Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin
Posted 30 September 2013 - 12:20
Posted 30 September 2013 - 12:32
Spoiler:
Posted 30 September 2013 - 13:24
Spoiler:
Damn you dob,με πρόλαβες XD
Edited by Kalamaris, 30 September 2013 - 13:25.
Posted 30 September 2013 - 13:43
Πολυ κριμα. Ωραιο concept, ξεκινησε δυνατα, αλλα το φτωχο character development δεν αφηνει το SnK να γινει κατι παραπανω απο ενα καλο shounen. 8/10
Posted 30 September 2013 - 15:12
Εγω απο την αλλη ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος απο το anime. Και ο Armin μου αρεσε γιατι απο χαζος φλωρος, πλεον ειναι μονο φλωρος. Δεν εχω ιδιαιτερα παραπονα απο τη σειρα, τη θεωρω απο τις καλυτερες ever!! Και απο οτι μου ειπαν τα παιδια στο forum ο mangaka κοιμαται ορθιος και για να δουμε συνεχεια του ανιμε πρεπει να ερθει για δευτερα φορα η Δευτέρα Παρουσια.
Posted 30 September 2013 - 23:25
@Kalamaris
Αυτό όμως που για μένα σκότωσε τη μάχη ήταν το πόσο ΑΣΥΛΗΠΤΑ over the top ήταν.
Προσωπικά δεν βρίσκω πολλούς παραπάνω λόγους για να δω Shingeki no Kyojin πέρα από το ασύληπτο over-the-topness του lol. Είναι κάτι σαν Super Robot Wars αλλά με fleshy mecha Για το animation/σχέδια σε εκείνη την μάχη δεν καταλαβαίνω: Το σχέδιο ήταν μια χαρά σε αντίθεση με διάφορα anime στα οποία χαλάει όταν ανεβαίνει η ποιότητα του animation. Μάλιστα αυτό το consistency της αναλογίας (ιδιαίτερα στο στιλιζάρισμα των φιγούρων) Η σκηνοθεσία και η μουσική ήταν σε top επίπεδα. Τραβηγμένες σκηνές όπως αυτή στην οποία ο Eren αλληθωρίζει με οργασμικούς σπασμούς όταν κάνει regenerate τις θεωρώ από τις καλές τις σειράς o.O; Περί ορέξεως ζαμπονοτυρόπιτα φυσικά! Όσο για την μάχη σαν μάχη, θεωρώ πως είχε το ξυλοκλωτσομπουνίδι που έπρεπε- αν είχα ένα παράπονο θα ήταν πως δεν δόθηκε αρκετή έμφαση στην χρησιμότητα του μεγέθους και της δύναμης των τιτάνων στη συγκεκριμένη μάχη (θα μπορούσε πχ ο Eren να ξεριζώσει κανένα δέντρο και να το ..χρησιμοποιήσει κλπ)
Για το τελευταίο επεισόδιο: Κυμαίνονταν σε πολύ καλά επίπεδα, παρότι δεν είχε τον ασταμάτητο loldramatiku τόνο που περίμενα να είχε. H μάχη απολαυστική, με μπόλικα highlights. Θα μπορούσε να γίνει και πιο evangelion βέβαια αλλά μας έφαγε η λογοκρισία (και ο κάπτεν Levi's) Το ότι ουσιαστικά αυτή η μάχη δεν μας οδήγησε σε κάποια καλή εξέλιξη/αποκάλυψη όπως θα περίμενε κάποιος (τελευταίο επεισόδιο γαρ) ήταν λίγο απογοητευτικό αλλά συγχωρείται σε περίπτωση που βγει δεύτερη season (γιατί θα βγει).
Στην τελευταία σκηνή
Σκηνοθεσία 8.5 (άριστο coordination και αρκετά καλή τεχνικά, χωρίς όμως κάποια super ιδιαιτερότητα και με απελπιστικά cheesy σκηνές στο πρώτο επεισόδιο), Μουσική 9.5-10 (hands down), Σενάριο ~6 (Σίγουρα άνω του μετρίου. Κάποια αρκετά καλά στοιχεία concept-wise με στιγμές αγωνίας και μερικά twist), Animation 9-9.5 (Οι απαιτητικές σκηνές πάνω κάτω είναι αρκετές για να κερδίσουν κάποιον από μόνες τους- χάνει το 10 λόγω σκαμπανεβασμάτων και 3d), Adaptation 200 στα 10. Κάποιοι χαρακτήρες αρκετά πετυχημένοι (όπως Sasha -κρίμα που είναι τέρμα κομπαρσέ-, Levi, Jean και εκείνος με τα φρύδια.). Mikasa δεν με πείραξε ΤΟΣΟ, τον Eren τον προσπερνώ. All in all του βάζω κανά εφταράκι. Χάνει πόντους λόγω κακής αρχής, κακογραμμένων σημείων και #TO-BE-CONTINUEDLOL αλλά γενικά το θεωρώ ιδιαίτερα διασκεδαστικό anime και δε από μια φάση και μετά όπου με έκανε να περιμένω το επόμενο επεισόδιο με ανυπομονησία.Guilty pleasure όπως έχει προειπωθεί
Edited by mono, 03 October 2013 - 21:09.
spoiler
Posted 03 October 2013 - 15:58
Youtube Video
Hard mode: play with Eren

"Life is spherical, investigate the other side..."
Posted 03 October 2013 - 17:35
Φημες λενε οτι αν διαλεξεις τον Levi η πιστα τερματιζεται απο μόνη της.
Posted 03 October 2013 - 18:16
MOVES KNOWN BY EACH PLAYA :
Levi- Extremespeed
Misaka- Aerial Ace
Annie- Superpower
Armin- Screech
Eren- Tackle? (αλλά κουβαλά revive)
Φήμες λένε πως ο Εren μαθαίνει και άλλες...
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 04 October 2013 - 13:11
MOVES KNOWN BY EACH PLAYA :
Levi- Extremespeed
Misaka- Aerial Ace
Annie- Superpower
Armin- Screech
Eren- Tackle? (αλλά κουβαλά revive)
Φήμες λένε πως ο Εren μαθαίνει και άλλες...
Γιατι δε μου κάνει εντύπωση?
Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Dec 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Nov 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →