Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#886 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 12 March 2011 - 16:50

παραδέχεσαι πως δεν έχεις τις κατάλληλες ιατρικές γνώσεις κι όμως λίγο πιο πάνω καταθέτεις απόψεις ιατρού και ειδικού στο τσιγάρο.
Αυτοαναιρείσαι στο ίδιο σου το ποστ....

Σε πολλά θέματα υπάρχουν υπερβολές. Αυτό που πρέπει να συγκρατούμε όμως είναι η ουσία.
Το αν πεθαίνουν 500.000 άνθρωποι σε σχέση με 750.000 που παρουσιάζεται δεν διαφέρει και πολύ. Και στις δύο περιπτώσεις οι απώλειες είναι μεγάλες...

Καταρχάς το ότι αντιλαμβάνομαι ότι δεν είμαι γιατρός γιατί σε παραξενέβει, αφού δεν είμαι. Ξέρω να διαβάζω στατιστικές, έχω μερικές απαραιτητες γνώσεις και πορεύομαι. Επίσης γιατί κάθε φορά που θα πω κάτι για το κάπνισμα υπάρχει αυτή η επίθεση απο μέρους σου;

#887 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 12 March 2011 - 16:58

Καταρχάς το ότι αντιλαμβάνομαι ότι δεν είμαι γιατρός γιατί σε παραξενέβει, αφού δεν είμαι. Ξέρω να διαβάζω στατιστικές, έχω μερικές απαραιτητες γνώσεις και πορεύομαι. Επίσης γιατί κάθε φορά που θα πω κάτι για το κάπνισμα υπάρχει αυτή η επίθεση απο μέρους σου;

Φιλτατε Gbak πορευσου εν ειρηνη απλα μιλαμε.Επι του θεματος περιμενω πληρη αναλυση του θεματος περι προπαγανδας για το καπνισμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Posted Image

#888 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 12 March 2011 - 17:07

Καταρχάς το ότι αντιλαμβάνομαι ότι δεν είμαι γιατρός γιατί σε παραξενέβει, αφού δεν είμαι.

Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα;
Προφανώς και ξέρω πως δεν είσαι γιατρός. Αυτό που με ενοχλεί είναι να τοποθετείσαι τόσο απόλυτα περί των "προπαγανδιστικών ερευνών".

Όλοι μας έχουμε ορισμένες γνώσεις και πορευόμαστε. Το ανησυχητικό με σένα είναι ότι υιοθετείς μια συγκεκριμένη άποψη απόλυτα χωρίς να έχεις τις απαραίτητες γνώσεις που να στο επιτρέπει να το κάνεις.

Επι του θεματος περιμενω πληρη αναλυση του θεματος περι προπαγανδας για το καπνισμα.

Μα στο εξήγησε το παιδί πριν λίγο δεν το είδες:
Για να αυξηθούν οι φόροι πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος. Άρα δεμονοποιούμε το τσιγάρο, με οποιονδηποτε τρόπο - ναι μεν υπάρχει μια 'πυρινική' αλήθεια αλλα τα λοιπα είναι μπουρδολογίες σε σχέση με το κάπνισμα, υποστηρίζουμε απαγορεύσεις αλλα αυξάνουμε τους φορους ως κατασταλτικό μέτρο, στόχος το κέρδος

Αν κατάλαβες τίποτα στείλε μου μήνυμα μπας και το πιάσω κι εγώ ο βλάκας.
ヤクザ   あいしてる!

#889 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 12 March 2011 - 17:10

Θα γράψω την απόψη μου περι προπαγάνδας κάποια αλλη στιγμή, υποσχομαι ότι θα το κάνω και ας είναι και το καλοκαίρι. Τώρα πρέπει να διαβάσω φυσική.

#890 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 12 March 2011 - 17:31

Μα στο εξήγησε το παιδί πριν λίγο δεν το είδες:
Για να αυξηθούν οι φόροι πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος. Άρα δεμονοποιούμε το τσιγάρο, με οποιονδηποτε τρόπο - ναι μεν υπάρχει μια 'πυρινική' αλήθεια αλλα τα λοιπα είναι μπουρδολογίες σε σχέση με το κάπνισμα, υποστηρίζουμε απαγορεύσεις αλλα αυξάνουμε τους φορους ως κατασταλτικό μέτρο, στόχος το κέρδος

Αν κατάλαβες τίποτα στείλε μου μήνυμα μπας και το πιάσω κι εγώ ο βλάκας.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image

