dropped
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2013 - 16:06
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2013 - 16:32
...Εγώ πάλι δεν βλέπω τον Eren ως την αποθέωση της εξυπνάδας... Δεν είναι χαζός, αλλά δεν και είναι διάνοια. Σ' αυτόν τον τομέα είναι φυσιολογικός. Απλά επειδή είναι και λίγο ψυχοπαθής μπορεί περιστασιακά να δείχνει μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα σε επικίνδυνες καταστάσεις. Που πάλι όχι πάντα, γιατί έτσι θερμοκέφαλος που είναι, βάζει την οργή και το συναίσθημα πάνω απ' τη σκέψη και καταλήγει να τρώει τα μούτρα του. Αν δεν ήταν ο πρωταγωνιστής, θα ήταν απ' τους πρώτους που θα πεθαίνανε στη σειρά. Ο Armin είναι αυτό που λέμε πραγματικά έξυπνος, ο Eren είναι "φυσιολογικός" ας πούμε. Άλλο να είσαι γενναίος κι άλλο έξυπνος.
Και δε χαλάς τη σειρά παιδί μου, αλοίμονο, κουβέντα θέλουμε να γίνεται, γι' αυτό είμαστε εδώ.
Ναι έχεις δίκιο, πριν καν διαβάσω για τη σύγκρισή σου περί Armin και Ερεν σκέφτηκα το ίδιο.... Όμως σκέφτηκα ότι σίγουρα ο Αρμιν δεν έχει δίκιο όταν ισχυρίζεται ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί με τα μέσα που έχει να νικήσει τους Τιτάνες..κάνω λάθος??
Τώρα που τα λέμε, ταυτίζομαι πολύ με τον ατρόμητο και ψυχοπαθή χαρακτήρα του Ερεν.
Και μάλλον στο πέμπτο επεισόδιο που είμαι τώρα δεν έχω διακρίνει έντονα την εξυπνάδα του Αρμιν.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2013 - 16:46
Εγώ ούτε τον άρμιν τον βλέπω ως έξυπνο.Η σειρά μου λέει πως είναι έξυπνος αλλά εγώ δεν το βλέπω.Κάθε φορά λέει κάτι ευκολονόητο όλοι τον αντιμετοπίζουν σαν ιδιοφυία or something και εγώ τσαντίζομαι.
@speed
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2013 - 17:22
Εγώ ούτε τον άρμιν τον βλέπω ως έξυπνο.Η σειρά μου λέει πως είναι έξυπνος αλλά εγώ δεν το βλέπω.Κάθε φορά λέει κάτι ευκολονόητο όλοι τον αντιμετοπίζουν σαν ιδιοφυία or something και εγώ τσαντίζομαι.
Κάνει κι άλλα πιο σημαντικά στη συνέχεια, μη φοβάσαι.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2013 - 18:31
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2013 - 18:40
Η αλήθεια είναι ότι στο εφτά και στο οχτώ (κυρίως) ο ξανθόψειρας φάνηκε έξυπνος...
Για 8
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2013 - 19:39
Θα τους φανεί πολύ χρήσιμος ο σεβασμός του Irvin όταν βρίσκονται στο στομάχι ενός τιτάνα.
Όχι η αλήθεια είναι ότι δε θα τους φανεί, αλλά τι να τους έλεγε, "σας έχω γραμμένους"; Ποια είναι η δουλειά ενός στρατηγού, να υποτιμά και να καταρρακώνει τους στρατιώτες του, ή να τους αναπτερώνει το ηθικό; Το ότι έχουν το σεβασμό του είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να τους πει. Στη μάχη θα τους σύρει, τις ζωές τους θα χάσουν, κι αυτό συνέβαινε και θα συμβαίνει πάντα, σε μάχες με Τιτάνες ή μη. Το ξέρουν αυτό, δεν αξίζουν ούτε το σεβασμό του στρατηγού τους για την θυσία που κάνουν; Έτσι κι αλλιώς δεν θυσιάζονται γι' αυτό, θυσιάζονται για να σώσουν συνανθρώπους τους.
Ο Irvin με τον Armin είναι έξυπνοι, (εντάξει ο Irvin σ' άλλο επίπεδο) κι αυτό θα φανεί πιο πολύ και στη συνέχεια. Το θέμα με τον Armin είναι ότι παρουσιάζεται ως ο μόνος που μπορεί να σκεφτεί τα πράγματα σ' ένα δεύτερο επίπεδο.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2013 - 21:06
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το άνιμε, αλλά είδα το OP και...τι ανεβαστικό τραγουδάκι ήταν αυτό; Από την εποχή του Paranoid Agent έχω να το πάθω αυτό...
