Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περί καπνίσματος

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
947 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Καπνίζετε ή οχι (511 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 ψήφοι [25.33%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 ψήφοι [74.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.67%

Ψήφισε

#256 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 13:34

Τα παραδείγματα τα ανέφερα με ειρωνικό τρόπο παραπάνω αλλά είναι πιθανόν να γίνουνε και με μεγάλα ποσοστά όμως το θέμα μας δεν είναι αυτό.Η τοποθέτηση μου είναι ότι πρέπει να πιεστεί η πολιτεία να λάβει μέτρα και όχι να κυνηγάμε τους καπνιστές.Αυτό προσπαθώ να επεξηγήσω και όχι να δικαιολογήσω την επιλογή μου που καπνίζω.

Μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε τη λέω δεν είπα πουθενά ότι το τσιγάρο είναι αθώο ούτε τα παραδείγματα που έβαλα λέω ότι τα έβαλα με ειρωνικό τρόπο.

Πάμε πάλι.

Spoiler:

Και το ξαναλέω είναι να βρούμε μια χρυσή τομή υπουργείο υγείας πολιτεία να βρεθεί μια λύση.Αν είναι δυνατόν πια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#257 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 16:26

Όσον αφορά τα εντός spoiler tag είσαι υπερβολικός. Υποθέτω αυτό ήθελες να δείξεις κιόλας.

Από κει και πέρα, δεν έχεις άδικο ότι η απαγόρευση του καπνίσματος με νόμο είναι κάπως άσχημη και θυμίζει δικτατορικά μέτρα. Το έχω ξαναπεί ότι δεν μ' αρέσουν τέτοιου είδους επεμβάσεις. Από την άλλη όμως, εδώ και χρόνια έγιναν κάποιες ήπιες προσπάθειες να αλλάξει η κατάσταση με το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους, αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Αμφιβάλλω ότι ειδικά οι Έλληνες αν δεν υπάρχει κάποιος φόβος ποινής ότι θα τηρήσουν οποιοδήποτε τέτοιο μέτρο και δεν αναφέρομαι μόνο στους καπνιστές, αλλά και στους καταστηματάρχες κτλ. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν βάσιμη δικαιολογία για να μην καπνίσουν οι πελάτες τους και δεν τολμάνε να πουν τίποτα. Ενώ αν ποινικοποιηθεί το κάπνισμα θα έχουν πάτημα εκεί, γιατί σου λέει εγώ δεν στο απαγορεύω αλλά αν σε καρφώσει ένας τρίτος θα την πληρώσει και το μαγαζί μου.

Αυτά που σου λέω δεν τα σκέφτηκα μόνη μου. Έχω στο μυαλό μου συγκεκριμένη εταιρεία όπου είχαν ακριβώς αυτό το πρόβλημα. Δεν μπορούσαν να πουν όχι στους πελάτες, οπότε κάπνιζαν αυτοί, κάπνιζαν και οι υπάλληλοι. Αν σου πω ότι λόγω των νέων μέτρων όλοι μέσα στην εταιρεία αυτή έχουν πλακώσει τις τσίχλες νικοτίνης και ότι άλλο έχει βγει στο εμπόριο για να προλάβουν να κόψουν το κάπνισμα πριν το καλοκαίρι, τι θα πεις; Και δεν το κάνουν μίζερα αλλά το βλέπουν ως έναν καινούργιο τρόπο ζωής. Ούτως ή άλλως οι μισοί απ' αυτούς ήθελαν ήδη να το κόψουν άλλα δεν μπορούσαν, λόγω του περιβάλλοντος εργασίας. Αυτή την φορά όμως μάλλον θα γίνει αυτό που ήθελαν τόσο καιρό.

Από κει και πέρα, αν μπορούσε να βρεθεί κάποιος πιο ήπιος όμως αποτελεσματικός τρόπος μείωσης του καπνίσματος, θα ήμουν υπέρ του. Δεν νομίζω όμως ότι μπορεί να βρεθεί κάτι άλλο. Για την απαγόρευση βέβαια και στα μπουζούκια το θεωρώ υπερβολικό γιατί ποιος πάει εκεί και κάθε πότε(Εκτός από τους υπαλλήλους βέβαια. Μην τους ξεχνάμε.), αλλά στα καφε-μπαρ όχι. Θα μπορούσαν βέβαια να υπάρχουν μπαρ για καπνιστές, οπότε όποιος πήγαινε εκεί που δεν καπνίζει, θα πήγαινε εν γνώση του. Το θέμα είναι βέβαια ότι αν υπάρχουν τέτοιου είδους εξαιρέσεις, όλα τα μαγαζιά θα άλλαζαν αυτόματα άδειες χρήσης, και θα είχαμε πάλι τα ίδια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#258 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 21:52

το τελευταίο το ακούσατε?λένε θα βγάλουν νέο νόμο που απαγορεύει το κάπνισμα στις καφετέρειες και θα βγούν ειδικές άδιες για καφετέρειες που θα επιτρέπουν το κάπνισμα. Με άλλα λόγια όλες οι καφετέριες θα πληρώσουν να βγάλουν νέα άδια.. έλεος δλδ!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#259 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 22:53

Αυτά που σου λέω δεν τα σκέφτηκα μόνη μου. Έχω στο μυαλό μου συγκεκριμένη εταιρεία όπου είχαν ακριβώς αυτό το πρόβλημα. Δεν μπορούσαν να πουν όχι στους πελάτες, οπότε κάπνιζαν αυτοί, κάπνιζαν και οι υπάλληλοι. Αν σου πω ότι λόγω των νέων μέτρων όλοι μέσα στην εταιρεία αυτή έχουν πλακώσει τις τσίχλες νικοτίνης και ότι άλλο έχει βγει στο εμπόριο για να προλάβουν να κόψουν το κάπνισμα πριν το καλοκαίρι, τι θα πεις; Και δεν το κάνουν μίζερα αλλά το βλέπουν ως έναν καινούργιο τρόπο ζωής. Ούτως ή άλλως οι μισοί απ' αυτούς ήθελαν ήδη να το κόψουν άλλα δεν μπορούσαν, λόγω του περιβάλλοντος εργασίας. Αυτή την φορά όμως μάλλον θα γίνει αυτό που ήθελαν τόσο καιρό.

ΟΥΑΟΥ φοβερο!
Συγγνωμη, δηλαδη, η επιχειρηματολογια που βρισκεται εδω ειναι
"Λογω του επεβεβλημενου ψυχαναγκασμου απ' το κρατος, ολοι αποφασισαν να αρχισουν θεραπειες?"
Απ' ο,τι βλεπω οι φιλοσοφικες θεμελιωσεις της ιερας εξετασης ειναι πολυ in τωρα τελευταια!

Αποδεχομαι απολυτα το να μην σου αρεσει το τσιγαρο. Αλλα η πορεια του πολιτισμου μεσα στον τελευταιο αιωνα βασιστηκε σε καποιες παραδοχες της κοινωνιας, οι οποιες διηυρυναν τα ορια της κοινωνικης ανοχης, επειδη σε καποια φαση εγινε κατανοητο, οτι ο πολιτισμος ενσωματωνει και χαρακτηριστικα που ειναι περα απο τα χριστιανικα πλαισια ηθικης. Ετσι λοιπον, σταματησαν να ειναι κοινωνικα κατακριτεα μεσα στον 20ο αιωνα φαινομενα οπως η επιθυμια για σεξ, οι ψυχολογικες παθησεις, η ομοφυλοφιλια, τα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα, οι διαφορετικες πολιτικες/ κοινωνικες/ θρησκευτικες πεποιθησεις, το γυναικειο φυλο, και λοιπα.
Που καταληγω...
Ειναι πολυ σεβαστο να μην εγκρινει κανεις το καπνισμα σαν συνηθεια, και να μην το ενστερνιζεται. Συγχαρητηρια, σωστη επιλογη.
Αλλα ο καπνιστης ειναι και αυτος ανθρωπινο ον.

