Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Let's Play Castle Risk - "Κλας ιν Γιούροπ v1" Game Thread
Posted 15 October 2012 - 17:22
ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ. Τολμάς και φέρνεις τόσο ταπεινωτικά νέα πίσω? Είναι δυνατόν να χάσει μάχη η γερμανία?? Δεν πειράζει τι να κάνω με εσάς που έχω μπλέξει. Φρόντισε τουλάχιστον οι νικητήριες δυνάμεις να έχουν άφθονη μπίρα να το γιορτάσουν!!!!
Place everyone in Livonia inside the castle.
Bring everyone from Netherlands to Bavaria.
Bring everyone from Berlin to Bavaria.
Posted 15 October 2012 - 17:33
"Μα ο στρατιώτης που επιτέθηκε είναι ήδη νεκρός, mein Kaiser!" ψέλλισε ο αξιωματικός.
"Κ-Α-Κ-Ω-ΖΖΖ!!!" βρυχήθηκε ο Γερμανός αυτοκράτορας και παίρνοντας ένα περίστροφο από το γραφείο του πυροβόλησε τον αξιωματικό του στην καρδιά. Έπειτα γύρισε προς το μέρος του χάρτη. Του άρεσε όλη αυτή η μαυρίλα που έβλεπε να κυριαρχεί αλλά ήθελε και άλλα. "Τα πάντα θα γίνουν δικά μου ζτο τέλοζ", σκέφτηκε.
Χάρτης:
GM: Παίζει η Mono(Great Britain) τη φάση επίθεσης της.
Posted 15 October 2012 - 18:03
No rp today, είμαι λίγο άρρωστη και βασανίζομαι με το Jojo...
Posted 15 October 2012 - 18:36
Χάρτης
H Mono (Great Britain) χρησιμοποίησε κάρτα ΝΑΥΑΡΧΟΥ

------------------------------------------------------------------------------------
GM: Παίζει η Mono(Great Britain) τη φάση τακτικής της.
Posted 15 October 2012 - 18:52

Μετακινώ 2 από Ανατολική Λιβυή στην Αίγυπτο.
Posted 15 October 2012 - 19:03

Χάρτης

GM: Παίζει ο Osama(Austria-Hungary) τη φάση επίθεσης του.
Posted 15 October 2012 - 19:12
Έσπασε, έσπασε...
Posted 15 October 2012 - 20:58
Στα του πολέμου τώρα:
Επιτίθεμαι με 46 από το North Italy στο Marseille
Επίσης να πω ότι λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω να παίξω το tactical phase πριν από αύριο το απόγευμα.
Edited by Osama Bin Laden, 15 October 2012 - 21:01.
Posted 15 October 2012 - 21:18

Έλαβα χθες το πρωί το μήνυμα πως η Αυστριακή στρατιά, κάτω από την ηγεσία του Πρίγκιπα Μέττερνιχ αρχισε να προελαύνει προς τα γαλλικά σύνορα με σκοπό να περάσει τις Άλπεις και να βρεθεί στην Μασσαλία. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον καιρό. Ο χειμώνας του 1915 ήταν από τους πιο βαρείς των τελευταίων ετών και όλα τα περάσματα μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας έκλεισαν από τα χιόνια καθιστώντας την διάβαση αδύνατη. Ο πρίγκιπας Μέττερνιχ φουρκισμένος, ανέβαλλε την επίθεση για την άνοιξη.
Χάρτης
Ο John Crabs (Russia) χρησιμοποίησε κάρτα ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ για Zeroloke (France) και Osama (Austria-Hungary). Κανείς από τους δύο δεν μπορεί να επιτεθεί στον άλλον σε αυτόν τον γύρο.

------------------------------------------------------------------------------------
GM: Παίζει o Osama(Austria-Hungary) τη φάση τακτικής του.
Posted 17 October 2012 - 09:14
WHAT SORCERY IS THIS?
Στα του tactical:
Bάζω άλλους 4 μέσα στο κάστρο του North Italy.
Μετακινώ 42 από το North Italy στο Switzerland.
Μετακινώ 14 από την Βιέννη στην Βαυαρία.
Posted 17 October 2012 - 09:34
Αλλά θα προτιμούσες να έγραφα: Οι Γάλλοι στείλανε έναν διπλωμάτη ο οποίος ήταν τόσο καλός που κατάφερε να πείσει την Αυστριακή στρατιά να μην επιτεθεί παρά την προκύρηξη πολέμου και τις άμεσες διαταγές της Βιέννης. "Έχει υγρασία η Μασσαλία, που να επιτίθεστε τώρα, αγαπητέ στρατηγέ μου". Πάλι IMBA Gandalf θα ήταν. Καλύτερα οι χιονοστοιβάδες

Χάρτης
GM: Παίζει ο Zeroloke(France) τη φάση επίθεσης του.
Posted 17 October 2012 - 17:19

Ο μεγας Zerolok ηταν πολυ εκνευρισμενος με οσα ειπωθηκαν τον τελευταιο καιρο για Γαλλους που δεν πολεμουν ποτε!!! Και ειπε:
"Θα τους δειξουμε λοιπον το μεγαλυτεγο πολεμο που μπογουν να δουν τα ματακια τους! Εμεις οι Γαλλοι μπογει να μην πολεμουμε πολυ αλλα οταν το κανουμε αυτο γινεται με εμφατικο τγοπο! Εμπγος στγατιωτες μου! ΕΜΠΓΟΣ!!!
Αux soldats de guerre!!!!! Vive la France!!!!!!!!
Επιτιθομαι με ολους απο Marseille και Burgundia σε Switzerland
Posted 17 October 2012 - 18:01
Οι πρώτες αναφορές από την μάχη είχαν να κάνουν με τις καταπληκτικές αμυντικές θέσεις που είχε ο Αυστριακός στρατός στα περάσματα τον Άλπεων. Αργότερα μάθαμε πως ο θριάμβος τους οφειλόταν κυρίως στον γνωστό Γερμανό στρατηγό Χίντεμπουργκ, ο οποίος είχε σταλεί από την Γερμανία ώστε να διοικήσει την Αυστριακή στρατιά μιας και ο Πρίγκιπας Μέττερνιχ είχε αρρωστήσει κατά την διάρκεια της διαμονής του στην Β. Ιταλία. Η Γαλλική επίθεση απέτυχε και η χώρα μου παρέμεινε στα χέρια των Κεντρικών. Συγχαρητήρια Πρόεδρε Zerolok και Γάλλοι στρατηγοί. Πάει το κρασάκι και το τυράκι μου. Πάνε ο καθαρός αέρας και οι βολτούλες μου Πρέπει τώρα να συνεχίσω να είμαι στο Παρίσι και να γράφω. Μπράβο σας...
-Gοttfried Tell
Χάρτης
Ο Cloud1234 (Germany) χρησιμοποίησε κάρτα ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΥ για τον Osama (Austria-Hungary).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GM: Παίζει o Zeroloke(France) τη φάση τακτικής του.
Posted 17 October 2012 - 18:03
Δεν πειραζει καλη καρδια!!!
Posted 17 October 2012 - 18:12
Χάρτης

GM: Παίζει ο Babba(Ottoman Empire) τη φάση επίθεσης του.
Also tagged with one or more of these keywords: war, risk, snob, board game, a cup of tea, no backstabbing, ww1, clash_in_europe, hey apple, hundred years war
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Konpeki no KantaiStarted by valadorn , 25 Jun 2023 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Off Topic →
DnD meeting plan discussion: Θέλω να παίξω DNDStarted by pc_magas , 03 Aug 2018 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Let's Play Risk: The Crusade of Terra MarianaStarted by Black Kaiser , 03 Jul 2017 ![]() |
|
||
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Poll
A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!Started by Black Kaiser , 29 Mar 2013 ![]() |
|
|
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Ας παίξουμε RISK - Forum StyleStarted by Black Kaiser , 29 Jun 2012 ![]() |
|