Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περί καπνίσματος

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
947 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Καπνίζετε ή οχι (511 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 ψήφοι [25.33%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 ψήφοι [74.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.67%

Ψήφισε

#901 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 19:05

Φήμες

HnH5aB0.jpg

#902 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 19:07

:smokingg: :smokingg: φαν του καλου καπνου και της μαυρης μπυρας :orly:

#903 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 19:09

κάτι μου λέει ότι θα σκάσει comment που θα μπει για hall of fame ...πάντως έχει ξεφύγει εντελώς το θέμα του τσιγάρου
ένα παλικάρι μου είπε γιατί να μην υπάρχει μαγαζί μόνο για καπνιστες και μαγαζί μόνο για μη καπνιστες
έτσι λοιπόν και εγώ ρωτάω:
Ποιοι θέλουν μαγαζί μόνο για καλλίγραμμες γυμνίστριες?????????

#904 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 19:09

Οχι βεβαια, εγω ειμαι πιο γαματος. Το λεει και το ονομα μου

O Gbak είναι ο πιο γαμάτος. Γιατί..
Όσοι δεν ακολουθούνε τον γμπακ δεν διαβάζουνε βιβλία, και είναι κολλημένοι.
Κανείς δεν ακολουθεί τον γμπακ.
Άρα ο γμπακ είναι ο πιο γαματος έξυπνος μορφωμένος χρήστης του φόρουμ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#905 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 19:13

κάτι μου λέει ότι θα σκάσει comment που θα μπει για hall of fame ...πάντως έχει ξεφύγει εντελώς το θέμα του τσιγάρου
ένα παλικάρι μου είπε γιατί να μην υπάρχει μαγαζί μόνο για καπνιστες και μαγαζί μόνο για μη καπνιστες
έτσι λοιπόν και εγώ ρωτάω:
Ποιοι θέλουν μαγαζί μόνο για καλλίγραμμες γυμνίστριες?????????

που το παραξενο? δεν τκαταλαβαινω... Αλλο ενα παραδειγμα ειναι οτι πληρωνω ερτ αλλα ποτε δεν βλεπω. Αρα γιατι να μην πληρωνω τον καφε η την μπυρα μου και να καπνιζω? 3,50 γ**να ευρω ειναι αυτα (για καφε) γιατι η μπυρα... προιν πλυτελειας πλεον χαχαχα

#906 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 19:17

Failing at math logic?
Πότε δεν είπα ότι όλοι είναι έτσι, σε αυτό το φορουμ ναι το θεωρώ και αν το θεωρήτε προσβλητικό ξαναγυρίστε να κοιτάξετε τι λέτε σε εμένα στη μέθη της ορθότητας σας.

Είναι επιχειρημα σοβαρό τώρα ότι "δεν είναι δυνατόν να διαβάζω ή δεν μπορώ να μιλάω για διάβασμα" απο την στιγμή που κάνω ορθογραφικά;

#907 Kotatsu

Kotatsu

~de arimasu

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 19:20

O Gbak είναι ο πιο γαμάτος. Γιατί..
Όσοι δεν ακολουθούνε τον γμπακ δεν διαβάζουνε βιβλία, και είναι κολλημένοι.
Κανείς δεν ακολουθεί τον γμπακ.
Άρα ο γμπακ είναι ο πιο γαματος έξυπνος μορφωμένος χρήστης του φόρουμ.

Μου αρέσει ο συλλογισμός. Έκθεση Γ Λυκείου?:madtodeath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#908 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 19:23

Παιδια, δεν χρειαζεται να κανουμε το θρεντ να πεσει θυμα της τρελας του καθενος.
Δεν ειναι και το πιο ενδιαφερον θρεντ, αλλα ειναι πραγματικα κριμα να κλεινουν ετσι.

Gbak, εχω περασει και εγω παρομοια φαση με σενα σε αυτο το φορουμ, αλλα εγω τουλαχιστον δεν επεμενα ουτε προσπαησα να επιβαλω τις μη αποδεκτες αποψεις μου σε κανεναν.
Αυτο που ηθελες να πεις, το ειπες πενηντα φορες, γι αυτο ασε και τους αλλους να μηλισουν ελευθερα και να ασχολιθουν με οποια ερευνα εκεινοι νομιζουν πως ειναι σωστη.
Κι εγω εχω νιωσει οπως εσυ κατα τη διαρκεια της διαμονης μου στο forum, αλλα η καλυτερη λυση για μενα ηταν προφανως να υποχωρισω, και να δω τα πραγματα πιο χαλαρα.

@Anelis:Στο τελος θα παρεις και ολα τα ανεκδοτα για τον chuck norris και θα τα αντικαταστησεις με το ονομα Gbak:hihi2:

Οσο γι τις ερευνες, το μονο που εχω να πω ειναι οτι ελπιζω να ειναι σωστες.
Κι εγω θα ηθελα περισσοτερο απο καθε αλλον να αποδειχτει πως το καπνισμα ειναι φοβερα επιβλαβες στην ανθρωπινη υγεια και να τους κανει ολους να το κοψουν.
Δυστηχως ομως, τα παραδειγματα της καθιμερινοτητας μου δεν μου δειχνουν παντα αυτο που θελω να νομιζω.
Στο καρατε για παραδειγμα, εχουμε αρκετους καπνιστες απο τους οποιους μερικοι ειναι και οι καλυτεροι του dojo.
Ακομα και οταν ο Sensei τους τη λεει συνεχως για το καπνισμα, αυτοι συνεχιζουν να αποδιδουν καλυτερα.
Περα απο αυτο φυσικα, βλεπεις καθημερινα ανθρωπους που να καπνιζουν και να εξακολουθον να ζουν πολλα χρονια, και να παραμενουν γεματοι ενεργεια.

Ενα πραγμα θελω να ρωτησω για να ανακεφαλαιωσω το θρεντ.
Δεν πιστευετε πως το καπνισμα on duty πρεπει να απαγορευτει σε αστυνομικους και στρατιωτες?
Δεν ειναι μονο για τη φυσικη κατασταση, αλλα και για το κοινωνικο παραδειγμα.
Θα μου πειτε, δεν τους συμφερει, γιατι τα μεγαλυτερα στελεχη καπνιζουν απο μονα τους...
Ακουω αποψεις.
(δεν πιστευω πως βγαινω εκτος θεματος, γιατι νομιζω οτι το θρεντ υποτιθεται πως ειναι γενικα για το καπνισμα, και οχι μονο το αν καπνιζουμε ή οχι)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 12 Μάρτιος 2011 - 19:31

O6rrvsU.jpg

#909 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 19:24

Μου αρέσει ο συλλογισμός. Έκθεση Γ Λυκείου?:madtodeath:

Είναι βασισμένο στην τρομερή λογική του γμπακ.
Ιτ ιζ αηρόνικ, αλλά δεν έχει το humor tag οπότε παρεξηγιέται, ακόμα και από τον εξυπνότερο χρήστη του σύμπαντος!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#910 Kotatsu

Kotatsu

~de arimasu

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 19:26

Ιτ ιζ αηρόνικ, αλλά δεν έχει το humor tag οπότε παρεξηγιέται, ακόμα και από τον εξυπνότερο χρήστη του σύμπαντος!

Ουάου:blingeye2:

Still...γ λυκείου...:madtodeath::madtodeath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#911 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 19:35

Οταν μιλάω για μία αντιγραφή ή αν θες μεταφωρά του 4chan culture εδώ δεν απαντάτε...

Κανένας δεν απαντάει σοβαρά σε αυτό το φορουμ, για παραδειγμα δειτε εδώ τι έγινε μόλις αποπροσανατολιστηκε η συζήτηση απο το θέμα με έναν ανεπυτυχές αστείο με οωθήκες πεταχτήκανε όλη οι 'γνωστοί' να το ισοπεδώσουν. Είναι σαν να προσπαθείς να μαζέψεις παιδιά του δημοτικού εδω μέσα.

#912 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 19:45

Είναι σαν να προσπαθείς να μαζέψεις παιδιά του δημοτικού εδω μέσα.

Εμενα προσωπικα τα βραδια ο θειος Phantom Duck με κανακευει στα γονατα και μου διηγειται παπιοπεριπετειες και ο θειος Kenny παιζει την κιθαρα του και με νανουριζει τραγουδώντας

''Στο 'να του χέρι το σταμνί
στ' άλλο το κανατάκι
Δυο δυο πηδάει τα σκαλιά
το Μαρουσάκι''

#913 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 19:45

Οταν μιλάω για μία αντιγραφή ή αν θες μεταφωρά του 4chan culture εδώ δεν απαντάτε... .

ε;;
ヤクザ   あいしてる!

#914 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 20:00

H σοβαρή συζήτηση την οποία αναφέρεις Gbak προυποθέτει και τις δυό πλευρές να είναι διατεθειμένες να ακούσουν η μία την άλλη κάτι που προφανώς δεν κάνεις, αν κρίνω από τον τρόπο με τον οποίο απαξιώνεις τους συνομιλητές σου. Δεν είναι ότι δεν μιλάει κανείς σοβαρά σε αυτό το forum, μάλλον για το " δεν μιλάει κανείς σοβαρά με τον Gbak" θα ήταν η κατάλληλη περιγραφή της κατάστασης. Οπότε ξύσε το αυτί σου και προβληματίσου και κάνε και την αυτοκριτική σου για τον λόγο που συμβαίνει αυτό (lol I rhymed).

Ενδεικτικά πάντως όταν μιλάμε με έρευνες από τους πιο αξιόπιστους οργανισμούς του κόσμου τις οποίες τις βγάζεις αναξιόπιστες και αντιπαραβάλλεις ως υπόδειγμα μελέτης τη συλλογιστική ενός δικηγόρου (όχι γιατρού, δικηγόρου ffs) του οποίου τα επιχειρήματα κυμαίνονται ανάμεσα στο "εγώ καπνίζω και είμαι καλά," το " με βάση αυτά τα στοιχεία που ξέρω ότι είναι ελλιπή" και το "ότι δεν μπορείς να αποδείξεις μια άρνηση (ναι γιατί προφανώς δεν μπορούμε να εκφράσουμε το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια)" όσο να ναι μια δυσκολία να συζητήσει από σοβαρή βάση την έχει ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος. (for the record το διάβασα όλο το βιβλιαράκι και μέχρι το τέλος my mind was full of f@ck).

#915 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 20:04

[media]http://www.chaobell.net/newgallery/d/2568-2/deer-popcorm.gif[/media]

Μην το πειτε θτη μαμα γιατι με κραδει που δεν τρωω φαι θτο πιτι

stasou%2520mygdala.jpg