Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Freedomland

παλέρμο νύχτα δολοφόνος επιθεωρητής πολίτης playbypost

  • This topic is locked This topic is locked
308 replies to this topic

#271 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 25 November 2012 - 22:23

Axel (όχι Alex) T. Gredo


Posted Image


(ζητάω συγχώρεση από τώρα για τις βωμολοχίες τις οποίες ενδέχεται να χρησιμοποιήσω)



Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, τα παιχνίδια πρέπει να τελειώσουν τώρα. Δεν έχω πλέον τίποτα να κρύψω. Είμαι αυτός που αποκαλούν Μοναχός, ή τουλάχιστον ήμουν, μέχρι που χρησιμοποίησα τις τελευταίες από τις μαγικές μου ικανότητες, επικοινωνώντας τηλεπαθητικά με τους φρουρούς, ώστε να με βοηθήσουν στην ώρα της ανάγκης μου. Εγώ προσπάθησα να προστατέψω τον συναγωνιστή Theodoric Cane, αλλά φαίνεται ότι βιάστηκα μία μέρα να το κάνω, και έτσι οι αντεπαναστάτες κατάφεραν να τον χτυπήσουν το αμέσως επόμενο βράδυ. Εγώ επίσης έσωσα τον εαυτό μου από τον βρωμερό υποκριτή Zee Captein και τους ομοίους του. Απόδειξη αυτού το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος βιαζόταν τόσο πολύ να με σκοτώσει, που προσπάθησε να το κάνει μέσα στη μέρα, ξεχνώντας ότι βρίσκομαι ακόμα υπό την προστασία της ασυλίας, και προσπάθησε να το κάνει και το βράδυ, μην υπολογίζοντας ότι έδωσε ένα τεράστιο hint για να του χαλάσω τα σχέδια. Οι Zee Captein και Cretakis είναι, σίγουρα πλέον, ένοχοι, προδότες της επανάστασης και δολοφόνοι. Στο "ντούετο" αυτό, θέλω να υπολογίζω και τον Snevar Fo Redrum. Τον κύριο Τοκασώνι, θέλω να τον υπολογίζω ως πιθανό επίσης, διότι μπορεί να κατάλαβε ότι, επειδή αποδείχτηκε ότι η κυρία Griffiths (συγχωρεμένη να είναι) είναι αθώα, να θέλησε να αποστασιοποιηθεί από τον Zee Captein Αυτά από εμένα.


*καθαρίζει για πρώτη φορά το αξιόπιστο 50 cal. Sniper Rifle του, βάζει 3 σφαίρες στο γεμιστήρα του και σημαδεύει τον πρώτο του στόχο, τον Zee Captein*



Σύντροφε Johan Zan Time, έχω ανεχτεί πολλά αυτές τις τελευταίες μέρες από αυτούς τους προδότες της επανάστασης και της ιδεολογίας μου. Περιμένω την έγκριση σου ως αρχηγό της επανάστασης για να τινάξω το Ιμπεριαλιστικό κεφάλι του στον αέρα.



edit για μικρές γραμματικές και συντακτικές διορθώσεις στο κείμενο.


Edited by demonicMC, 25 November 2012 - 22:26.


#272 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 26 November 2012 - 00:04

Alex S. Cretakis

Posted Image



Πως γίνετε να έπεσα τόσο έξω... Αν είναι δυνατόν... Ειλικρινά πλέον δεν ξέρω ποιος μπορεί να είναι προδότης κ ποιος αθώος... Μετά από το φιάσκο με την Adriana Griffiths δεν ξέρω αν πρέπει να εμπιστευτώ την κρίση μου... Ειλικρινά ότι λέξεις βγάινουν από το στόμα μου, αυτή την στιγμή μου μοιάζουν ασυναρτησίες... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ψηφίσω έναν από τους υπόλοιπους υπόπτους μου (Zee Captein κ Νασίρω Κασόνις) ελπίζοντας αυτή την φορά να πέσω μέσα...
Μονκ Axel T. Gredo ότι κ να μου σύρεις δίκιο θα έχεις... Συμφωνώ με αυτά που λες κ έστω σαν ένδειξη σεβασμού προς την Βασίλισσα, που δυστυχώς βοήθησα να οδηγηθεί στον θάνατο, θα ψηφίσω πριν πάω να την βρω (γιατί κάτι μου λέει πως με τα χεράκια μου έβγαλα τα ματάκια μου) θα ψηφίσω τον Zee Captein... Αndriana κράτα μου λίγο από το στέμμα να το φάμε παρέα... Φέρνω πατάτες, κετσαπ κ χαβιάρι !!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#273 MimisMan

MimisMan

    PKMN Trainer RED wants to battle!

  • Members
  • 288 posts

Posted 26 November 2012 - 00:33

Νασουσίρω Τοκασόνι


Posted Image


Αν και μου φάνηκε περίεργη η αλλαγή συμπεριφοράς της Αdrianna, δεν τη ψήφισα γιατί κάτι μου έλεγε οτι ίσως να είναι αθώα. Αν και δικαιώθηκα, τελικά δεν ήταν αρκετό για να μην οδηγηθεί στο θάνατο.
Κύριε Cretakis, μήπως οι συνεχείς κατηγορίες σας (σχεδόν προς όλους) υποδηλώνουν πανικό? Σας θεωρούσα αθώο, αλλά με όλη αυτή την κινητικότητα μου προκαλέσατε υποψίες.Και απ οτι φαίνεται ήδη έχετε αποδειχθεί πολλάκις λανθασμένος ως προς την ψήφο σας, με τελευταίο το παράδειγμα της συχωρεμένης βασίλισσας που καταψηφίσατε τόσο έντονα. Μήπως προσπαθείτε να βγάλετε αθώους από τη μέση και τη νύχτα αλλά και τη μέρα? Για να μην υποπέσετε άλλη μια φορά σε λάθος θα σας παρακαλέσω να σκέφτεστε καλά ποιόν να καταψηφίσετε και ποιόν να θεωρήσετε ένοχο.
Εγώ όμως θα επιμείνω στον Zee Captain, αν και, κύριε Cretakis, σας θεωρώ μεγάλο κίνδυνο... Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος.
Πιστεύω όμως έφτασε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο από τους βασικότερους υπόπτους...Έχουμε μείνει λίγοι πια... Για να δούμε λοιπόν τι φρούτο είναι ο καπετάνιος...


(edit: προσέθεσα χρώμα στα ονόματα)

Edited by MimisMan, 26 November 2012 - 00:38.

Posted Image

#274 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 26 November 2012 - 01:44

Alex S. Cretakis

Posted Image


Ειλικρινά Κασόνις σε αυτό το σημείο που φτάσαμε όλοι ύποπτοι πρέπει να θεωρούμαστε... Οι προδότες κρύβονται καλά... Εγώ για την μόνη μου ψήφο που μετανιώνω είναι της Andriana γιατί είναι η μόνη που οδήγησε αθώο στον θάνατο... Μετά από αυτό υποψιάζομαι κ την σκιά μου...Κ αν οι 2 ψήφοι (Andriana κ Cane) είναι πολλάκις κ συ 3 φορές ψήφισες τον μπανάνα μέχρι να βγει...Τον Father Cane που είχα ψηφίσει, οκ αθώος, αλλά τουλάχιστον δεν βοήθησα να συναντήσει τον δημιουργό του. Εκτός κ αν είσαι σίγουρος πως ο μπουγατσόγατος κ ο Snevar που ψήφισα στην αρχή είναι αθώοι κ λες την ψήφο μου πολλάκις λανθασμένη
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#275 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 26 November 2012 - 10:26

Irene Γάτος

Posted Image


Kαλημέρα κυρίες και κύριοι! Πω πω, πράγματα και θάματα γίνονται εδώ κι ο ένας κατηγορεί τον άλλον...άλλα ευτυχώς επιτέλους κατασταλλάξαμε στον σωστό: τον Κύριο Zee Captain. Μα είναι δυνατόν; Τόση ήταν η μανία του να φάει τον μπλε κύριο, που τον ψήφισε το πρωί ενώ είχε ασυλία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι δολοφόνοι τον στόχευσαν το βράδυ; Νομίζω μερικά πράγματα είναι ακριβώς όπως φαίνονται.

Καμιά φορά η επιμονή είναι κακό πράγμα κύριε Captain, ελπίζω να έμαθες το μάθημά σου.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#276 Seppuku

Seppuku

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 26 November 2012 - 17:17

Helena Maria Smith

Posted Image


Και τώρα?? Ουφ λιγοστεύουμε και δεν μου αρέσει. Κι ενώ στην αρχική μου κατηγορία είχα δίκιο για τον γιατρό που ήθελε να κάνει σ όλους μας αυτοψία στην πορεία το έχασα... Και όσο πάει θα το χάνουμε παραπάνω σας το λέω!!

Θα ακολουθήσω έναν άλλο τρόπο σκέψης τώρα και θα πώ πως η λογική λέει οτι ο Αxel μπήκε στο στόχαστρο των δολοφόνων γιατί τους μυρίστηκε όπότε έχουμε και λέμε.... Zee Captain ... ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα χαρτιά σου.


Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image


http://jewellersapprentice.wordpress.com/


#277 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 26 November 2012 - 18:01

Nita Nakashima

Posted Image

απογοήτευση τεράστια απογοήτευση... σαν να μην έφτανε που αναγκάστηκα να απουσιάσω για μια ημέρα γιατί με κάλεσε το κυδώνι ο αυτοκράτορας Golden και έπρεπε να τρέξω πάλι να παριστάνω την πιστή του στρατιωτίνα, γυρνάω εδώ και πρώτον μαθαίνω ότι έχασα το σύντομο αλλά διασκεδαστικότατο πέρασμα του V και δεύτερον μαθαίνω ότι χάσαμε επιθεωρητή(Night Wizard Seal) και βασίλισσα(DoB)! Μα να μου στερήσετε μια βασιλική πηγή διασκέδασης τι πράγματα είναι αυτά! και ήταν και αθώα!
Όταν έφυγε ο Zeus είπα ότι είχαμε αρχίσει να ξεβρομίζουμε αλλά τελικά με τόσους αθώους εκτός έχουμε ξαναγυρίσει στο μηδέν και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου διασκεδαστικό...
από εκεί και πέρα Alex S. Cretakis (Umi no Ossan) την Andrianna την κυνήγησες, την κατηγόρησες μέχρις εσχάτων και ήταν αθώα οπότε ότι και να λες από εδώ και πέρα έχεις απλά καρφωθεί. Είσαι δολοφόνος. Πρέπει όμως να παραδεχτώ ότι ο τρόπος που πας να καλύψεις τους συνεργάτες σου είναι τόσο αποτυχημένος που αντί να μας αποσυντονίζει μας βοηθάει και αυτό fufufufu είναι τόσο μα τόσο διασκεδαστικό για εμένα. Όμως για τον Zee Captein (Nozomu) όπως και για τους υπόλοιπους συναδέλφους σου σίγουρα είναι extra απογοητευτικό να βλέπουν τις λάθος κινήσεις του συνεργάτη τους. Συνέχισε λοιπόν να κελαϊδάς Alex μου, όσο για εσένα Zee Captein (Nozomu) μέχρι στιγμής έχεις καταφέρει να την γλιτώνεις με πολύ επιδέξιο τρόπο αλλά ναι είναι καιρός αυτό να σταματήσει επιτέλους οπότε η ψήφος μου πάει σε εσένα.

rrmr.png


#278 Nozomu

Nozomu

    Haino haino haino~

  • Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 26 November 2012 - 21:49

Zee Captein


Tsk Tsk Tsk... Βεβαια... Οι δολοφονοι πανε και για καποιον αδιανοητο λογο ψηφιζουν τον τυπο με την ασυλια και επειδη εγω δεν εδινα σημασια στο τι γινοταν καθως εστελνα mails για τα δικαιωματα των Πονυ (και σεξουαλικα mails στην Hello Kitty) κατευθειαν πεφτετε πανω μου... Tsk Tsk Tsk... Oh well... I shall throw my vote on Cretakis my dear friend and I shall take my leave~

Posted Image

Spoiler:


#279 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 26 November 2012 - 22:35

Snevar fo Redrum

Posted Image

Λαλαλα τα περιαματά μου πέτυχαν.Αύριο θα μεταμορφωθώ σε κοράκι :3

Αχέμ.Είναι που θα έκανα και ανάλυση σήμερα.Πρέπει να μάθω να κρατώ το στώμα μου κλειστό.

Anyway,γνωρίζω τη δική μου αθώοτητα obviously,δεν έχω λόγο να πιστέψω ότι ο axel λέει ψέματα πως είναι μοναχός και ο ishamael o balthamel ο forsaken είναι σκέτο φάντασμα οπότε δεν τον λαμβάνω υπ'οψην μου οπότε μένουν 7.

Zee captain και cretakis τα σταντέ και επιμένω στον mcgrowing.

sc5bab.jpg


#280 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 27 November 2012 - 02:11

Holden McGrowning(redqueen)

Posted Image


(μια ζωη τελευταιος και καταιδρωμενος αλλα δν βαριεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.. ΧΔ)


Και για ακομα μια φορα λιγοστεψαμε... ως που θα παει αυτη η κατασταση ? Ουτε τη σκια μας δν θα μπορουεμ να εμπιστευτουμε σε λιγο... τσκ τσκ τσκ ... κιρμα στον αγωνα ...(πανε οι πληφοριες που εψαχναααααααα,πανε τα αδερφια πυο ηθελα να ελευθερωσω ..μονιμο ex slave α γινω στα χερια της αλληνης!!)
Οκ σοβαρα τωρα.... πς απο εκει που ειχαμε 2 υποπτους ωραια και καλα ,πεθαινει και αντι σαν νορμαλ ανθρωποι να πανε στον αλλον που θα ειναι ενοχος κατα πασα πιθανοτητα αφου η Μπανανα βγηκε αθωα ,παμε στην συγχωρεμενη Βασιλισσα?? ΜΕ ποια ακριβως λογικη την ψηφησατε κυριοι Snevar,The Forsaken and Creatakis και κυρια Hellena ? γτ οκ να το καταλαβω (με δυσκολια) μια φορα κανατε λαθος ηταν αρχη ας πουμε(οση την ειχατε ξαναψηφησει) αλλα στον προηγουμενο γυρο καθαροτατα επρεπε να ειχε φυγει ο Zee Captain,,,,
Και οκ Mr. Κορακι μηπως θα μπορουσατε να μυo πειτε κι εμενα την ερευνα σας που αποδεικνυει οτι ειμαι ενοχος μιας εδω διακυβεβευεται και η φημη μου δλδ.. πς θα βγω εγω μετα στην κοινωνια και θα κανω την δουλεια μου (οταν ελευθερω ολα αυτα)??? ειμαι ενας fabulous Host τι να κανουμε τα παντα ειναι η φημη ....

Οπως και να εχει ο Zee Captain ειναι ενοχος and he is going down!(απο την αρχη το λεωωωω)

Edited by redqueen, 27 November 2012 - 02:11.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#281 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 27 November 2012 - 12:34

The forsaken

Σας σιχαθικα ολους. *βαζει ενα οπλο στο στομα του και τιναζει τα μυαλα του στον αερα*

#282 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 27 November 2012 - 14:25

ΝΥΧΤΑ VIII


Posted Image


-(The Forsaken) Αμάν φίλε Zee captain πόσο ακόμη θα υποκρίνεσαι; Το γνωρίζεις καλά ότι μαζί έχουμε διαπράξει αυτό το έγκλημα, τουλάχιστον βρες το θάρρος να το παραδεχθείς όπως έκανα εγώ. Ακόμη και τώρα που όλοι σε έχουν καταλάβει συνεχίζεις να είσαι δειλός και να ελπίζεις σε κάποιο θαύμα. Το θαύμα αυτό δεν θα έρθει φίλε μου, μαζί με εμένα θα χαιρετήσεις κι εσύ αυτόν τον μάταιο και ηλίθιο κόσμο.


'' Βάζει ένα όπλο στο στόμα του και τινάζει τα μυαλά του στον αέρα. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευε ότι θα συμβεί αλλά το όπλο δεν ήταν γεμάτο. Αφότου είπε τα παραπάνω λόγια και γέμισε το όπλο του, πυροβόλησε τον Zee captain και στην συνέχεια τίναξε τα μυαλά του στον αέρα. ''


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ημέρα θα ξημερώσει αύριο στις 12 το πρωί ή και σήμερα ανάλογα με το πότε θα επικοινωνήσει μαζί μου δολοφόνος και αφηρημένος.


ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ-ΨΗΦΩΝ

Spoiler:

Edited by Johan Zan Time, 28 November 2012 - 18:24.

Posted Image

#283 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 28 November 2012 - 18:21

ΗΜΕΡΑ IX


Posted Image


-(Eδουάρδος) Αγαπητοί συν-αγωνιστές θα συνιστούσα να είστε πολύ προσεχτικοί. Ανεξάρτητα αν πέθαναν δύο από τους δολοφόνους τα πράγματα παραμένουν δύσκολα. Σήμερα είχαμε άλλη μία δολοφονία, που δεν έγινε από τους ίδιους τους δολοφόνους αλλά από έναν άλλον που αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί τους. Πως το γνωρίζουμε αυτό; Η αθώα Nita Nakashima που δολοφονήθηκε σήμερα στην μπανιέρα της, δεν είχε το γνωστό σημάδι που οι δολοφόνοι αφήνουν στο σώμα των νεκρών, ούτε απειλητικά μηνύματα. Οπότε είμαστε σίγουροι πως στον ένα δολοφόνο που είχε απομείνει, προστέθηκε ακόμη άλλος ένας. Προσοχή ο Johan αυτήν την στιγμή δημιουργεί μία νέα κυβέρνηση και θα σας χρειαστεί όλους, εξετάστε με προσοχή τις κινήσεις σας από εδώ και πέρα.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η νύχτα θα πέσει Πέμπτη 12 το βράδυ.




ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΏΝ
Spoiler:

Edited by Johan Zan Time, 28 November 2012 - 18:23.

Posted Image

#284 MimisMan

MimisMan

    PKMN Trainer RED wants to battle!

  • Members
  • 288 posts

Posted 28 November 2012 - 22:07

Νασουσίρω Τοκασόνι


Posted Image


Μείναμε λοιπόν 7... έφυγαν 2 δολοφόνοι σε πολύ καθοριστικό σημείο αλλά και μια αθώα.
Άρχισα να έχω υποψίες για τον redqueen, ο οποίος για κάποιο λόγο περιμένει πάντα να μιλήσει τελευταίος. Αυτό μπορεί να είναι μεν σοφό, αλλά ειναι και ενοχοποιητικό αφού οι υπόλοιποι δεν έχουν χρόνο να κρίνουν τα λεγόμενά του.
Παρ' όλα αυτά παρατήρησα οτι ο κύριος cretakis έχει ως μόνο στόχο την επιβίωση και τον κατασπαραγμό των άλλων, κατηγορώντας αβέρτα...
Γι αυτό και η ψήφος μου πάει στον cretakis.
Ελπίζω να μην κάνω λάθος, αλλά δεν έχω και πολλά άλλα στοιχεία για να βασιστώ. Ο τελευταίος δολοφόνος κρύβεται καλά...
Posted Image

#285 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 28 November 2012 - 23:59

Alex S. Cretakis


Posted Image



Κ σου ξαναρωτάω ρε Νασουσίρω, που είδες το κατηγορώ αβέρτα; Ένα άτομο κατηγορούσα συνέχεια με αποδείξεις, απλά την έπαθα κ έκανα λάθος... Για ένα λάθος ξαφνικά κατηγορώ αβέρτα; Κ άλλοι ξαναλέω έκαναν το ίδιο αλλά δεν βλέπω να τους κατηγορείς (δύσκολο γιατί είσαι εσύ αν θυμάμαι καλά). Το ξέρω, είμαι ο εύκολος στόχος γιατι είχα την κοντρα με την Andriana οπότε ξέρω πως ήρθε η ώρα μου... Δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω είναι δύσκολο πλέον... 2 άτομα μένουν αλλά κρύβονται καλά... Θα επανέλθω με την απόφασή μου άσχετα με το τι κλίμα θα επικρατεί μέχρι τότε. Ένα θα πω μόνο: Μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα από αβάσιμες κατηγορίες ορισμένων...

Έχουμε κ λέμε.... Έχουμε μείνει οι παρακάτω κ να τι έχει ψηφίσει ο καθένας:


Irene Γατος (Zeus-Zeus-Zeus-Φαντασμοπριγκίπισσα-Zee Captein-Zee Captein-Zee Captein)
Axel T. Gredo (Alcide-Svenar-Zeus-Zee Captein-Zee Captein-όχι ψήφος (ασυλία)-Zee Captein)
Alex Cretakis (Svenar-Irene Γατος-Cane-Andriana-Andriana-Andriana-Zee Captein)
Νασουσίρω (Alcide-Unknown-Unknown-Zee Captein-Unknown-Άκυρος-Zee Captein)
Snevar (Andriana-Kittybomb-Cane-όχι ψήφος-Zee Captein-Andriana-Zee Captein)
Holden (Zee Captein-Kittybomb-όχι ψήφος-Unknown-Zee Captein-Zee Captein-Zee Captein)
Maria Smith ( Alcide-Φαντασμοπριγκίπισσα-όχι ψήφος-Φαντασμοπριγκίπισσα-Andriana-Andriana-Zee Captein)

Από καταρχήν βλέπεις πως το ίδιο "αβέρτα" με μένα ψηφίζει κ ο Κασόνις κ η Maria Smith...

Οι μόνοι για μένα που έχουν ελαφρυντικά είναι η Irene Γάτος κ ο Alex T. Gredo (που προσπάθησαν κ να τον φάνε) για τους παραπάνω προφανείς λόγους

Εγώ μόνο 2 σίγουρους αθώους ψήφισα, τον 1 έστειλα σε θάνατο (Andriana)
H Maria Smith 2 κ τους 2 έστειλε στον θάνατο (Φαντασμοπριγκίπισσα κ Αndriana)
Ο Κασόνις 1 και τον έστειλε στον θάνατο ( Unknown)
O Snevar 3 κ έχει στείλει 2 στον θάνατο (Andriana κ Kittybomb)
O Holden 2 κ έστειλε 1 στον τάφο (Kittybomb)

H όχι ψήφος των Μaria Smith κ Holden ήταν όταν κρίθηκε η ενοχή του Zeus
Του Snevar όταν κρίθηκε η ενοχή της Φαντασμοπριγκίπισσας
Του Κασόνι η άκυρη όταν κρίθηκε ένοχη η Andriana κ ψήφιζε Zee Captein

Λοιπόν αγαπητέ Κασόνι για να μην λες πως κρίνω αβέρτα αλλά το ψάχνω θα σου πω τα εξής:
Για μένα με βάση αυτά ύποπτοι πλέον θεωρούνται ο Snevar γιατί έχει ψηφίσει τους περισσότερους αθώους κ σε στιγμές που κρινόταν η ενοχή τους και η
Μαρία Smith γιατί επέμενε σε 2 αθώους από 2 φορές, τους έστειλε κ τους 2 στον τάφο κ η άκυρη της ψήφος ήταν όταν κρινόταν του Zeus ενός δολοφόνου
Εσύ Κασόνι παίρνεις άφεση μέχρι στιγμής διότι αν κ είχες κόλλημα με τον Unknow (όπως εγώ με την Andriana) έχεις πετύχει 2 προδότες
Ο Holden αθώος κ αυτός μέχρι στιγμής διότι αυτός το κόλλημά του το είχε με προδότη (Zee)

Λοιπόν εγώ μετά από αυτά θα ψηφίσω τον Snevar διότι από την πρώτη μέρα αυτός ο κόρακας κ τα πειράματά δεν μου γέμιζαν το μάτι...(εννοείτε κ για τους παραπάνω λόγους)

Τώρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του κ ας ψηφίσει ότι πιστεύει. Εγώ μπήκα σε αυτό τον κόπο να γράψω αυτές τις σημειώσεις γιατί ξέρω πως αν όχι όλοι οι περισσότεροι θα στραφείτε εναντίον μου λόγω της κόντρας μου με την Andriana. Τουλάχιστον μετά ελπίζω να οδηγηθήτε στους 2 τελευταίους προδότες....




edit: έλειψη χρόνου κ δεν είχα βάλει ψήφο

Edited by Umi no Ossan, 29 November 2012 - 02:17.

Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...



Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, νύχτα, δολοφόνος, επιθεωρητής, πολίτης, playbypost