Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#916 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 posts

Posted 12 March 2011 - 20:33

Εμενα προσωπικα τα βραδια ο θειος Phantom Duck με κανακευει στα γονατα και μου διηγειται παπιοπεριπετειες και ο θειος Kenny παιζει την κιθαρα του και με νανουριζει τραγουδώντας

''Στο 'να του χέρι το σταμνί
στ' άλλο το κανατάκι
Δυο δυο πηδάει τα σκαλιά
το Μαρουσάκι''

PERV ALERT! PERV ALERT!

Spoiler:

sigpic10697_5.gif

#917 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 12 March 2011 - 20:54

Δεν πιστευετε πως το καπνισμα on duty πρεπει να απαγορευτει σε αστυνομικους και στρατιωτες?
Δεν ειναι μονο για τη φυσικη κατασταση, αλλα και για το κοινωνικο παραδειγμα.
Θα μου πειτε, δεν τους συμφερει, γιατι τα μεγαλυτερα στελεχη καπνιζουν απο μονα τους...
Ακουω αποψεις.
(δεν πιστευω πως βγαινω εκτος θεματος, γιατι νομιζω οτι το θρεντ υποτιθεται πως ειναι γενικα για το καπνισμα, και οχι μονο το αν καπνιζουμε ή οχι)

μαν σε ποια κοινωνια ζεις που οι μπατσοι και οι στρατιωτες ειναι κοινωνικο παραδειγμα? ας διωρθωσουν αλλα και το τσιγαρο ειναι το τελευταιο που μας νοιαζει..

Edited by matassos, 12 March 2011 - 23:41.

#918 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 March 2011 - 20:55

Εμενα προσωπικα τα βραδια ο θειος Phantom Duck με κανακευει στα γονατα και μου διηγειται παπιοπεριπετειες και ο θειος Kenny παιζει την κιθαρα του και με νανουριζει τραγουδώντας

''Στο 'να του χέρι το σταμνί
στ' άλλο το κανατάκι
Δυο δυο πηδάει τα σκαλιά
το Μαρουσάκι''

Περιμένω τα doujinshis τώρα:hahaha:

qzMHWHd.png

#919 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 March 2011 - 21:15

Να, κάτι τέτοια κάνετε και μετά μας λέει ο Gbak ότι δεν έχουμε επίπεδο...

Θέλω να σοβαρευτείτε και να ανοίξετε κανα βιβλίο να ξεστραβωθείτε στραβάδια!

xbJ3b2w.jpeg

#920 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 12 March 2011 - 21:15

"Το κάπνισμα προκαλεί ανικανότητα"

η ανικανότητα, να δείτε, τι κάπνισμα προκαλεί

stasou%2520mygdala.jpg

#921 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 12 March 2011 - 21:19

Μono έχεις δοκιμάσει αν αρχίσεις παγκόσμιο πόλεμο με τις ωοθήκες σου?

Edited by BoredForLife, 12 March 2011 - 21:26.

v4kFmx.png

#922 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 12 March 2011 - 22:16

Ομορφα, λαμβάνει θέση και ένας administrator... εναντίον ενός μέλος και επικροτεί και την συνεχή αβάσιμη επίθεση, όχι ότι δεν περιμενα τέτοια στάση απο εδώ. Ο ένας ζητάει πλήρη ανάλυση, προφανώς για να μου επιτεθη για ακόμα μια φορα μετά με προσβλητικές εικόνες αλλα τελοσπάντων, λέω ότι δεν έχω χρόνο και ότι θα το κάνω, πετάγεται άλλος και μιλάει αμεσα προσβλητικά.

Μην ακούτε μην διαβάζεται, δεν χρειάζονται αυτά, καθεστε όλη την μέρα στο τελεβίζιο να βλέπεται άνιμε.

