Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2581 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 20 December 2014 - 12:27

Oτι είπε ο κύριος βεκτραπερλ από πάνω. Το φορέβερ εξελίσεται όπως το χαιλάντερ στις πρώτες του σαιζόν. Αρκετε΄ς κοινοτυπίες, λάθη και βιαστικά deductions στην επίλυση των γριφων και ΄διάφορα κινηματογραφικά λογικά  "άλματα". 

Παρόλαυτά η σκηνοθεσία και οι ερμηνίες καλυτερεύουν, οι πολιτισμικές αναφορές και τα καλομελετημένα flashbacks μου αφήνουν ένα χαμόγελο στο τέλος κάθε επεισοδίου, με αποέλεσμα να θεωρω πως το οτι η βαθμολογία σεκάθε επεισοδιο ανεβαινει στο imdb δεν ειναι τυχαιο. Οπως φυσικά και το κραξιμο που ειχε φαει στην αρχη δεν ήταν - τα σύκα, σύκα.

Εν κατακλειδι δεν ειναι κακο να αντιγράφεις, και ειμαι σιγουρος πως πισω απο καθε μοναδικο και καινοτομο που θυμαμαι υπηρχαν επιρροες που μπορει να μην ξερω λογω ηλικιας και ελειψης ιντερνετ εκεινη την αποχη. Σημασια εχει τι κανεις απο τη στιγμη που ξεκινας, και αυτη η σειρά δειχνει για μενα οτι δειλά δειλά εχει αρκετο δρομο ακομα.

Επίσης πολύς κοσμος μιλαει για το mid season finale του άρροου. Ανυπομονώ να κάνω κατς-απ. 

Το flash δυστυχώς ακολουθει την πεπατημένη: επαναλαμβανομενο μοτιβο στα 9/10 του επεισοδιου και η πλοκή προχωράει λίγο προς το τέλος του καθενος. Still, ευχαριστος τρόπος να περάσει η ώρα. Το gotham αν βγάλεις τις καλές ερμηνειες, αλλη μια καλή αστυνομική σειρά και τίποτα παραπάνω - ο Αλφρεντ μεγαλος έρωτας και ο πιγκουινος ακολουθει αμεσως μετά. 

Στο AoS πετυχαινει να γκριζαρει κανα δυο χαρακτηρες οπως η ρεινα και ο γουορντ, αλλα μικρες βελτιωσεις συνολικα. όπως το βλεπω τωρα που αφηνω να μαζευτουν δυο τρια και το πιανω δεν ειναι ασχημο. Ο πατερας της Σκάι, τα σπάει - ρίμα intended. 

stasou%2520mygdala.jpg

#2582 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 24 December 2014 - 01:10

Double post γιατί η συγκεκριμενη αναφορά το αξίζει. Cuddy's Serenade από Σ5Ε15 House M.D. Το ξαναθυμηθηκα τυχαια και το έχω λιώσει (πάλι). Toσο μεγάλη ζημειά μονο με το diva's song από το πέμπτο στοιχειο ειχα πάθει. Αριστούργημα, όπως και η σειρα άλλωστε.

stasou%2520mygdala.jpg

#2583 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 25 December 2014 - 02:29

Τελευταίο επεισόδιο White Collar απλά να τελειώνουμε γρήγορα.

Spoiler:

Ξεκίνησα House MD μετά από τόσο καιρό που 'λεγα να το δω πολύ καλή σειρά πιστεύω θα λιώσω άσχημα.

Ο House και η φάση που βρίσκετε γαμάνε 

#2584 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 25 December 2014 - 14:49

Ξεκίνησα House MD μετά από τόσο καιρό που 'λεγα να το δω πολύ καλή σειρά πιστεύω θα λιώσω άσχημα.

Ο House και η φάση που βρίσκετε γαμάνε 

και δεν εχεις δει ακομα τιποτα..

το house md  ειναι η πρωτη μου σειρα που εκατσα και ειδα ολοκληρη και απο τοτε ξεκινησα να βλεπω αμερικανικεες σειρες....

#2585 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 06 January 2015 - 00:28

Ξεκίνησε επιτέλους το Galavant. Ήμουν πολύ περίεργος για το πως θα είναι πραγματκά η σειρά και μπορώ να πω πως δεν με απογοήτευσε. Το πρώτο επεισόδιο είναι για κάποιον αδιευκρίνιστο σε εμένα λόγο κάπως αμήχανο και σε μερικές σκηνές και το δεύτερο, αλλα νομίζω φταίει ο τρόπος κινηματογράφισης της σειράς. Λίγο χαζοχαρούμενο αλλά βλέπεται ευχάριστα.

#2586 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 January 2015 - 23:36

Agent Peggy Carter είσαι το είδωλό μου!

~the rise of a loyal fangirl

xbJ3b2w.jpeg

#2587 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 January 2015 - 00:18

^ Βλέπεται αν έχουμε δει μόνο την ταινία με τον Chris Evans? ( πραγματική ερώτηση. Υπάρχει πιθανότητα για CE cameo?)

#2588 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 January 2015 - 00:34

Βλέπεται άνετα και χωρίς να έχεις δει τίποτα. Έχει κάποιες σκηνές με Captain America αλλά είναι αναμνήσεις της Carter και είναι αποσπάσματα από την ταινία. Δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ο Evans σε νέες σκηνές πάντως για δύο λόγους. Πρώτον δεν έχουν αρκετά λεφτά για κάτι τέτοιο και δεύτερον

Spoiler: Captain America 1η ταινία

Η σειρά με εξέπληξε πάντως με τον χειρισμό της σε θέματα gender politics. Δηλαδή πάνω στο πεντάλεπτο συμβαίνει κάτι πολύ συγκεκριμένο, το οποίο με έκανε να πατήσω pause και να φωνάξω δυνατά "ΧΩΣΕ ΡΕ ΠΕΓΚΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ".

Αν θες eyecandy έχει Chud Mchael Murray. Και η πλάκα είναι ότι μόλις προχθές αναρωτιόμουν τί να κάνει αυτό το παιδί και πού χάθηκε :P

xbJ3b2w.jpeg

#2589 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 January 2015 - 00:42

Ok sold.

#2590 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 08 January 2015 - 00:56

"ΧΩΣΕ ΡΕ ΠΕΓΚΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ".

qft

αυτό ακριβώς ήρθα να πω, πόσο υπέροχη ήταν θε μου  :if:

6dqFccT.gif

#2591 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 08 January 2015 - 01:08

Σε αντίθεση με το Agents που του πήρε μια σεζόν (ή το να συμβούν όσα συνέβησαν στο CA: The Winter Soldier) για να πάρει μπροστά, αυτό ξεκίνησε πολύ καλύτερα. 

Θα είναι και 8 επεισόδιο μόνο η σεζόν. Θα λειτουργήσει υπερ της σειρας αυτό.

Το Galavant μ άρεσε, δεν ξέρω, λαλαλα λα, ωραία τραγουδάκια.

#2592 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 09 January 2015 - 17:38

Η πράκτορας Καρτερ με μπέρδεψε με τη σειρά των επεισοδίων. Είδα μόνο τον πιλότο και περίμενα το πρώτο την επόμενη εβδομάδα αλλά τελικά προβλήθηκαν μαζί.

Από την περιγραφή περίμενα να δω shield χωρίς μαραφέτια.

Spoiler: pilot,e01

Edited by 1451, 09 January 2015 - 17:40.

#2593 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 09 January 2015 - 19:49

To ειδα χθες και μου αρεσε πολυ. Η Carter παιζει να ναι το καλυτερο female lead που εχω δει εδω και καιρο. Η τυπισσα ειναι θεα. Κριμα που γερασε χωρις τον Steve...

#2594 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 10 January 2015 - 16:59

1. :angelr:  A G E N T  C A R T E R :angell:   χαράς ευαγγέλια κλπ

2. Person of Interest 4x11: I was not expecting this. Καλογυρισμένο επεισόδιο που με άφησε με απίστευτο rage επειδή

Spoiler:
αλλά μετά διάβασα κάτι σχόλια
Spoiler:
Και μετά ηρέμησα.

Edit

3.Galavant up to #4 . Ωραία η ιδέα του αυτο-διακωμωδούμενου μιούζικαλ, αλλά σαν να μην με έχει κερδίσει το κέφι της ακόμα. Νομίζω θέλω περισσότερες ρίμες στους διαλόγους. Βλέπεται ευχάριστα πάντως.

ARRRR!

Edited by ma_foteini, 12 January 2015 - 23:36.

#2595 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 January 2015 - 23:12

The Good Wife Season 6 Episode 12 : Κακό, κακό, κακό, κάκιστο. Μπορεί και το χειρότερο επεισόδιο της σειράς μέχρι στιγμής. Δεν το περιμένεις από μια τέτοια σειρά, να χειριστεί έτσι ένα τέτοιο θέμα, να πάρει!

xbJ3b2w.jpeg