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2013 - 21:06
Όχι η αλήθεια είναι ότι δε θα τους φανεί, αλλά τι να τους έλεγε, "σας έχω γραμμένους"; Ποια είναι η δουλειά ενός στρατηγού, να υποτιμά και να καταρρακώνει τους στρατιώτες του, ή να τους αναπτερώνει το ηθικό; Το ότι έχουν το σεβασμό του είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να τους πει. Στη μάχη θα τους σύρει, τις ζωές τους θα χάσουν, κι αυτό συνέβαινε και θα συμβαίνει πάντα, σε μάχες με Τιτάνες ή μη. Το ξέρουν αυτό, δεν αξίζουν ούτε το σεβασμό του στρατηγού τους για την θυσία που κάνουν; Έτσι κι αλλιώς δεν θυσιάζονται γι' αυτό, θυσιάζονται για να σώσουν συνανθρώπους τους.
Με το να τους λέει "Οι περισσότερoι από σας θα πεθάνετε" τους αναπτερώνει το ηθικό? Mε το να τους ρωτάει "αν σας διατάζανε να πεθάνετε θα το κάνατε?" Αυτός του αναπτερώνει το ηθικό? Δείχνει ότι τους σέβεται? Ακριβώς το αντίθετο τους ρίχνει στα τάρταρα.
Με το λες ότι σέβεσαι κάποιον δεν σημαίνει ότι ισχύει, πρέπει να το αποδείξεις με πράξεις, να μην τους αντιμετωπίζει σαν απλά πιόνια... Ηταν τελείως αχρείαστο και άσκοπο να τους πει ότι τους σέβεται.
Επειδή ο σεβασμός κάποιου δεν σου αναπτερώνει το ηθικό, δεν σου αναπτερώνει ηθικό λέγοντας σου ότι το πιο πιθανό είναι να πεθάνεις βασιζόμενος στα ποσοστά, στο αναπτερώνει η πιστη που έχει προς εσένα.
Ήτανε υπερβολικά ειλικρινής, πιο πολύ από όσο έπρεπε να ήτανε σε μια τέτοια περίσταση.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Pirate King: 29 Ιούλιος 2013 - 21:07
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2013 - 23:01
Με το να τους λέει "Οι περισσότερoι από σας θα πεθάνετε" τους αναπτερώνει το ηθικό? Mε το να τους ρωτάει "αν σας διατάζανε να πεθάνετε θα το κάνατε?" Αυτός του αναπτερώνει το ηθικό? Δείχνει ότι τους σέβεται? Ακριβώς το αντίθετο τους ρίχνει στα τάρταρα.
Με το λες ότι σέβεσαι κάποιον δεν σημαίνει ότι ισχύει, πρέπει να το αποδείξεις με πράξεις, να μην τους αντιμετωπίζει σαν απλά πιόνια... Ηταν τελείως αχρείαστο και άσκοπο να τους πει ότι τους σέβεται.
Επειδή ο σεβασμός κάποιου δεν σου αναπτερώνει το ηθικό, δεν σου αναπτερώνει ηθικό λέγοντας σου ότι το πιο πιθανό είναι να πεθάνεις βασιζόμενος στα ποσοστά, στο αναπτερώνει η πιστη που έχει προς εσένα.
Ήτανε υπερβολικά ειλικρινής, πιο πολύ από όσο έπρεπε να ήτανε σε μια τέτοια περίσταση.
Παραβλέπεις ένα γεγονός:
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2013 - 10:59
Εκείνη που παρέμειναν είχαν ανάγκη να ακούσουν κάτι που να τους ανεβάσει το ηθικό, το να λέει την πιο κλισέ ατάκα που θα μπορούσε να πει δεν τους βοηθάει πουθενά τον περισσοτερων δεν ξέρει καν τα όνομα τους ακόμα όταν πεθάνουν πιθανόν να μην θυμάται καν το πρόσωπο τους(λογικό γιατί θα πεθάνουν πολλοι), το να λέει ότι τους σέβεται το θεωρώ τελείως άσκοπο...
Ξέρετε κάτι μάλλον θα πεθάνετε αλλα πάρτε τον σεβασμό μου έτσι για εξισορρόπηση karma και για να πήγαινε στο πεδίο τις μάχης με αυτοπεποίθηση.
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2013 - 11:00
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το άνιμε, αλλά είδα το OP και...τι ανεβαστικό τραγουδάκι ήταν αυτό; Από την εποχή του Paranoid Agent έχω να το πάθω αυτό...
Να το δεις Ντάντε μου, να το δεις! Θα' θελα και λίγο ρομάντζο βέβαια μέσα,αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου η έλλειψή του κατά παράδοξο τρόπο...Και ακόμα περιμένω ο γκριζομάλλης που πήγεne κοντρα στον Ερεν να έρθει πιο κοντά με την γοητευτική πεντάμορφη Mikasa....Αλλά θα μου πεις, <<Τιτάνες επέρχονται!!>>, πού καιρός για τέτια...