Και οταν πρεπει να παω στις τουαλετες, η στο πεζοδρομιο να καπνισω, παραβιαζεται η αξιοπρεπεια μου.
Και θεωρω αθλιο, το οτι επειδη εχω κανει μια απολυτα νομιμη επιλογη, να αντιμετωπιζομαι σα λεπρος του 20 π.Χ.
Οπως ειναι απαραδεκτο να μην παιρνει ενας ανθρωπος μια δουλεια επειδη ειναι γυναικα και μπορει να μεινει εγκυος, ετσι το θεωρω απαραδεκτο να πρεπει να δεινοπαθησει επειδη ειναι καπνιστης.
Εκτος απο την επιβολη, υπαρχει και η ανοχη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#260 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 01:00

ΟΥΑΟΥ φοβερο!
Συγγνωμη, δηλαδη, η επιχειρηματολογια που βρισκεται εδω ειναι
"Λογω του επεβεβλημενου ψυχαναγκασμου απ' το κρατος, ολοι αποφασισαν να αρχισουν θεραπειες?"
Απ' ο,τι βλεπω οι φιλοσοφικες θεμελιωσεις της ιερας εξετασης ειναι πολυ in τωρα τελευταια!

1)Αποδεχομαι απολυτα το να μην σου αρεσει το τσιγαρο. Αλλα η πορεια του πολιτισμου μεσα στον τελευταιο αιωνα βασιστηκε σε καποιες παραδοχες της κοινωνιας, οι οποιες διηυρυναν τα ορια της κοινωνικης ανοχης, επειδη σε καποια φαση εγινε κατανοητο, οτι ο πολιτισμος ενσωματωνει και χαρακτηριστικα που ειναι περα απο τα χριστιανικα πλαισια ηθικης. Ετσι λοιπον, σταματησαν να ειναι κοινωνικα κατακριτεα μεσα στον 20ο αιωνα φαινομενα οπως η επιθυμια για σεξ, οι ψυχολογικες παθησεις, η ομοφυλοφιλια, τα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα, οι διαφορετικες πολιτικες/ κοινωνικες/ θρησκευτικες πεποιθησεις, το γυναικειο φυλο, και λοιπα.
Που καταληγω...
1)Ειναι πολυ σεβαστο να μην εγκρινει κανεις το καπνισμα σαν συνηθεια, και να μην το ενστερνιζεται. Συγχαρητηρια, σωστη επιλογη.
2)Αλλα ο καπνιστης ειναι και αυτος ανθρωπινο ον.

3)Και οταν πρεπει να παω στις τουαλετες, η στο πεζοδρομιο να καπνισω, παραβιαζεται η αξιοπρεπεια μου.
Και θεωρω αθλιο, το οτι επειδη εχω κανει μια απολυτα νομιμη επιλογη, να αντιμετωπιζομαι σα λεπρος του 20 π.Χ.
Οπως ειναι απαραδεκτο να μην παιρνει ενας ανθρωπος μια δουλεια επειδη ειναι γυναικα και 2)μπορει να μεινει εγκυος, ετσι το θεωρω απαραδεκτο να πρεπει να δεινοπαθησει επειδη ειναι καπνιστης.
2)Εκτος απο την επιβολη, υπαρχει και η ανοχη.

Η συγκεκριμένη παράγραφος που χρησιμοποίησες από το ποστ μου δεν χρησιμοποιήθηκε ως επιχείρημα από μένα, αλλά ως παράδειγμα του τι συμβαίνει στον εργασιακό χώρο, γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα βρίσκονται είτε στο φοιτητικό ή στον μαθητικό χώρο. Δεν νομίζω ότι είναι κακό να δουν ότι υπάρχουν κάποιοι μεγαλύτεροι που δέχονται τα νέα μέτρα θετικά αν και καπνιστές.

Απαντώντας στα bolded γράμματα.

1)Λάθος. Αυτό θα έστεκε αν μου έλεγες για μια συνήθεια που δεν ενοχλεί και επιβαρύνει την υγεία τρίτων. Αν εμένα δεν μου άρεσαν οι πάστες ενώ εσένα ναι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το ζακχαρό σου μένει μέσα στον δικό σου οργανισμό. Δεν το μοιράζεσαι με άλλους.
2)Όπως και αυτός που δεν καπνίζει, είναι ανθρώπινο ον. Ο κόσμος έτσι όπως είναι σήμερα εσύ ποιους πιστεύεις ότι ευνοεί. Εγώ όταν κάπνιζα δεν ένιωθα καμία καταπίεση. Τώρα που δεν καπνίζω όμως νιώθω. Το κάπνισμα ήταν κοινωνικά αποδεκτό και θεωρούνταν δικαίωμα του καθένα να καπνίζει όπου γουστάρει. Οπότε τελικά ποιοι νιώθαν καταπίεση τόσα χρόνια;
3)Αυτό ακριβώς θέλουν να πετύχουν. Από εκεί που το κάπνισμα ήταν cool και in, δεν θα είναι πια. Δεν στο απαγορεύει. Δικαίωμα σου, αλλά όχι σε κλειστούς χώρους. Κι αν εσένα παραβιάζεται η αξιοπρέπεια σου, (Που προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να νιώθεις κάτι τέτοιο. Αν σου αρέσει κάτι τόσο πολύ το κάνεις και παίζοντας κουτσό.) τουλάχιστον απ' αυτό δεν παθαίνεις τίποτα, ενώ οι άλλοι που βρίσκονται γύρω σου όταν καπνίζεις δεν την γλιτώνουν τόσο φτηνά.

Εντέλει, στην Ελλάδα έχουμε καλοκαιρία 9 μήνες το χρόνο. Κάθησε στα έξω τραπέζια των καφέ, και κάπνισε όσο θες.
PS. Στις τουαλέτες θα απαγορεύεται.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 23 Φεβρουάριος 2009 - 01:12

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#261 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2009 - 04:26

ΔΝ καπνιζω και δν εχω αγγιξει τσιγαρο και μου τη σπαει οταν καποιος καπνιζει διπλα μου... ασχολουμμε με τον αθλητισμο και θεωρω το τσιγαρο κατι το οποιο θα με κανει χειροτερο σε φυσικη κατασταση και αντοχη, κανονικα πρεπει να απαγορευσουν το τσιγαρο επιτελους

#262 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2009 - 06:04

Εγω εχω αγορασει μονο απο αυτα τα τσιγαρα-τσιχλες κι αυτα που ειναι απο σοκολατα:hahaha:

Τελοσπαντων. Δεν εχω κανενα προβλημα να καπνιζουν οι αλλοι, φτανει να το κανουν μακρια μου και μετα να τρωνε και καμια μεντα η κατι τετοιο. Απο μικρη ειχα ευαισθησια οσον αφορα τα τσιγαρα και πραγματικα μου κοβεται η αναπνοη αν μυρισω καπνο. Δε ξερω, μπορει να ειναι και αλλεργια.:bahhh:

Τωρα οσον αφορα την απαγορευση να μιλησω η θα πεσουν ολοι να με φανε;:emptyonexg1: Θα το βαλω σε σποιλερ, να κι εγω.:wis:

Spoiler:

:gn2:

