Edit: now?
Edited by Jorg, 02 May 2013 - 11:50.
Posted 02 May 2013 - 02:05
Edited by Jorg, 02 May 2013 - 11:50.
*waving intensifies*
Posted 02 May 2013 - 17:10
Φυλε, εχω διαβασει το Manga και σου λεω οτι δεν θα πιστεψεις το τι συμβενει με αυτους τους ξεχωριστους Τιτανες...Spoiler:
Επεσα απο την καρεκλα!Spoiler: sexual innuendo
Edit: now?
Edited by Kite, 02 May 2013 - 17:24.
Posted 05 May 2013 - 11:00
Posted 05 May 2013 - 12:33
Posted 05 May 2013 - 14:19
Posted 05 May 2013 - 14:52
Κλείστε και το forum while you're at it, ας μπουν μονάχα polls για κάθε επεισόδιο όπου θα επιλέγουμε πόσο μας άρεσε, π.χ. "τζαμάτο", "καλό/κακό pacing" ή "η προσπάθεια μετράει".Και σταματήστε να overanalyse το παραμικρό ρε σεις, just enjoy it - γεια μένα η σειρά είναι 9+
Posted 05 May 2013 - 15:00
Κάλα και τα comments χρειάζονται αλλά μην το πάτε σε τοσο αναλυτική φάση.Κλείστε και το forum while you're at it, ας μπουν μονάχα polls για κάθε επεισόδιο όπου θα επιλέγουμε πόσο μας άρεσε, π.χ. "τζαμάτο", "καλό/κακό pacing" ή "η προσπάθεια μετράει".
Posted 05 May 2013 - 18:03
Κλείστε και το forum while you're at it, ας μπουν μονάχα polls για κάθε επεισόδιο όπου θα επιλέγουμε πόσο μας άρεσε, π.χ. "τζαμάτο", "καλό/κακό pacing" ή "η προσπάθεια μετράει".
Spoiler:
> EveTaku
Posted 05 May 2013 - 18:06
Edited by Pirate King, 05 May 2013 - 18:09.
Posted 05 May 2013 - 18:45
@alpin Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του εδώ. Κι αν βρίσκεις την άποψη μερικών "υπερβολικά ψαγμένη" ή ξέρω γω τί, μπορείς κάλλιστα να το πεις ότι τη βρίσκεις και να ανοίξετε διάλογο για το πώς και γιατί, αλλά σε καμία περίπτωση δε δύναται να λες σε κάποιον να σταματήσει.
Posted 05 May 2013 - 19:10
Πρώτων δεν είπα να σταματήσουν τελείως. Απλά δεν μπορώ πια να δω σε κάθε νέο σχόλιο φράσεις όπως: "α αυτήν την ατάκα την είπαν σε αυτή την σειρά" η "ο χαρακτήρας μοιάζει πάρα πολύ με τον...από αυτή τη σειρά" κ.ο.κ
Και σταματήστε να overanalyse το παραμικρό ρε σεις, just enjoy it - γεια μένα η σειρά είναι 9+
Που θα βρείτε ποτέ κάτι τόσο αυθεντικό πια....είμαστε στο 2013 τα πράγματα θα επαναλαμβάνονται αναγκαστικά.
Προς Θεού, για το καλό του φόρουμ να κάνουν σχόλια αλλά όχι τόσο παράπονα πια. Το βλέπω παντού και εκτός φόρουμ, όλοι είναι κριτές και από την συμπεριφορά αυτή όλοι φαίνονται drama queens.
Το μόνο πού λέω είναι να είναι όλοι πιο αισιόδοξοι και αν δεν τους αρέσει απλά να το πουν αλλά να μη κάνουν θέμα τα παραμικρά.
Τέλος μια συμβουλή έδωσα (μην αρχίσετε "α μα άλλα καταλάβαμε εμείς από τον τόνο σου"), δεν είπα ότι πρέπει και καλά να κάνουν όλοι αυτό που λέω εγώ (αν ίσχυε αυτό δεν θα ήμουν καν μέσα να αφήνω σχόλια)
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Dec 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Nov 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →