε[/spoiler:09cee1d47d]

Posted 17 September 2006 - 22:22

(Βέβαια οι καλύτεροί μου φίλοι είναι καπνιστές. Δεν τίθεται θέμα προκατάληψης, αλλά δυσαρέσκειας προς το αντικείμενο)
Hajate, καλή συνέχεια. έχεις την υποστήριξη όλων μας

Posted 18 September 2006 - 06:19
Δεν ξέρω αν αναφέρεσε σε μένα αλλά αν είναι έτσι δεν είπα κάτι τέτοιο ίσα ίσα με κατηγόρησαν για αυτόΑν είναι φλώρος αυτός που σέβεται τον οργανισμό του και τον οργανισμό των συνανθρώπων του, τότε είμαι φλώρος ! Και χαίρομαι για αυτό

way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Posted 18 September 2006 - 09:13

Posted 18 September 2006 - 11:16

Posted 18 September 2006 - 13:28
δεν έχω καπνίσει και δεν έχω ούτε την παραμικρή περιέργεια... και όχι τώρα που τριαντάρησα αλλά ούτε τότε που "συμβαίνει" στους περισσότερους. Και μάλιστα η παρέα μου στο Σιβιτάνα college Biggrin ήταν όλοι καπνιστές και ήμουν ο "φλώρος" τότε... Μόνο που αποδείχθηκε ότι ήμουν εγώ ο μάγκας γιατί εγώ έκανα κάτι διαφορετικό από όλους τους υπόλοιπους Wink
εχουμε με το μερος μας ενα στελεχος της γερουσιας

Posted 19 September 2006 - 17:01
To σχολείο και όμως είναι το χειρότερο μέρος..... απο το σημοτικό παρατήρησα οτι εκει άρχισα να βρίζω να χτυπιέμαι.... στο λύκειο να καπνίζω.... μόνο μόρφωση δεν προσφέρει.... anywayzzzzzzzzz

Posted 19 September 2006 - 18:45
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά έχω αναρωτηθεί πολλές φορές πώς είναι. Παλιότερα ήμουν πολύ πιο φανατικός (στραβοκοίταζα όποιον κάπνιζε) αλλά πια είμαι σε τόσες παρέες με καπνιστές που το έχω συνηθίσει.
Πάντως, μια φορά έκανα αργιλέ και δεν μου άρεσε. Οι κάπνιστες φίλοι μου μου είπαν εκείνη την στιγμή ότι αν δεν μου αρέσε ο αργιλές, σε καμιά περίπτωση δεν θα μου αρέσει ο τσιγάρο... Κάτι θα ξέρουν.
Posted 19 September 2006 - 18:57

Posted 21 September 2006 - 14:13

Posted 21 September 2006 - 14:32

Posted 21 September 2006 - 15:20