Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περί καπνίσματος

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
947 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Καπνίζετε ή οχι (511 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 ψήφοι [25.33%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 ψήφοι [74.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.67%

Ψήφισε

#571 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2010 - 19:19

ωραιο βιντεο ποσταρες @didimakia αλλα πιστευω οτι ειναι λιγο μουφα και θα σου πω γιατι,
Ο πατερας μου καπνιζει πανω απο 30 χρονια, γυρω στα 40 τσιγαρα την ημερα, αν βγαζουν τοση πισσα 400 τσιγαρα τι θα γινει με τα 100 χιλιαδες που εχει καπνισει ο πατερας μου, λογικα δεν θα ειχε πνευμονια πια, θα ειχαν γεμισει, δεν θα μπορουσε να αναπνευσει...

The body partially heals itself over time.
Wow, right? :hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#572 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2010 - 19:59

η πισα ειναι εκει... και μεταλασεταλασεται με τα οργανα σας :hmmm:
Imagination is the only limit!

#573 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2010 - 23:05

πως γινετε να βγαλεις κατι τοξικο απο τον οργανισμο σου ; Μου φενετε απιθανο, ειδικα η πισσα.

ezgif.com-resize.gif

#574 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 01:56

Πληροφοριακά, έριξα λίγο ψάξιμο στις σελίδες που μου δόθηκαν, και ήδη βρήκα μια έρευνα που θεωρώ ικανοποιητική.

Association of Passive Smoking by Husbands with Prevalence of Stroke among Chinese Women Nonsmokers

Δυστυχώς η πλειοψηφία από τις άλλες έρευνες λένε μόνο "οι έρευνες λένε αυτό και εκείνο", χωρίς να μας δείχνουν τις ίδιες τις έρευνες όπως η παραπάνω. Θα συνεχίσω το ψάξιμο και τη μελέτη του θέματος, και ό,τι νέο βρίσκω θα το βάζω εδώ.

Απλά όταν κάποιος επικαλείται μια έρευνα, πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο να μπορεί να δείξει στους άλλους αυτή την έρευνα, και φυσικά να την έχει δει ο ίδιος.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#575 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 23:34

so ειμαι και εγω καπνιζων μικρος στην ηλικια 2α λυκειου. και φετος το αρχισα κανονικα( 2-3 τσιγαρα/μερα). Πιστευω οτι μπορω να το κοψω αν συγκρινεις ποσα κανω την ημερα.... εγω δεν το αρχισα παντως απο μαγκια(αλλα τωρα που ξερω να κανω κυκλακια τους παιζω τον εξυπνο). το βλεπω και απο τον εαυτο μου, δλδ το κανω οταν εχω παρεα περισσοτερο.....γιαυτο και οταν ειμαι μονος μου ουτε στην μεση δεν το φτανω....:redcard2:

αυτη ηταν η ταπεινη μου αποψη

Υ.Γ εγω παρ' ολ' αυτα προσπαθω οταν ειμαι σε παρεα που τους πειραζει ο καπνος να πηγαινω πιο περα και ετσι ημαστε ολοι μια χαρα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Darkness: 13 Σεπτέμβριος 2010 - 20:39

Δημοσιευμένη  εικόνα

#576 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 00:23

σοφο μυνημα, να μου ζησεις Darkness και εγω τα ιδια λεω εξαλου :P
Απλα εγω και μονος να ειμαι το μαμαω το θεμα...

ezgif.com-resize.gif

#577 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 00:26

Εγω δεν εχω καπνισει ποτε στην ζωη μου και ουτε σκοπευω να το κανω...!!

#578 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 12:48

Εγω δεν εχω καπνισει ποτε στην ζωη μου και ουτε σκοπευω να το κανω...!!

Ούτε εγώ

#579 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2010 - 12:22

Αραγε όσοι (έστω και αυτοί οι ελάχιστοι) μαγαζάτορες που διαμόρφωσαν ειδικά τους χώρους του μαγαζιού τους προκειμένου να δεχονται και καπνίζοντες,βάση της περυσινής νομοθεσίας,τι θα σκέφτονται;

#580 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2010 - 13:08

Αραγε όσοι (έστω και αυτοί οι ελάχιστοι) μαγαζάτορες που διαμόρφωσαν ειδικά τους χώρους του μαγαζιού τους προκειμένου να δεχονται και καπνίζοντες,βάση της περυσινής νομοθεσίας,τι θα σκέφτονται;

Συνεχίζουν να υπάρχουν πολλά "παραθυράκια", μην ανησυχείς...
πχ. στις καφετέριες που έχουν οροφή ή τζαμαρία που ανοίγει, τα τραπεζάκια που "βλέπουν" ήλιο θεωρούνται ότι βρίσκονται εκτός κλειστού δημοσίου χώρου άρα εκεί επιτρέπεται το κάπνισμα.
Επίσης, για τα κέντρα διασκέδασης με ζωντανή μουσική άνω των 300τ.μ. (aka μπουζουξίδικα) και στα καζίνα η ισχύς της νομοθεσίας παίρνει παράταση μέχρι το Μάιο 2011.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#581 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 21:40

Λοιπόν αυτό το thread είναι ίσως και το μοναδικό που διάβασα τις τελευταίες μέρες απο τη σελίδα ένα μέχρι το τέλος. Χαίρομαι να βλέπω τόσο κόσμο να εκφράζει τόσες πολλές απόψεις. Εύγε!

Now on-topic.

Το κάπνισμα είναι μια άσχημη συνήθεια. Όταν λέω άσχημη δεν έννοω μόνο βλαβερή, καρκίνο μπορώ να πάθω και απο το τσιγάρο, καρκίνο μπορώ να πάθω και απο το ποτό και πάει λέγοντας. Ίσως το χειρότερο στοιχείο του καπνίσματος να είναι το κόστος. I mean seriously γ**ώ τον καπιταλισμό δηλαδή.

Στη μικρή μας χώρα τώρα περάσαν νόμους και λοιπά για να μην καπνίζει ο κόσμος σε δημόσιους χώρους και να μήν ενοχλεί τους άλλους θαμώνες. Καλά μεχρι εδώ. Ας σκεφτούμε όλοι μαζί για ένα λεπτό και αν μπορούμε ας πούμε πότε δούλεψε κάτι σε αυτή την καταραμένη χώρα? Η απάντηση είναι προφανώς όχι και μου κάνει εντύπωση πως πολλά άτομα απο εδώ μέσα περιμέναν κάτι καλύτερο.

Τον τελευταίο χρόνο σπουδάζω στην Αγγλία, στο εξωτικό Liverpool για να είμαι ακριβής. Πέρα απο το γεγονός οτι τα τσιγάρα και συγκεκριμένα ο καπνός εδώ είναι πανάκριβα (μια απλή αντιστοιχεία είναι Golden Virginia (πράσινος) 25 gramms κοστίζει 3,80Ε στην Ελλάδα, ενώ στο Liverpool κοστίζει 7 GBP (που είναι περίπου 8.50Ε ή κάτι τέτοιο).

Προφανώς και στην Αγγλία έχουν το νόμο περί καπνίσματος και προφανώς όλα δουλεύουν ρολόι. Αμα κάνεις το λάθος να ανάψεις τσιγάρο κάπου μέσα, έρχονται 2 φουσκωτοί, σε βουτάνε και σε δίνουν απ'έξω σε κάτι τυπάκια που μοιάζουν με στρουμφάκια. Προσωπικά έχω αποφύγει να δοκιμάσω but I'm pretty sure, that's how it works.

Τώρα για τους Έλληνες που είναι γαιδούρια, δεν έχω να πώ κάτι ιδιαίτερο. Απλά δεν μου κάνει εντύπωση πια. Όταν κατέβηκα στην Ελλάδα για διακοπές κάπνιζα στο κλασσικό στέκι που αράζω στην Ν. Σμύρνη χωρίς να ενοχλώ κανένα και χωρίς να με ενοχλεί κανένας. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω αυτούς και αυτές που ζητάνε ευγενικά some clean air, ξέρω απο προσψπική εμπειρία πόσο εριστικά αρχ...αχέμ άτομα μπορούν να γίνουν μερικοί συμπατριώτες μας.

Πέρα απο αυτά, δεν μπορώ να πώ οτι συμφωνώ με το "κάψτε τους αλλόθρησκους καπνιστές" concept ούτε με το "είμαι ελεύθερος και καπνίζω όπου γουστάρω" concept. Απο την άλλη πάλι πρέπει πάντα να κάνουμε ότι μπορούμε να περνάμε καλά.

My last two copper θα είναι αυτά. Είναι το ίδιο fun να είσαι σπίτι με καλή παρέα, μουσική και αλκοόλ και να έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θες. Αλλά είναι και το ίδιο fun να στέκεσαι μεθυσμένος έξω απο την pub, να μην νιώθεις κρύο και βροχή, να καπνίζεις και να την πέφτεις στην τύπισσα που σου ζήτησε φωτιά. (είχε πράσινα ή μπλέ μάτια? O.o)

Αύτα :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#582 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 23:45

My last two copper θα είναι αυτά. Είναι το ίδιο fun να είσαι σπίτι με καλή παρέα, μουσική και αλκοόλ και να έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θες. Αλλά είναι και το ίδιο fun να στέκεσαι μεθυσμένος έξω απο την pub, να μην νιώθεις κρύο και βροχή, να καπνίζεις και να την πέφτεις στην τύπισσα που σου ζήτησε φωτιά. (είχε πράσινα ή μπλέ μάτια? O.o)

Οντως οταν εισαι μεθυσμενος δεν νιωθεις μία ουτε κρυο, μονο ζεστη :P :blush2:
Επισης καπνιζωντας μεθυσμενος λεει! Εκγρινω
+100

ezgif.com-resize.gif

#583 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2010 - 20:51

Οντως οταν εισαι μεθυσμενος δεν νιωθεις μία ουτε κρυο, μονο ζεστη :P :blush2:
Επισης καπνιζωντας μεθυσμενος λεει! Εκγρινω
+100

:blurah5: ρε συ συνομηλικε LethalMike πραγματικα εσυ λολ ρε παιδι μου υπαρχει κατι γυρω απ'το καπνισμα που να μην το εχεις προσπαθησει???? just kiddin :smokingg:

on topic

εσεις τι μαρκα περνετε συνηθως....
εγω πια εχω κασταλαξει στο κλασσικο σε ολους μας Old Horton(ετσι το λεω πια) τον κιτρινο...
αλλα εχω δοκιμασει πολλους καπνους με αποκορυφωμα τον craven(τρομερη γευση και μυρωδια):awww:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#584 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2010 - 21:02

Εγω δεν έχω καπνίσει και δεν νομίζω να το κάνω κιολας.... Περσυ μονο σκεφτόμουν να αρχισω οχι για peer pressure, ποζερια και μ@λ@k!ες αλλα γιατι μου άρεσε η μηρωδια του καπνού :P αλλα τελικά τιποτα ... Και καλύτερα πιστεύω!

v4kFmx.png

#585 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2010 - 00:28

Kαλα η μυρωδια του καπνου(εννοω της υλης) πριν καπνισεις το τσιγαρο ειναι εκπληκτικη.

2bbd14fc.jpg