#891 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 March 2011 - 17:46

Προς Θεού Gbak πάλι καλά που μας υποσχέθηκες ότι θα γράψεις την άποψη σου για την προπαγάνδα γιατί με έτρωγε η αριστερή μου ωοθήκη.

xbJ3b2w.jpeg

#892 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 March 2011 - 18:06

[...]Επίσης γιατί κάθε φορά που θα πω κάτι για το κάπνισμα υπάρχει αυτή η επίθεση απο μέρους σου;

Φαίνεται πως όλοι οι υπόλοιποι έχουν απελπιστεί και ξέρουν πως δεν υπάρχει νόημα ό,τι και αν πουν. Anyways, πιστεύετε ό,τι θέλετε, όμως χαμηλώστε τους τόνους, αλλιώς το thread θα πάει για κλείδωμα (για ακόμα μία φορά).

E5VV38U.jpg

#893 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 12 March 2011 - 18:38

Ομορφα, λαμβάνει θέση και ένας administrator... εναντίον ενός μέλος και επικροτεί και την συνεχή αβάσιμη επίθεση, όχι ότι δεν περιμενα τέτοια στάση απο εδώ. Ο ένας ζητάει πλήρη ανάλυση, προφανώς για να μου επιτεθη για ακόμα μια φορα μετά με προσβλητικές εικόνες αλλα τελοσπάντων, λέω ότι δεν έχω χρόνο και ότι θα το κάνω, πετάγεται άλλος και μιλάει αμεσα προσβλητικά.

Μην ακούτε μην διαβάζεται, δεν χρειάζονται αυτά, καθεστε όλη την μέρα στο τελεβίζιο να βλέπεται άνιμε.

#894 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 12 March 2011 - 18:39

να μη σε κραταμε. το εγω σου δεν χωραει. ξουτ ξουτ.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#895 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 March 2011 - 18:44

Gbak ειλικρινά σου μιλάω τώρα...Ο λόγος που δεν ασχολείται κανένας μαζί σου είναι γιατί ο συγκαταβατικός σου τόνος είναι απόλυτα προσβλητικός...Το μόνο που σε νοιάζει είναι να πεις την άποψη σου. Σε έχει βαρεθεί η ψυχή μας. Πολέμησε λοιπόν εσύ τον αγώνα σου για την επιβολή των απόψεων σου επί παντός επιστητού και εμείς οι κοινοί θνητοί που δεν έχουμε δικές μας απόψεις θα πάμε να δούμε anime...

Edited by mono, 12 March 2011 - 18:49.
typo

xbJ3b2w.jpeg

#896 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 March 2011 - 18:50

Καλά , όποιος διαφωνεί με εσένα και τις "απόψεις" σου ΠΡΕΠΕΙ να βλέπει μόνο tv και να μην διαβάζει βιβλία; Διότι αλλιώς δεν δικαιολογείται το να μην σε ακούει; ΛΟΛ

Posted Image

#897 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 March 2011 - 18:54

Καλά , όποιος διαφωνεί με εσένα και τις "απόψεις" σου ΠΡΕΠΕΙ να βλέπει μόνο tv και να μην διαβάζει βιβλία; Διότι αλλιώς δεν δικαιολογείται το να μην σε ακούει; ΛΟΛ

Σε περίπτωση που δε το ξέρεις Anelis οι άνθρωποι χωρίζονται σε 2 κατηγορίες.
Σε αυτούς που διαβάζουν Freud, και σε αυτούς που δεν:tongue2:

qzMHWHd.png

#898 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 12 March 2011 - 18:58

Έχω ξαναπεί πόσο γαμάτο είναι αυτό το θρεντ, έτσι;

Και Γκμπακ, μη λες στους άλλους πως δε διαβάζουν όταν όλα σου τα ποστς είναι γεμάτα λάθη. χδ
Κατά τα άλλα έχεις δίκιο στα πάντα, ο κόσμος στρέφεται εναντίον σου επειδή είσαι γαμάτος ενώ εμείς όχι.

HnH5aB0.jpg

#899 Kotatsu

Kotatsu

~de arimasu

• Members
  • 9 posts

Posted 12 March 2011 - 19:02

Τσακώνονται για το τσιγάρο? Θα τρελαθούμε?:hahaha:

Posted Image

#900 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 12 March 2011 - 19:02

Κατά τα άλλα έχεις δίκιο στα πάντα, ο κόσμος στρέφεται εναντίον σου επειδή είσαι γαμάτος ενώ εμείς όχι.

Οχι βεβαια, εγω ειμαι πιο γαματος. Το λεει και το ονομα μου