^ great television, awful white liberal logic.
Γενικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη σειρά, είναι σίγουρα η χειρότερη πάντως.
Posted 14 January 2015 - 16:32
^ great television, awful white liberal logic.
Γενικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη σειρά, είναι σίγουρα η χειρότερη πάντως.
Posted 15 January 2015 - 18:59
Penny Dreadful season 2, πρεμιέρα Κυριακή 26 Απριλίου.
Posted 17 January 2015 - 19:45
Ξεκίνησε το 12 Monkeys που ακολουθεί πάνω κάτω το σενάριο της ταινίας με το καραφλό βέλος. Παραγωγή του syfy που δεν το έχω σε υπόληψη και περίμενα κακό ξεκίνημα για αυτό το λόγο αλλά δεν απογοήτευσε τις προσδοκίες μου.
Posted 20 January 2015 - 23:11
Τα τελευταία επεισόδια του AHS έχουν ξαναδώσει ενδιαφέρον σε μια σεζόν που έχει αποδειχθεί πολύ προβληματική και κάπως αδιάφορη. Αλλά μετά το πρόσφατο επεισόδιο τον ενδιαφέρον για τις συνδέσεις μεταξύ των ιστοριών εχει ανέβει κατακόρυφα. Θα είναι κρίμα βέβαια να αποχωρήσει η Τζέσικα Λανγκ όπως φημολογείται για τον επόμενο κύκλο but oh well the show must go on. (Επίσης περιέργεια για το Scream Queens που θα ξεκινήσει του χρόνου και για το Vixen).
Posted 22 January 2015 - 12:49
Μόλις τελείωσα την 4η σεζόν του House MD αν και στην αρχή δεν μου άρεσε επειδή είχε αφήσει εκτός τους 3 της προηγούμενης ομάδας και από τους νέους κανείς δεν διαφωνούσε με τον house και γενικότερα δεν είχαν ενδιαφέρον.
Σιγά σιγά αναπτύχθηκνα με κορυφαία(ως τώρα)τα 2 τελευταία επεισόδια που ήταν φοβερά γενικότερα η αντιμετώπιση του House οι τελευταίες σκηνές όλα.
Φοβερή σειρά ο House μετά τον μέγιστο Walter White αγαπημένος χαρακτήρας.
Ξαναξεκίνησαν επιτέλους και arrow,flash,gotham και supernatural να περνάει η ώρα.
Σε ένα μήνα 3 σεζόν House of Cards και 1η Better Caul Saul να γουστάρουμε!!
Το 12 Monkeys λέει τίποτα;
Posted 22 January 2015 - 14:00
Άκουσα ότι το Penny Dreadful είναι καταπληκτική σειρά, με καλούς ηθοποιούς και καλοφτιαγμένους διαλόγους. Είδα ένα trailer και αποφάσισα να του ρίξω μια ματιά, καθώς με κεντρίζει το σενάριο του. Έχω μείνει πίσω λόγω δουλείας σε Game of Thrones, Supernatural (ξέρει κάποιος αν θα έχει και season 11? Πότε σκοπεύουν να το τελειώσουν;; ) το arrow το σταματησα, γιατί είχα ξενερώσει, ο φίλος μου ξεκίνησε να βλέπει The Vikings και μου λέει ότι είναι πολύ καλό, οπότε μπαίνει και αυτό στη λίστα. Θέλω επίσης να ξεκινήσω το Salem, οπως και το Da Vinci's Demons... ουφ πολλά είναι και ο χρόνος είναι λίγος...
Edited by Aena, 22 January 2015 - 14:00.
Posted 22 January 2015 - 14:03
To Supernatural παίζει να φτάσει και 20 σεζόν 11 θα χει σίγουρα πάντως
Posted 23 January 2015 - 16:47
Είδα το πρώτο από Backstrom. Ήρθε από το πουθενά σαν κεραυνός σε μέρα χωρίς σύννεφα. Είναι για έναν ιδιότροπο αστυνομικό. Δεν είναι σαν τον Κολόμβο, περισσότερο σαν τον Χαουζ. Edgy τύπος και αυτό είναι το βασικότερο selling point της σειράς. Θα το συνεχίσω αν δεν φράξουν οι αρτηρίες μου.
Posted 23 January 2015 - 23:12
^
Θύμισε House (στην αρχή νόμιζα πως αυτή είναι η νέα σειρά του Shore). Γενικά νομίζω έχει κορεστει το είδος αυτό.
Μετριότατος πιλότος.
Edited by Strange Loop, 23 January 2015 - 23:16.
Posted 25 January 2015 - 00:30
Και εκεί που λες καλά το πας το Glee βγαίνει πρωτα το τρίτο που σε βάζει σε υποψίες και έπειτα έρχεται το τέταρτο επεισόδιο και η σειρά εκτροχιάζεται και πάλι. Το AHS θα μου λείψει μέχρι το φθινόπωρο, εξαιρετικό τέλος.
Posted 29 January 2015 - 22:40
House Season 6 Episode 3
Μετά από αυτό ο Τσέις παίζει να 'ναι ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας της σειράς.
Πρέπει να δείξουν αλλαγές στον χαρακτήρα του στον τρόπο που ατιμετωπίζει τα πράγματα γενικά πολλά ως τώρα Φόρμαν το καλύτερο στόρυ για να αναπτυχθεί ως χαρακτήρας πλέον Τσέις και ο Χάουζ είναι λατρεία.
Posted 20 February 2015 - 00:31
flash ep14 ήταν απολαυση. Ναι υπηρχαν χιντς για τα πάντα, αλλα παρόλαυτα δωθηκαν πολύ ωραια.
Agent Carter... mixed feelings. Ειχα ακουσει πάαααρα πολύ καλά λόγια, αλλά τελικά αλλη μια μαρβελια πνιγμενη στα κλισέ. Τουλάχιστον μας προσφερει μια αλλη οπτικη γωνία και μερικους καλοσχεδιασμενους χαρακτηρες, Θα του δωσω μια ευκαιρια γιατι:
Α) ειναι μαρβελιά
Β) στα κομιξ γουσταρα πολυ την εποχη που ο Καπ και ο (πρωτος) Μπουκυ την πεφτανε στους ναζι παρεα με τους τρελοκομμαντο (κωλοχαρηκα οταν ειδα τον κοκκινομουστακια, μεγαλη φατσα και στα κομικ) και εστω και μια μυρωδια απο την ολη φαση δε με χαλαει
Γ)Τζαρβις απολαυση ως λελες και η αλλη η ξανθια ως δολοφονα, μαλλον αγαπημενοι χαρακτηρες ως τωρα.
Δ) εδωσα στο φορέβερ και δε το μετανιωσα, η πεγκυ στη απέξω θα μεινει; τουλαχιστον δοκιμαζει μια διαφορετικη προσεγγιση μεσα απο το μια γυναικα στα 40'ς και αν δε το πνιξει εντελως στην επαναναληψη των κλισε θα χει ψωμι.
Ε) βυζιααααααα
ΣΤ) ετσι γιατι καιρο ειχα να βαλω "στ"
Posted 22 February 2015 - 12:23
Αρχισα το The 100!!!
Man, δεν θυμαμαι πια ηταν η τελευταια φορα που ειδα 5 σαρανταπενταλεπτα επεισοδεια σχεδον στα καπακια!Γουσταρω απειρα το "survival" στοιχειο που εχει.Definitely worth watching!!!!!!
Edited by Itachi Akatsuki, 22 February 2015 - 12:23.
Posted 01 March 2015 - 22:42
Τελείωσε το Agent Carter.ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΕΙΡΑ!!!!!!!!!!!1111!!one
Σταθερά καλή στα 8 επεισόδιά της. Ίσως να υπάρξει δεύτερη σεζόν, αν το αποφασίσουν οι κατέχοντες. Από πλευρά πλοκής πάντως, μπορεί να βγει άνετα ένα ακόμη σετάκι 8επεισοδίων. Ή και περισσότερων, ας μην είμαστε τσιγκούνηδες!
This gif sums it up nicely:
(part of this summarizing set)
Edited by ma_foteini, 01 March 2015 - 22:45.
Posted 01 March 2015 - 22:50
To The 100 έχει κάποια πάρα μα πάρα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για CW show. Ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο δεν περίμενα το romancu (?) και δεν περίμενα και πολλά από τα moral dilemmas από τα οποία πέρασε.
Καλά για το Agent Carter απλά δεν έχω λόγια. Έκανα βαρελάκια πνίγοντας το μαξιλάρι μου με το τελευταίο επεισόδιο.