Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 13 votes

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin

spring 2013 Wit Studio Production IG Action Shounen Post apocalyptic Military

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#76 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 02 May 2013 - 02:05

Spoiler: sexual innuendo

Edit: now?

Edited by Jorg, 02 May 2013 - 11:50.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#77 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 May 2013 - 11:22

Δεν δουλεύει το hotlinking, κάντο host κάπου.

edit: Το Brazzers logo λείπει. :kakaka:

Edited by Erebos, 02 May 2013 - 17:40.

Posted Image
Posted Image

#78 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 02 May 2013 - 17:10

Spoiler:

Φυλε, εχω διαβασει το Manga και σου λεω οτι δεν θα πιστεψεις το τι συμβενει με αυτους τους ξεχωριστους Τιτανες... :riiight:
Ακομα και οι ασκισεις αυτοαμινας θα δεις που θα ειναι χρησιμες τελικα! Δεν συνεχιζω!... :drink:

Να η αντιστιχη σκινη του Anime στο Manga!
Spoiler:

Στο Manga οι Τιτανες εχουν πολυ πιο WTF faces και αναλογιες σοματος.
Ευχομαι να αλλαξουν γνωμη και να μην το τελιοσουν με κανα Filler!

Spoiler: sexual innuendo

Edit: now?

Επεσα απο την καρεκλα!

Edited by Kite, 02 May 2013 - 17:24.

Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

#79 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 May 2013 - 11:00

Ααα, οι [gg] έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν... :golgo:

Spoiler:

Anyway, στα του επεισοδίου, NIIIIIICE... :riiight:

Spoiler:

Αναρωτιέμαι πόσα άτομα (όχι απαραίτητα από εδώ) θα πάνε στο manga λόγω αγωνίας.

Posted Image

#80 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 05 May 2013 - 11:35

Ααα, οι [gg] έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν... :golgo:

> EveTaku
Posted Image
Posted Image

#81 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 05 May 2013 - 12:33

πολύ καλο και το 5!
ένα πράμα έχω να πω:

Spoiler:

#82 alpin

alpin

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 05 May 2013 - 14:19

Epic η σειρά!!! Ξεκίνησα σήμερα να τη δω (νόμιζα ότι θα είχε περισσότερα επεισόδια) και είναι πολύ καλή...Περιμένω πως και πως να βγει το επόμενο.
Και άκουσα θα κάνουν και live action - good for them -
Και σταματήστε να overanalyse το παραμικρό ρε σεις, just enjoy it - γεια μένα η σειρά είναι 9+
Visit my DeviantArt Gallery - http://alpin-j.deviantart.com/
Subscribe to my Youtube Channel - http://www.youtube.com/user/ArtOfAlpinJongari?feature=watch

WHY BE A SERIAL KILLER, BE A SERIAL WATCHER INSTEAD, TV IS AWESOME!!!

#83 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 05 May 2013 - 14:52

Και σταματήστε να overanalyse το παραμικρό ρε σεις, just enjoy it - γεια μένα η σειρά είναι 9+

Κλείστε και το forum while you're at it, ας μπουν μονάχα polls για κάθε επεισόδιο όπου θα επιλέγουμε πόσο μας άρεσε, π.χ. "τζαμάτο", "καλό/κακό pacing" ή "η προσπάθεια μετράει".

#84 alpin

alpin

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 05 May 2013 - 15:00

Κλείστε και το forum while you're at it, ας μπουν μονάχα polls για κάθε επεισόδιο όπου θα επιλέγουμε πόσο μας άρεσε, π.χ. "τζαμάτο", "καλό/κακό pacing" ή "η προσπάθεια μετράει".

Κάλα και τα comments χρειάζονται αλλά μην το πάτε σε τοσο αναλυτική φάση.
Συμφωνώ για τα polls απλά με περισσότερες επιλογές. :)
Subscribe to my Youtube Channel - http://www.youtube.com/user/ArtOfAlpinJongari?feature=watch

#85 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 05 May 2013 - 17:19

Ντάξει, character design και σκηνοθεσία είναι full στο trolling... εκτός αν σας αρέσει το One Piece.
Posted Image
Posted Image

#86 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 05 May 2013 - 17:27

Mάλιστα. Ναι. Εεεεεμ...
Spoiler: 5

#87 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 May 2013 - 18:03

*Mod hat on*

Ώπα Warchief, μη εξάπτεσαι και πάθεις τίποτα. :P

@alpin Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του εδώ. Κι αν βρίσκεις την άποψη μερικών "υπερβολικά ψαγμένη" ή ξέρω γω τί, μπορείς κάλλιστα να το πεις ότι τη βρίσκεις και να ανοίξετε διάλογο για το πώς και γιατί, αλλά σε καμία περίπτωση δε δύναται να λες σε κάποιον να σταματήσει. Αν θέλει να αναλύσει κάτι, θα το κάνει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αντικρούσεις με επιχειρήματα και σεβασμό. And life the thread goes on.

Όσο για poll, μόνο άπαξ και ολοκληρωθεί η σειρά κι αν. Δε γίνεται να βάζουμε νέο με κάθε επεισόδιο.

*Mod hat off*

Spoiler:

NU! MA BABU! ᕦ(ò_óˇ)ᕤ

Spoiler:

> EveTaku

Ohh, thanks, will check! :congrats:

EDIT: OK, μένω στους EveTaku. ΠΟΛΥ καλύτερη μετάφραση. Αξίζει να σβήσεις όλα τα επεισόδια μέχρι τώρα από άλλα group και να τα ξανακατεβάσεις από αυτούς.

Posted Image

#88 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 05 May 2013 - 18:06

Spoiler:

Edited by Pirate King, 05 May 2013 - 18:09.

#89 alpin

alpin

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 05 May 2013 - 18:45

@alpin Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του εδώ. Κι αν βρίσκεις την άποψη μερικών "υπερβολικά ψαγμένη" ή ξέρω γω τί, μπορείς κάλλιστα να το πεις ότι τη βρίσκεις και να ανοίξετε διάλογο για το πώς και γιατί, αλλά σε καμία περίπτωση δε δύναται να λες σε κάποιον να σταματήσει.

Πρώτων δεν είπα να σταματήσουν τελείως. Απλά δεν μπορώ πια να δω σε κάθε νέο σχόλιο φράσεις όπως: "α αυτήν την ατάκα την είπαν σε αυτή την σειρά" η "ο χαρακτήρας μοιάζει πάρα πολύ με τον...από αυτή τη σειρά" κ.ο.κ
Που θα βρείτε ποτέ κάτι τόσο αυθεντικό πια....είμαστε στο 2013 τα πράγματα θα επαναλαμβάνονται αναγκαστικά.
Προς Θεού, για το καλό του φόρουμ να κάνουν σχόλια αλλά όχι τόσο παράπονα πια. Το βλέπω παντού και εκτός φόρουμ, όλοι είναι κριτές και από την συμπεριφορά αυτή όλοι φαίνονται drama queens.
Το μόνο πού λέω είναι να είναι όλοι πιο αισιόδοξοι και αν δεν τους αρέσει απλά να το πουν αλλά να μη κάνουν θέμα τα παραμικρά.
Τέλος μια συμβουλή έδωσα (μην αρχίσετε "α μα άλλα καταλάβαμε εμείς από τον τόνο σου"), δεν είπα ότι πρέπει και καλά να κάνουν όλοι αυτό που λέω εγώ (αν ίσχυε αυτό δεν θα ήμουν καν μέσα να αφήνω σχόλια :P)

#90 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 May 2013 - 19:10

Πρώτων δεν είπα να σταματήσουν τελείως. Απλά δεν μπορώ πια να δω σε κάθε νέο σχόλιο φράσεις όπως: "α αυτήν την ατάκα την είπαν σε αυτή την σειρά" η "ο χαρακτήρας μοιάζει πάρα πολύ με τον...από αυτή τη σειρά" κ.ο.κ

No offense man, πραγματικά, αλλά... you kiiiinda did:

Just for the sake of clarity: αυτό το "αυτό το έχω ξαναδεί αλλού" που περιγράφεις δεν είναι over-analysis, αυτό είναι "βλέπω overhyped anime και αντιδρώ στο hype, επειδή έχει στοιχεία από αλλού".

Quotes και σωστές αντικρούσεις είναι προτιμότερες από μια γενίκευση (εγώ προσωπικά δε κάνω quoting επειδή βαριέμαι το arguing επί ώρες /η γαϊδουρο-τεμπέλα). Κι όσο για διάφορα ψεγάδια/ελαττώματα/tropes που επιδεικνύουν τα members... Περί ορέξεως τυρόπιτα (μιαμ).

Που θα βρείτε ποτέ κάτι τόσο αυθεντικό πια....είμαστε στο 2013 τα πράγματα θα επαναλαμβάνονται αναγκαστικά.
Προς Θεού, για το καλό του φόρουμ να κάνουν σχόλια αλλά όχι τόσο παράπονα πια. Το βλέπω παντού και εκτός φόρουμ, όλοι είναι κριτές και από την συμπεριφορά αυτή όλοι φαίνονται drama queens.
Το μόνο πού λέω είναι να είναι όλοι πιο αισιόδοξοι και αν δεν τους αρέσει απλά να το πουν αλλά να μη κάνουν θέμα τα παραμικρά.
Τέλος μια συμβουλή έδωσα (μην αρχίσετε "α μα άλλα καταλάβαμε εμείς από τον τόνο σου"), δεν είπα ότι πρέπει και καλά να κάνουν όλοι αυτό που λέω εγώ (αν ίσχυε αυτό δεν θα ήμουν καν μέσα να αφήνω σχόλια :P)

Ελήφθη το μήνυμά σου. (Και BTW, μιας και υπάρχει αυτό το πρόβλημα και εκτός του δικού μας forum, μήπως να τα άφηνες και εσύ εκτός; I mean, αν το θέμα είναι εκεί, πήγαινέ το εκεί. Ας μη κάνουμε το Anime//Gr εξομολογητήριο για το τί μας ενοχλεί σε fandom κουλουπου, θα χρειαστούμε νέο subforum! :wet2: ) Αυτό που και εσύ όμως πρέπει να καταλάβεις, είναι ότι το προηγούμενο σχόλιό σου ήταν μάλλον άσχημο. Και ναι, θα το βάλω στον τόνο σου, ειδικά το σημείο που quotαρα εδώ. Οπότε, από εδώ και πέρα, απαντάς λιγάκι πιο συγκεκριμένα (quoting is your friend), με επιχειρήματα και δε πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στον αιώνα τον άπαντα από την team. Ελπίζω να έγινα ξεκάθαρη.

Άντε και καλή συνέχεια. :byejg9:

Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military