γενικως το πακετο κανει 9-10 δολλαρια

Posted 09 March 2011 - 12:09
γενικως το πακετο κανει 9-10 δολλαρια
Posted 09 March 2011 - 15:16
Δεν νομιζω να γραφω πουθενα κατι τετοιο.Ειναι δικαιωμα του καθενος αν θα καπνιζει ή οχι.Δεν εχω το δικαιωμα να κανω κατι τετοιο ουτε ειμαι τετοιου ειδους ανθρωπος.Το μονο που θελω ειναι απλα να τονισω οτι το καπνισμα ειναι ακομη ενας ακομη τροπος να χαλας την υγεια σου ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.Θα μου πεις "Ναι ρε φιλε ετσι γουσταρω να καπνιζω ποιο ειναι το προβλημα σου?Γουσταρω και μου αρεσει!"Σεβαστο απο μενα αλλα πρεπει και εσυ να σεβαστεις την δικια μου γνωμη.Δεν θελω να προσβαλω κανεναν καπνιστη,αντιθετως.Το μονο που τονιζω ειναι οι βλαβερες συνεπειες του τσιγαρου στην υγεια και ισως και αλλου.Εξαλλου το μεγαλητερο ποσοστο των ανθρωπων που συναναστρεφομαι ειναι καπνιστες.Τους σεβομαι απολυτα οπως σεβομαι το ιδιο και το υπολοιπο μικρο ποσοστο που δεν καπνιζει.Υποψην οι βλαβερες συνεπειες του τσιγαρου φαινονται μετα απο χρονια.Αν προσεβαλα καποιον εδω μεσα ζητω συγνωμη.κανεις δεν αρνειται σε αυτο το νημα τις αρνητικες συνεπειες του τσιγαρου. απλα τονιζει οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να επιλεγει να καπνιζει και να εχει αυτες τις συνεπειες μακροχρονια, να ΕΠΙΛΕΓΕΙ να βλαπτει την υγεια του για την απολαυση που του δινει το καπνισμα.
και κανεις δεν σου επιβαλει να καπνισεις. εσυ θες να μας επιβαλεις να μην καπνιζουμε
καπνιζω ελαφρα 4 χρονια. ποτε δεν εχω καπνισει πανω απο πακετο τη μερα, και ουτε σκοπευω. δεν εχω ουτε κιτρινα δοντια, ουτε νυχια, ουτε εχει παθει τιποτα το σπιτι μου, lol. ουτε θεματα αντοχης εχω. κανω συχνα τρεξιμο και δεν λαχανιαζω ευκολα- οχι τουλαχιστον οσο λαχανιαζουν μη-καπνιστες φιλοι μου.
συνηθως καπνιζω εξω με παρεα, και σπανια οταν απλα καθομαι στο σπιτι. Ο καθενας καπνιζει με τον δικο του τροπο και εχει τις δικες του συνηθειες, το να θεωρεις οτι ΟΛΟΙ οι καπνιστες ειναι οπως περιγραφεις ειναι λιγο προσβλητικο.
:/
Posted 09 March 2011 - 16:37
Posted 09 March 2011 - 17:47
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 09 March 2011 - 20:11
Posted 09 March 2011 - 20:32
Posted 10 March 2011 - 09:32
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 10 March 2011 - 20:25
Posted 10 March 2011 - 20:47
Posted 12 March 2011 - 14:33
Posted 12 March 2011 - 16:06
Posted 12 March 2011 - 16:33
Posted 12 March 2011 - 16:42
παραδέχεσαι πως δεν έχεις τις κατάλληλες ιατρικές γνώσεις κι όμως λίγο πιο πάνω καταθέτεις απόψεις ιατρού και ειδικού στο τσιγάρο.μην υποστηρίζεις ιατρικούς λόγους κτλ που δεν καταλαβαίνεις, ούτε εγώ αν και έχω συζητήση με γιατρούς πάνω στο θέμα
Σε πολλά θέματα υπάρχουν υπερβολές. Αυτό που πρέπει να συγκρατούμε όμως είναι η ουσία.2) ότι έχουν φουσκωθεί τα νούμερα των ανθρώπων που πεθαίνων απο το τσιγάρο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο (για διαφορους λόγους επίσης)
Posted 12 March 2011 - 16:47