Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#46 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 24 September 2006 - 02:41

Σαν τα πούρα δεν έχει.

#47 Igore

Igore

Επιστροφή στα παλιά...

• Members
  • 241 posts

Posted 26 September 2006 - 14:20

Man κ εγώ προσπαθώ να κάνω κάτι.... Έχει 3 μέρες που έχω να καπνίσω και τα πάω καλά.....
-----------------------------------

Είναι αυτό που λένε ή Μαχαίρι ή Τίποτα............

..... μετά γειά σου το παιδί :bye2:

[spoiler:c32e589f29]Πάμε στην δεύτερη μεγάλη προσπάθεια την πρώτη άντεξα για 3 μήνες....... πώπω αν τα δει κανας πατέρας μου αυτά..... οτι άνοιξα και topic για το κάπνισμα θα με αποκληρώσει :laughing: [/spoiler:c32e589f29]
Posted Image
ΠΡΩΗΝ NEJI_IGORE....
[ www.myspace.com/igorewired ]

#48 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 26 September 2006 - 14:33

χΑΧΑχαχΑΧ
Η φάση είναι που ο κολλήτος μου τώρα κάνει ραμαζάνι. Αυτος καπνίζει σαν φούστης και τώρα θέλωντας και μη το έκοψε. Βέβαια εκείνος το συνδύασε με το ραμαζάνι γιατί όντας φοιτητής ξέμεινε απο χρήματα.
Posted Image

#49 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 26 September 2006 - 15:13

Aπότι ξέρω το ραμαζάνι είναι μέχρι το σούρουπο. Και μετά δεν καπνίζει;

#50 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 27 September 2006 - 18:58

Από τις 5 το ξημέρωμα έως τις 7 το απόγευμα δεν κάνει ούτε νερό να πιεί!!!
Από ότι μου λέει ούτε καν στοματικό διάλυμα δεν κάνει να βάλει στο στόμα γιατί έχει γεύση.

ΥΓ) Τελικά στην τρίτη μέρα κάϊκε. Ήπιε καφέ και έκανε τσιγάρο :bleh: , και εν τέλει το σταμάτησε το ραμαζάνι... xD
Posted Image

#51 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 27 September 2006 - 19:36

Xωρίς να θέλω να προσβάλω την θρησκεία το ραμαζάνι μου φαίνεται ότι πιο υποκριτικό υπάρχει στις θρησκείες.

#52 Aya Fudziyama

Aya Fudziyama

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 28 September 2006 - 08:19

Kapnizw, ala den eine kafemera. Nomizw, kamia 1 fora stin 1 eudomada...
Posted Image

Posted Image

#53 Yoh Asakura

Yoh Asakura

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 30 September 2006 - 12:35

Είχα δοκιμάσει να το αρχίσω.αλλα δεν με τράβηξε και μετά από κάνα μηνα το έκαψα.γενικά το θεωρώ λίγο κουλό να πληρώνω για κάτι που μου κάνει κακό.

#54 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1,175 posts

Posted 30 September 2006 - 14:21

Και γω μπορώ να πω οτι ειμαι φανατικος αντικαπνιστής αλλά προσωπικά εκτιμώ πως ενα τσιγάρo σε μεγάλες χαρές και λύπες το σηκώνει.

Προσώπικα σιχαίνομαι την μυρωδιά του και την βρόμα που αφήνει στα χέρια και τα ρούχα μετά και από 2-3 τσιγάρα που σου μένει πάνω απο 3ήμερο όσο και να τα πλενεις.

Βασικά με αυτά πουτραβάω το τελευταίο διάστημα ναρκωτικά επρεπε να αρχίσω οχι το κάπνισμα.

Και ένα αστείο σκηνικό καπνίσματος

8χρονών νιανιαρο ερχετε ενα απόγευμα ο πατερούλης με ενα ξύλινο κουτακι σπίτι κλασσικός πρήχτης 8χρονος αρχίζω

-Τι είναι,τι είναι,τι είναι???

μια κουβέντα είπε -Havana

Μετα από 2ώρες ποιο ήταν το αποτέλεσμα?Να κοιμηθούμε οικογενειακος σε φίλους μας τέτοια ήταν βρόμα του κάπνου.Τις επόμενες μέρες αλλάζαμε ταπετσαρία και κουρτίνες.

