Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin
Posted 24 June 2013 - 10:30
Αυτό που μπορώ και θα κάνω όμως είναι να σας παρακαλέσω να σταματήσετε να γκρινιάζετε που δεν χέζουν όλοι στα βρακιά τους για το shingeki και να αφήσετε τον κόσμο να συζητήσει και να πει αυτά που θέλει χωρίς να το κάνετε θέμα. Θέλετε να σχολιάσετε κάποια άποψη και να πείτε τα δικά σας? Ελεύθερα. Αλλά αυτά τα σχόλια έχουν καταντήσει κουραστικά και το μόνο που κάνουν είναι να εκτροχιάζουν το thread. Δεν είναι η πρώτη φορά που το λέμε.
Για μένα όμως είναι η τελευταία.
Posted 24 June 2013 - 10:40
Posted 24 June 2013 - 11:51
Θέλουν να γίνουν στρατιώτες για να προστατέψουν την πατρίδα τους και να πεθάνουν ένδοξα και για έναν σκοπό.
Δεν το κάνουν γι' αυτό. Συμφωνώ με όλα όσα είπες και συμφωνώ και με τη Mpougatsa ότι η αφήγηση το κάνει πολύ άγαρμπα και τρώμε την απελπισία τους ψεύτικα και στη μάπα. Κι ένας λόγος παραπάνω είναι πως πολύ μικρό ποσοστό απ' όσους έχουν πάει να γίνουν στρατιώτες έχουν το σκεπτικό που λες.
Spoiler:
Edited by DoB, 24 June 2013 - 11:56.
Posted 24 June 2013 - 11:54
Mια χαρά έχω καταλάβει.
Και την έχω διάβαση σε αυτό thread.
H πλοκή gtp το concept gtp οι χαραχτήρες gtp μέχρι και το animation είχε πει ο @erebos ότι δεν είναι καλό τώρα σας πειράζει και ο τρόμος τον στρατιωτών αν ήτανε πιο ψυχραιμοι θα σας πειραζαι η έλλειψη ρεαλιστικότητας, είναι σαν έχετε βάλει διαγωνισμό ποιος θα πει τα περισσότερα αρνητικά για κάθε επεισόδιο.
Απ' ό,τι θυμάμαι κανένας δεν είπε το concept/setting ότι είναι gtp. Πιστεύω πως το setting είναι ο βασικός λόγος που συνεχίζουν και το βλέπουν αυτοί που το κατακρίνουν μέχρι τώρα.
Όσον αφορά το animation, σόρρυ αλλά 5 δευτερόλεπτα animation ανά επεισόδιο δεν με καλύπτουν. Fuck me, right?

Posted 24 June 2013 - 13:38
Mια χαρά έχω καταλάβει.
H πλοκή gtp το concept gtp οι χαραχτήρες gtp μέχρι και το animation είχε πει ο @erebos ότι δεν είναι καλό τώρα σας πειράζει και ο τρόμος τον στρατιωτών αν ήτανε πιο ψυχραιμοι θα σας πειραζαι η έλλειψη ρεαλιστικότητας, είναι σαν έχετε βάλει διαγωνισμό ποιος θα πει τα περισσότερα αρνητικά για κάθε επεισόδιο.
Σε καταλαβαίνω, αλλά εννοείται ότι πάντα θα υπάρχουν αυτές οι απόψεις για κάθε anime. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν θα του αρέσει η πλοκή, κάποιος που δεν θα του αρέσουν οι χαρακτήρες, το animation.. κλπ, αυτό ισχύει για όλα τα anime.
Από κει και πέρα μπορεί καμιά φορά να σου δίνεται η αίσθηση ότι όλοι είναι μονο "γκρίνια", γιατί ίσως υπάρχει η τάση να σχολιάζουμε συχνότερα όταν απογοητευόμαστε από κάτι, παρά αν είμαστε γενικά ευχαριστημένοι ή βλέπουμε αυτό που πάνω-κάτω περιμέναμε.
Posted 24 June 2013 - 16:06
Συν του ότι δεν ξέρω κανέναν απ'αυτούς τους ανθρώπους. Πρέπει να είμαι εμπαθής, απαθής μαζί τους; Πρέπει να τους συμπονέσω για το δράμα τους; Αν ναι, λυπάμαι αλλά μόνο με εκνευρίζουν. Τον Armin πχ που τον είδαμε να περνάει από πολλά συναισθήματα, τον καταλαβαίνω. Και τον Eren, έστω κι αν μου κάνει πολύ κάθαρμα κλπ κλπ. Και γι αυτό απ'την ά΄λλη λατρεύω τον Jean γιατί είναι το μόνο είδος intelligent writing από τους συντελεστές. Τώρα που μου δείχνουν όλη την ώρα κάτι άκυρους να σκοτώνονται μεταξύ τους για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να πάνε να πολεμήσουν, γιατί παλεύουν αν μπορούν κλπ μόνο και μόνο για να μου το δείξουν περισσότερο με κουράζει. Ναι, νομίζω αυτό μου φταίει στους στρατιώτες. Όχι μόνο δεν τους ξέρω, αλλά κάθε φορά που τους βλέπω, βλέπω αντιπαθητικά άτομα - για μένα -.
Εντάξει, το βρήκα το πρόβλημά μου με τους στρατιώτες! xD
Όσον αφορά εκείνη την ατάκα που πέταξε η Mikasa στον Armin όταν πήγε να ξυπνήσει τον Eren, ω. Θεέ. Πολύ μεγάλη αλαζονεία.
ΥΓ Ορμώμενη από τα λόγια της Kai...Πώς τολμάς να διαφωνείς μαζί μου γενικώς Kaiser? Δεν ξέρεις πως έχω πάντα δίκιο; Απαπα.
Posted 24 June 2013 - 16:53
Mια χαρά έχω καταλάβει.
Όπως είπε ο erebos κανείς δεν κατέκρινε το concept,ίσα ίσα που μάλλον όλοι συμφωνούμε πως είναι το λιγότερο πρωτότυπο και ενδιαφέρον.Εγώ ας πούμε το βρίσκω φαντασμαγορικό.
Τώρα για τον διαγωνισμό bitching,δεν είναι ότι εμείς έχουμε βάλει σκοπό να πούμε αρνητικά για κάθε επεισόδιο,είναι πως τα επεισόδια έχουν πάρα πολλά ανρητικά.Είναι ένα ανιμέ με εξαιρετικά προβληματικό storytelling και χαρακτήρες και επειδή αυτό φανερώνεται πάρα πολύ έντονα σε κάθε επεισόδιο δέχεται τον αντίστοιχο σχολιασμό.
Όσο για την "σκατομειστριμια" αν εξαιρέσουμε ένα,δυο ποστ στην αρχή του θρεντ εγώ δεν βλέπω κανέναν ούτε καν να αναφέρει πως είναι mainstream.Η κριτική γίνεται επειδή υπάρχουν πολλά προβλήματα και αν εννοείς πως η κριτική τραβιέται ιδιαίτερα επειδη ειναι δημοφιλης η σειρα (οπως φανταζομαι εννοουσες με το ιδιαιτερα αστοχο quote απο το μπραφ) τοτε κανεις γιγάντιο λάθος.Αυτά.
Στα του σημερινου με εξέφρασε απίστευτα το ποστ της fallen.In fact αυτες οι διαφωνιες γινονται τοσο συχνα και τοσο ασκοπα που με κανουν να αναρωτιεμαι αν υπηρχαν στο manga in the first place η αν προστεθηκαν για να γεμησουν running times.Υπάρχει κανένας που να χει διαβάσει και το μάνγκα και ξέρει?
Posted 24 June 2013 - 19:24
Στα του σημερινου με εξέφρασε απίστευτα το ποστ της fallen.In fact αυτες οι διαφωνιες γινονται τοσο συχνα και τοσο ασκοπα που με κανουν να αναρωτιεμαι αν υπηρχαν στο manga in the first place η αν προστεθηκαν για να γεμησουν running times.Υπάρχει κανένας που να χει διαβάσει και το μάνγκα και ξέρει?
To επεισόδιο 12 ήταν αρκετά πιστό στο manga, αν εξαιρέσουμε την έξτρα σκηνή με τον Jean, την Annie και τον Connie. Διαφωνίες όπως του Ian και της Riko, ή ο λόγος του Pixis ή η αντίδραση των στρατιωτών είναι μέσα και είναι λεπτομερείς, απλά στο 10 και το 11 υπήρχαν πολλές σκηνές που ξεχείλωναν τα επεισόδια και τα τραβούσαν χωρίς να χρειάζεται, περισσότερο στο 11, με τον κάθε άσχετο τυπά να μιλάει ενώ δε χρειαζόταν. Μερικές φορές βέβαια είναι και η αίσθηση που σου δίνει, στο manga τα περνάς πιο γρήγορα και δεν τους δίνεις σημασία, ενώ στο anime φαίνεται πολύ περισσότερο το πως καθυστερούν τα γεγονότα. Οι διαφωνίες πάντως είναι όντως μέσα, και το 11 ήταν τραβηγμένο με άλλες άσχετες πληροφορίες.
Posted 26 June 2013 - 21:52
Posted 26 June 2013 - 21:59

http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 27 June 2013 - 00:36
*waving intensifies*
Posted 27 June 2013 - 01:00
Posted 27 June 2013 - 04:09
Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Dec 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Nov 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →