Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2506 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 15:31

Αρχίζει να μου αρέσει πολύ το web therapy και αυτή η θεατρικότητα που βγάζει μέσω της συνομιλίας από το ίντερνετ.

Επίσης άρχισα το Veep. Για άλλη μια φορα επιβεβαιώνεται το πόσο καλή κωμική ηθοποιός είναι η Julia Louis-Dreyfus <3

#2507 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2014 - 20:54

Τρία επεισόδια Strain μέχρι τώρα. Τί δεν μου αρέσει

Spoiler:

Τί μου άρεσε

Spoiler:

Συνολικά δεν είναι άσχημο ούτε όμως και θα το θυμάμαι για πολύ καιρό. Είναι γυρισμένο περισσότερο σαν σειρά τρόμου. Δεν μοιάζει με αστυνομικό μυστήριο σαν το True Detective. Θα μου άρεζε να δω ξέφρενη δράση όμως η ταυτότητα των χαρακτήρων δεν προϊδεάζει για κάτι τέτοιο.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 28 Ιούλιος 2014 - 20:55

#2508 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2014 - 10:12

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα EMMY. (full list here in pdf)

Downton Abbey για Outstanding Drama Series και όχι, ας πούμε, The Good Wife; You had one job, Emmy committee. One job!

Anyway, πρόσφατα είδα ό,τι δεν είχα προλάβει να δω από Last Week Tonight with John Oliver. Έμαθα τον Oliver όταν αντικατέστησε τον Stewart στο Daily Show και με κέρδισε αμέσως (he's endearing af), δεν ήξερα όμως τι να περιμένω στην αρχή. Και ξεπέρασε κάθε προσδοκία tbh, ο τρόπος που προσεγγίζει θέματα όπως net neutrality, το σύστημα των φυλακών στις ΗΠΑ ή την οικονομική ανισότητα είναι εξαιρετικός.

Προσπαθώ ακόμα να συνεχίσω τη δεύτερη σεζόν Da Vinci's Demons, που μοιάζει όλο και περισσότερο με self-insert fanfic.

Spoiler:

Επίσης είδα τους πιλότους για Flash και Constantine. Του Flash ήταν συμπαθητικός σε γενικές γραμμές, κυρίως λόγω του cast (ο Grant Gustin είναι σίγουρα καλύτερος απ' τον Amell, αν και αυτό δε λέει και πολλά) και του πιο ανάλαφρου τόνου. Κατά τ' άλλα, καθώς Arrow και Flash μοιράζονται showrunners, το γράψιμο δυστυχώς έχει τα ίδια προβλήματα που έχει και του Arrow (exposition απ' το πουθενά, research fail, οι συγκρούσεις μεταξύ των χαρακτήρων δεν είναι καθόλου πιστευτές, α και ελπίζω να σας αρέσουν τα ερωτικά τρίγωνα/τετράγωνα etc).

Ο πιλότος του Constantine κι αυτός συμπαθητικός. Δεν είχα ακούσει ιδιαίτερα καλά λόγια, αλλά μου φάνηκε perfectly okay. Ο Kenway Matt Ryan ταιριάζει στο ρόλο, ο Chas συμπαθέστατος, το επεισόδιο είναι μεν demon of the week αλλά αφιερώνει χρόνο στον John και το παρελθόν του. Επίσης, η ιστορία της Liv, αν και δεν ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπη, μου άρεσε. Ελπίζω παρά την αντικατάστασή της με τη Zed, να κρατήσουν έστω στοιχεία από το storyline. (Και τον Goyer μακριά από το σενάριο, αλλά δεν το νομίζω.)

6dqFccT.gif

#2509 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2014 - 10:20

ξεκινησα για το καλοκαιρι το ''suits''...

μιλαμε ισως για την μοναδικη σειρα με δικηγορους που κολησα τοσο πολυ....

το ζευγαρι τον πρωταγωνιστων εχει δεσει τοσο καλα στο γυαλι που θες να βλεπεις τα επεισοδεια το ενα καπακι απο το αλλο....

τρομερες ατακες-σποντες,ωραια πλοκη,πολες αναφορες σε αλλα σοου,ταινιεςκαι σειρες..(μεχρι και ατακες απο GOT εχει..)

οι δικηγοροι του φορουμ πρεπει να την δουν......

πραγματικα την ξεκινησα με μισο ματι και κολλησα..

σπανια μου συμβαινει αυτο...

