Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 13 Ψήφοι

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin

spring 2013 Wit Studio Production IG Action Shounen Post apocalyptic Military

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#496 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 01:36

Κανεις λαθος. :P

Shingeki no budget example

ec0j.jpg

Φαινεται όμορφο δεν αντιλεγω αλλα και επαναλαμβανόμενες σκηνες εχει και επαναλαμβανομενα κομματια ενω σε καποια σημεια φαινεται οτι κρατανε το budget για τις σκηνες δρασης. Πχ το fate/zero αν και δεν εχει το animation που ειναι ακριβως του γουστου μου παρολαυτα ειχε πολυ χρημα.

on another tone.

Youtube Video

Youtube Video

Καψιμο...

#497 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 02:04

Εχω μια ερωτηση σχετικα με το πρωτο βιντεο...........

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????????????????????????????????????????????

Δημοσιευμένη  εικόνα

#498 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 02:06

Γιατι καιγόμαστε καλυτερα όταν καιγομαστε με παρεα.

Τα fanmade τζιτζιμπλικια που κυκλοφορουν online ειναι imo το καλυτερο μερος του SnK. Εχω ριξει απειρο γελιο ψαχουλευοντας online.

#499 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 861 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 08:43

Spoiler: 24

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pasxaleas: 26 Σεπτέμβριος 2013 - 08:44

09pntFA.png?1

#500 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 09:13

Κανεις λαθος. :P

Shingeki no budget example

ec0j.jpg

Φαινεται όμορφο δεν αντιλεγω αλλα και επαναλαμβανόμενες σκηνες εχει και επαναλαμβανομενα κομματια ενω σε καποια σημεια φαινεται οτι κρατανε το budget για τις σκηνες δρασης. Πχ το fate/zero αν και δεν εχει το animation που ειναι ακριβως του γουστου μου παρολαυτα ειχε πολυ χρημα.

To fate/zero είχε όμως μέχρι και 3D φιγούρες (εσένα κοιτάω berserker). Όλα κάποιο ψεγάδι έχουνε και κάτι για να αντισταθμίσουνε το κόστος. Οι παραγωγές anime πλέον είναι *πανάκριβες*. Προσωπικά σε τέτοιες σειρές δράσης, προτιμώ κατά πολύ να κάνουν οικονομία στο animation budget για τις σκηνές που δεν το χρειάζονται (όπως με το καλό κάνουνε στο kyojin, και συνήθως μόνο για λίγο) για να το χρησιμοποιήσουν στις σκηνές όπως αυτές τις μάχης, που είναι πολύ πιο απαιτητικές, δίνοντας μάλιστα awe-inspiring αποτελέσματα.

Για το shingeki no budget σιγκεκριμένα, είμαι σίγουρος πως παρόμοια πράγματα γίνονται σε όλα πάνω κάτω τα anime. Απλά το fanbase δεν είναι τόσο ευρύ και κατεστραμμένο για να τις ψάξει/θυμάται :P (Ι mean, ffs, ιδιαίτερα αυτό με τα blue ray differences σε τέτοιο βαθμό λεπτομέρειας πρέπει να είσαι τέρμα απανθρακωμένος για να το κάνεις. Μακάρι να το κάνανε για BD releases κάθε είδους αλλά που)

#501 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 21:18

Τοτε μπορει να ειναι προσωπικη αποψη μονο. Μου εχει κανει τρομερη εντυπωση το SnK. Εβλεπα το αλλο anime που ειχε κανει buzz φετος το Kuroko και πραγματικα τις περισσοτερες φορες ξεχνανε να φτιαξουν animation. Η μπαλα τηλεμεταφερεται απο σημειο σε σημειο, δεν κινειται.

Ε, μετα βλεπω το SnK και μου φαινεται η αποκαλυψη των anime!!

