Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#271 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 945 posts

Posted 13 March 2009 - 20:52

δεν καπνίζω, το έκοψα πριν απο 10 χρόνια, και πιστεύω οτι όλοι άντρες- γυναίκες το ξεκινάνε μόνο για το φαίνεσθαι, για το ποζεριλίκι δηλαδή και πολλοί δεν το σταματάνε γι' αυτόν ακριβώς το λόγο! το άτιμο όμως το ανταλλάσει με τον εθισμό, τον βήχα, την μείωση της αντοχής, την άσχημη αναπνοή...... και πολλά ακόμα με τις γνωστές συνέπειες στην υγεία! το μέγιστο που κάπνιζα ήταν 2 1/2 πακέτα τη μέρα και τις δυο φορές που το έκοψα αποφάσισα την επόμενη κιόλας μέρα να μην κάνω ούτε ένα! η επιθυμία κατα καιρους ερχόταν αλλα πρέπει να το θέλεις αλλιώς....
απο την άλλη η απαγόρευση δίνει τα αντίθετα αποτελέσματα και ιστορικά όλες οι απαγορεύσεις παγκοσμίως εχουν αποτύχει ως μέσο και σε πολλές περιπτώσεις τα μέτρα αυτά μαλλον αυτό το στόχο έχουν (βλ. ποτοαπαγόρευση στην αμερική κλπ), δημιουργούν μεγαλύτερο εύρος απεύθυνσης, αυξάνουν τις τιμές(και το κέρδος φυσικά) και ειδικότερα τα ναρκωτικά,ο χουλιγκανισμός, ο αλκοολισμός κ.α. δημιουργούν ''αδρανείς'' και ακίνδυνους για το σύστημα ανθρώπους!
και για να μην το βαρύνω αλλο, καθένας έχει το δικαίωμα να καπνίζει η όχι! απλά για μένα απο τη στιγμή που δεν είναι πραγματική ανάγκη είναι ζήτημα παιδείας και φυσικά κοινωνίας!

#272 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 13 March 2009 - 21:03

wysiwyg { BACKGROUND: #dfeaef; FONT: 9pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; COLOR: #555a5f } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } λοιπόν παίδες...πραγματικά..δεν έχω πει ποτέ κάτι παρόμοιο στο φόρουμ και γενικά δεν μιλάω έτσι....αλλά αυτό το θρεντ έχει αρχίσει να γίνεται προσβλητικότατο....δεν μπορώ να βλέπω ότι εγώ καπνίζω για να είμαι κουλ ή ότι άλλο....επίσης ξέρω πολύ καλά τις συνέπειες του τσιγάρου....έχουν ειπωθεί πολλές φορές....αρχίζει να είναι ψυχολογικός πόλεμος όχι μόνο στους καπνιστές αλλά και στους μη καπνιστές....πλέον κρίνουμε ανθρώπους..δεν μιλάμε απλά για την άποψή μας πάνω στο θέμα...αν θέλετε να ξέρετε για εμένα το κάπνισμα είναι αγχολυτικό...με το τσιγάρο κατάφερα να ξεπεράσω πολλά πράγματα που με κανέναν άλλον τρόπο δεν μπορούσα..το άρχισα μεγάλος...οπότε ούτε κουλ νομίζω πως είμαι ούτε τίποτα...όσο για το πόσο ενοχλεί τους άλλους και του κάνει κακό είναι απόλυτα σεβαστώ και συμφωνώ μαζί σας....αλλά πραγματικά με ενοχλεί το να κρίνεται τους καπνιστές γιατί σε αυτούς και το παίρνω προσωπικά...δεν είναι όλοι ίδιοι...αν κάποιος μου πει ότι ενοχλήται πάντα η θα πάω αλλού ή θα το σβήσω...και εννοείτε πως και να μην μου το πει θα τον ρωτήσω...παρ όλα αυτά συμφωνώ σε αυτά που λέει ο ΠΕΡΣΗΣ....χωρίς αυτό να σημαίνει πως συμφωνώ με τον τρόπο του....

Για να τελειώνουμε..έχω προσβληθεί από πολλά που έχετε πει γιατί κανείς σας σχεδόν δεν με ξέρει...άρα δεν θέλω να με βάζετε στο ίδιο σακούλι με αυτούς που σας έχουν ενοχλήσει και να μην ξανακρίνετε τους λόγους που ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να καπνίζω...

Εγώ αλήθεια έγραψα όσα έγραψα.Και εγώ μεγάλος το άρχισα.Και όσα έγραψα πήγαιναν στους αντικαπνιστές που νομίζουν ότι απαγορεύοντας το τσιγάρο θα πάψουν να επιβαρύνονται.

#273 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 13 March 2009 - 22:49

Εγώ αλήθεια έγραψα όσα έγραψα.Και εγώ μεγάλος το άρχισα.Και όσα έγραψα πήγαιναν στους αντικαπνιστές που νομίζουν ότι απαγορεύοντας το τσιγάρο θα πάψουν να επιβαρύνονται.

Τα παρακάτω δεν απευθύνονται προσωπικά σε σένα, αλλά όταν έχω δει το παραπάνω "επιχείρημα" καμιά δεκαριά φορές στις τελευταίες σελίδες του thread δεν μπορώ...

Το έχω πει 1000 φορές: Δεν νομίζει κανείς κάτι τέτοιο. Δεν είναι λογικό να νομίζει κάτι τέτοιο. Το ξέρουμε για το περιβάλλον. Το ξέρουμε για τα καυσαέρια. Το ξέρουμε για το τι τρώμε. Πόσες φορές θα πρέπει να πω ότι αυτό είναι άσχετο; Αυτό που δεν καταλαβαίνετε κάποιοι είναι ότι όσο είναι δικαίωμα σας να καπνίζετε, άλλο τόσο είναι δικαίωμα αυτών που δεν θέλουν να καπνίζουν να μην δέχονται τον καπνό από τα τσιγάρα που δεν επέλεξαν να καπνίσουν.
Κι εγώ μεγάλη το άρχισα και ο καθένας μπορεί να το άρχισε για διαφορετικούς λόγους, αλλά ότι είναι cool το τσιγάρο είναι. Δηλαδή σκεφτείτε να δείτε τον Χάμφρει Μπόγκαρντ χωρίς τσιγάρο: Το τέλος των film νουάρ. Μ' αρέσει να βλέπω στις ταινίες να καπνίζουν όπως μ' αρέσει να βλέπω και μάχες σαμουράι. Στην πραγματικότητα αν γινόταν το δεύτερο μπροστά μου όμως θα έτρεχα να κρυφτώ.

Όπως και να χει όμως η συγκεκριμένη συνήθεια προκαλεί πρόβλημα και σε άλλους. Δεν σας είπε κανείς να το κόψετε. Απλά θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε άλλες συνθήκες. Και πριν αρχίσετε να κατηγορείτε δεξιά αριστερά, βρείτε εσείς μια λύση στο πρόβλημα. Αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή πάντως λύση δεν είναι. Όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο καπνιστές και όχι, άσχετα αν κάθονται κοντά ή μακριά,καπνίζονται.

Εγώ πάντως το έχω ξαναπεί. Αν βρεθώ να δουλεύω σε χώρο που καπνίζουνε, πιθανόν να το ξαναρχίσω το κάπνισμα. Δεν αντέχεται διαφορετικά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημα νιώθω πλέον όταν μου έρχεται η μυρωδιά του τσιγάρου:τα μάτια μου τσούζουν, ο λαιμός πονάει, ανακατεύεται το στομάχι μου. Εμένα, που είχα φτάσει να καπνίζω 2 πακέτα την ημέρα. Καπνίζοντας τουλάχιστον δεν θα με ενοχλούν πια όλα αυτά. Παρεμπιπτόντως, δεν με ενοχλεί η μυρωδιά από τα στριφτά(καπνό), μόνο από τα κοινά τσιγάρα. Τι βάζουν μέσα δεν ξέρω, πάντως καλό δεν είναι για να έχω όλα αυτά τα συμπτώματα.

Σκεφτείτε δηλαδή και λίγο τους άλλους. Μπορεί εσείς να ξεβολεύεστε, οι άλλοι όμως τι τραβάνε τόσον καιρό; Γενικά λίγος σεβασμός. Αυτό πάει και στις δυο πλευρές.

Posted Image

Posted Image

#274 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 13 March 2009 - 23:55

"ευτυχως" για μενα οταν η παρεα πηγε να μπασει και εμενα στο τρυπακι του καπνισματος (μολις τελειωσαμε το λυκειο) μου δωσανε ενα πουρακι που με εκανε "γ@μησε τα".
με εποιασε αναγουλα,κρυος ιδρωτας και ταχυπαλμια και απο τοτε μακρια και αγαπημενοι.
αλλα αν κατσει κανενας ναργιλες δεν εχω προβλημα.

Edited by G.T.P._1982, 14 March 2009 - 00:02.

#275 s4suk3

s4suk3

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 14 March 2009 - 00:30

"ευτυχως" για μενα οταν η παρεα πηγε να μπασει και εμενα στο τρυπακι του καπνισματος (μολις τελειωσαμε το λυκειο) μου δωσανε ενα πουρακι που με εκανε "γ@μησε τα".
με εποιασε αναγουλα,κρυος ιδρωτας και ταχυπαλμια και απο τοτε μακρια και αγαπημενοι.
αλλα αν κατσει κανενας ναργιλες δεν εχω προβλημα.

Μα αυτό είναι το τέλειο με το κάπνισμα. Η αναγούλα, ο κρύος ιδρώτας και ειδικά η ταχυπαλμία. Σε ανεβάζουν. Νιώθεις υπέροχα, στον έβδομο ουρανό..... Η στιγμή που κκατεβάζεις τον καπνό, δε θες να τελιωσει ποτε....Αμα ήσασταν καπνιστές θα καταλαβαίνατε... Επίσης ότα εκπνέεις τον καπνό σου δίναιτε μια άπλετη δόση ελευθερίας. Το μονο κακό ειναι ο τσιγαρόβηχας, αλλα τι να κάνουμε.... Μπροστα σ'ολα τ'αλλα, αυτο δεν ειναι τίποτα. :smokingg::smokingg::smokingg:

#276 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 14 March 2009 - 00:54

Μα αυτό είναι το τέλειο με το κάπνισμα. Η αναγούλα, ο κρύος ιδρώτας και ειδικά η ταχυπαλμία. Σε ανεβάζουν. Νιώθεις υπέροχα, στον έβδομο ουρανό..... Η στιγμή που κκατεβάζεις τον καπνό, δε θες να τελιωσει ποτε....Αμα ήσασταν καπνιστές θα καταλαβαίνατε... Επίσης ότα εκπνέεις τον καπνό σου δίναιτε μια άπλετη δόση ελευθερίας. Το μονο κακό ειναι ο τσιγαρόβηχας, αλλα τι να κάνουμε.... Μπροστα σ'ολα τ'αλλα, αυτο δεν ειναι τίποτα. :smokingg::smokingg::smokingg:

:hahaha::hahaha::hahaha: Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα! Δεν είναι τίποτα μωρέ ο καρκίνος ας μην μιλήσουμε για την αναπνοή και τα κίτρινα δόντια α και τον θάνατο που μπορεί να προκαλέσει ο καρκίνος ... απλά πράγματα μωρέ! Σοβαρά ωμός διαβάζω και εκπληζομαι ποσό προσεγμένα άτομα υπάρχουν που εκφράζουν πολύ ωραία την γνώμη τους πάνω στο κάπνισμα σαν καπνιστές ενο αλλά άτομα προκαλούν γέλιο με τις δηλώσεις τους ... όχι πως έχω κάτι μαζί τους και δεν αναφέρομαι μονό σε σένα s4suk3 που τηνχενει να σε έχω βάλει σε quote (αν δεν ήσουν εσύ θα ήταν άλλος)! [FONT="] [/FONT]Ο καπνός περιέχει την νικοτίνη που είναι μια ουσία που σε κάνει εξαρτημένο από αυτήν … κάτι σαν τα ναρκωτικά αλλά σε ποιο ελαφρύ έκδοση, οπότε όλα αυτά που αναφέρεις ωφελούνται στην νικοτίνη και μερικές άλλες ουσίες που εμπεριέχονται στον καπνό αλλά αυτό το γνωρίζει ποια ο καθένας.[FONT="] [/FONT] Εγώ δεν θα πω κάτι παραπάνω επειδή θα επαναλάβω τα λόγια από τα παιδιά ποιο πάνω...αλλά σίγουρα θα έπρεπε μερική καπνιστές να συμβιβαστούν λίγο με εμάς τους μι καπνιστές και να σβήνουν που και που το τσιγάρο.
Spoiler:

#277 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 14 March 2009 - 01:00

Ωραια ταινια περι νικοτινης και οχι μονο εινα ιτο insider με al pacino και russel crow.απλα δειτε την τα σπαει.Υποψηφια για 7 οσκαρ :)
Posted Image

#278 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 16 March 2009 - 02:01

Προς Fingolfin

Spoiler:

Προς Nighteyes

Spoiler:

"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#279 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 16 March 2009 - 07:01

2)Έθιξα συγκερκιμένες σκέψεις πάνω σε "αντικαπνιστικές" απόψεις που είναι πολύ χειρότερες από τα σχολιά μου(δεν προσπαθώ ούτε με ενδιαφέρει να δικαιωλογηθώ)
3))Όπως έγραψα και στο ποστ μου πραγματικά δεν θα με πείραζε και θα είμουνα παράλογος άμα έλεγα όχι στην διαμώρφοση σωστών χόρων καπνιστών και μη. Αυτό που μου τηνέχει σπάσει είναι ότ εδω μέσα δεν ζητάτε αυτό αλλά την ποινικοποιήση του καπνίσματος και αυτό είτε σου αρέσει έιτε όχι μια καλή πλειψωφία των ατόμων που ποσταραν εδώ του κάνει μικρα φασιτοιδη
1)Έχεις σάλπιγκες μπορούμε να προχωρήσουμε στην αφαίρεση αυτών

• Μπορεις να μας πεις ποιες ηταν αυτες οι σκεψεις και σε ποιο σημειο αυτου του thread εκφραστηκαν?
  • Ποιος ακριβως ζητησε την ποινικοποιηση του?Το μονο που εχω δει μεχρι την σελιδα 16 που διαβασα (βαρεθηκα να κοιταξω πιο πισω) ειναι το να χαιρονται μερικα μελη που θα εφαρμοστει η απαγορευση του καπνισματος σε κλειστους χωρους.Αν καταλαβαινεις ποια ειναι η διαφορα τοτε λογικα θα αντιλαμβανεσαι το οτι ειναι τεραστια.
  • Οταν οι σαλπιγγες της Nighteyes ή οποιοδηποτε αλλου μελους αρχισουν να σου προκαλουν προβληματα στην υγεια μπορεις να ξαναθεσεις το ζητημα.Μεχρι τοτε θα σε παρακαλουσα να κοψεις αυτου του ειδους τα επιχειρηματα.Περα απο το οτι εκτιθεσαι προσωπικα προσβαλλεις και τα αλλα μελη.
Οσο για το οτι δευτερη φορα χαρακτηριζεις τα ατομα που ειναι υπερ της απαγορευση του καπνισματος σε κλειστους χωρους,αναρωτιεμαι αν θεωρεις τις χωρες της Ευρωπης στις οποιες απαγορευεται το καπνισμα σε κλειστους χωρους επιτομη του φασισμου,ενω την Ελλαδα την χωρα της δημοκρατιας,μονο και μονο επειδη μπορεις ελευθεερα να φυσας τον καπνο σου στα μουτρα των αλλων.Αν ναι τοτε συγχαρητηρια,δεν εχεις ιδεα τι ειναι η δημοκρατια:canthelp:

