Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Freedomland

παλέρμο νύχτα δολοφόνος επιθεωρητής πολίτης playbypost

  • This topic is locked This topic is locked
308 replies to this topic

#286 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 29 November 2012 - 12:05

Irene Γάτος


Posted Image


Ο...Κ. Αυτό είναι κακό. Αυτό είναι αρκετά κακό. Πρέπει να παραδεχτώ πως δεν περίμενα τα πράγματα να φτάσουν μέχρι εδώ, και σίγουρα δεν περίμενα να ζω ακόμη κι αν το καναν. Παρόλα αυτά, είναι δύσκολο να αποφασίσω ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος που κρύβεται ανάμεσά μας. Θέλω να πιστεύω πως είναι κάτι λιγότερο προφανές από τον κύριο Cretakis αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρη. Αυτό που μου κάνει περισσότερη εντύπωση είναι πως ο Captain τον είχε ψηφίσει τελευταία στιγμή...ήθελε να μας ρίξει στάχτη στα μάτια ή να τον κατηγορήσει έστω κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνει--κάτι σαν την εμμονή του στον μοναχό Axel.
Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Οι ψήφοι λένε κάποια πράγματα αλλά δε θα τα λένε όλα σίγουρα. Από τη μία η θέρμη με την οποία ήθελε να κατατροπώσει τη βασίλισσα - η οποία αποδείχθηκε αθώα - είναι ανησυχητική αλλά απ'την άλλη...δεμοιάζει πολύ με την ίδια τη θέρμη της βασίλισσας; Αρα μπορεί να είναι κι αυτός αθώος. Απ'την άλλη μπορεί απλώς να το έκανε αυτό για να βγει μπροστά και να μας αποπροσανατολίσει τελείως. Όμως ήξερε πως θα στραφούμε όλοι σ'αυτόν με το που αποδεικνυόταν το τι ήταν που τελικά ήταν αθώα. Αν ήταν ο δολοφόνος θα το ήξερε...και μπορεί αυτό ακριβώς να ήθελε, να σκεφτούμε πως θα ήταν αδύνατον να είναι δολοφόνος γιατί έδωσε μόνος του τον εαυτό του. Κι επιμένω πως με προβληματίζει η ψήφος του δολοφόνου εναντίων του.
Για τώρα θα κατηγορήσω τον κύριο Cretakis, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω να δω και τι θα απαντήσουν και οι άλλοι. Δύσκολος αυτός ο γύρος,πολύ δύσκολος...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#287 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 29 November 2012 - 18:27

Axel T. Gredo


Posted Image




Σε αυτό θα πρέπει να συμφωνήσω μαζί σας συναγωνίστρια, τα πράγματα φαίνονται σκούρα για μας. Στις γραμμές των δολοφόνων εντάχθηκε κάποιος καινούργιος. Και πάνω που έλεγα ότι είχαμε σχεδόν τελειώσει... Αντοχή όμως σύντροφοι, και το τελευταίο ιμπεριαλιστικό φίδι θα βρεθεί και θα αποκεφαλιστεί.


Αυτή τη φορά όμως, αγαπητοί συναγωνιστές, θέλω να εμπιστευτώ τα λεγόμενα του Cretakis, καθώς το ένστικτό μου μου λέει ότι δεν είναι απειλή, για τους λόγους τους οποίους ανέφερες εσύ, συναγωνίστρια Irene Γάτος. Την προσοχή μου τώρα θέλω να στρίψω προς τον κύριο Snevar Fo Redrum ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Cretakis είναι ο πιο πιθανός ένοχος. Ας ελπίσουμε ότι το ένστικτο μου συνεχίζει να δουλεύει καλά.



#288 Seppuku

Seppuku

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 29 November 2012 - 20:34

Helena Maria Smith

Posted Image


Απ' οτι φαίνεται η δική μου κρίση δεν εχει αποδειχτεί σωστη πολλες φορές. Οπότε θα εμπιστευτώ την κρίση του Axel θα πώ πως πολύ πιθανό εσύ Snevar Fo... κάτι.... είσαι μπλεγμένος...


Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image


http://jewellersapprentice.wordpress.com/


#289 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 29 November 2012 - 20:46

Irene Γάτος

Posted Image



Αν κι ακόμα δεν είμαι σίγουρη πως αυτή είναι η σωστή επιλογή, θα εμπιστευτώ την κρίση του μοναχού...αν και πάλι αισθάνομαι κάπως περίεργα...τέλος πάντων, θα πω κι εγώ πως πείστηκα για τον κύριο Snevar μόνο και μόνο επειδή έχω αμφιβολίες για τον Cretakis...ελπίζω να μην κάνω λάθος.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#290 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 29 November 2012 - 21:48

Ηolden McGrowing (redqueen)

Posted Image

ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ!!!τα λεγα εγωωωω απ οτην αρχηηηηηη ηταν υπουλος ο ΖΕΕ!!! Λοιπον ομως δν μπορουμε να χαρουμε γιατι ακομα κυκλοφορουν αναμεσα μας αυτοι οι προδοτες.... κυριε Νασουσιρω θα σας απαντησω ... στα λιγοστα επιχειρηματα που εχω προβαλει κανεις ποτε δν ενδιαθερθηκε να απαντησει... και οκ αν ηταν χαζα καλα κανατε αλλα αυτο του τελευταιου γυρου που ηταν και σοβαρο συνεχιζετε ακομα και τωρα και παλι κανεις ενα γυρο μετα δν απαντησε... μν με πληγωνετε ετσι ... το οτι ψηφιζω τελευταια ειναι που απλα δν προλαβαινω λογω φορτου εργασιας ...(εχω και μαι απραλληλη δουλεια μαζι με την επανασταση ΧΔ)...Τεσπα δν αξιζει να μαλωνουμε τωρα μεταξυ μας let bygones be bygones..πρεπει να σκεφτουμε τι θα κανουμε...(αν και μια απαντηση θα την εκτιμουσα)

Μειναμε λιγοι και ομολογω οτι το σκεπτικο του κυριου Cretakis εχει μια βαση ... εκατσε ο ανθρωπος το ψαξε (οχι οτι δν ειναι υποπτος ) αλλα παρεθεσε στοιχεια τουλαχιστον...επισης για να συμφωνει κι ο μοναχος φαινεται οτι κατι εχουν καταλαβει πυο εχω δν ειχα... οπως ειπε κι η Smith ουτε εμενα η κριση μου ηταν σωστη και ψηφισα την μπανανα (αλλα τουλαχισοτν οχι τ ΒΑσιλισσα εκει που δν επρεπε) ... Για αυτο θα ηθελα να ξαναστρεψω το βλεμμα μου στον Snevar... με πεισατε

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#291 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 29 November 2012 - 22:14

Snevar fo Redrum
Posted Image

"Holly shit τη γάμησα.Holly shit τη γάμησα.Αυτοί οι ανόητοι πιστεύουν ειλικρινά πως είμαι δολοφόνος.Πως εγώ σαμπόταρα το ίδιο μου το πρότζεκτ.Δεν θα επιτρέψω να χαθεί η αφεντιά μου από την επιστήμη.Έχω ένα τελευταίο κόλπο στο τσεπάκι μου....η μάλλον σε αυτό το μπουκάλι"

Αυτά σκέφτηκε ο υποχθόνιος γιατρός βλέποντας την καταδίκη να πλησιάζει.Στάθηκε στητός με το μπουκάλι ψηλά και φώναξε.


Ακούστε όλοι εσείς ανόητοι που νομίζετε πως θα εμποδίσετε το έργο μου με το να με κατηγορείτε αδίκως για φόνο.Εγκαταλείψτε τις ελπίδες σας διότι δεν θα με πιάσετε ποτέ.Irene γάτε σε ονομάζω κορυφαίο δολοφόνο που προσπάθησες να βγάλεις πρώτα τον cretakis πρωτού στραφείς στο κέντρο του ρεύματος...εμένα.Με την ίδια λογική θεωρώ τον παραπάνω αθώο και προσθέτω στη λίστα τον "καλό μας μοναχό".Από σας τους 3 που μένετε ποντάρω στην τύχη τον holden mcgrowing αν και δεν το βλέπω να είναι τελικά.

Αλλά όλα αυτά δεν είναι παρά ανούσια διότι κανένας απο σας δεν θα βγει ζωντανός απο'δω μέσα.Διότι το ονομά μου ήταν από πάντοτε το σμήνος των κορακιών και με το νέο μου φίλτρο θα γίνω όνομα και πράγμα.Αντίο λοιπόν.Θα χαρώ να σας φάω τα μάτια.

Τότε σήκωσε το μπουκάλι στον αέρα και το έριξε στο πάτωμα.Από το μεγάλο σύννεφο καπνού αναδύθηκε μια σκιά και όλοι κοιτάζαν έντρομοι.Σύντομα ο καπνός καθάρησε και απο μέσα ξεπρόβαλε...

Posted Image

Τι στο.....τι στο.....ΕΝΑ?ΠΩΣ ΕΝΑ?Δεν μπορεί,δεν μπορεί η φόρμουλα μου να ήταν λάθοςΤώρα τι θα......εχεχε λέω να την κάνω.Τσάο

Και τότε το μικρό πουλερικό άνοιξε τα φτερά του και πέταξε προς το κοντινότερο παράθυρο...

sc5bab.jpg


#292 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 30 November 2012 - 00:10

ΝΥΧΤΑ IX


Posted Image


'' Επικρατούσε χάος στον οίκο του Johan. Όλοι οι επαναστάτες έψαχναν να βρουν το κοράκι

που μόλις είχε δραπετεύσει. ''


-(Johan) Αγαπητοί συν-αγωνιστές βρίσκομαι στο τελευταίο στάδιο της δημιουργίας του ιδανικού κόσμου που όλοι μας είχαμε φανταστεί. Κι όμως δύο από εσάς ενώ η επανάσταση έχει λήξει και η δημοκρατία επικράτησε, συνεχίζετε να υποστηρίζετε ιδέες της δικτατορίας και να σαμποτάρετε τα τελικά βήματα του αγώνα. Δείτε εδώ, αυτήν την φορά στραφήκατε σε ένα αθώο κοράκι που με τις ιατρικές του γνώσεις θα μπορούσε να προσφέρει πάρα πολλά. Ευτυχώς όμως πρόλαβε να δραπετεύσει και κάτι μου λέει πως δεν θα το ξανα-δούμε τουλάχιστον έως το τέλος του αγώνα.

Οι υποχρεώσεις με καλούν οπότε σας χαιρετώ για την ώρα αγαπητοί συν-αγωνιστές. Ξεκουραστείτε αύριο είναι μία ακόμη μεγάλη μέρα.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι δολοφόνοι έχουν αποφασίσει, θα ξημερώσει μέσα στα επόμενα λεπτά.


ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ-ΨΗΦΩΝ


Spoiler:

Edited by Johan Zan Time, 30 November 2012 - 00:13.

Posted Image

#293 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 30 November 2012 - 00:39

ΗΜΕΡΑ IX

Posted Image


​-(Johan) Ένας νέος κόσμος δημιουργείται μπροστά στα μάτια μας. Ήδη όλοι οι εναπομείναντες της δικτατορίας έχουν καταδικαστεί σε ισόβια φυλάκιση και οι πληγές που προκάλεσε η σαθρή εξουσία θα ξεκινήσουν με την καθοδήγηση του λαού να επουλώνονται.


-(Johan) Όμως στο εσωτερικό μας συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε προβλήματα αφού οι δύο δολοφόνοι χτύπησαν ξανά έναν ακόμη αθώο συν-αγωνιστή μας, την δεσποινίδα Helena Maria Smith. Το πτώμα της βρέθηκε στον κήπο του οίκου και τα αίτια θανάτου μας οδηγούν σε δηλητηρίαση. Δίπλα της υπήρχε μόνο ένα μαγνητοφωνάκι με τα τελευταία της λόγια.


-(Helena Maria Smith) Αχάριστοι φάγατε εμένα, μία αληθινή πατριώτισσα και τώρα δεν θα σας αφήσω τίποτα για τον αγώνα. Φωνητική εντολή κωδικός 742/09.


Με την φωνητική εντολή ο Τζουτζούκος θα φύγει μακριά από τους παρευρισκόμενος και χωρίς να μπορεί να τον σταματήσει κανείς θα κάνει χαρακίρι και θα γίνει άχρηστα ανταλλακτικά.

Ε όχι να τους κληροδοτήσω και τον Τζουτζούκο!!!!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η νύχτα πέφτει Σάββατο στις 1 το μεσημέρι.


Λίστα Παικτών

Spoiler:

Edited by Johan Zan Time, 30 November 2012 - 00:41.

Posted Image

#294 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 30 November 2012 - 01:12

Alex S. Cretakis

Posted Image



ΕΛΕΟΣ !!! Με αυτά που γίνονται ασπρίσαν κ τα μαλλιά κ τα γένια μου !!! Μα πόσο άθλια ψηφίζουμε σαν οργάνωση; Ούτε η Ελλάδα(ωράια χώρα,ουζάκι,θάλασσα,ήλιος) να είμασταν σε βουλευτικές εκλογές !!! 2 άτομα φαίνονταν τα πιο ύποπτα με βάση τις ψήφους τους κ τα 2 αθώοι !!! Τελικά δεν υπάρχει λογική... Οι προδότες έχουν παίξει καλά το παιχνίδι τους στις σκιές κ πρέπει να τους βγάλω το ματομπάλωμά μου !!! Κ ο κόρακας αθώος κ η Maria Smith !!! Πάει κ ο τζουτζούκος...

Το μόνο λάθος που έκαναν οι προδότες όμως είναι πως φάγανε άνθρωπο ο οποίος φιγουράριζε πολύ στους υπόπτους με βάση την "λογική" κ θα ήταν πιθανότατα ο επόμενος για ψήφο (τουλάχιστον δική μου)

Πλέον είμαστε οι εξής κ όλοι ύποπτοι:

Irene Γατος (Zeus-Zeus-Zeus-Φαντασμοπριγκίπισσα-Zee Captein-Zee Captein-Zee Captein-Snevar)
Axel T. Gredo (Alcide-Svenar-Zeus-Zee Captein-Zee Captein-όχι ψήφος (ασυλία)-Zee Captein-Snevar)
Alex Cretakis (Svenar-Irene Γατος-Cane-Andriana-Andriana-Andriana-Zee Captein-Snevar)
Νασουσίρω (Alcide-Unknown-Unknown-Zee Captein-Unknown-Άκυρος-Zee Captein-Cretakis)
Holden (Zee Captein-Kittybomb-όχι ψήφος-Unknown-Zee Captein-Zee Captein-Zee Captein-Snevar)



Πλέον δεν υπάρχουν ελαφρυντικά για κανέναν σχεδόν... Ίσως για τον Axel μόνο λόγω απόπειρας....