#263 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 19:44

εγω παντος αν καποιος ειναι καπνιστης η οχι δεν με πολυ ενοχλει ειναι δικαιωμα του να καπνιζει! Βεβαια και κανα πουρο μια φορα στα τοσα χρονια δεν βλαπτει! οστοσο στο γυμνασιο ειχα μαθει οτι αν ενας ανθρωπος καπνιζει 2 χρονια και το σταματησει σε καμια 10αρια χρονια θα καθαρισει πληρως ο πνευμονας του! Πεδες κοψτε το! Θελει θεληση τπτ αλλο
Απλως σκεφτειτε "θα το κόψω το γαμιμ*** αν δεν το κοψω τορα ποτε θα το κοψω" ?

ezgif.com-resize.gif

#264 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 16:51

καλησπέρα καλησπέρα

Ξεκινάμε

Από ότι βλέπω οι περισότεροι μη καπνιστές(ΔΕΝ είμια σε αυτούς) δεν θέλουν απλά σωστούς χώρους καπνιστών και μη δεν ζήτανε σωστό εξαερισμό θέλουν να εξαλήψουν το τσιγάρο από τον πλανήτη..

Αλλά συμφωνώ μαζί σας ότι δίποτε κάνει κάποιος και κάνει κακό και σε 3 θα πρέπει να απαγορευτεί......

Αναρωτιέμε πόσοι από εσάς ξέρουν κάθε gouglarisma που κάνουν τι διοξίδιο αφήενι στην ατμόσφαιρα και αυτό κάνει κακό και στην δικιά μου υγεία ΑΠΕΤΩ να απαγορευτούν τα search engines γιατί με την μόλυνση του περιβάλοντος ΚΑΝΟΥΝ κακό στην υγεία μου..και στην υγεία άλλων 6δις ανθρώπων

όσοι Χρησιμοποίητε όπιοδίτε άλλο μέσο μεταφοράς πέα από τα γυμνά σας πόδια(γιατί οι βοιομηχανίες παπουτσιών μολύνουν άρα ΚΑΝΟΥΝ κακό στην υγεία μου..και στην υγεία άλλων 6δις ανθρώπων

Όσοι τρώτε έτοιμα φαγητά τα λ΄δια που τιγανίζοντε και ξανα τιγανίζοντε σορρυ αλλά 1 τέτοια φριτέζα επιβαρίνει το περβάλον περισώτερο από τα τσιγάρα που κάνω στον αντίστοιχω χρόνο αρα ΚΑΝΟΥΝ κακό στην υγεία μου..και στην υγεία άλλων 6δις ανθρώπων

και άπειρα ακόμα τέτοια παραδείγματα τα οποία σύμφωνα με την λογική των μη-καπνιστών εδω μέσα (μιλάω για την πλειψηφία μην αρχίσετε όλλα τα ζώα μα εγώ δεν είπα ή εγώ δεν είπα ) θα έπρεπε όλλα αυτά να απαγορευτούν.....

Λοιπών μικροί φασίστες σίγουρα θα σας άρεσε να σας αφήσουν να καίτε καπνιστές στην μέση της πλατείας συντάγματος ευτιχώς ακόμα επέχουμε από εκεί (ελπίζω τουλάχιστον) αλλά χαρήκατε γιατί θα απαγορευτεί θα μπορείτε να την λέτε ... έχεις δίκιο το τσιγάρο μου στην υγειέστατη ατμόσφαιρα της αθήνας σου μυρίζει και σου χαλάει την αισθητική μίσο λέπτο να τοσ βήσω στα σκατά του σκύλου που έβνγαλες βόλτα πριν από λίγο ΜΑΛΑΚΑ.....

και για να κλείσω :

ΡΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΠΡΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑς ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΚΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ ΛΥΣΕΙΣ .

¨Οσο για τον φασιστοιδή καραγκιόζη ποιο πάνω

"Κι αν εσένα παραβιάζεται η αξιοπρέπεια σου, (Που προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να νιώθεις κάτι τέτοιο. Αν σου αρέσει κάτι τόσο πολύ το κάνεις και παίζοντας κουτσό.) τουλάχιστον απ' αυτό δεν παθαίνεις τίποτα, ενώ οι άλλοι που βρίσκονται γύρω σου όταν καπνίζεις δεν την γλιτώνουν τόσο φτηνά."