#280 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 16 March 2009 - 16:53

• Μπορεις να μας πεις ποιες ηταν αυτες οι σκεψεις και σε ποιο σημειο αυτου του thread εκφραστηκαν?
  • Ποιος ακριβως ζητησε την ποινικοποιηση του?Το μονο που εχω δει μεχρι την σελιδα 16 που διαβασα (βαρεθηκα να κοιταξω πιο πισω) ειναι το να χαιρονται μερικα μελη που θα εφαρμοστει η απαγορευση του καπνισματος σε κλειστους χωρους.Αν καταλαβαινεις ποια ειναι η διαφορα τοτε λογικα θα αντιλαμβανεσαι το οτι ειναι τεραστια.
  • Οταν οι σαλπιγγες της Nighteyes ή οποιοδηποτε αλλου μελους αρχισουν να σου προκαλουν προβληματα στην υγεια μπορεις να ξαναθεσεις το ζητημα.Μεχρι τοτε θα σε παρακαλουσα να κοψεις αυτου του ειδους τα επιχειρηματα.Περα απο το οτι εκτιθεσαι προσωπικα προσβαλλεις και τα αλλα μελη.
Οσο για το οτι δευτερη φορα χαρακτηριζεις τα ατομα που ειναι υπερ της απαγορευση του καπνισματος σε κλειστους χωρους,αναρωτιεμαι αν θεωρεις τις χωρες της Ευρωπης στις οποιες απαγορευεται το καπνισμα σε κλειστους χωρους επιτομη του φασισμου,ενω την Ελλαδα την χωρα της δημοκρατιας,μονο και μονο επειδη μπορεις ελευθεερα να φυσας τον καπνο σου στα μουτρα των αλλων.Αν ναι τοτε συγχαρητηρια,δεν εχεις ιδεα τι ειναι η δημοκρατια:canthelp:

2) "να έχουν δώσει την εντύπωση στους καπνιστές ότι το κάπνισμα είναι τρόπος ζωής και αναφαίρετο δικαίωμα τους."- ¨Εχουν δώσει την εντύπωση ότι είναι αναφέρετο δικαιωμάτους?διλαδί δεν είναι nice

Χαχαχαχαχα...αυτό γιατί να μην γίνει και για τους καπνιστές...;-δικός σου σχόλιο για το αν πρέπει να πάρουν του καπνιστές με τις κλωτσιές η όχι- nice

Το ότι υμνούνβ τον συγκεκριμένο νόμο
Αυτά μέχρι την σελίδα 16 προς τα πίσω

3)Τις σάλπιγκες τις αφήνω ασχολίαστες σε αυτό το post
Η γνώμη πουτ έχω για την δημοκρατία και την σωστή κατανομή χώρων για καπνιστές και μη είναι σαφώς καλύτερη από αυτή που έχει κάποιος συγκεκριμένος ΕΣΥ που επιθυμείς κλοτσιές για εμένα (και πριν καν προλάβω να ποσταρω).

Επίσις μπορούμε να μιλήσουμε γι απολλούς νόμους στις χώρες τις ευρώπης (π.χ. κάτι που έτυχε να πέσω πάνω του πρόσφατα ότι υπάρχει ευρωπαική χώρα που έχουν σαν ποινή για τα σεξουλακικά εγκλήματα τον χημικό ή χειρουργικό ευνουχισμό nice).

Edited by pershs, 16 March 2009 - 16:59.

Posted Image

#281 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 16 March 2009 - 17:18

Ρε Πέρσης, sorry man, αλλά τα τελευταία ποστ σου είναι επιπέδου 12χρονου. Ξαναδιάβασε τα man plz, αδικείς τον εαυτό σου με αυτούς τους χαρακτηρισμούς...:uhh:

Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε με τους συμφορουμιστές μας για να συζητήσουμε, δεν χρειάζεται να συμφωνούμε με τον νόμο ή το θέμα για να συζητήσουμε. Αλλά κλωτσιές και φασιστόμουτρα, σάλπιγγες και ευνουχισμοί, προσβολές και καραγκιόζηδες καλό είναι να μένουν εκτός θέματος. Για να μην αναφερθώ σε προσωπικές επιθέσεις σε άλλα μέλη μέσα σε αυτό το thread (και όχι, δεν το γράφω μόνο για σένα).