Θα πάω κόντρα στην λογική κ θα ψηφίσω με βάση κ το τι είχε πει το πρώτο τους θύμα-επιθεωρητής RVL-1451, σκεπτόμενος πως τελικά ίσως οι ψήφοι προς τους 2 προδότες ίσως ήταν κάλυψη κ γιατί πολλοί από τους συναγωνιστές μας που πέθαναν βράδυ είχαν ένα κοινό σημείο... Αρκετοί κάποιες μέρες πριν πεθάνουν είχαν ψηφίσει την Irene Γατος. Συν το ότι ψήφιζε τελικά συνέχεια ένοχους αλλά ποτέ δεν την έφαγαν κάποιο βράδυ !!! Τελικά το ίσως πιο τρελό σενάριο να είναι κ το πιο αληθινό. Η συνέχεια θα δείξει...
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#295 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 30 November 2012 - 10:01

Irene Γάτος

Posted Image



Εντάξει λοιπόν, ούτε ο κύριος Snevar ήταν δολοφόνος. Αυτό κι αν είναι κρίσιμο σημείο. Αρχικά, θα ήθελα να τονίσω πόσο λάθος είναι η λογική του "ψήφιζε μόνο δολοφόνους αλλά δεν πέθανε". Πρώτον, δεν έκαναν κάτι τέτοιο. Μόνο δύο είχα καταλάβει και σ'αυτούς επέμενα. Και τους δύο τους κατάλαβα διαφορετικά: τον πρώτο τυχαία, λόγω εμπειρίας,τον δεύτερο λόγω ψήφων. Το γεγονός πως με αφήνουν ζωντανή παρόλαυτα, τι να πω κι εμένα εκπλήσσει! Δεν ξέρω γατί δεμε σκοτώνουν αλλά θα έχουν τουςλόγους τους...μπορεί και για να πάρω τώρα μια ψήφο και να πεθάνω.

Επίσης, και ο λόγος του ότι με ψήφισε επιθεωρητής δε στέκει. Μου λες δηλαδή πως με βρήκε ο πρώτος επιθεωρητής, στον πρώτο γύρο πέθανε το αμέσως επόμενο βράδυ κι ο δεύτερος επιθεωρητής που έμεινε για πολλά βραδυα μαζί μας και είχε όλο τον χρόνο μπροστά του δε με έλεγξε καν; Με όλον τον χαμό που είχε γίνει στους πρώτους γύρους; γιατί να μην το κάνει; Αλλά όταν ο ίδιος δε με ψήφισε ούτε μία φορά προφανώς δεν ειχε λόγο να το κάνει.

Απ'την άλλη εσύ Cretakis, φαίνεσαι πολύ αγχωμένος να με σκοτώσεις σ'αυτόν τον γύρο: πρώτος να μιλήσεις, αμέσως να κατηγορήσεις εμένα σχεδόν χωρίς επιχειρήματα. Μη βιάζεσαι γιατί κάνεις λάθη. Απ'την άλλη, μπορεί απλώς να είσαι αγχωμένος για να μην πεθάνεις από τους δολοφόνους...αν και με κατηγορείς επιδεικτικά, δεν ξέρω αν εν τέλη εσύ είσαι ο δολοφόνος. Ισχύουν όλα όσα είπα χθες...συν όμως και του ότι όχι μόνο έχεις καταφέρει να επιβιώσεις τόσους γύρους ενώ ήσουν "σίγουρος" πως θα πεθάνεις αλλά κι επειδή ωραία δημιουργείς τα ρεύματα. Σ'εμπιστευτήκαμε για τον Snevar και ουπς, αθώος. Μας έθαψες τη βασίλισσα που σκύλιασες να τη βγάλεις σ'εκείνο τον γύρο και τα κατάφερες. Τώρα έχεις βάλει στο μάτι εμένα. Είσαι πολύ χαζός αθώος και κάνεις τα λάθος ρεύματα ή πολύ καλός δολοφόνος που επιβιώνει;

Ακόμα δεν ξέρω. μπορεί όλα αυτά να είναι λάθος κι εν τέλη ο Κασόνις να μας παίζει απ'την αρχή ή μπορεί το βασανισμένο bishounen να τα έχει κ'ανει όλα. Αλλά ό,τι και να γίνεται σίγουρα είσαι ύποπτος λίγο παραπάνω στα μάτια μου και γι αυτό παίρνεις και την ψήφο μου. Εχθές εμπιστεύτηκα τον μοναχό που άκουσε εσένα και βγάλαμε αθώο. Σήμερα δε μας παίρνει το ίδιο λάθος. Έχω αμφιβολίες μα οι κατηγορίες που σε βαραίνουν είναι ακόμα περισσότερες. Η μέρα θα δείξει.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#296 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 30 November 2012 - 13:11

Alex S. Cretakis

Posted Image



Irene Γατε
εγώ απλά αιτιολογώ την ψήφο μου με αυτά που γράφω για να μην λένε ορισμένοι πως ψηφίζω όπως να'ναι. Τώρα αν η κρίση μου είναι σωστή είναι άλλου Cane ευαγγέλιο... Για τον Svenar πάντως αν θυμάμαι καλά δεν σου άλλαξα εγώ την γνώμη αλλά ο Axel...Κ αφού, αν θυμάμαι πάλι καλά, είχαν αρχίσει όλοι σχεδόν να τον ψηφίζουν.Εγώ απλά κατέγραψα τις ψήφους κ ανέλυσα το ΔΙΚΟ μου σκεπτικό. Ο καθένας ψήφιζε ότι ήθελε.
K αν θες κ άλλα στοιχεία στα οποία βασίζω την γνώμη μου (άσχετα αν είναι σωστά ή όχι) ορίστε :

1ο βράδυ πεθαίνει ο RVL-1451 που σε είχε ψηφίσει την προηγούμενη μέρα (τότε σκέφτηκα πως είναι για να μας στρέψουν εναντίον σου)
2ο βράδυ πεθαίνει ο Mark Daemon που σε είχε ψηφίσει την προηγούμενη μέρα + τον Masters την πρώτη (πάλι σκέφτηκα πως είναι για να μας στρέψουν εναντίον σου)
3ο βράδυ πεθαίνει ο Αγραμπελος που σε είχε ψηφίσει 2 μέρες πριν (βέβαια στις άλλες μέρες είχε βρει 2 προδότες)
5ο βράδυ πεθαίνει ο Vega που κ αυτός σε είχε ψηφίσει την 1η μέρα (είχε πετύχει κ αυτός 2 προδότες)
6ο βράδυ πέθανε η Andriana που κ αυτή σε είχε ψηφίσει την 3η μέρα (κ μόνο ένα προδότη)

Όσο για τον 2ο επιθεωρητή κ την δουλειά του μάλλον ο Johan έκανε μια λάθος επιλογή να τον προσλάβει...2 προδότες, 2 αθώοι κ 2 φορές απών, το σύνολο των ψήφων του.

Όσο για την Andriana που λες πως σκύλιασα να την βγάλω κ εκείνη σκύλιασε να με βγάλει. Γιατί τότε εμπιστεύτηκες εμένα κ όχι εκείνη; Εκείνη είχε κ πιο ωραίο λέγειν...Αλλά κ εκείνη να πίστευες πάλι αθώο θα βγάζατε.

Α, κ αγχώνομαι όπως λες γιατί με βάση την λογική των ψήφων νούμερο 1 ύποπτος πλεον είμαι εγώ αλλά για μένα είμαι σίγουρος 10000000000000000% πως είμαι αθώος. Κ αν θες να σου το αποδείξω πρότεινε εσύ ή κ όποιος άλλος θέλει κάποιον που θεωρείτε ύποπτο (πέρα από μένα) με αποδείξεις κ αν έχουν κάποια λογική (αν κ αυτή μας έκαψε) ευχαρίστως να τον ψηφίσω...

Λοιπόν για να τελειώνει κ αυτό το θέμα, πλέον είμαστε όλοι ύποπτοι ξαναλέω, μη σου πω πως πρέπει να τσεκάρουμε αν ο Axel είναι όντως μοναχός... Πες μου τώρα αμέσως Axel ονομαστηκά τους Άγιους Πάντες κ θα σε πιστέψω 1000000000% !!!

A κ κάτι τελευταίο, αν ήμουν προδότης δεν θα έκανα το λάθος να σκοτώσω βράδυ ένα από τα άτομα που θεωρώ ύποπτα εγώ αλλά το άτομο που ένας αθώος θεωρεί ύποπτο για να στρέψω τις υποψίες πάνω του !!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#297 MimisMan

MimisMan

    PKMN Trainer RED wants to battle!

  • Members
  • 288 posts

Posted 30 November 2012 - 14:08

Νασουσίρω Τοκασόνι


Posted Image


δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτά τα πράματα και να κρατάω το στόμα μου κλειστό. ως σωστός samurai θα τα πω όπως πρέπει!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!! ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙΡΟΣ. Μείναμε πια 3 αθώοι και 2 δολοφόνοι. Άλλο ένα λάθος και θα έχουν το πάνω χέρι.
Που πηγαίνουμε πια? Πως στρέφεστε τόσο εύκολα εναντίον κάποιου συναγωνιστή (svenar) όταν βλέπετε πως τον ψηφίζουν αρκετοί? Δεν έχετε δικιά σας γνώμη? Δεν έχετε άποψη?
Δεν κάνετε έρευνα? Δε λέω να ακολουθήσετε τη λανθασμένη τακτική του cretakis που τα βγάζει φόρα ότι βρίσκει από την έρευνά του κάθε μέρα, τι είδους έρευνα είναι αυτή? (μήπως θέλει να επηρεάσει τους άλλους?)
Μήπως οι αθώοι είναι πιο προδότες από τους δολοφόνους πια?
Δεν θέλω να περιμένω το θάνατό μου εδώ μέσα αλλά ούτε πρόκειται να παραιτηθώ. Θα πολεμήσω τη διαφθορά μέχρι το τέλος.

χσσσσσσσσσσσιννν..... *(τραβάει το σπαθί από τη θήκη και το υψώνει)*

κύριε cretakis και εσείς απαίσια ψηφίσατε. Προς τι αυτή η ξαφνική αλλαγή της γνώμης όλων εναντίον του κόρακα? irene & redqueen εξίσου ύποπτοι για μένα. Αλλά για άλλη μια φορά η ψήφος μου πάει στον cretakis.
Posted Image

#298 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 30 November 2012 - 14:47

Alex S. Cretakis


Posted Image


κύριε cretakis και εσείς απαίσια ψηφίσατε. Προς τι αυτή η ξαφνική αλλαγή της γνώμης όλων εναντίον του κόρακα?


Μα κ σε μένα αναφέρομαι, γι'αυτό είπα ψηφίζουμε κ όχι ψηφίζετε...
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#299 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 30 November 2012 - 15:19

Irene Γάτος

(όχι φωτογραφία γιατί δε μπορώ)


Κοίτα Cretakis...δεν ξέρω πως εκλάβατε αυτά που σας έγραψα αλλά νομίζω ήμουν αρκετά σαφής. Είπα μάλιστα, από μόνη μου δηλαδή διευκρίνισα στον προηγούμενο λόγο μου πως στην ουσία εγώ ψήφισα τον Κορακοεπιστήμονα επειδή εμπιστεύτηκα τον μοναχό που εμπιστεύτηκε εσάς. Το έγραψα σαφέστατα. Μήπως πηδάτε πράγματα; Διαβάζετε καλύτερα τα λόγια μου κσι μη βγάζετε βιαστηκά συμπεράσματα...
Επίσης, δεν ελέγχω ποιος ζει και ποιος πεθαίνει. Ναι, πέθανε ο επιθεωρητής που έτυχε να με κατηγορήσει. Και είμαι τόσο χαζή που σκότωσα τον πρώτο άνθρωπο που με κατηγόρησε, χωρίς καμία ντροπή; Και μετά το ίδιο; Πιο πολύ μου φαίνεται να το έκανε κάποιος επίτηδες μπας και με κατηγορήσει κανείς και με βγαλει εκτός. Αλλά δεν έπιασε τότε...και το επαναφέρεται εσείς τώρα. Τόσο σύμπτωση; Τώρα για τις υπόλοιπες ψήφους δε μιλάω γιατί αν κάποιος θέλει να βρει συνδέσεις θα τις βρει. Δηλαδή ο ένας με ψήφισε στον ΧΨ γύρο κι εγώ κατόπιν εορτής τους έτρωγα όλους. Μόνο δαιμονικό γέλιο που δε μου ζητήσατε να κάνω αγαπητέ και να χαϊδεύω μια γάτα.
Επίσης, την επίθεση την εννοούσα ακριβώς όπως την εξήγησα: μετριοπαθή λόγια, αλλά άμεσες κινήσεις. Πρώτος να μ κατήγορήσετε και πρώτος να μιλήσετε. Σπεύσατε να κερδίσετε εντυπώσεις. Συγγνώμη αλλά εμένα αυτό πλέον μου βρωμάει. Δεν λέω τίποτα σαν "υπεράνω πάσης υποψίας" απλώς λέω τους λόγους που είναι λάθος το να με κατηγορήσει κανείς...ενώ είναι αθώος χωρίς ατζέντα. Λίγο το ότι σας ψήφισε κι ο captein, ακόμα μου χει μείνει αυτό λίγο ο ότι έχετε οδηγήσει στον τάφο τόσους αθώους με προβληματίζει. Μην ξεχνάς επίσης πως ναι, σκύλιασες να βγάλεις τη βασίλισσα. Βγήκες μπροστά γιατί την ήθελες εκτός...επειδή σε καταδείκνυε. Επιμόνως. Και δεν πληρώσατε το τίμημα...
Κάνω λάθος; Μπορεί ναι, μπορεί και μάλλον όχι Cretakis. Για μένα, για τη δική μου άποψη. Ο χρόνος θα δείξει, ελπίζω να μην κάνω λάθος.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#300 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 30 November 2012 - 15:58

Alex S. Cretakis


Posted Image



Το ότι ψηφίζω πρώτος δεν είναι για να παρασύρω κ να δημιουργήσω ρεύματα... Είναι γιατί τις πρώτες πρωινές ώρες είμαι πιο ελέυθερος να ασχοληθώ με το θέμα, τις υπόλοιπες ώρες προσπαθώ να βρω τον στρατηγό Τζέφρυ....


"Σ'εμπιστευτήκαμε για τον Snevar και ουπς, αθώος. Μας έθαψες τη βασίλισσα που σκύλιασες να τη βγάλεις σ'εκείνο τον γύρο και τα κατάφερες."

Δεν βλέπω κάπου να λες πως εμπιστεύτηκες τον Axel που εμπιστεύτηκε εμένα...Κ αν επιμένω για την αθωότητά μου είναι γιατί αν φύγω τώρα, χάσαμε το παιχνίδι... Θα μείνουν 2 προδότες κ 2 αθώοι, όπου ο ένας θα πεθάνει το βράδυ κ έτσι οι προδότες κέρδισαν !!! Θες Irene Γατε να σου αποδείξω πως είμαι αθώος; Θα αποσύρω την ψήφο μου για σένα κ θα περιμένω να δω τι θα ψηφίσουν οι άλλοι 2 κ ειδικά ο Axel. Αν με ψηφίσουν κ οι 2 καλώς. Αν όμως ο Axel δεν με ψηφίσει θα ψηφίσω τον ίδιο με εκείνον... Μέχρι τότε παίρνω την ψήφο από σένα κ τοποθετώ το πιστόλι μου στον εαυτό μου !!! Ναι σε μένα τον Alex S. Cretakis !!!! Γιατί προτιμώ να πάω από μόνος μου παρά να με φάνε οι προδότες ύπουλα το βράδυ !!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...



Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, νύχτα, δολοφόνος, επιθεωρητής, πολίτης, playbypost