Μεγαλε δασκαλε και ευεργετη της νεοελληνικης γραμματικης σε ευχαριστουμε εμεις οι κοινοι θνητοι που ολη μερα στο τελεβιζιο βλεπουμε ανιμε ενω εσυ καταβροχθιζεις τονους βιβλια και παρα-μορφωνεσαι γενικοτερα.Τωρα αν θεωρεις οτι οι εικονες που βαζω σε προσβαλουν λυπαμαι κανεις λαθος.Αντιθετος σε θεοποιουν

Οταν μιλάω για μία αντιγραφή ή αν θες μεταφωρά του 4chan culture εδώ δεν απαντάτε...

Κανένας δεν απαντάει σοβαρά σε αυτό το φορουμ, για παραδειγμα δειτε εδώ τι έγινε μόλις αποπροσανατολιστηκε η συζήτηση απο το θέμα με έναν ανεπυτυχές αστείο με οωθήκες πεταχτήκανε όλη οι 'γνωστοί' να το ισοπεδώσουν. Είναι σαν να προσπαθείς να μαζέψεις παιδιά του δημοτικού εδω μέσα.

Απλα θα ανεφερω μια παροιμια.Οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη....

Posted Image
Posted Image

#923 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 March 2011 - 22:18

Καλά rahxephnon για να λέμε και του στραβού το δίκιο και το δικό σου ύφος στην συζήτηση δεν είναι ότι καλύτερο. Xαλαρά dear. ^_^

#924 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 posts

Posted 12 March 2011 - 22:24

Καλά rahxephnon για να λέμε και του στραβού το δίκιο και το δικό σου ύφος στην συζήτηση δεν είναι ότι καλύτερο. Xαλαρά dear. ^_^

Το υφος παει αναλογα σε αυτον που απευθυνεται απλα:ureshii:
Posted Image

#925 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 12 March 2011 - 22:30

Η μαγκια ειναι να κρατησεις επιπεδο ;)

2bbd14fc.jpg

#926 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 12 March 2011 - 23:20

Ενα πραγμα θελω να ρωτησω για να ανακεφαλαιωσω το θρεντ.
Δεν πιστευετε πως το καπνισμα on duty πρεπει να απαγορευτει σε αστυνομικους και στρατιωτες?
Δεν ειναι μονο για τη φυσικη κατασταση, αλλα και για το κοινωνικο παραδειγμα.

μαν σε ποια κοινωνια ζεις που οι μπατσοι και οι στρατιωτες ειναι κοινωνικο παραδειγμα? ας διωρθωσουν αλλα και το τσιγαρο ειναι το τελευταιο που μας νοιαζει..

Αυτο το post ειναι κατα μια εννοια... μαλλον αστειο.
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως καταφερες να quoταρεις τα δικα μου λογια, βαζοντας το ονομα του Gbak. (ρε τον κακομοιρη, τον εχετε φαει ολοι σας):hahaha: (βασικα γινεται, αλλα μονο αν το κανεις επιτηδες)

Αντι για τον Gbak, θα σου απαντησω εγω, γιατι ουσιαστικα σε μενα αποευθυνεσαι.
Δεν ειπα οτι οτι ειναι κοινωνικο παραδειγμα, ειπα οτι θα πρεπε να ειναι.
Σιγουρα υπαρχουν περισσοτερα προβληματα, αλλα γιατι να διατηρουμε κι αλλα?
Απλως μου φενεται περιεργο που ανακυρησουν για "προστατες της χωρας" (λεμε τωρα χωρα) καπνιστες, που ουσιαστικα θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν και ως τοξικομανεις.
(μην αρχισετε πλαι το ιδιο τροπαρι οτι το τσιγαρο δεν ειναι ναρκωτικο, τα εχουμε ξαναπει αυτα)

Οχι πως εμενα με νοιαζει ιδιαιτερα η προστασια και η εικονα μιας χωρας για την οποια δεν ενδιαφερομαι, αλλα περα απο το κουρεμα και τα καψονια, η καταχρηση του καπνισματος ειναι ενας ακομα λογος για τον οποιο δεν σκοπευω να παω στρατο.