#2510 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2014 - 12:33

Από τις νέες σειρές μόνο το Fargo μου άρεσε οι υπόλοιπες δεν έχουν να δώσουν κάτι απλά για να περνάει η ώρα όταν βαριέσαι και μερικές δεν κάνουν ούτε για αυτό.

Το Silicon Valley με κάνει να γελάω λίγο.

Θέλω να κοιτάξω και αυτά Last Week Tonight with Oliver John,24:Live Another Day,

Πάντως από του 2014 δεν με ξετρέλανε κάποια.

#2511 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2014 - 21:28

Can we just all take a moment to appreciate how awesome Veep is? Έχει μπει στο top 10 των αγαπημένων μου σειρών. Το λατρεύω!

#2512 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2014 - 03:17

Εξαιρετικα ξεκινησε το flash,ενω δεν ειχα προσδοκιες με εξεπληξε.Οι ταχυτατοι ρυθμοι εξελιξης της πλοκης μεν και το exposition για καποιο λογο δε με ενοχλησαν,ισα ισα χαρηκα που γλιτωσα μια τεραστια εισαγωγη.Ελπιζω τα στοιχεια που κανουν κακο το arrow να μην υπαρξουν και σ'αυτη τη σειρα,cw κανε με να σε παραδεχτω μια φορα.

#2513 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 18:35

Speaking of Flash, Clancy Brown (aka DCAU Lex Luthor) cast as The General. CW casting directors, σας αγαπώ λίγο τώρα <3

Spoiler: they also cast a bunch of other guys

6dqFccT.gif

#2514 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 22:01

First episode of Outlander was really enjoyable. Πολύ ωραίο το concept τα ιστορικά στοιχεία και τα τοπία. Οι παραδοσιακοί Σκωτσέζοι αντιμέτωποι με την μεταπολεμική γιατρίνα ήταν απίστευτοι.

#2515 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 22:10

Για την Αόκι, μάλλον απλά θα είδαν το Sin City 1, ούτε οντισιόν, ούτε τίποτα. Και το Dead or Alive, obvs.

Το Extant εκτυλίσσεται συμπαθητικά. Συνομωσίες, scifi, πιθανότητες για εξωγήινους... μόνο το κουρασμένο trope

Spoiler:
είναι κάπως αρνητικό. Αν και το "σώζουν" δείχνοντας ότι
Spoiler:
Στα θετικά είναι και το ότι φαίνεται να μην τσιγκουνεύτηκαν τα φράγκα στο cgi.

Το true blood συνεχίζει να παίζει με τις καρδιές και το μυαλό μας αλλά όόόόόόχι, δεν θα τους περάσει, θα το δω μέχρι τέλους!!!! /masochism 101

Είδα τα 5 πρώτα του Crossbones. Οκ, ωραία κοστούμια, σκηνικά, υποκριτική, αλλά δεν τσουλάει το πράμα. Κρίμα, γιατί ο Μάλκοβιτς θα μπορούσε να αφήσει εποχή.

Το Person of interest είναι ενδιαφέρον. Πρώτη σεζόν στην tv, περνάνε ωραία τα καλοκαιρινά βραδάκια.

#2516 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 22:15

Το true blood συνεχίζει να παίζει με τις καρδιές και το μυαλό μας αλλά όόόόόόχι, δεν θα τους περάσει, θα το δω μέχρι τέλους!!!! /masochism 101

Κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε το βουνό. Derpalicious. Το βλέπω μόνο για Northman και Pam.

Όπως βλέπω και το teen wolf για τον Derek. >.< Αν και θέλω περισσότερο banshee stuff εκεί μέσα ASAP.

#2517 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 22:25

Τις καλύτερες ατάκες έχει η τύπισα.

Bill enters the dungeon.

Pam: You look like shit.

*χειροκροτώ την οθόνη*

Άντε, άλλα δύο μείνανε.

Α, και σταματήστε να μας κάνετε να συμπαθήσουμε τον Μπιλ και τη Λέτι-Μέι. Give us moar Lafayette.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 12 Αύγουστος 2014 - 22:26

#2518 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2014 - 14:17

Το strain παει πολυ καλα και με εχει κρατησει μεχρι στιγμης για τους λογους που ανεφερε ο 1451. Το teen wolf ξεκινησε ωραια, αν και δεν το περιμενα. Οι τρυπες παντα υπαρχουν, αλλα ποιος χεστηκε.