και έσενα άμα σου κόψουν τα @@ θα μπορείς ακόμα να λές μαλακίες γιατί λοιπών να μην σε ευνουχίσουμε?

Και μια μικρή παρένθεση για την ατάκα του δεν ξέρετε πως νιώθουμε εμείς η μη κανιστές

ΜΑΓΚΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΒΝΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ %$^% ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ (Π.Χ. ΕΓΩ )ΤΟ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#265 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 17:46

+20% warn στον κύριο pershs.

Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο (ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα όπως η θρησκεία, η σεξουαλικότητα και η πολιτική), θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων. Οι mods έχουν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή και να αφαιρούν τέτοιες φράσεις για την διατήρησης της τάξης στο forum.

Το ότι ενοχλήθηκες από τις απόψεις κάποιων άλλων, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους βρίσεις και να τους μειώσεις. Χάνεις το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις έτσι.
Κι εγώ θίχτηκα από τα λεγόμενα σου σαν αντικαπνιστής, αλλά ότι είχα να πω, το είπα και δεν υπάρχει νόημα στο να επαναλαμβάνομαι. Αν θες ψάξε να βρεις τα προηγούμενα post μου και θα έχεις πάρει αυτόματα την απάντηση σε όσα λες.
Και επειδή μπορεί να σκεφτείς ότι, είμαι κι εγώ ένας ακόμη φασιστοειδής καραγκιόζης(όπως χαρακτήρισες κάποιον), επειδή είμαι αντικαπνιστής και επειδή έχω κάποια εξουσία στο forum και έτσι αυθαίρετα σου έδωσα warn επειδή ''την είπες'' σε όλους εμάς τους αντικαπνιστές, μπορείς άνετα κι ωραία να απευθυνθείς στον Dante80, ο οποίος είναι admin και αυτός που θα κρίνει τις πράξεις μου. Επίσης υπήρξε καπνιστής για πάρα πολλά χρόνια και αν δεν του το έκοβε ο γιατρός, τώρα ακόμη θα κάπνιζε, οπότε δεν θα υπάρχει καμία μεροληψία από μέρους του(αν και πότε δεν έχει υπάρξει μεροληπτικός!)
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#266 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 17:57

¨Οσο για τον φασιστοιδή καραγκιόζη ποιο πάνω

"Κι αν εσένα παραβιάζεται η αξιοπρέπεια σου, (Που προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να νιώθεις κάτι τέτοιο. Αν σου αρέσει κάτι τόσο πολύ το κάνεις και παίζοντας κουτσό.) τουλάχιστον απ' αυτό δεν παθαίνεις τίποτα, ενώ οι άλλοι που βρίσκονται γύρω σου όταν καπνίζεις δεν την γλιτώνουν τόσο φτηνά."

και έσενα άμα σου κόψουν τα @@ θα μπορείς ακόμα να λές μαλακίες γιατί λοιπών να μην σε ευνουχίσουμε?

Και μια μικρή παρένθεση για την ατάκα του δεν ξέρετε πως νιώθουμε εμείς η μη κανιστές

ΜΑΓΚΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΒΝΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ %$^% ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ (Π.Χ. ΕΓΩ )ΤΟ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ

:hahaha::hahaha:Αχ πολύ γέλασα.
Αν είχες μάθει καλά το μάθημα σου, θα έπρεπε να ήξερες:

