Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2536 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2014 - 17:55

The Good Wife s06e01: τι θα γίνει μ' αυτή τη σειρά, χάνω 5 χρόνια απ' τη ζωή μου με κάθε επεισόδιο.

Spoiler:

Επιχείρησα να δω το Rush, σκέφτηκα ότι θα είναι άλλο ένα συμπαθητικό procedural του USA για να περνάει η ώρα. Με το ζόρι άντεξα το πρώτο επεισόδιο, καθώς ο πρωταγωνιστής είναι εντελώς ανυπόφορος και στο πρώτο τέταρτο υπάρχει μια αηδιαστική σκηνή περί domestic violence, που γίνεται ακόμα χειρότερη αν σκεφτείς τα πρόσφατα γεγονότα με παίκτες του NFL. Ugh.

Από την άλλη, δεν περίμενα να μ' αρέσει τόσο το The Knick. Όπως και στο Rush, ο πρωταγωνιστής είναι ιδιοφυής αλλά δυστυχισμένος γιατρός με πρόβλημα εθισμού (thanks House MD) αλλά το 1900 στη Νέα Υόρκη. Το σενάριο σε αρκετά σημεία είναι μέτριο, αλλά το σώζει η καλή σκηνοθεσία και οι υπόλοιποι χαρακτήρες του. Και το παραδόξως ταιριαστό ηλεκτρονικό OST του Cliff Martinez.

Εντωμεταξύ το ABC ανέβασε τον πιλότο του Forever, και είναι τόσο τετριμμένο όσο το περίμενα, αλλά αρκούντως συμπαθητικό ώστε να το συνεχίσω. Πού θα ξαναβρώ τέτοιο υπέροχο premise άλλωστε; :P

6dqFccT.gif

#2537 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2014 - 21:59

Μας πέθανε το the good wife με αυτό το επεισόδιο. Δεν αισθάνομαι καλά...

Μόλις χθες μου λέγανε για το The Knick. Το θεωρώ σημάδι και το βάζω στη watchlist :P ~η οποία απλά όλο μεγαλώνει... Από νέες σειρές διάβασα διθυράμβους για το the affair και νομίζω θα τσεκάρω και το transparent εκτός από συνήθεις υπόπτους flash, gotham, constantine, agent carter etc.

xbJ3b2w.jpeg

#2538 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2014 - 09:23

πριν λιγες μερες ανακοινωσε ο colin farell θα ειναι ο βασικος πρωταγωνιστης στην δευτερη σεζον του true detective.............. :borednn9:  :borednn9:

δεν ξερω αν πρεπει να βαλω τα κλαματα η οχι........

αν πολλοι θεωρουν τον κιανου ριβς ανεκφραστος και ουδετερο ηθοποιο εγω σε αυτη την θεση εχω τον cοlin farell....δεν θυμαμαι και και καμια ταινια του της προκοπης να πω την αληθεια...(οχι οτι τον βλεπω και συστηματικα...)

σε αλλα νεα το the strain συνεχιζει να με κραταει σε σημειο που περιμενω πως και πως του χρονου για 2η σεζον...

και επιτελους(????) ειμαι μια ανασα απο τον χειμωνιατικο μαραθωνιο των σειρων......

σε συνεχεια απο προηγουμενες σεζον

castle

bones

the big bang theory

white collar

walking dead

arrow

καινουργιες:

flash

gotham

constantine

forever

houdini(Που το βρηκα θα μου πειτε???? λατρευω Adrien Brody !!!!)

μεσα στο 2015 συνεχειες

game of thrones

true detective

the strain 

suits

the leftovers

matador(πραγματικα δεν ξερω ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ,αλλα το βλεπω)

και καποια στιγμη πρεπει να δω τα

breaking bad(ναι ξερω..βαρατε αλλα δεν εχω χρονοοοοοοοοοο....)

the shield 

the wire 

american horror stories

σιγουρα και κατι ξεχναω αλλα τωρα που τα εγραψα εδω μαλλον δεν θελω να θυμηθω..... :wet2: 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 23 Σεπτέμβριος 2014 - 09:24

#2539 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2014 - 15:49

πριν λιγες μερες ανακοινωσε ο colin farell θα ειναι ο βασικος πρωταγωνιστης στην δευτερη σεζον του true detective.............. :borednn9:  :borednn9:

δεν ξερω αν πρεπει να βαλω τα κλαματα η οχι........

αν πολλοι θεωρουν τον κιανου ριβς ανεκφραστος και ουδετερο ηθοποιο εγω σε αυτη την θεση εχω τον cοlin farell....δεν θυμαμαι και και καμια ταινια του της προκοπης να πω την αληθεια...(οχι οτι τον βλεπω και συστηματικα...)

Οχι οτι για τον μακοναχι υπηρχαν οι καλυτερες εντυπωσεις, ετσι? Τον τελευταιο χρονο ανεβηκε κατα πολυ με το True Detective και το Dallas Buyer Club.

Ας κραταμε ενα καλαθι γιατι ποτε δεν ξερεις. Προσωπικα δεν εχω προβλημα με το Farell και μαλιστα στο phone booth ειχε μια πολυ καλη ερμηνεια :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 23 Σεπτέμβριος 2014 - 15:50

2bbd14fc.jpg

#2540 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2014 - 16:32

Ανεκφραστος ο φαρελ; ενταξει αντικειμενικος δεν ειμαι, τον αγαπαω το σκατιαρη τον ιρλανδο, αλλα ανεκφραστο; μπας και εβγαλες καινουρια σοδεια απο τσιπουρο και δεν ειπες τιποτα; XD

Τεσπα ωραιες επιλογες βεκτραπερλ, η καθεμια στο ειδος της. Απλως αβ βρεις χρονο πετα και το house of cards καπου αναμεσα και δε θα το μετανοιωσεις, στο υποσχομαι. ;-)

stasou%2520mygdala.jpg

#2541 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2014 - 20:50

Πολύ δυνατά ξεκίνησε το Gotham αλλά παίζει κόντρα στο TBBT. Αυτοί του Fox network δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό ποτέ...

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2542 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2014 - 21:00

Καλό το Γκοθαμ αλλά το περίμενα καλύτερο.

Spoiler:

#2543 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2014 - 21:27

Ανεκφραστος ο φαρελ; ενταξει αντικειμενικος δεν ειμαι, τον αγαπαω το σκατιαρη τον ιρλανδο, αλλα ανεκφραστο; μπας και εβγαλες καινουρια σοδεια απο τσιπουρο και δεν ειπες τιποτα; XD

Τεσπα ωραιες επιλογες βεκτραπερλ, η καθεμια στο ειδος της. Απλως αβ βρεις χρονο πετα και το house of cards καπου αναμεσα και δε θα το μετανοιωσεις, στο υποσχομαι. ;-)

house of cards ......και ελεγα τι ξεχασα..τι ξεχασα....να΄σε καλε ρε......... κσι ειχα ενα 40λεπτο κενο στο 24ωρο..... :beaten:

αααα και φροντισε να πιουμε καφε......

μην πεταξεις και δεν σε δουμε....

Οχι οτι για τον μακοναχι υπηρχαν οι καλυτερες εντυπωσεις, ετσι? Τον τελευταιο χρονο ανεβηκε κατα πολυ με το True Detective και το Dallas Buyer Club.

Ας κραταμε ενα καλαθι γιατι ποτε δεν ξερεις. Προσωπικα δεν εχω προβλημα με το Farell και μαλιστα στο phone booth ειχε μια πολυ καλη ερμηνεια :)

για το μακοναχι καπου το εχω γραψει(μαλλον στο τοπικ του true detective)οτι με εξεπληξε αφανταστα....

ενταξει γνωμες ειναι αυες..οντως στο phone booth δεν ηταν κακος....ειδωμεν....

edit:βαλτε και  τον Vince Vaughn στο true detective.......

comedian σε drama series ....μμμμμμμμμμμ που το πανε.....???.μεγαλο στοιχημα και οι 2.........

#2544 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2014 - 21:33

Καλό το Γκοθαμ αλλά το περίμενα καλύτερο.

Spoiler:

Εγώ το είδα χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα για τη σειρά και με χαμηλές προσδοκίες, γι' αυτό μπορεί να έμεινα ευχαριστημένος.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2545 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2014 - 01:26

Μόλις χθες μου λέγανε για το The Knick. Το θεωρώ σημάδι και το βάζω στη watchlist :P

Be warned, δε δείχνει πολλές εγχειρήσεις, αλλά αυτές που δείχνει είναι για γερά στομάχια :3

Τον περίμενα καλύτερο το πρώτο επεισόδιο Gotham, ειδικά μετά τις καλές εντυπώσεις που κυκλοφόρησαν. Έθεσε καλούτσικες βάσεις για πρώτο επεισόδιο, μου άρεσε η Gotham και η πλειονότητα του καστ ("I'm learning to conquer fear", bless you bb Bruce) αλλά με αποσπούσαν συνέχεια οι κακοί διάλογοι και ορισμένοι χαρακτήρες, συγκεκριμένα Alfred, Montoya και Allen που μου φάνηκαν out of character.

In other DC news, το CBS θα κάνει σειρά Supergirl με τον Berlanti του Arrow και το TNT θέλει live action Teen Titans με τον τύπο που έγραψε τα Batman Forever και Batman & Robin. Έχω αρχίσει να χάνω το μέτρημα και κάθε ελπίδα για σωστή μεταφορά DC property tbh.

6dqFccT.gif

#2546 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2014 - 09:07

βλεπωντας το gotham θελω να πω μερικα πραγματα....

ωραιος πιλοτος αρκετα δυνατος....μου αρεσει που κραταει το dark στοιχειο χωρις να γινεται υπερβολικο....

Spoiler:

σε αλλα νεα...

ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια του the big bang theory ...αυτη η σειρα θα μπορουσε να μην τελειωσει ποτε..εχει πιασει μια θεματολογια που μπορουν οι σεναριογραφοι να μην ξεμενουν ποτε απο ιδεες....

εν αναμονη των εναρξεων των επομενων σειρων....!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 26 Σεπτέμβριος 2014 - 09:08

#2547 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2014 - 10:15

βλεπωντας το gotham θελω να πω μερικα πραγματα....

ωραιος πιλοτος αρκετα δυνατος....μου αρεσει που κραταει το dark στοιχειο χωρις να γινεται υπερβολικο....

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2548 maria13

maria13

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2014 - 10:22

σε αλλα νεα...

ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια του the big bang theory ...αυτη η σειρα θα μπορουσε να μην τελειωσει ποτε..εχει πιασει μια θεματολογια που μπορουν οι σεναριογραφοι να μην ξεμενουν ποτε απο ιδεες....

εν αναμονη των εναρξεων των επομενων σειρων....!!!!

Τα 2 πρώτα της 8ης σεζόν η της 1ης σεζόν;

myanimelist.net/animelist/maria1323 :love:

i13qxwl.jpg?1

#2549 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2014 - 10:51

Spoiler:

Spoiler:

Τα 2 πρώτα της 8ης σεζόν η της 1ης σεζόν;

μαρια,της 8ης......

απο την 1η μεχρι την 6 τα ειδα ολα σε περιπου 1 μηνα περυσι... μιας και μονο σπαστα τα ειχα δει στην tv αυτα τα χρονια....

#2550 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2014 - 11:14

Spoiler:

Συμφωνώ, ούτε εγώ θέλω time leap και Smallville-like Batman.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα