Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Comics - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
441 replies to this topic

#346 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 03 July 2011 - 00:16

Καλέ το at death's door (και το deadboy detectives) της Jill είναι, με το χαρακτηριστικό γουστόζικο σχεδιάκι της κιόλας :P
Τσέκαρε το Corinthean (παίζει να το έχω γράψει και λάθος), είναι borderline creepy και τα σπάει!

Yeaps, το ξέρω ότι σκάει μύτη στο SMT, αλλά έχουν μαζευτεί πολλά τα πράγματα που θέλω να διαβάσω (και να δω) που αμφιβάλω αν θα το πιάσω για πολύ καιρό ακόμα.

~Βασικά αξίζει και το little endless storybook της Jill. Όποιος έχει διαβάσει ποτέ Sandman ας του ρίξει μια ματιά. Είναι απίστευτα γλυκό!

????Τώρα το πήρα χαμπάρι:OMG3:Το έχω διαβάσει και το corinthean και όντως τα σπάει:riiight:

Βασικά οτιδήποτε έχει γράψει ο Gaiman ή έχει σχέση με τις δουλειές του τα σπάει(οκ εκτός από αυτά τα comic με την death)ο τύπος είναι ΘΕΟΣ!Τέλος:hero:

#347 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 July 2011 - 00:21

Καλά θα ήθελα πάρα πολύ να ισχύει αυτό που λες για τον Gaiman, αλλά δυστυχώς κανείς δεν είναι τέλειος (δεν θέλω να θυμάμαι το interworld για παράδειγμα, και εδώ που τα λέμε και το stardust ήταν απίστευτα μέτριο). Και αν θυμάμαι καλά ένα spinoff του sandman με τις Ερινύες ήταν απαισιότατο >_<

Όχι ότι αυτό μειώνει την αξία του Gaiman, αλλά εντάξει, δεν είναι και "άσφαλτος" :kakaka:

Also δεν είναι "αυτά τα comic με την death", ένα είναι που είναι λιγότερο καλό, τα άλλα την παλεύουν!:P

Posted Image

#348 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 03 July 2011 - 00:33

Καλά θα ήθελα πάρα πολύ να ισχύει αυτό που λες για τον Gaiman, αλλά δυστυχώς κανείς δεν είναι τέλειος (δεν θέλω να θυμάμαι το interworld για παράδειγμα, και εδώ που τα λέμε και το stardust ήταν απίστευτα μέτριο). Και αν θυμάμαι καλά ένα spinoff του sandman με τις Ερινύες ήταν απαισιότατο >_<

Όχι ότι αυτό μειώνει την αξία του Gaiman, αλλά εντάξει, δεν είναι και "άσφαλτος" :kakaka:

άσφαλτος;As in
Spoiler:

Μα μιλάμε για τα comic πάντα τα βιβλία είναι άλλη υπόθεση(αν και έχει γράψει το american gods το οποίο αρκεί για να συγχωρεθούν όλα του τα λάθη:if:).Οκ το stardust ήταν μέτριο αλλά οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι μέχρι και βραβείο του έδωσαν.Δηλαδή υπονοείς ότι έκαναν λάθος:yellowcard:;

Επίσης μιας και μιλάμε για Gaiman και είμαστε στο comics thread πολύ καλή είναι και η δουλειά του στο miracleman δες το ASAP!

#349 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 July 2011 - 00:41

Άσφαλτος = Ελληνικά της αθάνατης Άντζελας Δημητρίου για το "αλάθητος" :P

Όχι δεν υπονοώ ότι έκαναν λάθος, το λέω ξεκάθαρα (το Locus καλά κάνανε και δεν του το δώσανε εδώ πάντως)..
(Anasi boys was way better than American Gods)

Και σε comic έχει κάνει πραγματάκια που καλύτερα να τα είχε διπλοσκευτεί πριν τα παραδώσει. Βέβαια το miracleman σαφώς και δεν είναι ένα από αυτά. Από τις λίγες εκδόσεις της Marvel που έχω ευχαριστηθεί.
Άτιμε Gaiman, για χάρη σου και στη Marvel βουτάω, και ξανά-βουτάω!

Posted Image

#350 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 03 July 2011 - 01:08

By the way, από πρόσφατα comics αυτό που προσωπικά μου φέρνει πιο πολύ το στυλ του Sandman στο μυαλό είναι το The Unwritten.

Είναι του Mike Carrey, συγγραφέα του Lucifer, οπότε δεν είναι σύμπτωση αυτό.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#351 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 03 July 2011 - 01:23

Άσφαλτος = Ελληνικά της αθάνατης Άντζελας Δημητρίου για το "αλάθητος" :P

Όχι δεν υπονοώ ότι έκαναν λάθος, το λέω ξεκάθαρα (το Locus καλά κάνανε και δεν του το δώσανε εδώ πάντως)..
(Anasi boys was way better than American Gods)

Και σε comic έχει κάνει πραγματάκια που καλύτερα να τα είχε διπλοσκευτεί πριν τα παραδώσει. Βέβαια το miracleman σαφώς και δεν είναι ένα από αυτά. Από τις λίγες εκδόσεις της Marvel που έχω ευχαριστηθεί.
Άτιμε Gaiman, για χάρη σου και στη Marvel βουτάω, και ξανά-βουτάω!

Που να δεις και την ταινία δηλαδή να φρίξεις περισσότερο:puke:.To anasi boys δεν το έχω διαβάσει ακόμα αλλά έχω ακούσει και από άλλους ότι είναι καλό.Όσο για το 1602...δεν θα ήταν το marvel universe υπερβολικά καλύτερο αν διαδραματιζόταν όλο σε αυτό το setting?:if:
Επίσης καλoύτσικο από Gaiman είναι και το neverwhere(πολυ καλύτερο από την σειρά if you ask me)...

edit:Ναι είναι καλό το unwritten και πέρα από το sandman θυμίζει λίγο και book of magic(του Gaiman και αυτό)και το Harry Potter!!!^^

Edited by keitaro, 03 July 2011 - 01:28.

#352 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 July 2011 - 01:31

Ναι, την έχω δει την ταινία >_<
Το neverwhere είναι αρκετά καλό, και σε κόμικ, και σε βιβλίο. Τη σειρά τη φοβάμαι tbh.

Συμφωνώ για Unwirtten πάντως (αν εξαιρέσουμε την ύπαρξη του House of Mystery), και όμορφο κόμικ και αίσθηση Sandman έχει. Γενικά τον Carrey τον πάω αρκετά. (Μη σας πω και την κόρη του, XD )

Posted Image

#353 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 03 July 2011 - 01:55

By the way, από πρόσφατα comics αυτό που προσωπικά μου φέρνει πιο πολύ το στυλ του Sandman στο μυαλό είναι το The Unwritten.

Είναι του Mike Carrey, συγγραφέα του Lucifer, οπότε δεν είναι σύμπτωση αυτό.

Ναι, την έχω δει την ταινία >_<
Το neverwhere είναι αρκετά καλό, και σε κόμικ, και σε βιβλίο. Τη σειρά τη φοβάμαι tbh.

Συμφωνώ για Unwirtten πάντως (αν εξαιρέσουμε την ύπαρξη του House of Mystery), και όμορφο κόμικ και αίσθηση Sandman έχει. Γενικά τον Carrey τον πάω αρκετά. (Μη σας πω και την κόρη του, XD )

Και πολύ καλά κάνεις!!!Μην τη δεις ποτέ(έτσι θα γλυτώσεις από τα βασανιστήρια που πέρασα εγώ:blurah5:).

Η κόρη του ποιο καλό comic γράψει?:hmmm:Στην φίλη μου τη wiki αναφέρει μόνο το mιnx το οποίο...well...δεν το λες ακριβώς καλό:beaten:...

