Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Freedomland

παλέρμο νύχτα δολοφόνος επιθεωρητής πολίτης playbypost

  • This topic is locked This topic is locked
308 replies to this topic

#301 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 30 November 2012 - 18:51

Irene Γάτος


"Εχθές εμπιστεύτηκα τον μοναχό που άκουσε εσένα και βγάλαμε αθώο. Σήμερα δε μας παίρνει το ίδιο λάθος. Έχω αμφιβολίες μα οι κατηγορίες που σε βαραίνουν είναι ακόμα περισσότερες. Η μέρα θα δείξει."

Να το Cretakis.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#302 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 30 November 2012 - 19:01

Alex S. Cretakis


Posted Image


Oκ λάθος μου το συγκεκριμένο...Μάλλον φορούσα σε λάθος μάτι το ματομπάλωμα...Γέρασες κακομοίρη Cretakis...


Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#303 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 01 December 2012 - 10:55

Holden McGrowing(redqueen)

Posted Image


και τελικα ο κυριος Snevar ηταν αθωος.... τελικα ολων η κριση μας ειναι θολωμενοι...κανεις δν μπορει να ξεχωρισει τιποτα..... ειναι που οι δολοφονοι ηταν τοσο εξυπνοι? ηταν που οι αθωοι ξεγελαστηκαν?το μονο που μπορω ν πω ειναι οτι δν μας μενει χρονος....αν δν γινει καττι τωρα δν θα γινει ποτε...
τον ''μοναχο'' τν πιστευω ακομα μιας και δν νομιζω να λεει ψεμματα ..εσυ ομως κυριε Cretakis ακομα μου φαινεσαι υποπτος και μυο φαινονσασατν απο την αρχη ,ισως ηταν αλθος που σαν εμπιστευτηκαμε και ετσι κατεληξε ο Snevar στον ταφο... τι να πωωωω.... μονο για τν Νασουσιρο ισως εχω πιστη για την αθωοτητα του ισως.....

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#304 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 01 December 2012 - 11:47

Alex S.Cretakis

Posted Image


Τελικά η επανάσταση δεν τα κατάφερε...Μαζί με μένα, τον Alex S. Cretakis, θα χαθεί κ αυτή... Απλά θέλω να ζητήσω μια συγνώμη από τον Johan που δεν μπόρεσα να τον βοηθήσω να καταφέρει τον σκοπό του... Πάντως ήταν τιμή μου να βρεθώ στο πλευρό έστω κ για τις λίγες αυτές μέρες...
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#305 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 01 December 2012 - 15:29

NΥΧΤΑ X


Posted Image


-(Johan) Και κάπου εδώ συν-αγωνιστές χάνουμε έναν ακόμη σύμμαχο. Αναφέρομαι στον Ελληνικής καταγωγής ήρωα Alex S. Cretaki που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από εμένα τον ίδιο. Αυτό μπορεί να σας ακουστεί παράξενο αλλά αφήστε με να σας εξηγήσω. Ο αξιέπαινος αυτός αγωνιστής αφιέρωσε όλη του την ζωή, περνώντας μέσα από αμέτρητα ψυχολογικά και σωματικά βάσανα, ώστε να εκδικηθεί για την τρομοκρατική επίθεση που διέλυσε την ζωή του. Στον αγώνα του αυτό σκότωσε αμέτρητους αθώους με οικογένεια ή χωρίς, με αξιοπρέπεια ή χωρίς, με περικοπές στον μισθό ή χωρίς, αλλά κατάφερε να πάρει την εκδίκησή του. Μπορείτε να το δείτε απλά κοιτώντας το πτώμα του στρατηγού που κατέστρεψε το χωριό του, το οποίο βρίσκεται απ'έξω. Η δολοφονία του συν-αγωνιστή μας από εμένα, ένα άτομο που σέβεται, είναι λύτρωση για την βασανισμένη ψυχή του και για όλους όσους πέθαναν εξαιτίας του.

Σε χαιρετούμε αγαπητέ Alex και σου ευχόμαστε να βρεις την λύτρωση.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Λίστα Παικτών


Spoiler:

Edited by specialistas4, 01 December 2012 - 15:32.

Posted Image

#306 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 01 December 2012 - 15:50

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ


-(Johan) Είναι πλέον φανερό αγαπητοί μου φίλοι ποιοι με πρόδωσαν κι ποιοι συμπορεύτηκαν μαζί μου για να επιτύχουμε στον αγώνα μας. Το ένστικτό μου δεν κάνει λάθος, οι δολοφόνοι είναι οι Holden McGrowning και Irene Γάτος. Το θέμα όμως είναι, γιατί αποφασίσατε να σαμποτάρετε τον αγώνα μας, ποιοι ήταν οι στόχοι σας; Ανάλογα από την απάντησή σας θα σας δεχτώ στην δημιουργία του νέου κόσμου που ετοιμάζω, αλλά να γνωρίζετε αν και με νικήσατε ότι θα είμαι αυστηρός μέχρι να κερδίσετε την εμπιστοσύνη μου ξανά. Μόλις έχω τις απαντήσεις σας, θα προχωρήσω στην αποκάλυψη της αληθινής μου ταυτότητας και στο οριστικό κλείσιμο της επανάστασης.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επιτρέπεται ποστ μόνο στην redqueen και στην Fallen_Mpougatsa.


Λίστα παικτών

Spoiler:

Edited by specialistas4, 01 December 2012 - 15:56.

Posted Image

#307 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 01 December 2012 - 16:22

Irene Γάτος


Όλοι οι άνθρωποι...δεν ξέρουν τι θέλουν. Όσο ήμουν kι εγώ άνθρωπος δεν ήξερα τι ήθελα. Μόνο όταν αργοπέθαινα και μετά όταν εξέπνευσα κατάλαβα την αξία της ζωής. Το πόσο σημαντική είναι, το πόσο ήθελα να αλλάξω τα πράγματα. Στην ουσία, όλον αυτόν τον καιρό ξεχορτάριαζα αυτήν την οργάνωση. ήθελα να μείνουν μόνο οι πολύ αγνοί ή αυτοί που πραγματικά θα έκαναν τα πάντα για τον σκοπό τους. Aυοτί που ξέρουν πως πρέπει να είσαι πάντα ζωντανός για να επιτύχεις τον σκοπό σου! Όχι μόνο όταν απειλείσαι...

*μολύνει τον Cretakis με τον ιό της* Να ένας άνθρωπος που θα έκανε τα πάντα γι αυτό που πιστεύει! Μέχρι που και θαέπαιρνε την ίδια του τη ζωή! Εύγε αγόρι μου! Γι αυτό θα σε κάνω ζόμπι για να έρθεις και πάλι πίσω στη...εχμ, ζωή και να βοηθήσεις στον σκοπό μας.

Μετά βέβαια, αν βρω την θεραπεία μπορεί να πεθάνουμε και οι δύο αλλά αυτά είναι τα ψιλά γράμματα. Vive la revolution!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#308 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 01 December 2012 - 16:44

Ηοlden McGrowing

Posted Image

Με ρωτας να σου πω γιατι σαμποταρα τον αγωνα... ηρθα εδω με τς καλυτερες προθεσεις.... ημουν διατεθιμενος πολυ να προσφερω τν εαυτο μου στον ιερο σκοπο .. να παιξω και το sex slave ακομα περισσοτερο , να βασανιστω το μπισι για εσας... αλλα σε καποια φαση ακουσα κατι οτι η καταραμενη η Cercei ειχε βαλει το χερακι τς και σε αυτην την επανασταση, ισως τα ειχε συμφωνησει με τν Zohan... ελεγε ψεμματα και ηθελε οσο τιποτα να αποτυχει η επανασταση και να με κανει ακομα πιο μιζερο !!!! ειχαμε βαλει στοιχημα πριν ξεκινησουν ολα αυτα οτι θα βγαιναμε νικητες απο αυτο τν νεο κοσμο... αλλα καθως πεθαιναν αθωοι δν μπορουσα να διακινδυνευσω την αποτυχια της revolution !!! ετσι αποφασισα να σκοτωσω κοσμο μονο για το καλο των υπολοιπων λιγο πριν το τελος που ο κομπος ειχε φτασει στο χτενι!!αλλα τελικα ολα αυτα που ειχα ακουσει ηταν κακοβουλες φημες..... ξερω οτι τελικα σκοτωσα 2 αθωους....RIP Snevar καιι τιμημενε αγωνιστη Cretakis( που σε κοβω να ξαναγυρνας).... Τελικα τα καταφεραμε παρα τς αντιξοοτητες....
Παρτα υπουλη manipulative ...τωρα ολοι θα ζουν ελευθεροι!!! ελευθεροι ανδρες!!! οχι αλλες αλυσιδες!( νταξει μονο για κανα σεξουλιαρικο ,αλλο εκει!!ΧΔ)

All hail revolution!!!!

ΥΓ ξαναγραψα τελευταιος μην χαλασω το εθιμο!

Edited by redqueen, 01 December 2012 - 16:45.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#309 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 01 December 2012 - 19:17

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ JOHAN


-(Johan) Προτού προχωρήσω στην κρίση σας, νομίζω ότι οφείλω να δείξω σε όλους σας το πραγματικό μου πρόσωπο. Πίσω από την μάσκα του αγωνιστή V κρύβεται ένα πολύ γνωστό πρόσωπο που έχει προσφέρει πολλά στην ανθρωπότητα. Αγαπητοί συν-αγωνιστές, ο σεβαστός αρχηγός σας, δεν είναι άλλος από τον Αδόλφο Χίτλερ.


Posted Image


-(Johan) Συκοφάντες όλου του πλανήτη με κατηγορούσαν για τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...και είχαν δίκιο.

Όλοι μας όμως μπορούμε να αλλάξουμε, έτσι αψηφώντας με την δύναμη της θέλησής μου τον θάνατο, αποφάσισα να επανορθώσω για όλες τις απάνθρωπες πράξεις μου, διαλύοντας την παγκόσμια δικτατορία που επικρατεί. Η δικιά σας δύναμη, ορισμένων ευρέως γνωστών επαναστατικών φυσιογνωμιών με εξαιρετικές ικανότητες ήταν απαραίτητη. Σας ζητώ συγνώμη για το παρελθόν μου και εύχομαι να υπήρξα ένας καλός αρχηγός.



'' Φοράει ξανά την μάσκα του ''


Posted Image


Όσο για εσάς, αγαπητό bishonen και ζόμπι είμαι ευχαριστημένος από τα λόγια σας. Όπως εγώ, έτσι κι εσείς έχετε δικαίωμα να παρασυρθεί τε και να κάνετε λάθη. Εφόσον όμως μετανοείτε, ο πατέρας επαναστάτης δεν μπορεί να αφήσει τα παιδιά του παραπονεμένα.

Εσείς οι δύο, μαζί με τους τρεις αθώους και αξιόλογους Νασουσίρω Τοκασόνι, αναστημένος Cretaki και

Axel T. Gredo(μοναχός) καλείστε να επαναφέρετε αυτόν τον πλανήτη στις δόξες που είχε πριν την δικτατορία. Η δουλειά μου τελείωσε. Ένα άτομο όπως εγώ, με τόσα αμαρτήματα, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω από το να σας καθοδηγήσω και να φέρω την επανάσταση στο τέλος της, όπως έγινε μερικές μέρες πριν με την ρήξη της χούντας. Σας αποχαιρετώ και σας εύχομαι καλή τύχη.


'' Πίνει με χαμόγελο το δηλητήριο από το μπουκάλι που κρατούσε και αφήνει τον κόσμο στην νέα γενιά ''


ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ+ΡΟΛΟΙ

Spoiler:

ΤΕΛΟΣΜε νίκη των δολοφόνων


Edited by specialistas4, 01 December 2012 - 19:21.

Posted Image



Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, νύχτα, δολοφόνος, επιθεωρητής, πολίτης, playbypost