Και το Majestic Prince ειχε κατι σουπερ-ουαου στιγμες στις μαχες του.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#502 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2013 - 02:16

Για το shingeki no budget σιγκεκριμένα, είμαι σίγουρος πως παρόμοια πράγματα γίνονται σε όλα πάνω κάτω τα anime. Απλά το fanbase δεν είναι τόσο ευρύ και κατεστραμμένο για να τις ψάξει/θυμάται  :P (Ι mean, ffs, ιδιαίτερα αυτό με τα blue ray differences σε τέτοιο βαθμό λεπτομέρειας πρέπει να είσαι τέρμα απανθρακωμένος για να το κάνεις. Μακάρι να το κάνανε για BD releases κάθε είδους αλλά που)

To sankaku ποστάρει συνέχεια BD comparisons, δεν είναι 1η φορά.

Και το καλύτερο animation consistenly φέτος το έχει το To Aru Kagaku no Railgun S. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης.

/off-topic

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#503 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2013 - 13:03

Youtube Video

A MASTERPIECE!! 

#504 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2013 - 13:28

1274465753023.gif

..στα του 24, το animation έφτασε άλλα επίπεδα σε αρκετές σκηνές, με highlight αυτές με τη mikasa και την femtitan προς το τέλος. Κύριος σκοπός του επεισοδίου ήταν το build-up και μπορώ να πω πως το πέτυχε αρκετά καλά (παρότι για άλλη μια φορά έφυγε πολύ γρήγορα). Ελπίζω στο επόμενο και τελευταίο να έχουμε μπόλικο χάζεμα animation και χορταστικό υλικό. Προτιμώ βέβαια να μην παραλείψουνε το gotlaik opening :P

Spoiler:

sc5bab.jpg

#505 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2013 - 20:13

Spoiler:

Ούτε καν...

Και επισης ήταν και η μοναδικη μεχρι εκεινη τη στιγμη, μάχη της. Οπότε, ακόμα και δίκιο να χεις, η σύγκριση γίνεται με ... τί; Το animαtion γενικώς του συγκεκριμενου χαρακτηρα;

stasou%2520mygdala.jpg

#506 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2013 - 23:05

Spoiler:

sc5bab.jpg

#507 mhysaki

mhysaki

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2013 - 00:32

Γιατι καιγόμαστε καλυτερα όταν καιγομαστε με παρεα.

Τα fanmade τζιτζιμπλικια που κυκλοφορουν online ειναι imo το καλυτερο μερος του SnK. Εχω ριξει απειρο γελιο ψαχουλευοντας online.

Αυτό ακριβώς! Όταν πχ βλέπω SnK crack και άλλα τέτοια με την κολλητή μου, που λιώνουμε και καιγόμαστε μεταξύ μας, πάντα περνάω καλύτερα απ'ότι θα πέρναγα καμμένη μόνη μου. (Την τσίγκλαγα πότε θα το δει και πότε θα το δει και τώρα έχει πορωθεί όσο και εγώ! Όνειρο να έχεις φίλους που έχουν ίδια fandom με σένα! :wooi2: ) Μέχρι και στο σχολείο ρεζίλι γίναμε γιατί "τραγουδάγαμε" το opening στους διαδρόμους!  :hihi2:  Αυτά είναι! 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mhysaki: 28 Σεπτέμβριος 2013 - 00:34

21km1ef.jpg

“I can't explain myself, I'm afraid, sir,' said Alice, 'Because I'm not myself you see.” 

― Lewis CarrollAlice's Adventures in Wonderland & Through the Looking-Glass

#508 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2013 - 03:46

Τελειωσε η 1η σεζον...9ρι παιρνει κατα τη γνωμη μου επειδη δεν ξερω πως θα εξελιχθει.Μακαρι να κρατηθω να μην διαβασω το manga.

#509 neo7101

neo7101

Starting...

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:
  • LocationZion

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2013 - 09:04

meh!!

7ρακι 

see you space cowboy

-----> http://myanimelist.net/animelist/neo7101 <-----

neo7101.jpg
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#510 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2013 - 10:17

Μου άρεσε αλλά περίμενα κάτι καλύτερο από το τελευταίο επεισόδιο,

Να τελειώσει με κάτι πιο ΜΠΑΜ!

Θα δούμε πως θα εξελιχθεί όταν το συνεχίσουν.

ezgif-save.gif

Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military