Έχει γούστο επίσης ο Dot Pixis να φαγωθεί στην τελική από μια θηλυκή σέξι τιτάνα (νταξ μέχρι τώρα δεν είδα και καμία της προκοπής-όλες ατσούμπαλες και κοντόχοντρες ήταν,αλλά ποτέ δεν ξέρεις)
cool image τί βρήκα πάλι πρωινιάτικα το άτιμο αχαχαχα
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2013 - 23:17
Ότι δεν ήταν ακόμη στρατιώτες του τι ώρα που τους έλεγε τα ποσοστά αυτό δεν αναιρεί κάτι, τα έλεγε σε όλους και σε αυτούς που θα έφευγαν και σε αυτούς που θα παρέμεναν...
Εκείνη που παρέμειναν είχαν ανάγκη να ακούσουν κάτι που να τους ανεβάσει το ηθικό, το να λέει την πιο κλισέ ατάκα που θα μπορούσε να πει δεν τους βοηθάει πουθενά τον περισσοτερων δεν ξέρει καν τα όνομα τους ακόμα όταν πεθάνουν πιθανόν να μην θυμάται καν το πρόσωπο τους(λογικό γιατί θα πεθάνουν πολλοι), το να λέει ότι τους σέβεται το θεωρώ τελείως άσκοπο...
Ξέρετε κάτι μάλλον θα πεθάνετε αλλα πάρτε τον σεβασμό μου έτσι για εξισορρόπηση karma και για να πήγαινε στο πεδίο τις μάχης με αυτοπεποίθηση.
Μα τι δεν αναιρεί, αλλάζει όλο το σκεπτικό του τύπου 'είστε πιόνια μου και σας κάνω ο,τι θέλω'. Τους έδωσε τα γεγονότα κι από εκεί και πέρα όποιος ήθελε ας τον ακολουθούσε. Εκείνοι που παρέμειναν ήξεραν πολύ καλά τι τους περίμενε, από εκεί και πέρα τι θα μπορούσε να τους πει πέρα από αυτό που τους είπε, ψέμματα; Χρειαζόντουσαν ενθάρρυνση αλλά σε εκείνο το στάδιο τι παραπάνω θα μπορούσε να τους πει; Νομίζω πως δίνουμε περισσότερη σημασία απ' όσο πρέπει στη συγκεκριμένη ατάκα, δεν ήταν και η καλύτερη προσπάθεια ενθάρρυνσης ever, γιατί δεν μπορούσε να υπάρξει και καλύτερη, ήταν περισσότερο μια τυπική δήλωση η οποία όμως κατά τη γνώμη μου ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει ο Irwin κι έπρεπε οπωσδήποτε να τους την πει.
Και ακόμα περιμένω ο γκριζομάλλης που πήγεne κοντρα στον Ερεν να έρθει πιο κοντά με την γοητευτική πεντάμορφη Mikasa....Αλλά θα μου πεις, <<Τιτάνες επέρχονται!!>>, πού καιρός για τέτια...
Μωρέ απ' το να καταλήξει η Mikasa με τον Eren ας καταλήξει και με τον Pixis! Ειλικρινά, έτσι και γίνει καμιά τέτοιου είδους στραβή, έχω ξενερώσει με όλη την ιστορία αυτομάτως. Δε μπορώ να τους σιπάρω με τίποτα, γιατί τους βλέπω εντελώς σαν αδέρφια (όχι ότι θα της κακόπεφτε της Mikasa, εδώ δεν μπορεί τον Rivaille δίπλα στον Eren που είναι ο διοικητής του, φαντάσου να βρει ο Eren άλλη γκόμενα), και γιατί ο Eren... είναι ο Eren. Το να καταλήξει η Mikasa με τον Jean είναι τόσο ιδανικό σενάριο που δεν τολμώ ούτε να το φαντασιωθώ. Δυστυχώς, πολύ περισσότερο φοβάμαι μήπως ο Jean δει τα ραδίκια ανάποδα σε κάποια φάση προσπαθώντας να προστατέψει τη Mikasa, η οποία θα προσπαθεί να προστατέψει τον Eren. Έτσι και συμβεί αυτή η απαράδεκτη κλισεδιά, έχω σφηνώσει το laptop στον απέναντι τοίχο!
Και τι που καιρός για τέτοια, κανονικά θα έπρεπε ν' αναπαράγονται σαν τα κουνέλια προσπαθώντας να σώσουν το είδος που είναι στα πρόθυρα της εξαφάνισης... Το μυαλό των περισσότερων έτσι κι αλλιώς εκεί είναι.
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2013 - 21:36
τελικα η σειρα επρεπε να λεγεται "Τιτανικος".....
Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Δεκ 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Νοέ 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →