Κακά επεισόδια...πλέον είναι απλά βαρετό το Big Bang Theory
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2014 - 11:48
myanimelist.net/animelist/maria1323
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2014 - 11:55
^ Πόσο μα πόσο μα πόσο συμφωνώ.
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2014 - 12:38
Κακά επεισόδια...πλέον είναι απλά βαρετό το Big Bang Theory
^ Πόσο μα πόσο μα πόσο συμφωνώ.
τσ τσ τσ τσ τσ ...........αντιρρησιες....
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2014 - 12:42
Γενικά οι κωμωδίες μετά από κάποια στιγμή γίνονται κουραστικές Big Bang Theory,Two and A Halh Men,HIMYM κλπ
myanimelist.net/animelist/maria1323
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2014 - 14:21
Κατάφερα και είδα το Gotham, αδιάφορο έως κακό, dropped προς το παρόν, αν ακούσω καλά λόγια στο μέλλον θα το ξαναπιάσω.
Spoiler:
Μάλλον αναφέρεσαι στον Two Face και όχι στον Joker
τσ τσ τσ τσ τσ ...........αντιρρησιες....
![]()
Well, δεν θα αναφερθώ στα άπειρα προβληματικά του στοιχεία μιας και υπήρχαν εκεί από την αρχή. Όμως μετά από 7 σαιζόν η σειρά πλέον έχει καταλήξει να είναι μία ατέρμονη ανακύκλωση του εαυτού της. Ξέρεις τί θα πει ο Sheldon και πώς θα αντιδράσει ο Leonard, ξέρεις ακριβώς τη δυναμική των χαρακτήρων, κανένας δεν εξελίσσεται ουσιαστικά (σαφώς και υπάρχουν κάποιες εξελίξεις αλλά όχι στον πυρήνα τους), τα αστεία είναι ακριβώς τα ίδια ~omg we are nerds and Howard's mom is fat~ και βασικά η σειρά κάνει ένα καλό επεισόδιο στα δέκα μέτρια και στα δέκα κακά. Δεδομένου ότι μιλάμε για κωμωδία, η αδυναμία να σε εκπλήξει πλέον με μια ατάκα την κάνει βαρετή.
Βέβαια μετά από περίπου έξι χρόνια που τη βλέπω ongoing κάπου δεν μου κάνει καρδιά να τη σταματήσω. Δυστυχώς μέτρησα 39 σειρές για αυτή τη σαιζόν, βγάλε τις εκκρεμότητες μου με τελέιωμένες σειρές και τις πρεμιέρες την άνοιξη και το καλοκαίρι οπότε με τις νέες σειρές είμαι σούπερ αυστηρή. Aλλες εποχές μπορεί να συνέχιζα το Gotham...
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2014 - 15:08
Μάλλον αναφέρεσαι στον Two Face και όχι στον Joker
ο two face καηκε σε πυρκαγια ....
κατα την tim burton εκδοχη στο batman 1 ο τζοκερ ακομα σαν απλος ληστης λεει στον batman οτι αυτος σκοτωσε τους γονεις του και τον πεταει σε ενα σιλο με χημικα..και αν δεν κανω λαθος ετσι ειναι και στο κομικ...
edit: yes i was right...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 27 Σεπτέμβριος 2014 - 15:25
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2014 - 15:12
Ok my bad, δεν θυμόμουν καθόλου αυτήν την εκδοχή του Joker origin
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2014 - 15:33
με ολα αυτα τα origins δεν ξερουμε τι ειναι σωστο και τι λαθος..που να δεις στα spiderman τι γινεται....
οσο για το TBBT...εν μερη εχεις δικιο...αλλα οπως και εσυ...δεν μου παει η καρδια να το σταματησω.....απ την αλλη οσο προβλεπομενο και να εχει γινει....μου αρεσει ακομα και τωρα....μην σου πω οτι σε καθε διαλογο περιμενω π.χ την ατακα του σελντον η οποιου αλλου εκει την στιγμη(που ξερω οτι θα πει)....
οπως και στον dr house που ηξερες οτι το καθε επεισοδιο ηταν .....ασθενης με αγνωστη ασθενεια-->λαθος αγωγη-->καλυτερεψη και αμεση χειροτερεψη της καταστασης-->εκλαψη του house -->ασθενης περδικι-->end of episode..!!!και παρολα αυτα ειδα ολες τις σεζον....
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2014 - 15:33
Μόλις χθες μου λέγανε για το The Knick. Το θεωρώ σημάδι και το βάζω στη watchlist
Δεν συνηθίζω να ξεκινάω ongoing σειρές και μάλιστα από τα πρώτα επεισόδιά τους, αλλά το όνομα του Soderbergh και του Clive Owen με έσπρωξαν χωρίς δεύτερη σκέψη να την ξεκινήσω.
Μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή και πολλά υποσχόμενη, αλλά beware τις εγχειρίσεις για όσους δεν αντέχουν ωμές σκηνές!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2014 - 22:31
house of cards ......και ελεγα τι ξεχασα..τι ξεχασα....να΄σε καλε ρε......... κσι ειχα ενα 40λεπτο κενο στο 24ωρο.....
αααα και φροντισε να πιουμε καφε......
μην πεταξεις και δεν σε δουμε....
για το μακοναχι καπου το εχω γραψει(μαλλον στο τοπικ του true detective)οτι με εξεπληξε αφανταστα....
ενταξει γνωμες ειναι αυες..οντως στο phone booth δεν ηταν κακος....ειδωμεν....
edit:βαλτε και τον Vince Vaughn στο true detective.......
comedian σε drama series ....μμμμμμμμμμμ που το πανε.....???.μεγαλο στοιχημα και οι 2.........
Nαι ρε εννοείται, δέκα μέρες θα μαι αθήνα.
Αααα, ξεκινησε και το Forever
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2014 - 21:59
Gotham, ep5 summary:
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ.
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2014 - 22:10
... Αν σου πω ότι το είδα σήμερα το πρωί και δεν θυμάμαι τίποτα...
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2014 - 22:52
Δεν είναι και από τις πιο αξιομνημόνευτες σειρές, η αλήθεια είναι...
Nikita (2010): το τέλειωσα επιτέλους. OMG that was goooooooddd!!!!!!
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2014 - 22:31
http://www.avclub.com/article/showtime-orders-twin-peaks-continuation-2016-210127 Κλαιω μωρη αρρωστιααααα!
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2014 - 22:58
Είδα τον πρώτο Κώστα