O6rrvsU.jpg

#927 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 12 March 2011 - 23:39

Αυτο το post ειναι κατα μια εννοια... μαλλον αστειο.
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως καταφερες να quoταρεις τα δικα μου λογια, βαζοντας το ονομα του Gbak. (ρε τον κακομοιρη, τον εχετε φαει ολοι σας):hahaha: (βασικα γινεται, αλλα μονο αν το κανεις επιτηδες)

Αντι για τον Gbak, θα σου απαντησω εγω, γιατι ουσιαστικα σε μενα αποευθυνεσαι.
Δεν ειπα οτι οτι ειναι κοινωνικο παραδειγμα, ειπα οτι θα πρεπε να ειναι.
Σιγουρα υπαρχουν περισσοτερα προβληματα, αλλα γιατι να διατηρουμε κι αλλα?
Απλως μου φενεται περιεργο που ανακυρησουν για "προστατες της χωρας" (λεμε τωρα χωρα) καπνιστες, που ουσιαστικα θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν και ως τοξικομανεις.
(μην αρχισετε πλαι το ιδιο τροπαρι οτι το τσιγαρο δεν ειναι ναρκωτικο, τα εχουμε ξαναπει αυτα)

Οχι πως εμενα με νοιαζει ιδιαιτερα η προστασια και η εικονα μιας χωρας για την οποια δεν ενδιαφερομαι, αλλα περα απο το κουρεμα και τα καψονια, η καταχρηση του καπνισματος ειναι ενας ακομα λογος για τον οποιο δεν σκοπευω να παω στρατο.

looool τωρα το ειδα, ειχα αλλα αποθικευμενα στο quote γιατι εβαλα στο hall of fame ενα κομματι της συζητησης και μετα καθως τα εσβηνα μαλον.. :hihi2:
ναι σε σενα απευθυνομουν.. το διωρθωνω...

γελλ προσωπικα προτιμω να εχω εναν μπαφιαρη (αφου κολησες με το τσιγαρο στο παω χειροτερα :Ρ) πολιτικο, αστυνομικο ή οτιδιποτε και το κεφαλι μου ησυχο
παρα 300 δισ χρεος, υπερβολικα μεγαλου μεγεθους και μη σωστα χρησιμοποιησιμη αστυνομια κλπ κλπ
το τσιγαρο δεν σε κανει κακο ανθρωπο ουτε το αντιθετο, ειναι απλα μια πολυ κακια συνηθεια και επιλογη του καθενος.. και τελος παντον δεν βλεπεις καθε μερα στους δρομους αστυνομικους να καπνιζουν
οσο για το στρατο ειναι κατι το υποχρεωτικο οπωτε αυτο και μονο του αναιρει τα παντα, εμ πας με το ζορυ εμ δεν θα σε αφησουν να καπνισεις? :hahaha:

#928 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 12 March 2011 - 23:43

Βασικα, στη θεωρια απαγορευεται και στο στρατο οπουδηποτε εκτος απο το ΚΨΜ. Αλλα αν ποτε τηρησουν αυτον τον κανονα θα εχουμε πολλα θυματα. ΠΟΛΛΑ θυματα.

stasou%2520mygdala.jpg

#929 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 posts

Posted 12 March 2011 - 23:48

Kamui μια και ειμαι στρατιωτικος και ανηκω στο 10% στο οποιο δεν καπνιζει απλα θα σου πω τις απαντησεις των συναδελφων μου."Πολλες ωρες,πολυ αγχος,πολλες σκοτουρες και μονη απολαυση αν και μ@λ@κι@ μεγαλη το τσιγαρο.Τωρα αυτα εννοειται οτι γινονται σε ωρες που δεν σε βλεπουν.Δεν νομιζω να εχεις δει ποτε π.χ. να σε σταματα αστυνομικος και να καπνιζει ή στην δικη μου περιπτωση δεν εχω δει απο υπαξιωματικο μεχρι ανωτατο αξιωματικο να καπνιζει μπροστα σε ανωτερους του.
Posted Image

#930 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 12 March 2011 - 23:54

Ρε Kamui τι παραλληλισμοί ήταν αυτοί που έκανες;
Πωω με τρέλανες!:o
ヤクザ   あいしてる!