Χάνεις τον δίκιο σου έτσι, ότι επιχείρημα και να έχεις, όσο λογικός ή αγανακτισμένος και να νομίζεις πως είσαι (ή είσαι πραγματικά). Δεν αναφέρομαι καν στο θέμα καθεαυτό, αλλά στους τρόπους σου μέσα στο thread.

Αν δεν μπορείς να γράφεις κόσμια, απλά μην γράφεις, τέλος.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#282 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 17 March 2009 - 13:10

Ρε Πέρσης, sorry man, αλλά τα τελευταία ποστ σου είναι επιπέδου 12χρονου. Ξαναδιάβασε τα man plz, αδικείς τον εαυτό σου με αυτούς τους χαρακτηρισμούς...:uhh:

Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε με τους συμφορουμιστές μας για να συζητήσουμε, δεν χρειάζεται να συμφωνούμε με τον νόμο ή το θέμα για να συζητήσουμε. Αλλά κλωτσιές και φασιστόμουτρα, σάλπιγγες και ευνουχισμοί, προσβολές και καραγκιόζηδες καλό είναι να μένουν εκτός θέματος. Για να μην αναφερθώ σε προσωπικές επιθέσεις σε άλλα μέλη μέσα σε αυτό το thread (και όχι, δεν το γράφω μόνο για σένα).

Χάνεις τον δίκιο σου έτσι, ότι επιχείρημα και να έχεις, όσο λογικός ή αγανακτισμένος και να νομίζεις πως είσαι (ή είσαι πραγματικά). Δεν αναφέρομαι καν στο θέμα καθεαυτό, αλλά στους τρόπους σου μέσα στο thread.

Αν δεν μπορείς να γράφεις κόσμια, απλά μην γράφεις, τέλος.

Έχεις δίκιο γι αυτό προσπάθησα(δεν λέω ότι το πέτυχα κι όλλας να χαλαρώσω το ήφος μου στο τελευτέο ποστ . Μένω στα σημεία που έθιξα ότι στο μεγαλύτερο μέρος του θέματος βλέπουμε άτομα όχι να μην θέλουν έναν καθαρό παό τον καπνό του τσιγάρου χώρο (το οποίο ναι θεωρώ ότι είνια λογικό) αλλά ζητάνε την απαγορευσή του ακολουθώντας διάφορους χαρακτηιρισμούς ή ακρότητες συμπεριφοράς(δεν λέω ότι στάθηκα καλύτερος απλά οκ που και που και εγώ το χάνω και όχι δεν με δικαιολογεί αυτό). Από εκεί και πέρα στο προηγούμενο ποστ υπήρξαν απαντήσεις σε αυτά που ρωτήθηκα από πάνω . Από εκεί και πέρα θα περιμένω ίσως και εγώ να παγώσει λίγο το κεφάλι μου πριν ξανα ποστάρω ...
Posted Image

#283 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 March 2009 - 13:32

No harm done. Απλά ρίξτε τους τόνους άπαντες, ένα νόμο του κώλου συζητάμε που κατά πάσα πιθανότητα θα πάει και στον κουβά (welcome to Greece). Δεν υπάρχει λόγος να τσαντίζεστε, απλά συζητήστε on topic και όχι σε προσωπικό επίπεδο...:thatsit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#284 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 17 March 2009 - 13:52

ειναι μαθηματικα αποδεδειγμενο πως οι ελληνες ειναι πρωτοι σε οτι τους βλαπτει... εγω καπνιζω και παιζω μπαλες και τετοια και βλεπω πως επιδραει πανω μου... δεν λεω τα κλισε δεν μπορω να το κοψω αλλα δεν εχω μυαλο να το κοψω...

#285 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 17 March 2009 - 13:54

Δεν καπνίζω αν και έχω΄κάνει πολλές φορές τρακα ποτέ δεν μου έχει γίνει εθισμός..Έχω πάρει και πακέτο αλλά ποτέ δεν εθίστηκα:smokingg:
Posted Image