1ον) ότι μπαλάκια δεν έχω, γιατί είμαι γυναίκα. Κι αν νιώθεις άντρας χρησιμοποιώντας τέτοια γλώσσα ή οραματίζοντας τον ευνουχισμό όσων έχουν διαφορετική άποψη από την δική σου, μπράβο σου καλώς και το κάνεις. Είναι ωραία να ζεις μέσα σε γυάλα.
2ον) το σχόλιο απευθύνονταν σε άλλον poster και ως απάντηση σε συγκεκριμένη φράση του και όχι σε σένα. Ο ίδιος δεν φάνηκε να πειράχτηκε, εσένα τι σε κόφτει;
3ον)είμαι πρώην καπνίστρια οπότε άστοχο ότι δεν καταλαβαίνω τους καπνιστές. Εγώ όταν κάπνιζα όχι μόνο "κουτσό" και πολύ χειρότερες καταστάσεις μπορούσα να αντέξω. Τελικά κατά πόσο καπνίζεις επειδή σου αρέσει; Μήπως τελικά σε ενδιαφέρει πιο πολύ το image σου από το κάπνισμα;:orly:
4ον)οι απόψεις μου πάνω στο θέμα είναι πιστεύω από τις πιο ήπιες και αντικειμενικές μέσα στο thread. Αν διάβαζες τα προηγούμενα post μου σ' αυτό το thread θα το ήξερες αλλά είναι σαφώς πιο εύκολο να πετάξεις μια αποσπασματική φράση από το τελευταίο μου ποστ και να αρχίσεις να βρίζεις.
5ον)δεν έχω ψηφίσει στο poll. Το πρόσεξες; Γιατί άραγε...:nosey:Γιατί δεν ανήκω στους "Εχθρούς-αντικαπνιστές" σου αλλά sorry ούτε στους "συμμάχους" σου.
6ον)εγώ έχω επιχειρήματα τα οποία ανέφερα σε προηγούμενα post μου. Εσένα που είναι τα δικά σου; Το θέμα της ατμοσφαιρικής μόλυνσης το έχουμε εξαντλήσει σε προηγούμενες σελίδες. Έλεος!:bahhh:
7ον)Αν θέλεις να ξεκινήσεις flame sorry λάθος πόρτα χτύπησες. Βρίσε με όσο θες. Δεν με αγγίζεις. Next, try with somebody else.

Άν μετά απ' όσα σου έγραψα συνεχίζεις στην ίδια πορεία δεν θα μπω στο κόπο να σου απαντήσω, απλά θα σε αγνοώ.
Bye:gotit:

Edit
Fingolfin δεν είχα δει το ποστ σου. Εκείνη την ώρα έγραφα τα παραπανω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 13 Μάρτιος 2009 - 18:58

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#267 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 19:41

Δεν καπνίζω ούτε έχω δοκιμάσει ... μονό και μονό όταν έρχεται ο καπνός προς εμένα αρχίζω να φτερνίζομαι αν και μετά από τόσα χρονιά ποια έχω συνηθίσει την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατή στης καφετερίες και αλλού από τα τσιγάρα. Δεν καπνίζω επίσης για κάποιους από αυτούς τους λογούς
α. Βλάπτει σοβαρά την υγειά :ill2:
β. Βλάπτει σοβαρά την τσέπη μου :run:
γ. Βλάπτει σοβαρά την σεξουαλική απόδοση :terror2::sadist:
δ .Δεν είναι είσαι cool μονό και μονό επειδή καπνίζεις ... πρέπει να είσαι cool και χορείς το τσιγάρο:hero:!
Αυτά από μένα...Πάντως είδα (αν και διάβασα λίγα post) μερικά άτομα που αντιδράνε κάπως υπερβολικά σε εμάς που είμαστε κατά το κάπνισμα! Δεν είμαι εναντίον τα παιδιά που καπνίζουν αλλά είμαι εναντία στο να πνίγομαι εξαιτίας τους στις καφετερίες και να μην αναφέρω τα μπουζούκια (που ειλικρινά δεν πηγαίνω εξαιτίας αυτού το φαινόμενο) που δεν βλέπεις από τον καπνό:blurah5:! Καταλαβενω πως είναι μια συνήθεια που δύσκολα κόβετε αλλά θα χαιρόμουν παρά πολύ αν απαγορευόταν το κάπνισμα οπός ας πούμε στην Γαλλία! Πιστεύω ότι και στους ιδίους θα έκανε καλύτερο...οι μονή που πληγώνονται είναι οι βιομηχανίες τσιγάρων και όχι οι καπνιστές που θα καπνίζουν λιγότερο.

#268 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 20:09

ουτε να το μυρισω δεν μπορω.Αφου εχω επιβαλλει στην μανα μου και στον αδερφο μου να καπνιζουν στο μπαλκονι χιχιχιχι.το χειροτερο ειναι στις καφετεριες και στο φαγητο κυριως.Εκει που τρωω την σαλατα του Καισαρα ξαφνου ερχεται η μυρωδια απο πουρο ή απο τσιγαρο....αισχος απλα.Πηγαινε και καπνισε το εξω ανθρωπε μου ή τουλαχισοτν να υπαρχουν τελειως ξεχωριστοι χωροι για καπνιστες και μη.Και τωρα δεν ειναι δυνατον να μου συγκρινετε τα κορεσμενα λιπη και τις σοκολατες με το καπνισμα.Στο καπνισμα την ζημια την κανω εγω σε καποιον αλλο.Την σοκολατα την κανω την ζημια στον εαυτο μου χωρις να θιγω με δικη μου ευθυνη τριτους.Εκει ειναι η ειδοποιος διαφορα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#269 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 20:16

Kαπνίζω γιατί φαίνομαι cool.Αν το απογορέψουν σε κλειστούς χώρους θα είμαι και outlaw, αν τύχει και ανάψω τσιγάρο σε μαγαζί=Doublecool.

#270 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 20:31

.wysiwyg { BACKGROUND: #dfeaef; FONT: 9pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; COLOR: #555a5f } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } λοιπόν παίδες...πραγματικά..δεν έχω πει ποτέ κάτι παρόμοιο στο φόρουμ και γενικά δεν μιλάω έτσι....αλλά αυτό το θρεντ έχει αρχίσει να γίνεται προσβλητικότατο....δεν μπορώ να βλέπω ότι εγώ καπνίζω για να είμαι κουλ ή ότι άλλο....επίσης ξέρω πολύ καλά τις συνέπειες του τσιγάρου....έχουν ειπωθεί πολλές φορές....αρχίζει να είναι ψυχολογικός πόλεμος όχι μόνο στους καπνιστές αλλά και στους μη καπνιστές....πλέον κρίνουμε ανθρώπους..δεν μιλάμε απλά για την άποψή μας πάνω στο θέμα...αν θέλετε να ξέρετε για εμένα το κάπνισμα είναι αγχολυτικό...με το τσιγάρο κατάφερα να ξεπεράσω πολλά πράγματα που με κανέναν άλλον τρόπο δεν μπορούσα..το άρχισα μεγάλος...οπότε ούτε κουλ νομίζω πως είμαι ούτε τίποτα...όσο για το πόσο ενοχλεί τους άλλους και του κάνει κακό είναι απόλυτα σεβαστώ και συμφωνώ μαζί σας....αλλά πραγματικά με ενοχλεί το να κρίνεται τους καπνιστές γιατί σε αυτούς και το παίρνω προσωπικά...δεν είναι όλοι ίδιοι...αν κάποιος μου πει ότι ενοχλήται πάντα η θα πάω αλλού ή θα το σβήσω...και εννοείτε πως και να μην μου το πει θα τον ρωτήσω...παρ όλα αυτά συμφωνώ σε αυτά που λέει ο ΠΕΡΣΗΣ....χωρίς αυτό να σημαίνει πως συμφωνώ με τον τρόπο του....

Για να τελειώνουμε..έχω προσβληθεί από πολλά που έχετε πει γιατί κανείς σας σχεδόν δεν με ξέρει...άρα δεν θέλω να με βάζετε στο ίδιο σακούλι με αυτούς που σας έχουν ενοχλήσει και να μην ξανακρίνετε τους λόγους που ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να καπνίζω...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: