Πρωτον εαν θελουμε να κανουμε μια συζητηση δεν πρεπει να προσπαθουμε να επιβαλουμε την γνωμη μας γιατι τοτε καταληγουμε σε εναν πανομοιοτυπο με αυτον

Εγω παλια καπνιζα για κανα μηνα(15 χρονων ημουν αρκετα μικρος)και αν το συνεχιζα θα εθιζομουν.Τοτε οι φιλοι μου ελεγαν ελα μορε σιγα αφου μπορεις να το σταμτησεις οποτε θες γιατι να το κανεις...Και εχουν καταληξει με δυο πακετα την ημερα και ελπιζω να μην παθουν τπτ και τρεχουμε

Ολοι μπορουν να το σταματησουν.Οσο για αυτην την εφορια ειναι γιατι η νικοτηνηfile:///C:/Users/A4C4%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg οπως και τα ναρκωτικα διεγειρει τους ντοπαμινεργικους υποδοχεις.Δεν ειναι επειδη το γουσταρουμε και ετσι μου αρεσει...Το αναφερω ετσι ξερα για τα ατομα που απαντησαν ετσι ξερα.Εαν σταματησουμε το καπνισμα δεν παραγεται αυτη η ουσια λογο της αυτοματοποιησης του τσιγαρου και πρεπει να ξαναμπει στην διαδικασια ο οργανισμος να την παραγει μονος του και μετα μια χαρα ευφορια θα νιωθετε αρκει να τα εχετε καλα με την ζωη σας

Κλεινωντας να πω οτι δεν εχω κατι με τους καπνιστες.Οπως ανεφερα πριν εχω πολυ στενους φιλους που καπνιζουν.Αλλα υπαρχουν και τα θυματα εμεις οι παθητικοι καπνιστες που μπορουμε να παθουμε τα ιδια χωρις να φταιμε.Θυμηθηται λιγο τις επιπτωσεις.Ελειψη γονιμοτητας αποχρεμψη(χανεις το χρωμα σου)εντονος βηχας πνευμονοπαθησεις η πνευμονικη υπερταση η ανικανοτητα το κιτρινισμα των δοντιων η μολυνση του περιβαλοντος(που ελαχιστοι δινουν σημασια και θα βρεθουμε σε εναν σκουπιδοπλανητη σε λιγο

Πιστευω οτι οσο δικιο και να εχουν οι καπνιστες(γιατι εχουν και αυτοι προβληματα ετσι στρες χυλοπιτα απογοητευση πολλα που μπορουν να τους οθησουν να το αρχισουν)πιο πολυ δικιο απο τους αντικαπνιστες γιατι αμα ηταν ετσι αντι για ποταμια με νερο θα ειχαμε ποταμια με κοκακολα αντι για δεντρα με μηλα θα ειχαμε δεντρα με μεταλαγμενα αν οντως δεν πειραζαν την ισοροπια της φυσης σωστα.Οπως κανουμε θυσιες για να καρατησουμε την σιλουετα μας ας κανουμε θυσιες και για αλλα πραγματα...
Φιλικα
Γιωργος(επιτελους το αληθινο μου ονομα