Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 13 votes

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin

spring 2013 Wit Studio Production IG Action Shounen Post apocalyptic Military

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#511 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 29 September 2013 - 11:19

Μου άρεσε αλλά περίμενα κάτι καλύτερο από το τελευταίο επεισόδιο,

Να τελειώσει με κάτι πιο ΜΠΑΜ!

Spoiler: 25

#512 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 29 September 2013 - 11:31

@DoB αμα δε βαριομουν να γραφω πανω κατω κατι τετοιο θα εγραφα.Για εμενα η σειρα συνοψιζεται ως εξης

Spoiler:

#513 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Posted 29 September 2013 - 11:34

Το είδα αλλα και παλι δεν μου ήταν αρκετό, ήθελα κατι παραπάνω  :iyaaa: 

Spoiler:

ezgif-save.gif

#514 mhysaki

mhysaki

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 29 September 2013 - 12:23

Τελειωσε η 1η σεζον...9ρι παιρνει κατα τη γνωμη μου επειδη δεν ξερω πως θα εξελιχθει.Μακαρι να κρατηθω να μην διαβασω το manga.

Εγώ πιστεύω πρέπει να το διαβάσεις, είναι πολύ καλό! Βέβαια μπορεί να θέλεις να το δεις πρώτα animated και να ζήσεις την εμπειρία στο φουλ, αφού έχει και περισσότερο συναίσθημα από το manga, οπότε δεν ξέρω. Πάντως αξίζει. Εγώ ούτως ή άλλως, δεν μπορώ να περιμένω μήνες για να δω τι θα γίνει, άρα το manga είναι η μόνη λύση  :zetsubou:

Επιπλέον έχουμε και το Levi Spinoff manga που βγήκε ( :awww: ), θα βγει και το OVA, κάτι έχουμε να δούμε ακόμα!  

21km1ef.jpg

“I can't explain myself, I'm afraid, sir,' said Alice, 'Because I'm not myself you see.” 

― Lewis CarrollAlice's Adventures in Wonderland & Through the Looking-Glass

#515 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 29 September 2013 - 13:17

Το ρουφηξα σε δυο μερες. Εθιστικο καργα. Εχει πολλα θετικα και προ παντως πολλα αρνητικα. Δεν θα κατσω να τ'αναφερω, το κανατε οι περισσοτεροι. Το μονο που θελω να πω ειναι οτι την σειρα πραγματικα την ΑΠΟΛΑΥΣΑ!

Αυτο νομιζω παιζει το μεγαλητερο ρολο. Δεν με νοιαζουν τ'αρνητικα του. Θελω κι αλλο αιμα, κι αλλη απελπησια, κι αλλες μαχες, κι αλλους τιτανες, κι αλλο levy, κι αλλα επεισοδεια, ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! 

Edited by didimakia, 29 September 2013 - 13:18.

2bbd14fc.jpg

#516 sledgehammer_999

sledgehammer_999

Anime Newbie

• Members
  • 57 posts

Posted 29 September 2013 - 14:02

Spoiler:

#517 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 29 September 2013 - 17:24

Αν δεν είχα κάτσει να διαβάσω το manga, δε νομίζω πως θα καταλάβαινα τα τελευταία 3 δευτερόλεπτα, οπότε δε θα το έλεγα ιδιαίτερο μπαμ. Και μένα μου άφησε μια αίσθηση to be continued. Δε μου φάνηκε ούτε καν για άνω τελεία. Φυσικά, φταίει που η ιστορία έχει ξεχάσει να δώσει απαντήσεις, παρά μονάχα νέα ερωτήματα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#518 sushi

sushi

Starting...

• Members
  • 4 posts
  • LocationNowhere

Posted 29 September 2013 - 19:35

Το επεισόδιο 25 ήταν το αγαπημένο μου σε όλη τη σειρά! Λέω αλήθεια όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο. Το SNK είναι (αν όχι το καλύτερο) από το ΚΑΛΥΤΕΡΑ anime που έχω δει. Του δίνω 10 και πιστεύω πως έχει άψογο animation και storyline (αν και λίγο αδύναμο σε κάποια σημεία). 

Spoiler:
 Θα βγει και το spinoff με τον Levi και το OVA... και το live action... άρα δεν αρχίζω να θρηνώ από τώρα το τέλος του SNK. Χρησιμοποίησα και αρκετά χαρτομάντιλα... κλαψ! συγκινήθηκα. 

@DoB και εγώ γελούσα... πραγματικά τους αντιπαθώ αυτούς που λατρεύουν τα τείχη έτσι. 

@mhysaki εγώ πήγα να δείξω σε μια φίλη μου τα cracks και έλεγε "Ποπο, πάλι αυτά τα κινέζικά σου..." Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλους ανθρώπους να βλέπουν SNK, αλλά όλοι οι συμμαθητές μου τα βαριούνται.

Αγαπημένη μου σκηνή:

Spoiler:

Και τελικά ο Jean-kun κατέληξε να είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας... φοβερό development... και μετά ο Heichou φυσικά!  :lovulovu:

#519 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 29 September 2013 - 19:57

Spoiler:

#520 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 September 2013 - 20:07

Του έβαλα κι εγώ ένα ανάποδο 9 μιας και λέμε και τις βαθμολογίες.

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#521 mhysaki

mhysaki

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 29 September 2013 - 22:38

@mhysaki εγώ πήγα να δείξω σε μια φίλη μου τα cracks και έλεγε "Ποπο, πάλι αυτά τα κινέζικά σου..." Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλους ανθρώπους να βλέπουν SNK, αλλά όλοι οι συμμαθητές μου τα βαριούνται.

Σε νιώθω, φιλενάδα!  Εμένα έτσι μου λέει η αδερφή μου: "Αυτά είναι διαβολικά, θα γίνεις Κινέζα!". Και εγώ είμαι κάπως  :zombie:... Η κολλητή μου και μερικοί άλλοι φίλοι μου βλέπουν anime (δόξα τω Θεώ!)  αλλά όχι όσο εγώ, οπότε το fangirl mode είναι κάπως περιορισμένο εν παρουσία τους (εκτός της κολλητής μου!) Don't worry, θα βρεις κάποιον κάποια στιγμή. Αν έχεις φίλο/φίλη που βλέπουν anime, απλά παρενόχλησέ τους στο να το δουν μέχρι να ενδώσουν. :hehehe: (αν δεν το έχουν δει ήδη) Μετά θα σε ευχαριστούν! Εγγυημένα πράγματα.  :riiight:

21km1ef.jpg

“I can't explain myself, I'm afraid, sir,' said Alice, 'Because I'm not myself you see.” 

#522 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 30 September 2013 - 00:00

Spoiler:

#523 mhysaki

mhysaki

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 30 September 2013 - 00:12

Youtube Video

Ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ.   :x3:

Edited by mhysaki, 30 September 2013 - 00:16.

21km1ef.jpg

#524 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 30 September 2013 - 09:21

Τέλος ...

Spoiler:

rsrGbGx.gif

#525 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 30 September 2013 - 10:58

Αλαξαν λιγο αυτο το υλικο απο το manga για να τελιονει καλιτερα η σειρα.

Spoiler: 25 (Final)

Edited by Kite, 30 September 2013 - 11:00.

Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military