Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 13 votes

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin

spring 2013 Wit Studio Production IG Action Shounen Post apocalyptic Military

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#91 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 05 May 2013 - 20:32

Spoiler:

Spoiler:

Edited by Erebos, 05 May 2013 - 20:36.

Posted Image
Posted Image

#92 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 May 2013 - 21:07

Εεεε... manga spoilers if I'm to answer this. ^^;

Πάντως όχι,
Spoiler:

Posted Image

#93 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 06 May 2013 - 00:19

Αναρωτιέμαι πόσα άτομα (όχι απαραίτητα από εδώ) θα πάνε στο manga λόγω αγωνίας.

I did :P βασικα..δεν διαβασα το manga chapter-για-chapter,αλλα εκανα ενα γερο ネタバレ μεχρι τα τελευταια scans
Spoiler: manga spoilers

στα σημαντικοτερα γεγονοτα και αποκαλυψεις..της ολης καταστασης XD looking forward to them in the anime too.

#94 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 06 May 2013 - 11:55

Βασικά, μαζι με τις fillerριες και με το γεγονός ότι τα chapters είναι μηνιαία και 40σελιδα, σχεδόν κάθε επεισόδιο του anime ισοδυναμεί με ένα chapter του manga.

Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

#95 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 May 2013 - 14:04

Καταρχάς λίγη συγκράτηση με τα manga spoilers. Ναι οκ τους βάζετε tags and everything αλλά δεν μπορεί να γίνει συζήτηση έτσι με τους μισούς να ανοίγουν spoilers και να συμμετέχουν σε μία συζήτηση λίγο για το anime λίγο για το manga. Αυτό δεν είναι παρατήρηση φυσικά αλλά μία θερμή παράκληση για μας που δεν διαβάζουμε το manga και δεν πρόκειται να το αρχίσουμε γιατί μας φτάνει και μας περισσεύει το anime :P

Τώρα alpin αν και με κάλυψε η Tea-chan σε μεγάλο βαθμό θέλω να προσθέσω πως εδώ στο .aNiMe//GR μας αρέσει πάρα πολύ η κριτική και θεωρούμε drama queens αυτούς που δεν την αντέχουν :P

Είδα 4ο και 5ο μαζί, συνεχίζω να μην βλέπω τίποτα πρωτότυπο ή ενδιαφέρον ενώ το επίπεδο του animation έχει βυθιστεί στα τάρταρα. Σκέφτηκα και drinking game μπας και σωθεί η κατάσταση. Κάθε φορά που ο Eren λέει ότι θα σκοτώσει όλους τους τιτάνες, σφηνάκι. Εγγυημένα θα είστε κουρούμπελο μέχρι το τέλος του επεισοδίου.

Spoiler:

Θεωρώ το συγκεκριμένο anime πραγματικά κακό από άποψης χαρακτήρων και ροής της πλοκής. Στα θετικά είναι το όλο survival thingy αλλά δεν ξέρω πώς μόνο αυτό θα κρατήσει για πολύ τη σειρά. Πάντως δεν εκνευρίστηκα όσο στα τρία προηγούμενα οπότε με τις βασικές λειτουργίες του μυαλού στο off βλέπεται άνετα.

xbJ3b2w.jpeg

#96 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 06 May 2013 - 18:12

Spoiler: 5

Edited by Nikos1451, 06 May 2013 - 18:13.

#97 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 May 2013 - 18:42

@Nikos1451

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#98 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 06 May 2013 - 18:47

Χμμμ
Spoiler:

#99 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 06 May 2013 - 23:56

2 πετυχημενες πιστευω εικονες για το titan.

Spoiler:

Edited by kakashi sensei, 07 May 2013 - 00:02.

#100 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 07 May 2013 - 12:55

Πάρα πολύ καλό και το 5 επεισόδιο! Για εμένα είναι πραγματικά το καλύτερο anime αυτής της σεζόν. Πολύ καλή μεταφορά του κλίματος του manga με φοβερή μουσική υπόκριση και πολύ ωραίο animation. Η σκηνές που χρησιμοποιούν το 3 dimensional maneuver gear είναι όλα τα λεφτά! :)
Όσον αφορά το τελευταίο τώρα
Spoiler: 5

Bonus material το τελευταίο βιντεάκι του Thejeisonsan. Για όσους δεν τον ξέρουν είναι ένας τυπάς που κάνει ξυλογλυπτική με αλυσοπρίονο! :P (ακούγετε περίεργο αλλά είναι φοβερός)

Youtube Video

#101 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 07 May 2013 - 13:53

Πολύ τέλειο άνιμε...και καταπληκτικό επεισόδιο....αλλά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩ;Θέλω να διαβάσω το μάνγκα να δω τι θα γίνει...αλλά δεν αξίζει να δω τη σειρά μόνο σε άνιμε;

#102 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 May 2013 - 17:39

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#103 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 07 May 2013 - 17:49

Spoiler:

Edited by Pirate King, 07 May 2013 - 17:56.

#104 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 07 May 2013 - 18:58

Spoiler:

Join the club.
Posted Image
Posted Image

#105 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 May 2013 - 19:21

Γιατι τετοιο μισος δεν καταλαβαινω...Μια χαρα ειναι το ανιμε, τωρα δεν ξερω τι περιμεναται και εχεται απογοητευτει...
Ειδα τα επεισοδεια 4-5 μαζι, πολυ ωραια και τα 2 εκτως του γεγονοτος οτι ο μεγαλος τιταν εξαφανιστηκε χωρις λογο...

Edited by Itachi Akatsuki, 07 May 2013 - 19:27.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military