Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Let's Play Castle Risk - "Κλας ιν Γιούροπ v1" Game Thread

war risk snob board game a cup of tea no backstabbing ww1 clash_in_europe hey apple hundred years war

• This topic is locked This topic is locked
294 replies to this topic

Poll: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (22 member(s) have cast votes)

Ποιός θα νικήσει σε αυτόν τον τρομερό πόλεμο;

1. Φυσικά η Τριπλή και Αδιαίρετη Συμμαχία! We are the "good" side ofc (12 votes [54.55%])

Percentage of vote: 54.55%

2. Μπύρα, Μπακλαβά και Strudels. Nuff said. Central Powers FTW! (10 votes [45.45%])

Percentage of vote: 45.45%

Vote

#196 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 07 December 2012 - 12:06

Χάρτης

Posted Image

-ΤΕΛΟΣ 8ου ΓΥΡΟΥ-

ΞΕΚΙΝA H DEPLOYMENT PHASE - 9

Μπήκαμε στο τελευταίο κουαρτέτο γύρων, παίδες. Σε αυτό το deployment phase μπορείτε να αλλάξετε σειρά παιχνιδιού μεταξύ σας και θα πάτε με αυτήν μέχρι το τέλος. Σκεφτείτε καλά αυτό το σημείο. Στον χάρτη θα προστεθεί και μετρητής περιοχών. Θυμίζω μερικά πράγματα:
  • Νικήτρια είναι η ομάδα με τις περισσότερες περιοχές στο τέλος του 12ου γύρου ή αν καταφέρει να κατακτήσει και τις 3 εχθρικές πρωτεύουσες ((αυτό προφανώς δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει πια). Από την καταμέτρηση αφαιρούνται 3 χώρες από την Τριπλή Συμμαχία επειδή ξεκινούν με περισσότερες.
  • (ΝEW) Σε περίπτωση ισοβαθμίας στον αριθμό των περιοχών, νικά η πλευρά με την μέγιστη συνολική αξία περιοχών (Οι 3 που αφαιρούνται από του Συμμάχους έχουν μοναδιαία αξία)
  • Κάθε παίχτης που χάνει την πρωτεύουσα του βγαίνει από το παιχνίδι. Έχει δικαίωμα να ξαναμπεί μόνο αν κάποιος σύμμαχος του ανακαταλάβει την πρωτεύουσα του.
  • Στον 11ο και 12ο γύρο δεν θα μοιραστούν κάρτες διπλωμάτη.

Edited by Black Kaiser, 07 December 2012 - 17:40.

#197 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 11 December 2012 - 13:55

Πρωταγωνιστούν:

Queen Mono I Anappleplease of Great Britain
President Zerolok Parlapipambour of the Third French Republic (Zerolok: hahaha! Encore! Et pour toujours! hahaha!)
Tsar Ivan Crabsov Spagkotzigkounovitz of Russian Empire
Kaiser Cloudhelm I of Germany
Kaiser Osama Habsburg IV of Austria-Hungary
Prince Frantz Habsburg ΙΙ of Austria-Hungary (Δολοφόνος Στρούντελς)
Prince Metternich of Austria Hungary
Sultan Babbalek the Fabulous of the Ottoman Empire
Count Rantu VI of Romania
(Λέγεται "σουβλάκι", όχι "καλαμάκι")
General Omar-Pasha
Gottfried Tell, απεσταλμένος της Ελβετικής Κυβέρνησης

Pablo Juan Florentino Jose Piculen Kalatravara Dosent Carlos VII of Spain
Pier, o προσωπικός βοηθός του Tell (Τραγικό Θύμα Άδικου Πολέμου)

Καθηγητής Αρχαιολογίας Johan Valns (Τροφή για ψάρια κάπου στα ανοιχτά του Σαρωνικού)
Dama Chella (Lieutenant of HUCCIS United Front) (Άλλα δύο αφτιά στο περιδέραιο, κανένα παραπάνω στο σύνολο)

Καλοκαίρι του 1916, Μαδρίτη,
Πρωτεύουσα του Ισπανικού Βασιλείου

Posted Image

ΚΕΦΑΛΑΙΟ BONUS* - Puñalada por la Espalda!!!

Spoiler:

Posted Image

--------------------------

-ΓΥΡΟΣ 9/12-

--------------------------

Χάρτης

Posted Image

GM: Παίζει ο Osama(Austria-Hungary) τη φάση επίθεσης του.

#198 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 11 December 2012 - 17:30

Ήθελα να γράψω άλλο ένα γιγάντιο καφροκείμενο για διαδρόμους και πορτρέτα Espada αλλά δεν την παλέυω άλλο :P

Επίθεση με 15 από Βιέννη και 4 από Βόρεια Ιταλία σε Ελβετία.

Edited by Osama Bin Laden, 11 December 2012 - 17:31.

#199 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 11 December 2012 - 18:22

Posted Image

Ο σύμβουλος Ανδρές δεν κατάφερε να πείσει τον αφέντη του. Ο Ισπανός Βασιλιάς είχε αποφασίσει να μπει στον πόλεμο και κανείς δεν μπορούσε να του αλλάξει την γνώμη.

"Como usted desea, μέγα Rey μου! Αλλά με μια πλευρά θα πάμε; Και σε ποιούς θα επιτεθούμε;"

Ο Βασιλιάς Carlos κοίταξε τον χάρτη: "Εχμμμ...δεν βλέπω και πολλές επιλογές!!! Διέταξε τους στρατιώτες στη Βαρκελώνη να επιτεθούν στην Γασκωνία. Θα δείξουμε σε αυτήν την δημοκρατική ντροπή της Ευρώπης ποιά είναι η μεγαλύτερη δύναμη στα Πυρηναία!"

"Δηλαδή μπαίνουμε στον πόλεμο με τις Κεντρικές Δυνάμεις;" τον ρώτησε ο σύμβουλος Ανδρές."Είναι αλήθεια πως η Γαλλία δέχτηκε επίθεση στην Ισπαν-- εννοώ Ελβετία και έχασε την περιοχή αλλά είμαστε σίγουροι πως θέλουμε να εξοργίσουμε την Αγγλία; Έχει και μια Βασίλισσα θεότρελη."

"Ναι, whatever. Απλά θέλω την συγκεκριμένη περιοχή υπό την κατοχή μου".

"Όπως διατάζετε Rey μου!", κραύγασε ο σύμβουλος και έφυγε αμέσως για να ενημερώσει τους στρατηγούς.

"Μην φοβάσαι, Ρομπέρτο..." σκέφτηκε ο βασιλιάς, γελώντας σαρδόνια. "Έχω παίξει μια κάρτα η οποία θα σιγουρέψει την νίκη μας!!! Οι Γάλλοι είναι ξοφλημένοι... ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!"

King Pablo Juan Florentino Jose Piculen Kalatravara Dosent Carlos VII (Spain) : Επίθεση στην Γασκωνία με ΟΛΟΥΣ (από Βαρκελώνη)!!!

Χάρτης

Spoiler:

GM: Παίζει ο Osama(Austria-Hungary) τη φάση τακτικής του.

#200 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 12 December 2012 - 11:55

Τοποθετώ 4 μέσα στο Κάστρο της North Italy.
Μετακινώ όλους από την Ελβετία στο North Italy.
Μετακινώ 4 από Γαλικία σε Βιέννη.

#201 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 12 December 2012 - 12:04

Να σημειώσω -νομίζω πως όλοι το έχουν καταλάβει- αλλά η φιλόδοξη Ισπανία δεν πρόκειται να επηρεάσει τον πόλεμο. Είναι εκεί για λόγους RP. Να μην χαίρονται δηλαδή οι Κεντρικοί. :P

Χάρτης

Posted Image

GM: Παίζει ο Zeroloke(France) τη φάση επίθεσης του.

Edited by Black Kaiser, 12 December 2012 - 12:05.

#202 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 13 December 2012 - 23:47

Επιθεση με 4 απο βουργουνδια βαβαρια
Χρησιμοποιω καρτα ναυαρχου και επιτιθομαι με ολους απο Μασσαλια σε Πρωσσια

#203 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 14 December 2012 - 03:34

Αχεμ... Εδώ κανονικά θα διαβάζαμε για την τύχη της εκστρατείας του Ισπανικού στρατού στην Γαλλία (ναι, ξέρω πως όλους σας ενδιαφέρει :P) αλλά λόγω ώρας, θα ποστάρω την μικρή ιστοριούλα (αφού την ολοκληρώσω), στην φάση τακτικής του Zeroloke.

Χάρτης

Spoiler:

------------------------------------------------------------------------------------
O Zeroloke (France) χρησιμοποίησε κάρτα ΝΑΥΑΡΧΟΥ
Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------

GM: Παίζει o Zeroloke(France) τη φάση τακτικής του.

Edited by Black Kaiser, 14 December 2012 - 03:34.

#204 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 14 December 2012 - 21:12

Ο μεγας Zerolok μαθαινοντας τα νεα του πολεμου αποφασισε να γυρισει πισω στο Παρισι για να διευθυνει σαν κλασσικος strategist τη μαχη! Αν και του αρεσε το μετωπο καταλαβε πως η θεση του ειναι στην οργανωση. Ετσι κι αλλιως ειχε μερικους πολυ αξιους στρατηλατες!
Στη Βουργουνδια ηταν ο Φρανσουα. το πρωτοπαλικαρο του που συμμετειχε σε ολες τις μαχες σχεδον μεχρι στιγμης!
Στη Μασσαλια ηταν ο Ντομινικ! Μαθητης ου Φρανσουα αλλα ενας ανερχομενος ηγετης!
Και επισης ο ναυαρχος και στρατηλατης Αλλέν που μολις ειχε κατακτησει την Πρωσσια!
Οσο για τη νεα συμμετοχη στον πολεμο την Ισπανια πολλα ειχαν ακουστει! Για μια επιλεκτη ομαδα κρουσης που ειχαν οι Ισπανοι τους.....Espada! Αλλα ο Zerolok ειχε και εκει την λυση! Ενα κρυφο χαρτι του! Αυτον:
Posted Image

Βαζω 4 μεσα στο καστρο στην Πρωσσια!

Edited by Zeroloke, 14 December 2012 - 21:12.

#205 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 14 December 2012 - 21:56

^Ναι, σώθηκες τώρα. Μετάθεση στην Brittanny ο τελευταίος και γρήγορα. :kakaka:

----
Meanwhile, in Spain:

Posted Image

...I mean in the Royal Palace of the Spanish King:

"ΤI ΕΝΝΟΕΙΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, JODER!!!;" φώναξε μαινόμενος ο Ισπανός βασιλιάς. "TI ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ Χαγιάτε...;"

Ο σύμβουλος Ανδρές ξεροκατάπιε φοβισμένος. Δηλαδή προσπάθησε να ξεροκαταπιεί αφού τον εμπόδιζε το πλουμιστό του ruff. "Αυτό ήταν το μήνυμα, Μεγαλειότατε. Η επίθεση δεν πραγματοποιήθηκε. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλά έχω στείλει ήδη έναν απεσταλμένο για να μάθει ακριβώς τι έγινε".

"Αυτοί οι Καταλανοί φταίνε! Είμαι σίγουρος Φερνάντο! Αυτοί οι συνωμότες και βρωμεροί αποστάτες, σιχαμεροί προδότες και φίδια κολοβά που το μόνο που θέλουν είναι να φτιάξουν το δικό τους αυτόνομο κράτος! Δεν θα μου είναι έκπληξη να μάθω πως τα έχουν κάνει πλακάκια με τον αυτόν gilipollas τον πρόεδρο Zerolok! Θα τους έχει πει και αυτός κάτι περι δημοκρατίας και κουραφέξαλα και θα τους επεισε. Los bastardos! Χάλασα τσάμπα και την ωραία κάρτα στρατηγού μου...".

"Μεγαλειότατε, por favor! Aς μην πηδάμε σε συμπεράσματα. Μπορεί απλά να μην παραδώθηκε το μήνυμα με τις εντολές. Σας είχα προτεινει την αγορά ασυρμάτων ώστε να μαθαίνουμε κατευθείαν τα νέα. Όπως όλοι οι υπόλοιποι στρατοί, έτσι και ο δικός μας τον χρειάζεται! "

Ο Βασιλιάς Carlos κούνησε το κεφάλι του ενοχλημένος και κάθισε στον θρόνο του. "Αχ, Αμπελάρδο, σου έχω πει πως είμαι υπέρμαχος την παλιάς καλής σχολής. Δεν θα βάλω αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου στον στρατό μου. Cojones! Σιγά μην φταίει αυτό. Οι Καταλανοί φταίνε και θα τους φτιάξω εγώ. Ήδη βρήκα την λύση..."

Ο Aνδρές ετοιμάστηκε να ακούσει ακόμα μια βλακεία μια παράλογη διαταγή. "... Ακούω μεγαλειότατε".

"200% φόρος πάνω στην Βαρκελώνη! Έτσι επειδή μπορώ. Θα τους δείξω ποιός είναι ο Βασιλιάς έδω! Los bastardos! Puta Madre! Cazzo! "

"... To τελευταίο είναι ιταλικό, μεγαλειότατε".

"CA'LLATE!!!" :mador2:

Spoiler:

Χάρτης

Posted Image

GM: Παίζει o Cloud1234(Germany) τη φάση επίθεσης του.

Edited by Black Kaiser, 14 December 2012 - 22:06.

#206 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 15 December 2012 - 14:13

sorry, η κόρη μου πάταγε κουμπάκια και έκανε post.
delete me please

Edited by Babba, 15 December 2012 - 14:15.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#207 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 15 December 2012 - 15:37

Attack with 17 from Berlin to Prussia. Attack with 7 from Livonia to Prussia
Posted Image

#208 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 15 December 2012 - 16:34

Posted Image

Ο σύμβουλος Ανδρές μπήκε στην Βασιλική αίθουσα για ακόμα μια ημέρα μαρτυρίου. Η βλακεία του Βασιλιά Carlos ήταν πραγματικά απύθμενη αφού η φαεινή ιδέα του να επιβάλει φόρους στην Βαρκελώνη αποτελούσε βούτυρο στο ψωμί στους Καταλανούς αυτονομιστές. Ήδη είχαν ξεκινήσει οι αναταραχές στην περιοχή ενώ πληροφορίες έλεγαν ένας Γάλλος στρατηγός γνωστός για τα πορτοκαλί του μαλλιά και την αγάπη του για φράουλες είχε πάει στην Βαρκελώνη για να οργανώσει την επανάσταση. Τουλάχιστον ήλπιζε πως έστω και στην τύχη, ο Βασιλιάς θα έλεγε σωστά το όνομα του.

"Λοιπόν, Ρικάρντο. Ηρέμησα και σκέφτηκα τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Αποφάσισα κάτι", του ανακοίνωσε ο βασιλιάς.

Ο σύμβουλος Ανδρές αναθάρρησε προς στιγμήν. Σε παρακαλώ θεέ μου. Μακάρι να ανακαλέσει τους φόρους.

"Είχαμε μια ατυχία στον πόλεμο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να φανούμε δειλοί και να αποχωρήσουμε. Αποφάσισα λοιπόν να συνεχίσω τις επιχειρήσεις και να επιτεθώ στην Οθωμανική Αυτοκρατορία."

"... Η Οθωμανική Αυτοκρατορία ανήκει στις Κεντρικές Δυνάμεις, μι Rey. Είναι εχθρός της Γαλλίας που μόλις επιτεθήκατε. Άρα σύ-μμα-χος μας. Φίλος. Amigo"

"Όχι πια. Αποφάσισα να τους επιτεθώ και να συμμαχήσω με την Αγγλία. Η Βασίλισσα μου έκανε μια προσφορά που δεν μπορώ να αρνηθώ. Άρα θα πολεμήσω στο πλευρό του."

"Μάλιστα, mi Rey". Ποιός ξέρει τι του πρόσφερε αυτό το γαλαζοαίματο, αγγλοσαξωνικό αγρίμι. "Και που με το καλό θα τους επιτεθούμε;"

"Θα εισβάλλω στην καρδιά της Αυτοκρατορίας τους. Στην ίδια την Ασία χρησιμοποιώντας την δεύτερη μας κάρτα, αυτή του Ναυάρχου".

Ο Ανδρές κοίταξε τον χάρτη. Ένα πράσινο "πέπλο" σκέπαζε ολόκληρη την κάτω αριστερή πλευρά του. "Μεγαλειότατε, δεν μπορούμε να επιτεθούμε σε όλες τις περιοχές. Πρέπει να διαλέξετε μια. Μόνο σε μία μπορεί να επιτεθεί ο Ναύαρχος".

Ο Ισπανός βασιλιάς συνοφρυώθηκε. "Μάλιστα. Μάλλον θα επιτεθούμε στην Τουρκία, στην καρδιά και γενέτειρα τους. Αλλά από την άλλη είναι δίπλα στην πρωτεύουσα τους και θα μας διώξουν από εκεί γρήγορα. Χμμ… Μήπως στην Συρία; Μπα. Εκεί είναι όλοι οι φανατικοί εξτρεμιστές, θα μπλέξουμε...χμμ.. πρέπει να το σκεφτώ... Στο μεταξύ εσύ Ανδρές, πληροφόρησε τον Ναύαρχο Λοπεζ να υποδεχτεί την μαδριλένικη φρουρά στο πλοίο του. Και διέδωσε το παντού! Ξεκινάμε ξανά τις κατακτήσεις μέσω της θάλασσας! Όπως οι παλαιοί Κονκισταντόρες! Η ψυχή και η προσωποποίηση της Ισπανικής κυριαρχίας! Viva Espana!"

Ο σύμβουλος Ανδρές άφησε την αίθουσα και πήγε να ενημερώσει τον Ναύαρχο Λόπεζ. Ήταν συνεπαρμένος και ενθουσιασμένος. Ο Βασιλιάς τον είχε επιτέλους αποκαλέσει με το όνομα του!
Spoiler:

Χάρτης

Spoiler:

GM: Παίζει o Cloud1234(Germany) τη φάση τακτικής του.

#209 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 16 December 2012 - 00:59

8 from Bavaria to Berlin
3 from Prussia to Berlin
3 from Prussia to Livonia

Edited by Cloud1234, 16 December 2012 - 01:00.

Posted Image

#210 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 16 December 2012 - 01:33

Χάρτης

Posted Image

GM: Παίζει η Mono(Great Britain) τη φάση επίθεσης της.

Also tagged with one or more of these keywords: war, risk, snob, board game, a cup of tea, no backstabbing, ww1, clash_in_europe, hey apple, hundred years war