Εντάξει δεν κοιμηθηκαμε αλλού (απλως ήθελα να την κάνω ποιο ενδιαφέρον την ιστορία) αλλά μια βδομάδα κάναμε ανακαίνιση.
Posted Image

#55 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 posts

Posted 01 October 2006 - 02:05

και εγω το αντιπαθησα απο μικρος
ημασταν σε μια θεια μου
7-8 χρονων ημουν
και για πλακα μου κανει ο θειος μου με
τον πατερα μου να καπνισω
(ο θειος μου καπνιζε)
περιεργος εγω παω να ρουφηξω μια
και πνιγηκα
επεσε τετοιο γελιο με εμενα τοτε
απο τοτε ειπα οτι αυτο δεν ειναι για εμενα
Posted Image
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#56 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

.:LOST addict:.

• Members
  • 1,006 posts
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Posted 01 October 2006 - 02:53

Βλέποντας το poll βγάζω μόνο ένα συμπέρασμα.Τα anime κάνουν καλό στην υγεία. :happy2:

Αυτό το λέω γιατί από ότι βλέπω ούτε οι μισοί και λιγότεροι από αυτούς που ψήφισαν καπνίζουν που άμα πας σε μια καφετέρια θα δεις ότι τα 8/10 καπνίζουν.Keep trying.Do not start smoking :arrow:
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

#57 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 01 October 2006 - 12:40

Εγω το καπνισμα το αντιπαθω οσο τιποτα αλλο.δυστυχως λεπω πολλουσ γνωστουσ μου να το αρχιζουν.Ευτυχως απο τους φιλους μου δε καπνιζει κανεις.Βρομαει τσουζουν τα ματια μου κ.τ.λ Οταν πηγαινω σε χωρους που καπνιζουν συναβλιες ιντερνετ καφε αισθανομαι οτι κανω κατι πολυ κακο.Εχω δει κιολας τα αποτελεσματα του.Οταν πηγαινα τζουντο ηταν ενα παλικαρι που καπνιζε απειρως και πραγματικα δε μπορουσε να παρει τα ποδια του.Στο σχολειο βλεπω παιδια που τρεχανε στη μπαλα τωρα που καπνιζουν να κουραζονται στο τεταρτο.Επισης οντως δεν υπαρχη σεβασμος ρε παιδια κριμα.αν ολοι οι φιλοι μου καπνιζαν μαλλον δε θα αντεχα.

#58 Goregasm

Goregasm

M_B_L_A_Q

• Members
  • 29 posts

Posted 01 October 2006 - 13:52

Δν καπνίζω και ούτε πρόκυτε να αρχίσω για ευνόητους λόγους..Ο πατέρας μου παλιά είχε κάνει εγχείρηση εξαιτίας του καπνίσματος και παραλίγο να πέ8αινε αν δν έκανε νωρίτερα..από τότε άρχισα να το μισώ

Posted Image

#59 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 02 October 2006 - 01:23

Βλέποντας το poll βγάζω μόνο ένα συμπέρασμα.Τα anime κάνουν καλό στην υγεία. :happy2:

Αυτό το λέω γιατί από ότι βλέπω ούτε οι μισοί και λιγότεροι από αυτούς που ψήφισαν καπνίζουν που άμα πας σε μια καφετέρια θα δεις ότι τα 8/10 καπνίζουν.Keep trying.Do not start smoking :arrow:

Τι όμως γίνεται; Το να βλέπεις άνιμε σου κινεί τα γρανάζια στο μυαλό, κάνει τις συνειδητές και ασυνείδητες διεργασίες ώστε να μην θες να καπνίσεις, ή αν είσαι ήδη αντικαπνιστης ένα ωραίο πρωινό με λιακάδα ξυπνάς και λες: "Χμ, αυτά τα κινέζικα τα κινούμενα σχέδια φαίνονται ενδιαφέροντα. Πώς τα είπε ο φίλος μου ο Μήτσος; ¶νιμε; Για να ψάξω στο wikipedia. Βρε, λες να υπάρχει anime.gr? Για να μπω να μάθω λίγα περισσότερα πράγματα για αυτά."
Posted Image

#60 Housem@ster

Housem@ster

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 02 October 2006 - 01:27

Πολλούς αντικαπνιστές βλέπω και μου αρέσει! Και ευχομαι να γίνουμε περισσότεροι! ¶λλωστε μονο ένα κάρο βλαβερές επιπτώσεις έχει να προσφέρει. Όχι μόνο στους καπνιστές αλλά και στους γύρω τους. Κιτρινίζει και τα δόντια.....