Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin
Posted 21 July 2013 - 22:58
Έχοντας διαβάσει το manga, λέω ότι θέλει άλλα 2 επεισόδια για να ξανά έχουμε ξανά δράση.

Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."
Posted 22 July 2013 - 00:05
Ήταν ίσως το καλύτερο επισόδιο, αυτό το άλλο με την mikasa not giving up στην αρχή.
Ήρεμο και με στόχο, σε αντίθεση με τα 14 all-over-your-face/yelling/screaming/tryingtohard προηγούμενα.
To manga από κάπου εδώ άρχισε να μου αρέσει θυμάμε, στο trost thing παραλίγο να πέσει το drop.
Επίσης ο Levi είναι ποζεράς, οι πραγματικοί captains με μια σφαλιάρα κάνουν τη δουλειά.
Posted 22 July 2013 - 00:49
@mad hatter I tend to agree.Για εμένα βέβαια τα πρώτα 2 επεισόδια ήταν τα καλύτερα παρά τις κακές στιγμές τους.Όπως έχω ξαναπεί οι τιτάνες ήταν για μένα στα καλύτερα τους όταν ήταν αντιμέτοποι με μία ανυπεράσπιστη ανθρωπότητα.Ως εκ τούτου βρήκα τα πρώτα 2 επεισόδια τα πιο δυνατά συναισθηματικά.With that said i loved this episode
15
Posted 23 July 2013 - 20:16
Ένα πανέμορφο cover του καινούργιου opening με ντουέτο πιάνων! Πραγματικά δεν περίμενα να ακούγετε τόσο ωραία η μεταφορά του κομματιού σε πιάνο! I really like it!
Posted 25 July 2013 - 10:48
Ωχ θεοί
http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-07-08/attack-on-titan-video-game-slated-for-2014
also
http://www.kotaku.com.au/2013/06/now-theres-an-attack-on-titan-3d-action-game-in-second-life/
Posted 28 July 2013 - 05:22
16
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 28 July 2013 - 11:44
Posted 28 July 2013 - 12:16
Ή που έχω πάθει Σύνδρομο της Στοκχόλμης με τη σειρά ή που όντως αυτό το επεισόδιο ήταν το πρώτο που κατάφερε να αποδώσει σωστά τις σκέψεις και τους φόβους των πρωταγωνιστών. Σε κάποιες φάσεις συγκινήθηκα κιόλας σε σημείο που έφευγαν δάκρυα από τα μάτια ~what is wrong with me?~
Προτιμώ χίλιες φορές τέτοιες character driven ιστορίες παρά ηρωισμούς και random/edgy χαρακτήρες. Για μένα, το καλύτερο επεισόδιο μέχρι στιγμής.
Posted 28 July 2013 - 13:40
Καααιιι ο jean έγινε ο αγαπημένος μου χαρακτήρας.Kudos attack on titan,επιτέλους οι διάλογοι/μονόλογοι σου είναι υπέροχοι.Υπέροχοι λέγω ;___;
Posted 29 July 2013 - 14:49
Άρχισα μόλις σήμερα και τώρα τελείωσα το πρώτο επεισόδειο...Μου το είχε προτείνει ένα παιδί και είχα σκοπό να το δω πιο αργά,αλλά μόλις είδα το θρεντ αυτό και το σχόλιο με την μάνα-τροφή του τιτάνα, επίσπευσα την διαδικασία.
σόρι που χαλώ τη σειρά
Edited by SpeedFreak, 29 July 2013 - 14:49.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 29 July 2013 - 16:05
Spoiler:
...Εγώ πάλι δεν βλέπω τον Eren ως την αποθέωση της εξυπνάδας... Δεν είναι χαζός, αλλά δεν και είναι διάνοια. Σ' αυτόν τον τομέα είναι φυσιολογικός. Απλά επειδή είναι και λίγο ψυχοπαθής μπορεί περιστασιακά να δείχνει μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα σε επικίνδυνες καταστάσεις. Που πάλι όχι πάντα, γιατί έτσι θερμοκέφαλος που είναι, βάζει την οργή και το συναίσθημα πάνω απ' τη σκέψη και καταλήγει να τρώει τα μούτρα του. Αν δεν ήταν ο πρωταγωνιστής, θα ήταν απ' τους πρώτους που θα πεθαίνανε στη σειρά. Ο Armin είναι αυτό που λέμε πραγματικά έξυπνος, ο Eren είναι "φυσιολογικός" ας πούμε. Άλλο να είσαι γενναίος κι άλλο έξυπνος.
Και δε χαλάς τη σειρά παιδί μου, αλοίμονο, κουβέντα θέλουμε να γίνεται, γι' αυτό είμαστε εδώ.
Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Dec 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Nov 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →