Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Tonari no Kaibutsu-kun | My Little Monster
#31
Posted 09 October 2012 - 20:40
Ακόμα και το σοβαρό-ρομαντικό κομμάτι είναι διασκεδαστικό ακριβώς γιατί πηγαίνει τόσο γρήγορα ενώ παραμένει άκυρο (in a funny way).Τη μια είσαι "wtf" την άλλη "aww".
Δεν ξέρω για εσάς το βρίσκω διασκεδαστικότατο μέχρι στιγμής.
#32
Posted 09 October 2012 - 21:59
Το 1ο ήταν απλά κακό και για μένα είχε πάρα πολλά προβλήματα. Ας τα αφήσουμε όμως πίσω. Οκ όπως είπαν και άλλοι ήταν πολύ πηγμένο και προσπάθησαν να ενσωματώσουν μεγάλο μέρος της ιστορίας σε 20 λεπτά (με κακό γράψιμο και σκηνοθεσία θα προσέθετα) και δεν τους βγήκε. Shit happens, πάμε παρακάτω.
Δεν είναι ότι σε αυτό το επεισόδιο έλειπαν τα κλισέ, ή οι, το λιγότερο, προβληματικές αναφορές στις συμπεριφορές των γυναικών ή της φυλής των ανθρώπων των ίντερνετς. Έδωσαν το παρόν και οι κεραίες μου τις εντόπισαν. Αυτή τη φορά όμως και οι διάλογοι ήταν καλύτεροι και η σκηνοθεσία, αλλά κυρίως είδαμε χαρακτηριστικά κομμάτια της προσωπικότητας κάθε πρωταγωνιστή, που αυτή τη φορά ήταν απαλλαγμένα από τη βιασύνη και την ατσουμπαλοσύνη του προηγούμενου επεισοδίου. Το pacing ήταν άνετο και μπόρεσα και να γελάσω με τα αστεία (τα οποία μου φάνηκαν άφθονα) αλλά και παρακολούθησα με ευχαρίστηση και ενδιαφέρον την ανάπτυξη του ρομάντζου. Μου θυμίζει σε αρκετά σημεία το kare-kano και φοβάμαι ότι θα το γυρίσουν στην κλασσική συνταγή άρλεκιν από την οποία ελάχιστα shoujo έχουν ξεφύγει. Η κοπέλα να προσπαθεί να "φτιάξει" το μυστηριώδες αγόρι (εκεί με τα κενά μάτια του τύπου ένιωσα ένα emo-ness να αναδύεται.)
Το opening μου άρεσε *πάρα* πολύ και έχει αρχίσει να μη με χαλάει και το σχέδιο. Είχαμε και το fanservice με την κότα και ήρθε και έδεσε.
Επ' ουδενί δε θα έλεγα ότι έκανε στροφή 180 μοιρών από το πρώτο επεισόδιο (άντε να πούμε ένα 70άρι) αλλά αν συνεχίσει έτσι θα είναι μια σειρά που θα μπορώ να δω όσο ευχάριστα είδα και τα πρώτα επεισόδια του chihayafuru. Χαίρομαι που μου άρεσε αυτό το επεισόδιο και σε όσους δεν άρεσε το 1ο θα συνιστούσα να κάνετε τον κόπο να δείτε και το 2ο. Μπορεί να μη σας αρέσει, αλλά σίγουρα δεν είναι το train-wreck που ήταν το προηγούμενο.
#33
Posted 10 October 2012 - 23:52
Make one peep and I'll rape you
wow
Okay συμπαθητικό το anime λόγω πρωταγωνίστριας.I'm nhf Haru.Και η Asako ήταν πολύ συμπαθητική.
#34
Posted 12 October 2012 - 17:32
Τώρα το δύο εντάξει, όχι τόσο κακό όσο το πρώτο, αλλά δεν θα το έλεγα καλό (η κότα όμως είναι επική, αυτό δεν αλλάζει).
#35
Posted 02 November 2012 - 19:46
#36
Posted 13 November 2012 - 23:48
#37
Posted 14 November 2012 - 01:15
Είναι πολύ ωραίο, από την αρχή ήταν. Έχει μπερδεμένες σκηνές με πολύ γέλιο και πιο σοβαρές στις οποίες απλά μένω κ δε λέω τίποτα. Το στυλ του Haru δεν περιγράφεται. Θράσσος δεν είναι, άγνοια "κινδύνου" δεν είναι.. δεν ξέρω πως να το πω,
Σίγουρα καλύτερο από άλλα που τα περίμενα πως και πως. -_-
Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".
#38
Posted 14 November 2012 - 10:21
#39
Posted 09 December 2012 - 19:43
#40
Posted 26 December 2012 - 20:35
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με την λέξη "ουτοπικό", αλλά εγώ δεν είδα και πολλές τρομερές διαφορές με άλλα shoujo.μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται το romance και διαφέρει από τα κοινά "ουτοπικά" shoujo.
#41
Posted 26 December 2012 - 20:57
#42
Posted 26 December 2012 - 21:19
Spoiler:
Δεν διαφωνώ στο ότι ο Haru δεν είναι τοσο ρεαλιστικός, και πουθενά δεν ανέφερα πως με ενοχλεί το αν κάποιος είναι ρεαλιστικός ή όχι. Τον Haru τον συμπάθησα γιατί ήταν συμπαθητικός, την Shizuku την αντιπάθησα επειδή ήταν αντιπαθητική. Δεν ανέφερα πουθενα την λέξη "ρεαλιστικότητα" και δεν ήταν και το αρχικό μου κριτήριο tbh. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το αν είναι μέσα σε στερεότυπα, όσο το αν εγώ συμπαθήσω τον χαρακτήρα ή όχι.
Επίσης διαφωνώ στην ιδέα του ότι πρέπει να συμπαθήσω την Shizuku μόνο και μόνο επειδή είναι η καλύτερη περίπτωση ακραίου στερεοτύπου. Δεν θα την συμπαθούσα ούτε αν ήταν άβουλη και εξαρτώταν από τον πρωταγωνιστή, ούτε αν εμπιστευόταν τους πάντες. Αν δεν μπορεί να υπάρχει μια άλφα ισσοροπία, τότε θα ήμουν πιο ικανοποιημένη.
#43
Posted 26 December 2012 - 21:32
#44
Posted 26 December 2012 - 23:47
Spoiler:
βαρείς χαρακτηρισμοί, μπορείς να πεις ότι την αντιπάθησες αλλά πιστεύω πως υπερβάλεις
τον haru τον αντιπάθησα γιατί οκ δεν είχε ίχνος ρεαλιστικότητας, τον έκαναν "συμπαθητικό" μόνο για να τον κάνουν συμπαθητικό
αγαπημένος με διαφορά ο yamaken αν και δε κατάφερα να τον ψυχολογίσω και πολύ λόγω του ελάχιστου screentime
γενικά η σειρά είχε πολλά αρνητικά αλλά το ευχάριστο κλίμα κατάφερα να με κερδίσει σε αντίθεση με άλλες σαπίλες (βλέπε sukitte) που δεν τις άντεξα
*waving intensifies*
#45
Posted 27 December 2012 - 00:08

Από το sukitte πάντως καλύτερο αν και το sukitte έθεσε εξαιρετικά χαμηλά τη μπάρα.
Also tagged with one or more of these keywords: comedy, school, romance, shoujo, fall 2012
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Tokyo RevengersStarted by Hazuki , 30 Oct 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Akiba Meido SensouStarted by phm , 25 Oct 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Kageki Shoujo!!Started by phm , 01 Aug 2021 ![]() |
|
||
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
So I'm a Spider, So What?Started by phm , 15 Jun 2021 ![]() |
|