#354 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 July 2011 - 01:58

Η minx είναι imprint της DC που στοχεύει σε teenage girls. Η κόρη του είχε βοηθήσει στο γράψιμο του Confessions of a Blabbermouth που ήτανε πολύ καλό. Γενικά οι περισσότεροι τίτλοι της minx μια χαρά ήτανε, προσωπικά άνετα θα τους έλεγα καλούς. Ειδικά για το είδος τους.

Posted Image

#355 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 03 July 2011 - 02:16

"Εγώ είμαι διαφορετικός - όλοι με μισούν και τους μισώ όλους"

Η πιό b.m. ατάκα από τον πιό b.m. χαρακτήρα comic, ever: Σκρούτζ Μακ Ντακ. Μου αρέσουν λίγο-πολύ όλα τα Ντίσνεϋ, αλλά Σκρούτζ δεν ξαναβγαίνει εκεί έξω. Είδωλο.

Υ.Γ. - Α, και κάποια κόμιξ του The Legend Of Zelda (πέραν των manga) που ήταν ΟΚ.

#356 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 03 July 2011 - 11:21

Η minx είναι imprint της DC που στοχεύει σε teenage girls. Η κόρη του είχε βοηθήσει στο γράψιμο του Confessions of a Blabbermouth που ήτανε πολύ καλό. Γενικά οι περισσότεροι τίτλοι της minx μια χαρά ήτανε, προσωπικά άνετα θα τους έλεγα καλούς. Ειδικά για το είδος τους.

Τι να σου πω εμένα μια φορά το έφηβο κορίτσι που κρύβω μέσα μου δεν κατάφερε να το βγάλει:bleh:Ειδικά το confessions of a blabbermouth δεν παλευόταν με τίποτα.Αυτή η Tara ήταν για κλωτσιές τελείως(για τους άλλους χαρακτήρες δεν μιλάω καν γιατί πολύ απλά ήταν σαν να μην υπήρχαν στο comic)και το σχέδιο του alexovich ήταν για τον $!#^##%!%!.Τώρα για τα υπόλοιπα comics Minx αυτά που μου φάνηκαν καλά ήταν το regifters και το plain janes(για τα άλλα δεν μιλάω γιατί θα γίνω κακός)

"Εγώ είμαι διαφορετικός - όλοι με μισούν και τους μισώ όλους"

Η πιό b.m. ατάκα από τον πιό b.m. χαρακτήρα comic, ever: Σκρούτζ Μακ Ντακ. Μου αρέσουν λίγο-πολύ όλα τα Ντίσνεϋ, αλλά Σκρούτζ δεν ξαναβγαίνει εκεί έξω. Είδωλο.

Υ.Γ. - Α, και κάποια κόμιξ του The Legend Of Zelda (πέραν των manga) που ήταν ΟΚ.

Άμα σου αρέσουν τα τωρινά comics της disney που να διαβάσεις τα παλιά(μιλάμε τα πολύ παλιά τότε που ζούσε ακόμα ο disney)Εκείνα ήταν comics!Ειδικά οι ιστορίες του mickey mouse ήταν τρομερές και δεν ήταν τόσο family friendly και αθώες όσο οι σημερινές:puke: και μάλιστα άρχισαν να κυκλοφορούν και σε graphic novel format από την fantagraphics!!!Τρέχα να τις διαβάσεις!θα με θυμηθείς:riiight:

#357 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 July 2011 - 11:49

Καλά υποθέτω ότι γούστα είναι αυτά. :S
Εμένα όλες οι δουλειές του Alexovich μου άρεσαν από SLG εποχές, χωρίς να είμαι fangirl. Εκτιμώ το σχέδιό του, και στο Blabbermouth δεν ήταν κάτι διαφορετικό από το σύνηθες.
Πάντως το ότι στόχευαν σε κοριτσάκια, δε σημαίνει ότι αφορούσε μόνο αυτά. Και πέρα από αυτά που ανέφερες, τα Water Baby, New York Four, Janes in Love, Token μη σου πω και το Kimie 66 ήταν πολύ καλά. Γενικά η minx είχε όμορφα πράγματα, και είναι πολύ κρίμα που δεν την άφησαν να αναπτυχθεί παραπάνω.

Posted Image

#358 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 03 July 2011 - 12:47

Καλά υποθέτω ότι γούστα είναι αυτά. :S
Εμένα όλες οι δουλειές του Alexovich μου άρεσαν από SLG εποχές, χωρίς να είμαι fangirl. Εκτιμώ το σχέδιό του, και στο Blabbermouth δεν ήταν κάτι διαφορετικό από το σύνηθες.
Πάντως το ότι στόχευαν σε κοριτσάκια, δε σημαίνει ότι αφορούσε μόνο αυτά. Και πέρα από αυτά που ανέφερες, τα Water Baby, New York Four, Janes in Love, Token μη σου πω και το Kimie 66 ήταν πολύ καλά. Γενικά η minx είχε όμορφα πράγματα, και είναι πολύ κρίμα που δεν την άφησαν να αναπτυχθεί παραπάνω.

Εννοείται ότι δεν αφορούσαν μόνο κοριτσάκια(για αυτό ήθελα να τα διαβάσω κιόλας)απλά προσωπικά δεν με ευχαρίστησαν πάρα πολύ δεν ξέρω ίσως να είχα συνηθίσει σε άλλες δουλειές του συγγραφέα και να μου κακοφάνηκαν λίγο(επίσης μπορεί να φταίει και η ηλικία αφού τα διάβασα αυτά τα χριστούγεννα):P
Τώρα για τα υπόλοιπα που λες δεν τα ξέρω δεν τη συνέχισα ποτέ τη σειρά μόλις διάβασα το confessions of a blabbermouth και το clubbing έφριξα τελείως και την παράτησα.Ειδικά το confessions of a blabbbermouth όσο καλή διάθεση και να είχα όταν το διάβαζα το μόνο που ήθελα ήταν να το κάψω και να το πετάξω στα σκουπίδια:sadist:
Spoiler:

#359 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 July 2011 - 13:01

Δεν ήταν ο πατέρας της, o γκόμενος της μάνας της ήταν.

όταν το διάβαζα το μόνο που ήθελα ήταν να το κάψω και να το πετάξω στα σκουπίδια

Οκ πολύ extreme σε βρίσκω. :P
Δεν ξέρω αν θα ήθελα να το κάνω ποτέ αυτό, ακόμα και στα χειρότερα κόμικ που έχω διαβάσει.
Ίσως στο comic του twilight...αλλά αυτό δεν το έχω διαβάσει.

Το clubbing κακώς το διάβασες, εγώ το απέφυγα γιατί φαινόταν ανελέητη μούφα. Πιάσε το water baby, regifters, και το new york four. Αξίζουν.

Posted Image

#360 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 03 July 2011 - 13:19

Δεν ήταν ο πατέρας της, o γκόμενος της μάνας της ήταν.

Οκ πολύ extreme σε βρίσκω. :P
Δεν ξέρω αν θα ήθελα να το κάνω ποτέ αυτό, ακόμα και στα χειρότερα κόμικ που έχω διαβάσει.
Ίσως στο comic του twilight...αλλά αυτό δεν το έχω διαβάσει.

Το clubbing κακώς το διάβασες, εγώ το απέφυγα γιατί φαινόταν ανελέητη μούφα. Πιάσε το water baby, regifters, και το new york four. Αξίζουν.

Αυτό ήταν που ήθελα να κάνω.Τελικά το μετάνιωσα και το έδωσα σε μια φίλη μου να και τώρα που το σκεφτομαι...:nanteee:.
Εάν θέλεις να διαβάσεις ένα comic που να σε κάνει να νιώσεις αυτό το μίσος άσε το twilight και διάβασε το spiderman:one more day.Αλλά σε προειδοποιώ απο τώρα...abandon all hope:nooooo: