Μου άρεσε αλλά περίμενα κάτι καλύτερο από το τελευταίο επεισόδιο,
Να τελειώσει με κάτι πιο ΜΠΑΜ!
You did see the last three seconds after the ending credits, right? Πιο ΜΠΑΜ δε γίνεται. Κι εκεί που ήμουν έτοιμη ν' αρχίζω να ουρλιάζω "συγνώμη μήπως σας ξέφυγε μια ελάχιστα σημαντική ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ..." Well played anime directors, well played.
Toυ βάζω 9 γιατί το απόλαυσα όσο δεν πάει, αλλά δεν μπορώ ν'αγνοήσω ότι είχε ορισμένα σημαντικά προβλήματα, οπότε μείον ένας βαθμός. Όπως, έβαλε ας πούμε όλο το character development στον Jean και ξέχασε να βάλει σε όλους τους υπόλοιπους. Άντε οκ κάτι και στην Annie τώρα στο τέλος. Τον Armin δεν τον μετράω γιατί μέχρι να συνέλθει μας είχε πρήξει, κι αν κι έγινε πολύ καλύτερος η μετάβασή του έγινε αρκετά άγαρμπα. Τη Mikasa... άσ' την ασχολίαστη. Άσ' την ασχολίαστη. Development προς το πολύ χειρότερο. Σα ν' ακούω μια συγκεκριμένη τύπισσα να λέει κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της "Kurosaki-kun!" έτσι κι εδώ "Εren!" Well, τουλάχιστον τούτη δω έκωβε κώλο*ς και ήταν χρήσιμη και δεν καθόταν να χαζεύει τ' άστρα σαν διακοσμητικό στοιχείο. Κάτι είναι κι αυτό. (Έχουν πέσει πολύ τα standards μου)
Ως προς τα του επεισοδίου, μετράμε τη δεύτερη φορά που το σετάκι της Iristella ο Levi-heichou, σώζει ξανά τον εντελώς απροσάρμοστο πρωταγωνιστή μας, έστω και με τραυματισμένο πόδι, και μας πετάει στα μούτρα το πόσο απίστευτα badass είναι. Πού κοιτάς Mikasa, σου κλέβουν τη δουλειά. (γι' αυτό δεν τον χωνεύει) Εν τω μεταξύ στην αρχή, πέθανε και κανείς άλλος στα γέλια έτσι όπως έσκασε η Annie πάνω στο ποίμνιο της ώρα του κυρήγματος, ή εγώ είμαι απίστευτα σκληρόκαρδη; Μου φάνηκε σκηνή από κωμωδία. Όμως πρέπει να ομολογήσω ότι μου άρεσε η σκηνή που η Mikasa ήταν δίπλα στον Eren και του είπε ότι χαίρεται που γύρισε, επειδή επιτέλους είχαν ένα normal interaction το οποίο χρειαζόταν, και δεν αποτελούταν απ' αυτήν να φωνάζει τ' ονομά του όλη την ώρα. Erwin, κάπως την πάλεψες και πάλι τα κατάφερες...
Κατά τ' άλλα, πόσα ξέρουμε, και πόσα μάθαμε απ' την αρχή της σειράς μέχρι τώρα; Ελάχιστα. Θα δούμε τη συνέχεια; Το καλό που τους θέλωωω!