In other news το gossip girl ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια και απορώ με τον εαυτό μου που συνεχίζω να το βλέπω. Άυριο ξεκινάει και το Don't Trust the B---- in Apartment 23, σκέφτομαι να δω τουλάχιστον τον πιλότο...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αγγλόφωνες σειρές
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 16:04
In other news το gossip girl ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια και απορώ με τον εαυτό μου που συνεχίζω να το βλέπω. Άυριο ξεκινάει και το Don't Trust the B---- in Apartment 23, σκέφτομαι να δω τουλάχιστον τον πιλότο...
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 21:20
Παρόλα αυτά, και από άλλους φίλους μου που έχω μιλήσει, μου λένε πως μέχρι εκεί που φτάνει είναι πολύ καλή οπότε συνεχίζω ακάθεκτος!
Τη έχει δει κανένας από εδώ ολόκληρη?
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 21:52
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 22:19
Και εγώ το έχω ακούσει αυτό με το cliff hanger αλλά για κάποιον λόγο δεν πειράζει. Ίσα ίσα μπορώ να πω! Βασικά αφού κόπηκε που κόπηκε καλύτερα που σταμάτησε σε επεισόδιο με cliff hanger πάρε σε κάποιο "ουδέτερο". Τουλάχιστον τελειώνεις την σειρά και μένεις με την αγωνία του πώς θα μπορούσε να συνεχίσει!Ολόκληρη δεν την είδα ποτέ, κυρίως λόγω του ότι η τέταρτη σαιζόν τελειώνει με cliff hanger και δεν μπορώ να βλέπω σειρές χωρίς τέλος ~ψυχολογικό δικό μου θέμα αυτό. Πάντως τις 2 πρώτες που είχα δει μου άρεσαν πολύ και ίσως κάποτε το συνεχίσω...
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2012 - 10:35
Yes, animals were harmed: 21 films and TV shows that killed or hurt animals
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2012 - 21:51
Έχω πεθάνει στα γέλια με αυτή η σκηνή όλη μέρα σήμερα και η μουσικούλα από πάνω στο βίντεο only makes it better!
Είδα και το girls. Loved it.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 10:46
Είδα και το girls. Loved it.
Τσέκαρε και το Tiny Furniture της Lena Dunham.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 16:58
Συνεχίζω να είμαι κολλημένη με το Smash, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί!
Είδα το πρώτο επεισόδιο του Grils και με άφησε παγερά αδιάφορη. Επιφυλάσσομαι όμως, γιατί έχω ξεγελαστεί πολλές φορές από τους πιλότους, οπότε τουλάχιστον για 3-4 επεισόδια ακόμα, θα συνεχίσω να το βλέπω.
Είδα τα πρώτα επεισόδια από Archer & East Bound and Down. Δε μου άρεσαν καθόλου.

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 11:13

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 16:53
Γίνονται πολλές συζητήσεις, τσεκάρετε τα imdb boards και κυρίως εδώ. Έχει ενδιαφέρον. Aρκετό από το κοινό το μίσησε.
Ξεκίνησα και το Shameless (US). Κάπως υπερβολικά τα storylines αλλά η ενέργεια του μ'αρέσει πολύ.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 17:47
προσωπικά γούσταρα απιστευτα με το πρωτο επεισόδιο με σκηνες οπως η απολυση και το ξενοδοχείο στο τέλος να είναι φανταστικές.
Και ειμαι απο αυτους που δεν ενθουσιαστηκαν ιδιαίτερα με tiny furniture (αν και εκτιμησα απιστευτα αυτα που εκανε η Dunham στη ταινία) αλλά αυτό με κέρδισε αμέσως.
Εχουμε και Veep την κυριακή, εννοειται πως οποιος δεν εχει δει the thick of it τρέχει (η τουλάχιστον βλέπει το in the loop )
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 18:08