Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin
Posted 21 October 2013 - 13:37
Posted 08 December 2013 - 22:32
Η υπόθεση για το OVA..
The limited edition of volume 12 of manga "Shingeki no Kyojin", to be released on December 9th, will contain an OVA. The anime will be about an old journal found by Levi and Erwin when they conduct the surveillance operation outside the wall. The contents of "Ilse's Journal" result in some unexpected actions from Hange. animelist.net
Levi, Erwin βρίσκουν ενα παλιό ημερολόγιο, κατά τη διάρκεια επιχείρησης επιτήρησης έξω από το τείχος..Το περιεχόμενο του ημερολογίου "Ilse's Journal" οδηγεί σε μερικές απροσδόκητες ενέργειες από τη Hange.
πώς το περιμένω!!!
στα τελευταια 5 επεισόδια, η Mikasa με απογοητευσε λιγάκι..είναι τοοσο bad-ass όταν δινει ξύλο και πεταει μερικές ατάκες.. αλλα σε κατι σκηνές με τον Eren..(πόσο μου τη σπαει ο τύπος.. )
Εξαφανίστηκε και η Sasha Brauss μετά τη σκηνή στο δάσος..
γέλασα πολυ όταν ο Eren ξυπνάει ζαλισμένος στο κάρο, καθώς επέστρεφαν και ρωτάει τη Mikasa ''Πάλι με έσωσες;;''
νομίζω αυτό τα λεει όλα..
έχω μια υποψία.. ο τιτάνας μέσα στα τείχη..
Edited by strativarious, 08 December 2013 - 22:33.
Posted 11 December 2013 - 23:47
Ξανά μαζί οι παλιοί για μια τελευταία φορά, ο Levi να σώζει τους άλλους για μια ακόμη φορά από τον κίνδυνο και μια αρκετά ενδιαφέρον ιστορία μέσα από το ημερολόγιο που στο τέλος δεν μας έδωσε κανένα στοιχείο πέρα από την απατηλή στιγμιαία εντύπωση ότι θα σου έδιναν κάτι.
Για αυτό το γουστάρουμε εξάλλου...
Τέλος, πόσο πιο ήσυχο είναι το show χωρίς τον Eren!!!
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 10 January 2014 - 00:17
Το είδα κι αυτό λοιπόν. Αν δε το είχαν τραβήξει τόσο από τα μαλλιά θα ήταν άνετα από τις αγαπημένες μου σειρές καθώς είχε πολύ καλό υλικό, με ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Αλλά ακόμη κι αυτά δεν έφταναν για να κρατήσουν το ενδιαφέρον μου στη διάρκεια του κάθε επεισοδίου. Το OST είναι καταπληκτικό, από τα καλύτερα που έχω ακούσει.
Posted 24 January 2014 - 18:22
Εμ άμα είχε ένα subaru o eren δεν θα είχε τόσα προβλήματα.
Posted 06 March 2014 - 14:57
Ενώ έχει καλό και ενδιαφέρον υλικό, οι χαρακτήρες έχουν τόσο "βάθος" και το στόρυ είναι τόσο "περίπλοκο" που βλέπεται άνετα και σε fast forward χωρίς να χάσει κανείς τίποτα. Κρίμα...
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 06 March 2014 - 15:06
Για τους περισσότερους κεντρικούς χαρακτήρες θα συμφωνήσω. Εκεί που διαφωνώ είναι στην ιστορία, είναι το κομμάτι το anime που μου άρεσε περισσότερο και από τις σκηνές δράσης. Ένας διαλυμένος κόσμος δεν είναι κάτι καινούριο, ούτε και η παρουσία γιγάντων. Όμως το πώς έφτασαν σε αυτή τη κατάσταση, το γιατί αποκρύπτεται η αλήθεια από τον πληθυσμό και εντέχνως από τον θεατή.
Η ίδια η παρουσία γιγάντων υπονοείται ότι έχει να κάνει με όπλα μιας περασμένης εποχής και όχι το τυπικό setting μαγείας, δράκων και μπουντρουμιών.
Posted 06 March 2014 - 16:23
Δεν διαφωνώ σε τίποτα απ' αυτά που λες. Θέλει προσπάθεια πάντως να έχεις καλό υλικό και τελικά να κάνεις κάτι μέτριο. Τεσπα κατά τη γνώμη μου, άλλη μια σειρά με potential που με τον καιρό θα ξεχαστεί.
Posted 06 March 2014 - 23:58
Το καλό υλικό ποιό είναι?
Posted 07 March 2014 - 00:15
Χεεεχ αναζητάται και αυτό ε; Αναφέρομαι σε κάποιες ενδιαφέρουσες σεναριακές ιδέες (πχ γίγαντες, τα 3D μαραφέτια και το setting). Τεσπα η ουσία είναι ότι οι χαρακτήρες είναι αδιάφοροι, οι ερμηνείες υπερβολικές (όλοι την ώρα φωνάζουν και τσιρίζουν για να μας πείσουν ότι υποφέρουν) το 1/3 της διάρκειας του κάθε επεισοδίου είναι επανάληψη των προηγούμενων, και τελικώς ενώ το όλο στόρυ θα μπορούσε να βγει σε 12 επεισόδια που θα είχαν καλύτερο ρυθμό και καλύτερο animation, κατέληξαν να βγάλουν αυτή τη μετριότητα...
Edited by kazmir, 07 March 2014 - 00:16.
Posted 07 March 2014 - 01:03
Το Animation δεν νομίζω να απογοήτευσε κανέναν πάντος, από κει κέρδισε η σειρά κυρίως, λόγο της καλής παραγωγής της (κιας έιχε τις επαναλήψεις) και λόγο γιγάντων άπεκτησε την τηλεθέαση που απέκτησε. ΑΝ μη τι άλο σε κρτούσε με μια αγωνία. Γενικά κιεγώ μέτριο το βρήκα (ίσως και προς κακό). Μια ιδέα που δεν κατάφερε να υλοποιηθεί και να εκμεταλευτεί όπως θα μπορούσε, αλλα ως άνιμε καθαρά ήταν απτις καλύτερες μεταφορές που έχω δει απο μάνγκα. Στην ουσία το ξαναφτιάξανε απτην αρχή (και δεν μας δείξανε το χάλι του μάνγκα)...
Συμφωνώ για τους χαρακτήρες και όχι μόνο. Γενικά απτο πρώτο επεισόδιο κιόλας υπήρχε αυτο σε προετοιμάζει σε σημεία ηληθειότητας για το θα συμβεί, ακόμα και η σκηνή
ΜΆλλον δεν μου άρεσε ούτε σκηνοθετικά όλο θέμα. Έιχε πολλές προοπτικές σίγουρα σαν ιδέα αλλα μέχρι εκεί και αυτό που μου τη σπάει - έπσαγε κιαπτο μάνγκα με το συγκεκριμένο είναι ότι γενικά δεν προπαθεί να εξηγίσει τίποτα η σειρά, φανερώνει 1 πράμα και βγαίνουν αλλα 500 ανεξήγειτα, στοχευμένο ή μη καταντά μειονέκτημα κατ' εμέ.
Edited by mono, 07 March 2014 - 08:54.
spoiler tag
Posted 07 March 2014 - 12:20
Οκ ρε παιδια του βρηκατε ολες αυτες τις ατελειες αλλα τετοιες προσπαθειες καθε ποτε γινονται?!
Προσωπικα χρονια ειχα να δω ανιμε που να με συνεπαρει τοσο! Τοσο καλογυρισμενο... Εθιστικο!!
Εκτος αν μου ξεφευγει καποιο αξιο να αναφερετε κιολας!!!

"Life is spherical, investigate the other side..."
Posted 07 March 2014 - 12:53
Τέτοιες προσπάθεις as in τόσο καλογυρισμένο και ακριβό?Κάθε χρόνο.Anime are pretty famous for that you know .Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι καλό.Η ποιότητα του κρίνεται και με βάση πολλά άλλα κριτήρια στα οποία εμφανίζονται τα προβλήματα της σειράς.Η φράση "βρήκατε ατέλειες" παραπέμπει υπερβολικά πολύ σε εξωνυχιστική και άστοχη αναζήτηση μειονεκτημάτων που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνεται εδώ.Ότι έχει κακούς χαρακτήρες pacing και μελοδραμα υποστηρίχθηκε,όχι ότι είναι κακό επειδή εντοπίστηκαν κάποιες δευτερεύουσες σεναριακές τρύπες η τίποτα τέτοιο.
Edited by Kalamaris, 07 March 2014 - 12:56.
Posted 07 March 2014 - 13:53
Ναι οκ και το Guilty Crown ειχε ΤΑ production values και αυτό δεν με εμπόδισε να το κανω drop αβιαστα, αβασάνιστα και χωρίς ενοχές στο δεύτερο επεισόδιο λόγω ακατασχετης βαρεμάρας και βλακείας. Αν μη τι άλλο το SnK κατόρθωσε με όλα τα ελαττώματά του (με το μεγαλύτερο να είναι η Mikasa σαν χαρακτήρας) να κρατήσει ένα άλφα ενδιαφέρον και επίπεδο διασκέδασης ώστε όταν το είδα να πω "well that was fun." . Για το pacing πραγματικά δεν το κατάλαβα στον βαθμό που αναφέρεται ίσως επειδή προνόησα να δω πολλά επεισόδια μαζί και δεν ενιωσα την αναμονή από εβδομάδα σε εβδομάδα. Αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο κατά πόσο είναι πρόβλημα της σειράς? Γενικά θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν ένα DEEP post apocalyptic series Με hidden messages, αλλά και το mindless FUN δεν με χαλάει, ειδικά όταν δεν είναι και τελείως κενό ενδιαφέροντος.
Παραδείγματα ο χαρακτήρας του Jean που είχε αρκετό development. Και ακόμη και το στήσιμο του χαρακτήρα του Eren bitching and I wanna kill all the titans aside.
Αlso the Eruri doujins is something that has earned my gratitude for the SnK franchise. <3
Posted 08 March 2014 - 01:33
δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνεται εδώ.
Τι γίνεται εδώ?

"Life is spherical, investigate the other side..."
Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Dec 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Nov 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →