Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 13 votes

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin

spring 2013 Wit Studio Production IG Action Shounen Post apocalyptic Military

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#106 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 07 May 2013 - 19:29

Γιατι τετοιο μισος δεν καταλαβαινω...Μια χαρα ειναι το ανιμε, τωρα δεν ξερω τι περιμεναται και εχεται απογοητευτει...
Ειδα τα επειδεια 4-5 μαζι, πολυ ωραια και τα 2 εκτως του γεγονοτος οτι ο μεγαλος τιταν εξαφανιστηκε χωρις λογο...

Νομίζω ότι σε όσους δεν αρέσει, έχουν επιχειρηματολογήσει γιατί.
Αν εσύ έχεις χαμηλά κριτήρια, that's your problem.

edit:
Spoiler:

Edited by Erebos, 07 May 2013 - 19:35.

Posted Image
Posted Image

#107 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 May 2013 - 19:34

Φιλε δεν λεω κατι, απλα τοσα σκατα ανιμε υπαρχουν η οργη των anime watchers πανω στο Shingeki επεσε?
If you dont like it, dont watch it my friend ;) Δεν εχεις χαραμισει και πολλες ωρες στα προηγουμενα επεισοδεια του για να πεις "ρε γαμμοτο τοσα επεισοδεια ειδα, εδω θα σταματησω?"
Απλως βαρεθηκα να μην βλεπω εντυπωσεις για τα τελευταια επεισοδεια, αλλα ποσα χαλια ειναι σαν ανιμε, that's my point.

Edited by Itachi Akatsuki, 07 May 2013 - 19:35.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#108 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 May 2013 - 19:35

Spoiler:

Όχι, είναι δύο τα super special fudge-covered awesome titans, ο ένας με τους μυς να φαίνονται κι ο άλλος που μοιάζε να έχει κανονική πανοπλία από κόκαλο που έσπασε τη δεύτερη πύλη στο δεύτερο επεισόδιο.

Δεν είναι θέμα υψηλών ή χαμηλών κριτιρίων αλλά ναι, τόση αιτιολόγηση για το γιατί πια, τι άλλο να πούμε;
Edit: επίσης, είπα γιατί δεν το σταματάω. Μπορεί σε τρία επεισόδια να μην είναι τόσο χαζό όσο μου φαίνεται τώρα επειδή πραγματικά κάτι γίνεται σοβαρό. Αλλά μέχρι τώρα δεν το αποδεικνύει αυτό. Έτσι λέω η γνώμη μου. Δε σου λέω πως δεν πρέπει να αρέσει σε σένα επειδή δεν αρέσει σε μένα.

Edited by Fallen_Mpougatsa, 07 May 2013 - 19:37.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#109 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 07 May 2013 - 20:00

Φιλε δεν λεω κατι, απλα τοσα σκατα ανιμε υπαρχουν η οργη των anime watchers πανω στο Shingeki επεσε?

Θέλεις δλδ ένα αποστειρωμένο thread που να λέει μόνο πόσο γαμάτο και γουάου είναι το anime σου?

If you dont like it, dont watch it my friend ;) Δεν εχεις χαραμισει και πολλες ωρες στα προηγουμενα επεισοδεια του για να πεις "ρε γαμμοτο τοσα επεισοδεια ειδα, εδω θα σταματησω?"
Απλως βαρεθηκα να μην βλεπω εντυπωσεις για τα τελευταια επεισοδεια, αλλα ποσα χαλια ειναι σαν ανιμε, that's my point.

1ον, είναι ongoing που σημαίνει πως ό,τι καλά ή κακά εμφανίζονται σε κάθε νέο επεισόδιο θα σχολιάζονται. Δεν ανακυκλώνουμε σχόλια όπως σε anime threads που έχουν τελειώσει εδώ και 5 χρόνια.
2ον, κατά τη γνώμη μου, ό,τι δεν μου αρέσει από το συγκεκριμένο anime δεν είναι αρκετό για να πω ότι το παρατάω γιατί ακόμα ξέρουμε πολύ λίγα για το main plot. Αν οι απαντήσεις που θα έρθουν είναι παρατραβηγμένες και στηρίζονται μόνο σε shounen magic, τότε ναι drop-it-to-the-ground.
Posted Image
Posted Image

#110 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 07 May 2013 - 20:01

edit:

Spoiler:

Spoiler:

Μια θερμή παράκληση: τα περισσότερα παράπονα που βλέπω εδώ (πέρα του τύπου, "δε μου αρέσει το γράψιμο/διάλογοι/σκηνοθεσία" κλπ, για το οποίο ορέξεις και πίτες και τα συναφή) είναι τύπου "πώς" και "γιατί". Γιατί οι Τιτάνες είναι έτσι όπως είναι, πώς γίνεται να είναι έτσι όπως είναι και ούτω καθεξής. Σκεφτείτε λιγάκι ότι 1. το συγκεκριμένο anime είναι adaptation ενός manga που είναι ακόμη οngoing, έχει πολλά (και μεγάλα!) chapter, άρα και πολλά πράγματα να πει από πλευράς μυστηρίων, οπότε είναι λογικό οι ερωτήσεις να έχουν απαντήσεις στο μέλλον και όχι στο τώρα 2. ε τί θκατά ιστορία θα ήταν αν μας τα αράδιαζαν όλα στο πιάτο από την αρχή; Οπότε ναι, εάν θέλετε απαντήσεις, 2 οι επιλογές: πάτε στο manga για πιο γρήγορα, ή βλέπετε τη συνέχεια για πιο αργά. Ή πάτε σε wiki και τελειώνει η υπόθεση. :P (Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν έβλεπα το Monster σε anime. Σταγονόμετρο οι πληροφορίες σε κάθε επεισόδιο, σιχτίρ... :deadga6: Η διαφορά ήταν ότι αυτό είχε τελειώσει, οπότε ήταν απλά θέμα δικό σου πότε θα το δεις, δε το περίμενες κάθε βδομάδα/μήνα.) Οπότε, παρακαλώ, αν είναι να έχετε τέτοιες απορίες, να έχετε κατά νου αυτά τα γεγονότα. Μη νομίζετε, όταν και οι manga readers το πρωτοδιάβαζαν (καλή ώρα), είχαν τις ίδιες απορίες: what, why, how, who, etc. Πολύ απλά, διαβάσαμε πιο πέρα και πήραμε απαντήσεις. Όχι όλες, βεβαίως, μιας και συνεχίζει ακόμη. The jury isn't out on many things yet.

Σχετικά με την απορία σου, Itachi Akatsuki, είναι η μοίρα των δημοφιλών σειρών να τραβάνε περισσότερο κόσμο, άρα και περισσότερους επικριτές. Φυσιολογικό είναι. Άπαξ και ήταν original anime με normal διαφήμιση και όχι τόσο hype, οι περισσότεροι δε θα έκαναν τον κόπο να το δουν, γιατί πολύ απλά... δε θα είχαν ακούσει. It's the hype that causes a reaction. Όταν υπάρχει ενθουσιασμός, θα υπάρχει διαφήμιση, θα υπάρχουν περισσότερων λογιών θεατές, θα υπάρχουν και οι αντιδράσεις.

Posted Image

#111 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 07 May 2013 - 20:07

Spoiler:

Έχεις δίκιο.

Posted Image
Posted Image
Posted Image

#112 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 May 2013 - 20:11

Θέλεις δλδ ένα αποστειρωμένο thread που να λέει μόνο πόσο γαμάτο και γουάου είναι το anime σου?

1ον, είναι ongoing που σημαίνει πως ό,τι καλά ή κακά εμφανίζονται σε κάθε νέο επεισόδιο θα σχολιάζονται. Δεν ανακυκλώνουμε σχόλια όπως σε anime threads που έχουν τελειώσει εδώ και 5 χρόνια.
2ον, κατά τη γνώμη μου, ό,τι δεν μου αρέσει από το συγκεκριμένο anime δεν είναι αρκετό για να πω ότι το παρατάω γιατί ακόμα ξέρουμε πολύ λίγα για το main plot. Αν οι απαντήσεις που θα έρθουν είναι παρατραβηγμένες και στηρίζονται μόνο σε shounen magic, τότε ναι drop-it-to-the-ground.

Συμφωνω ;) Απλως δεν νομιζω οτι ειναι κακο μεχρι τωρα!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#113 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 07 May 2013 - 20:18

edit:

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:

Edited by Pirate King, 07 May 2013 - 20:24.

#114 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 07 May 2013 - 20:41

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#115 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 07 May 2013 - 20:49

Επίσης σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο αν έζωναν τους στρατιώτες με εκρηκτικά έτσι ώστε ακόμα και αν τους έτρωγαν να ανατινάζονταν και με τον θάνατό τους να έκαναν μια κάποια ζημιά στους γίγαντες.
Τότε βέβαια θα πολεμούσαν με χάλια ψυχολογία αλλά έτσι κι αλλιώς χάλια είναι η ψυχολογία τους.

#116 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 07 May 2013 - 20:58

^ Edgy. :P Επίσης, δώρον άδωρον, οι Τιτάνες έχουν regeneration.

Spoiler:

Το αντίθετο,
Spoiler:

Posted Image

#117 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 May 2013 - 21:16

Lol Νίκο. Ναι, δίκιο έχεις, συμφωνώ μαζί σου. Επίσης, αν πάνε να τους φάνε, και δεν τους δαγκάνουν γιατί δεν τους χτυπάνε με τα σπαθιά από μέσα;

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#118 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 07 May 2013 - 21:28

^ Edgy. :P Επίσης, δώρον άδωρον, οι Τιτάνες έχουν regeneration.

Το αντίθετο,
Spoiler:

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#119 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 07 May 2013 - 21:29

Spoiler:

Spoiler:

Edited by Erebos, 07 May 2013 - 21:30.

Posted Image
Posted Image

#120 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 07 May 2013 - 23:35

Κερο εχει να βγει καλη σειρα anime...
Το οτι εχει κανα δυο προβλιματα, τα εχει, μα τον τελευτεο κερο, το μονο που βλεπουμε να κυκλοφορει ειναι σκουπιδια της υποκουλτουρας, που σιγκεντρονοντε αποκλιστικα σε schoolgirls, pantsu και moe, καθως και στο να δοκιμαζου ποσο echee καταστασεις μπορουν να διξουν χωρις να θεοριθουν hentai.
Ποσω κερω εχει να βγει amime που να μποριτε να πητε οτι "μποριτε να το δηξετε σε καπιον που δεν ασχωλιτε με το αθλημα"? Τα anime τον τελευτεο κερο πηγεναν κατα διαολου, καθως κυκλοφορουσαν μονο τροφη για Otakus και δεν ευγαζαν τπτ σοβαρο που να μπορει να δει καπιος non-anime-fan και να το θεορισει καλο οστε να γινει ο μελοντικος Otaku!

Αυτο το Anime με την επιτυχια του αποδικνιει οτι αν ενα anime ειναι καλο, σοβαρο και με απροβλεπετες ανατροπες, δεν χριαζετε να εχει fan-service για να ειναι επιτυχιμενο. Αρκει να ειναι καλο, και οι fans κανουν τα υπολιπα μονοι τους!

Πισω στο θεμα μας!
Spoiler: μεχρι το επισοδιο 5

Spoiler: Hints απο το manga!

Spoiler: Αλλο ενα spoiler καθως δεν υπαρχουν αρκετα σε αυτο το Topic

Edited by Kite, 07 May 2013 - 23:39.

Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military