Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Comics - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
441 replies to this topic

#331 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2011 - 10:20

Night Cries (που το έγραψα και λάθος πριν) και Arkham είναι imo τα καλύτερα για να τα αγοράσεις και σε καλή έκδοση, γιατί έχουν υπέροχο art που μπορείς να το χαζεύεις με τις ώρες!

That's a good point.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#332 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2011 - 23:56

Μόλις διάβασα τον πρώτο τόμο με το run του Alan Moore στο swamp thing και έχω μέινει μλκας πραγματικά απίστευτο comic!:oo:Στο πρώτο τεύχος όμως κλείνει ένα storyline προηγούμενου συγγραφέα με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω χριστό:nanteee:Το χει διαβάσει κανείς;Εξηγεί τίποτα στην συνέχεια της ιστορίας η θα πρέπει να παρω την ιστορία απο την αρχή;:nosey:;

#333 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2011 - 16:09

Μόλις διάβασα τον πρώτο τόμο με το run του Alan Moore στο swamp thing και έχω μέινει μλκας πραγματικά απίστευτο comic!:oo:Στο πρώτο τεύχος όμως κλείνει ένα storyline προηγούμενου συγγραφέα με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω χριστό:nanteee:Το χει διαβάσει κανείς;Εξηγεί τίποτα στην συνέχεια της ιστορίας η θα πρέπει να παρω την ιστορία απο την αρχή;:nosey:;

Να σου πω την αλήθεια, δε θυμάμαι ποια συγκεκριμένα ήταν αυτήν η ιστορία.

In any case, i wouldn't worry about it.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#334 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2011 - 16:14

Βασικά είναι τόσο καλό που ούτε εμένα με ενδιαφέρουν μερικά κενάκια.Απλά έχω ακούσει ότι τα πρώτα τεύχη της σειράς ήταν ψιλομάπα και θέλω να τα αποφύγω:run:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από keitaro: 04 Ιούλιος 2011 - 22:53

#335 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 10:49

Εκτος απο τα The Dark Phoenix Saga,Phoenix:Endsong k Phoenix:Warsong,μπορει να μου προτεινει καποιος αλλες ωραιες ιστοριες με Phoenix Force/Jean Grey?
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#336 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2011 - 17:12

Διάβασα τον 1ο τόμο του Sandman...

Too impressed for words. Σκέφτομαι να πάω να αγοράσω τον επόμενο εδώ και τώρα.

15fkk04.jpg

#337 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2011 - 17:14

Να δοκιμάσεις και το Dream Hunters Spin off. Πέρασαν πρόσφατα από τα χεράκια μου το novel με εικονογράφηση Yoshitaka Amano και το comic και είναι απλά πανέμορφα. <3

#338 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2011 - 18:28

Διάβασα τον 1ο τόμο του Sandman...

Too impressed for words. Σκέφτομαι να πάω να αγοράσω τον επόμενο εδώ και τώρα.

Ναι, να το κάνεις. Δε φαντάζεσαι πόσο καλύτερο είναι στο τέλος.
Το dream hunters του Amano είναι μεν πολύ καλό, αλλά έχει εντελώς διαφορετική αίσθηση.

Αν τελειώσεις ποτέ τα 10 volumes, πιάσε το Endless Nights που έχει 7 ιστορίες, ένα για κάθε μέλος της οικογενείας D...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#339 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2011 - 22:57

Να δοκιμάσεις και το Dream Hunters Spin off. Πέρασαν πρόσφατα από τα χεράκια μου το novel με εικονογράφηση Yoshitaka Amano και το comic και είναι απλά πανέμορφα. <3

hnnnnnng, τι μου έκανες τώρα ρε iristella! Must find now :run:

6dqFccT.gif

#340 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2011 - 23:13

Φοβερός ο Amano αλλά επίσης πολύ καλό είναι και το adaptation της ιστορίας απο τον P.Craig Russell και μάλιστα είναι σε comic format οπότε αξίζει να ρίξεις και σε αυτό μια ματιά.Ακόμα μόλις τελειώσεις με όλους τους τόμους μπορείς να διαβάσεις και το Death:The high cost of living που είναι spinoff με πρωταγωνίστρια την death:thatsit:

#341 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2011 - 23:19

Καλό χρυσό το κόμικ αλλά δε συγκρίνεται με το novel, κακά τα ψέματα!
Με την Death έχουν βγει και άλλα 2 κόμικ (The time of your life, At death's door), και γενικά sandman έχουν βγει άπειρα spinoffs (Corinthean, Deadboy Detectives etc).

