Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2611 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 02 March 2015 - 00:28

aaaaa, the CW... our trusty source for action and οφθαλμόλουτρο!

Το Flash ξεκίνησε ωραία, ελαφρά και γουστόζικα αλλά έχει γίνει Πόκεμον, gotta catch'em all! Ειδικά αυτήν την Σόνα, γιατί την μαζέψανε, δεν το κατάλαβα.

Αυτή τη βδομάδα έκανα μαραθώνιο το Arrow από την αρχή μέχρι το πιο πρόσφατο, γιατί 1) ήμουν άρρωστη και είχα ήδη δει όλα τα τρέχοντα επεισόδια σειρών που βλέπω ήδη, και 2) ήθελα να δω πόσες κουτουράδες κάνουν με τα τόξα. Έπρεπε να μετράω πόσες φορές τα recurve τόξα στις σκηνές που πέφτουν μπουνίδια, δεν έχουν χορδή. :dazed:  Και σταματήστε αυτό το animation με το πτυσσόμενο compound! Η τάση ΔΕΝ δουλεύει έτσι!!!!

Και  OMG πόσο ατάλαντα παίζει ο Oliver... και πόσο καραγκιόζης είναι;;;;;??? αααγκκκκ

Κατά τ'άλλα, αγαπάμε Felicity* και θέλουμε παραπάνω συζήτηση μεταξύ των κοπελιών που παίζουν στη σειρά παρακαλώ!

*την οποία είδα πρώτη φορά στο Flash και αμέσως σκέφτηκα I don't know who you are but I like you!!

The 100, δεν το έχω δει αλλά στο imdb λέει "sends back 100 juvenile delinquents". What could possibly go wrong?!

#2612 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 04 March 2015 - 23:29

Εξτασιασμένος δηλώνω από τα δύο τελευταία επισόδεια της Πεγκυ κάρτερ. Πετυχαν τοσο καλά το χαρακτήρα που εμφανιζεται στα τελευταια δευτερολεπτα της σαιζον που ούρλιαζα το όνομα του μπροστά στο λάπτοπ. Λίγοι χαρακτήρες έχουν επηρρεάσει το marvelverse όσο αυτός. Και γενικώς ένιωσα οτι προς το τελος οι δημιουργοι της σειράς με άκουσαν. Λιγοτερες ραδιοφωνικες εκπομπες να μας δειχνουν για χιλιοστη φορά το σεξιστικο της εποχης, Ελαχιστος τηλεοπτικος χρονος για τα γκομενιλικια του σταρκ και γενικώς ου-σί-α. Συναισθημα, δράση και η πλοκη προχωράει. Περιμενω καλά πράγματα. Ντότι και τζάρβις και τα μυαλά στα κάγκελα.

Το gotham επίσης εξελισσεται σε κάτι καλύτερο από αυτό που ξεκινησε. 

Στο forever οταν η φαση με το γκομενακι δεν προχωρησε (τρελη συμπαθεια στην τυπισσα από το white collar ακόμα) ήθελα να του σκάσω κουτουλια, αλλάμε αποζημιωνει με τις εξελιξεις πατέρα -γιου.

Arrow καλά περνάω αλλά θεωρω οτι σπαταλησε πολυ χαμενο potential που αφησε το φιναλε της mid season. 

Γενικώς ευχαριστημενος από το 2014/15.

stasou%2520mygdala.jpg

#2613 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 05 March 2015 - 00:20

And man, The 100 keeps getting better and better...
S02E05 ftw!!!
Btw, απο που κατεβαζεται σειρες ΚΑΙ ελληνικους υποτιτλους?
Οποιος μπορει ας στειλει ενα p.m.ακι!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#2614 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 05 March 2015 - 00:44

ok, ξεκίνησα το the 100 χτες, και μόλις τέλειωσα το 2x4. Θέλω να δω και το 5 αλλά πρέπει να κοιμηθώ. Αααααα θα ξαγρυπνήσω πάλι... Η πρώτη σεζόν ήταν αρκετά  συμπαθητική, αλλά η δεύτερη μέχρι το 4 είναι omg-play-the-next-episode-NOW!!!!

#2615 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 March 2015 - 01:18

^^Χαχαχα, το ελιωσες!!!!Εγω εχω φτασει μεχρι το S02E07 και το 7 ητανε πραγματικα το καλυτερο επεισοδειο μεχρι τωρα για μενα :D 

#2616 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 March 2015 - 05:11

Εχμ αργείτε. Είμαι up to date και τα μυαλά στα κάγκελα. o.O Το επόμενο επεισόδιο προβλέπεται άκρως ενδιαφέρον. 

#2617 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 March 2015 - 10:32

Το επόμενο είναι και το τελευταίο αυτής της σαιζόν αλλά ευτυχώς έχει πάρει και τρίτη σαιζόν. Κρατάω τα τελευταία επεισόδια να τα δω μαζί οπότε προσοχή στα spoilers!

xbJ3b2w.jpeg

#2618 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 March 2015 - 12:03

Μου ειπε ενας γνωστος οτι στα τελευταια επεισοδεια γινεται χαμος, εχω ψηθει πολυ αγρια!!!!!Αντε να δουμε!!! :D

#2619 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 07 March 2015 - 12:28

Τι φάση είναι η σειρά;

#2620 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 March 2015 - 13:11

Στο μέλλον, έχει γίνει πυρηνικός πόλεμος και έχει καταστραφεί η ζωή πάνω στον πλανήτη. Οι εναπομείναντες άνθρωποι είναι απόγονοι όσων ζούσαν στους διαστημικούς σταθμούς όταν έγινε το μεγάλο μπαμ, οι οποίοι πλέον ζουν σε έναν τεράστιο διαστημικό σταθμό, ο οποίος δημιουργήθηκε ενώνοντας τους υπόλοιπους διαστημικούς σταθμούς. Ενενηνταεφτά χρόνια μετά, αυτός ο διαστημικός σταθμός δεν είναι πλέον βιώσιμος οπότε στέλνουν 100 ανήλικους παραβάτες στη γη να δούνε αν θα επιβιώσουν. Στην αρχή είναι survival adventure shit, στην συνέχεια όμως έχει αρκετά politics, strategy και τα λοιπά. Η δεύτερη σαιζόν κατεμέ ήταν εξαιρετική. Νομίζεις ότι θα δεις μια βλακεία αλλά δεν είναι. Κάτι ανάμεσα σε lost και game of thrones of sorts. Αν σου αρέσουν τα sci fi, adventure, post apocalyptic etc τσέκαρε το.

xbJ3b2w.jpeg

#2621 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 07 March 2015 - 13:52

Το επόμενο είναι και το τελευταίο αυτής της σαιζόν αλλά ευτυχώς έχει πάρει και τρίτη σαιζόν. Κρατάω τα τελευταία επεισόδια να τα δω μαζί οπότε προσοχή στα spoilers!

Και γω μια από τα ίδια περιμένω να βγει το τελευταίο να τα δω μαζί .

#2622 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 March 2015 - 15:57

Και εγώ δηλαδή δεν θα το συζητάω με κανέναν μέχρι την επόμενη εβδομάδα; D: Μπράβο ρε ωραίοι είστε όλοι σας. Δεν ήξερα ότι το επόμενο είναι το τελευταίο btw και τώρα πετάρισε το Kokoro. Δηλαδή no more Clark και Raven από την επόμενη Πέμπτη; Πάντως πραγματικά η 2η season είναι λες και έχει φτιαχτεί από εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους. Κεφαλαιοποίησε στο έπακρο ότι δειλά δειλά έχτιζε πρώτη.

Εν τω μεταξύ την έπαθα και με τα Vampire Diaries και Originals. Να έχεις περάσει μία σκατά ημέρα στη δουλειά, να περιμένεις να δεις το ένα πράγμα που θα σε κάνει να ξεχαστεις λίγο και να μένεις με το ποντίκι στο χέρι. Αλλα τουλάχιστον από Τρίτη και μετά ξεκινάμε. 

Πείτε ότι θέλετε αλλά εγώ γουστάρω με το Helix. Αηδία ξεαηδία, μπορεί να μην βγάζει και τόοοσο νόημα αλλά είναι από τα πιο fun 45 λεπτά της εβδομάδος. Το ίδιο ισχύει και για το Bitten ( Oh jezas τι βλέπω). 

Το 12 monkeys και το Εmpire τα βλέπει κανείς να μου πει μία άποψη? 

#2623 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 07 March 2015 - 16:08

Το 12 monkeys το ξεκίνησα εγώ είδα 2 επεισόδια αλλά δεν μου άρεσε το βαριόμουν και έφοσον το story δεν είχε να δώσει τίποτα τρελό για να περιμένω και άλλα επεισόδια το άφησα.

Btw τι σου αρέσει στο helix;

Black Sails βλέπει κανείς;

Edited by teo13, 07 March 2015 - 16:16.

#2624 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 March 2015 - 19:10

^^Το Black Sails ειναι στα to watch!!!!Γουσταρω απιστευτα το setting!!!!!Με ψηνει και ενας γνωστος....
Παντως τσεκαρε το The 100 φιλε, ειναι ωραια φαση εγω κολλησα πολυ ασχημα.Αντε να περιμενουμε μετα το φθινοπωρο, νταμ ιτ....(Βγαινει και το Bastard Executioner του Kurt Sutter το φθινοπωρο btw!).
Ρε παιδες παντως δωστε ενα χερι βοηθειας!!!Εγω μολις τελειωσω το The 100 εχω ψηθει για ενα απο τα παρακατω αρχικα, πιο προτεινεται εσεις?
House of Cards
Black Sails
Vikings
Υ.Γ.Δεν ειχα παρει χαμπαρι καν το θρεντ βασικα παλιοτερα, απορω.
Υ.Γ.2.Ιρι, το οτι θα χασουμε την Κλαρκ παλευεται, αλλα τι γινεται χωρις Ρειβεν???????? :P

Spoiler:

Υ.Γ.3.Ειδα και το 8ο της 2ης season, την πλακα μου εχω παθει....
Spoiler:

Edited by Itachi Akatsuki, 07 March 2015 - 19:11.

#2625 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 07 March 2015 - 19:24

Από αυτά τα 3 House of Cards βγήκε και η τρίτη σεζόν τώρα βάλε δες να γουστάρεις.

Το battle creek το τσέκαρε κανείς;