Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2521 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 26 August 2014 - 09:16

True blood finale. So full of wrong, I don't even...

Λες και το έγραψε άλλη ομάδα σεναριογράφων, από άλλο σόου, το Μικρό σπίτι στο λιβάδι ας πούμε.

Spoiler: true blood finale

ΑΑΑΑΑΓΚΚ

Ως ψώνιο για female-led supernatural series, ανακάλυψα το καναδικό Lost Girl. Απολαυστικούλι, απίστευτες ατάκες (Κenzi ~doki doki), με την κατάλληλη ποσότητα ντεκαντάνς και τι-στο-καλό-συμβαίνει, και μερικά ωραία γκεστ.

Spoiler:

Η 4η σεζόν τέλειωσε λίγο μυστήρια αλλά ευτυχώς θα τελειώσει στην 5η, οπότε μάλλον θα λυπηθούν τα εγκεφαλικά μας κύτταρα.

Σε αντίθεση με το Pretty Little Liars που συνεχίζεται για άλλες δύο. Όου μάι γκοντ πόσο πολύ θα μπλέξουν αυτό το κουβάρι που έχουν για πλοκή;;;;;;; ΟΕΟ;;;;;;

Νικίτα (maggie q version): τέλειωσα τη 2η σεζόν. Φαίνεται να το τραβάνε λίγο απ' τα μαλλιά

Spoiler:
αλλά έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θα κάνουν από 'κεί και πέρα.

Edited by mono, 27 August 2014 - 12:55.
spoiler tag

#2522 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 28 August 2014 - 23:32

1x02-The-Box-Jim-Kent-the-strain-fx-3732

Βλέπω ένα επεισόδιο The Strain, βλέπω δύο, βλέπω επτά. Και ξαφνικά το συνειδητοποιώ... Είναι ο Sam από τον Άρχοντα!  Είναι το ξανθό hobbit.. :terror2: Τρομάζω που έκανα 7 επεισόδια να το καταλάβω..

#2523 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 29 August 2014 - 02:57

White collar 3 season 1st episode. Η ομορφη δεσποσυνη βοηθαει τον ηρωα να δραπετευσει απο αυτους που τον κυνηγανε, αυτος την φιλαει πριν φυγει, υποννοειται ενα αντιο. Τον κοιταει να χανεται στο πλανο, κοντινο στο ομορφο θλιμμενο προσωπο της καιαιαιαιαι....

...ενα περιστερι αμολαει το πρωινο του λιγους ποντους απο το προσωπο της. 

Επαγγελματιας η κυρια, αποσυντονιστηκε ελαχιστα απο το παιξιμο της.

Μαγκας ο σκηνοθετης, το κρατησε στη ληψη.

Εγω τι να λεμε τωρα, κραμπες στους κοιλιακους και 2,5 λεπτα νευρικο. 

stasou%2520mygdala.jpg

#2524 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 29 August 2014 - 09:59

Ξεκινησα white collar και με πετυχα στη φαση που εψαχνα ΑΚΡΙΒΩΣ κατι τετοιο οπότε κόλησα. Το προτεινω. Μεγαλη αγαπη ο καραφλας γιαλαμπουκας κολητος της Καρευ απο sex &the city σε ρολο που δεν περιμενα να τον δω, αλλα το χει και με το παραπανω. Ειναι το τρολλ που εχει αναγκη μια κατα τα αλλα posh σειρα.

εχεις παρει χαμπαρι οτι η επομενη σεζον ειναι και η τελευταια και θα ειναι και μινι 6 επεισοδιων γιατι τους βγαινει λεει ακριβα η παραγωγη....?

θα ελεγα κανα βαρυ αλλα αναθεμα την λογοκρισια... :madtodeath:  :madtodeath:

οσο για το the strain αναμηκτα συναισθηματα.....για ενα λογο που κανονικα δεν θα επρεπε μου αρεσει και το συνεχιζω...ετσι ξεκινισα και το the walking dead...δεν το συγκρινω με την καμια βεβαια αλλα λεω εγω τωρα.....

θα ξανα αναφερω το suits γιατι πραγματικα ειναι μια σειρα που δεν σταματαει να με εκπλησει σε καθε επεισοδιο....ειναι τοσο καλογραμενο σε θεμα χαρακτηρων....εχει περσονες που ενω κανονικα θα τους μισουσες αν τους γνωριζες στην πραγματικοτητα με καποιο διαολεμενο τροπο θελεις να τους μιασεις εστω και ενα απο τα χαρακτηριστηκα τους....

τρομερες μουσικες απο πολυ γνωστα κομματια,ατακες μεταξι των πρωταγωνιστων απο αλλες σειρες,ταινιες,αθλητικα..

πραγματικα χαρηκα πολυ που μου την ειπα καποιοι να την δω και την αρχησα....

και να φανταστειτε οτι δεν μπορουσα να δω ποτε σειρα με δικηγορους....... :wet2:

Edited by vectrapearl, 29 August 2014 - 10:00.

#2525 Draculino

Draculino

Pillar Man

• Members
  • 59 posts
  • LocationKing's Landing

Posted 29 August 2014 - 15:50

Εχθές έτυχα να δω Community στο Μega (έπαιζε και ένα από τα εξαίρετα επεισόδια) και γιατί έχω αρκετό καιρό να δω επεισόδιο του θυμήθηκα γιατί λατρεύω τόσο πολύ αυτή την κωμωδία.

Έκανα και ένα σύντομο rewatch κάποια επεισόδιο του Rome επειδή βαριόμουνα ,αυτή την σειρά όσες φορές και να την δω δεν θα την βαρεθώ ποτέ το αντίθετο μάλιστα με κάθε φορά μου αρέσει όλο και πιο πολύ γιατί εκτιμάω aspects που δεν είχα προσέξει τις προηγούμενες φορές όπως πχ την μουσική της Octavian's Triumph .

Edited by Draculino, 29 August 2014 - 15:51.

#2526 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 30 August 2014 - 00:27

To suits εχει πολλή φάση αλλα εχω μαζεψει πολυ υλικο οποτε θα το συνεχισω αργοτερα. Ναι cheesy, ναι οκ δεν ειναι και οτι πιο πρωτοτυπο αλλα οσα ειπες ισχυουν. Απο κει και περα το οτι το ξεκινησα κοκκαλιασμενος σε φαση ενα επεισοδιο και φευγουμε και κατεληξα να μπαστακωθω σε ξενο σπιτι και να δω τεσσερα λεει πολλα. Αφου δε με πεταξαν απο κανα παραθυρο  :kakaka:

stasou%2520mygdala.jpg

#2527 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 August 2014 - 15:27

Έκατσα και είδα το Monk το καλοκαιρι, μια σειρά που είχα λατρέψει όταν την έβλεπα πριν μερικα χρόνια στην τηλεόραση και την λάτρεψα ακόμα περισσότερο τώρα που την ξαναείδα.

Συνδυασμός humor/drama με πανέξυπνα γραμμένες υποθέσεις και τον πιο lovable πρωταγωνιστή που έχω δει.

Κάθε φορά που άκουγα το "here's what happened" ένα τεράστιο χαμόγελο ξεδιπλωνόταν στο πρόσωπο μου.

qzMHWHd.png

#2528 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 September 2014 - 12:27

Ομιτζί τι σκατά συμβαίνει με το Strain τα τελευταία δύο επεισόδια ήταν σούπερ εξάητινγκ!

Νομίζω ότι κολλάω με αυτή τη σειρά γιατί μου κάνει κέητερ και την ανάγκη μου για ζόμπια (μιας και τα νούμπς είναι τεχνικά απλά ζόμπια) και την ανάγκη μου για βαμπίρια.

Είμαι ευτυχισμένη!

Posted Image

#2529 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 03 September 2014 - 18:07

Ομιτζί τι σκατά συμβαίνει με το Strain τα τελευταία δύο επεισόδια ήταν σούπερ εξάητινγκ!

Νομίζω ότι κολλάω με αυτή τη σειρά γιατί μου κάνει κέητερ και την ανάγκη μου για ζόμπια (μιας και τα νούμπς είναι τεχνικά απλά ζόμπια) και την ανάγκη μου για βαμπίρια.

Είμαι ευτυχισμένη!

Spoiler:

#2530 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 September 2014 - 18:08

Spoiler:

ΑΥΤΟ. Εκείνη ήταν η στιγμή που βεβαιώθηκα πως καλά κάνω και συνεχίζω τη σειρά. Το γύρισα μετά πίσω να τη ξαναδώ. Με ξεπερνάει αυτό το έπος με ξεπερνάει.

Posted Image

#2531 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 03 September 2014 - 23:10

Εντάξει η τελευταία σεζον του True Blood ήταν χάλια κατά τη γνώμη μου. Πολύ ξενέρα, και για το τελος τι να πω;;!!! Ερώτηση για το τελος

Spoiler: True Blood end of season 7

30w46c0.jpg

#2532 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 September 2014 - 07:16

Δεν ξερουμε κ δεν έχει καμία απολύτως σημασία

#2533 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 September 2014 - 18:56

Αγαπησιάρικη η πρώτη season του elementary, έχει το παράδοξο του να είναι όλοι οι χαρακτήρες toned down για να κάνει παραπάνω εντύπωση ο Holmes.

Ελπίδες για να είναι και η δεύτερη το ίδιο καλή.

qzMHWHd.png

#2534 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 September 2014 - 18:58

Eγώ αντίθετα στο Elementary θεωρώ toned down τον Holmes για να φαινονται οι υπόλοιποι.

#2535 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 September 2014 - 14:35

Νew Zombie series. YAY.

Ντάξει δεν την λες και αριστούργημα αλλά είναι ότι πρέπει για ποπ κορν και παρεούλα.