Πάντως νομίζω ότι αυτό που αξίζει περισσότερο μάλλον είναι το Lucifer γιατί είναι εξίσου τεράστιο, και σου αναπληρώνει το κενό που σου αφήνει το Sandman :blush2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#342 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2011 - 23:45

Καλό χρυσό το κόμικ αλλά δε συγκρίνεται με το novel, κακά τα ψέματα!
Με την Death έχουν βγει και άλλα 2 κόμικ (The time of your life, At death's door), και γενικά sandman έχουν βγει άπειρα spinoffs (Corinthean, Deadboy Detectives etc).

Πάντως νομίζω ότι αυτό που αξίζει περισσότερο μάλλον είναι το Lucifer γιατί είναι εξίσου τεράστιο, και σου αναπληρώνει το κενό που σου αφήνει το Sandman :blush2:

Yeap απλά ανέφερα αυτά τα 2 γιατί τα έχει γράψει ο ίδιος ο neil ενώ τα υπόλοιπα είναι από άλλους συγγραφείς(εκτός από τα comics της death που ανέφερες τα οποία είναι ψιλοάθλια:thumbdown:)

Επίσης τέλειο είναι και το sandman mystery theater(αν και έχει ελάχιστη εώς καμία σχέση με το sandman):ureshii:

#343 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2011 - 23:48

Ικκκ μα τι λες, ειδικά όσα έχει κάνει η Jill είναι υπέροχα, ντροπή να τα λες "ψιλοάθλια".
Το ότι είναι από άλλους συγγραφείς πάντως δεν ενοχλεί. Οι περισσότεροι είναι φίλοι του Gaiman και έχουν πάρει το seal of approval του!
/πωρωμένο Gaiman fangirl

Τα SMT δεν έχει καμία σχέση με το Sandman, ούτε καν σαν feeling. Δεν είναι κακό σαν κόμικ μεν (αρκετά καλό θα έλεγα, αν και έχω διαβάσει μόνο τα 2 πρώτα), αλλά για παρόμοιο/σχετικό με το sandman δεν το λες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#344 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2011 - 23:57

Ικκκ μα τι λες, ειδικά όσα έχει κάνει η Jill είναι υπέροχα, ντροπή να τα λες "ψιλοάθλια".
Το ότι είναι από άλλους συγγραφείς πάντως δεν ενοχλεί. Οι περισσότεροι είναι φίλοι του Gaiman και έχουν πάρει το seal of approval του!
/πωρωμένο Gaiman fangirl

Τα SMT δεν έχει καμία σχέση με το Sandman, ούτε καν σαν feeling. Δεν είναι κακό σαν κόμικ μεν (αρκετά καλό θα έλεγα, αν και έχω διαβάσει μόνο τα 2 πρώτα), αλλά για παρόμοιο/σχετικό με το sandman δεν το λες.

Έχει κάνει η Jill Thompson comic με την death και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;:hmmm:Μόνο για αυτά τα 2 μίλησα όχι για τα υπόλοιπα spin-offs.Ειδικά το the time of your life δεν παλευόταν με τίποτα:bleh:

Πρέπει να διαβάσεις και το υπόλοιπο SMT είναι τέλειο!Και αργότερα στο comic κάνει την εμφάνισή του και ο ίδιος ο sandman!!!

#345 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 00:02

Καλέ το at death's door (και το deadboy detectives) της Jill είναι, με το χαρακτηριστικό γουστόζικο σχεδιάκι της κιόλας :P
Τσέκαρε το Corinthean (παίζει να το έχω γράψει και λάθος), είναι borderline creepy και τα σπάει!

Yeaps, το ξέρω ότι σκάει μύτη στο SMT, αλλά έχουν μαζευτεί πολλά τα πράγματα που θέλω να διαβάσω (και να δω) που αμφιβάλω αν θα το πιάσω για πολύ καιρό ακόμα.

~Βασικά αξίζει και το little endless storybook της Jill. Όποιος έχει διαβάσει ποτέ Sandman ας του ρίξει μια ματιά. Είναι απίστευτα γλυκό!

Και τώρα που το θυμήθηκα....HOUSE OF MYSTERY ΟΕΟΟΟΟΟ!!!! :kawaii:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 03 Ιούλιος 2011 - 00:09

Δημοσιευμένη  εικόνα