Ξεκινησα white collar και με πετυχα στη φαση που εψαχνα ΑΚΡΙΒΩΣ κατι τετοιο οπότε κόλησα. Το προτεινω. Μεγαλη αγαπη ο καραφλας γιαλαμπουκας κολητος της Καρευ απο sex &the city σε ρολο που δεν περιμενα να τον δω, αλλα το χει και με το παραπανω. Ειναι το τρολλ που εχει αναγκη μια κατα τα αλλα posh σειρα.

Και το καλυτερο απο όλα για μενα μεχρι στιγμης ειναι το house of cards. O Spacey που ολοι ξερουμε και αγαπαμε σε ρολο puppetmaster. Αν ζητουσα παραπανω θα μουν αχαριστος. Εχω δει μονο τα επεισοδια που εχει σκηνοθετησει ο fincher μεχρι στιγμης αλλα απο οτι μου χουν πει και πιο μετα το ενδιαγερον παραμενει αμειωτο οποτε θα αφησω τις μαρκες μου εδω για αυτη τη σαιζον

stasou%2520mygdala.jpg

#2519 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2014 - 19:20

Το Strain είναι η κλασσική κακογραμμένη ντετεκτιβοσπλατερο χαζομάρα που δεν μπορώ να σταματήσω να βλέπω. Το πρώτο επεισόδιο ήταν σκέτα κακό αλλά μετά έγινε λιγότερο κακό.  Τα θετικά του τα ήξερα από τα βιβλία οπότε δε με έψησαν τόσο. Το βλέπω γιατί χόρορ, βαμπίρια, καταστροφές και ξέρω τι γίνεται και θέλω να δω πώς θα συνεχίσει.

Είδα 2η σεζόν Orange is the new black. Πολύ καλύτερη από την πρώτη σεζόν, με τα ίδια προβλήματα αν και λιγότερο διογκωμένα. Πέρασα σαφώς καλύτερα απ' όσο με την πρώτη.

Είδα και όλο το The Wire, δεν ξέρω γιατί, μετά το 1ο επεισόδιο είχα πει ότι δε θα ξανασχοληθώ. Μάλλον η αναφορά του Όμαρ στο Όραντζ έφταιξε, και είδα Πόρνστας the younger years. Φανταστική ανακάλυψη.

Και η σειρά καλή είναι. Κρίμα που έχει ΣΚΑΤΑ γυναίκες ΣΚΑΤΑ γραμμένα. Αν είχε καλύτερες, ή έστω καλές γυναίκες και λιγότερο Μακνάλτυ στις πρώτες σεζόν παίζει άνετα να γινόταν η αγαπημένη μου σειρά έβερ. Εξαιρετικοί χειρισμοί σε πολλαπλά επίπεδα. Πολλές σειρές που αποκαλούμε "καλές" (τρου ντετέκτιβ εσένα κοιτάω) έχουν πολλά να μάθουν από αυτή. Σκέφτομαι ήδη το ριγουότς.

Η αγαπημένη μου σειρά έβερ έγινε το My Mad Fat Diary. Δεν το περίμενα, και τελείωσε και σε δύο σεζόν. Εξαιρετικό. Να δούμε τώρα πώς θα σκοτώσει το MTV το αμερικάνικο ανταπτέησιον του (γιατί δε μας φτάνει που το ορίτζιναλ είναι ήδη στα Αγγλικά, όοοοχι, πρέπει να μιλάνε με ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ προφορά αλλιώς θα πάθουμε κανένα πολιτισμικό σοκ).

Ξεκίνησαν Project Runway & ANTM και είμαι καλυμμένη και στον λάητ τομέα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Τώρα απλά προσπαθώ να βρω ψυχικό κουράγιο για να τελειώσω το Top of the Lake. Αν το δω και αυτό θα έχουν τελειώσει όσες σειρές είχα βάλει μπροστά στις προτεραιότητές μου και θα μπορέσω να συνεχίσω Walking Dead, Masters of Sex, Teen Wolf, House of Cards που είναι εν αναμονή. Ίσως δω και το τέλος της 4ης σεζόν του Game of Thrones.

Ουφ, πολλή τιβί

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2520 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2014 - 22:16

aCnonQa.gif

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ TRUE BLOOD. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ. *tears of joy*

Μπορώ να πω περήφανα (?) ότι άντεξα 7 season η μία χειρότερη από την άλλη με ένα ηλίθιο φινάλε που άξιζε μόνο και μόνο για τρείς σκηνές. Νιώθω δικαιωμένη χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, αλλά νιώθω. Σαν να επιβίωσα από φυσική καταστροφή ένα πράγμα.