Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Comics - Γενική συζήτηση
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 00:38
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 12:38
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 18:13
Είναι πολύ χλιαρά. Τα άρχισα γιατί δεν άντεχα που τελείωσε η σειρά, και τα συνέχισα μόνο από ρουτίνα, και μετά τα 20κάτι τευχάκια σταμάτησα να τα διαβάζω... Απαίσια δεν είναι βέβαια..
Οπότε μάλλον καλύτερα να παραμείνω στο φινάλε της σειράς.Απλά είχα διαβάσει κάτι αποθεωτικές κριτικές σε μερικά site και είδα ότι συνεχίζεται και τόσο καιρό οπότε σκέφτηκα δεν μπορεί κάτι θα αξίζει.Αλλά αφού μου λες ότι είναι μέτριο...κρίμα πάντως και είχε και τόσο potential:beaten:
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 05:44
PS: Πρώτη αγορά comic yaaaay :3
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 11:05
Tσίμπησα χτες την Graphic Novel μεταφορά του Coraline σε εικονογράφηση Craig Russel. Έμεινα υπέρευχαριστημένη. Πανέμορφο art και σαν ιστορία ήταν πάρα πάρα [...] πολύ καλή. Ξεκινά ωραία και ανέμελα και γίνεται ανατριχιαστικό in no time. Θέλω να διαβάσω το βιβλίο και να δω την ταινια τώρα αν και στην τελευταία ξέρω ότι αφήσανε πάρα πολλά πράγματα εκτός. Αν κάτι θα ήθελα αυτό θα ήταν κάποιο extra art που να δικαιολογεί την διαφορά στην τιμή ανάμεσα σε hardcover και softcover έκδοση πέρα από το εξώφυλλο. But oh well δεν θα τα χαλάσουμε εκεί...
PS: Πρώτη αγορά comic yaaaay :3
Welcome to the club!!!Τώρα που άρχισες δεν θα σταματάς με τίποτα και γω έτσι την πάτησα

Όντως φοβερό το artwork του Craig Russel(ειδικά ο τρόπος που σχεδιάζει τα μάτια...δεν ξέρω μου φαίνονται ανατριχιαστικά αληθινά και ζωντανά μερικές φορες)
Όσο για την ταινία όντως έχουν κόψει πολλά με αποτέλεσμα να έχει γίνει ένα κλικ ποιο παιδικό και επειδή είναι από τον ίδιο σκηνοθέτη με αυτόν του nightmare before christmas(που όχι δεν είναι ο Tim Burton αλλά ο Henry Selick) του μοιάζει πάρα πολύ και σε ατμόσφαιρα και σε σχέδιο
Το βιβλίο πάντως παραμένει για μένα το καλύτερο και από τα 3.Ε τι να κάνουμε Neil Gaiman είναι αυτός^^
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 11:25
Ο πατερας μου εχει στη κατοχη του το πρωτο τευχος Μικυ Μαους που κυκλοφορησε στην Ελλαδα απο τις εκδοσεις Τερζοπουλος.Κοστιζε 3 δραχμες κ ο τιτλος του ειναι "Στις πηγες των Μογγολων".Το τευχος ειναι σε αριστη κατασταση κ τονιζω οτι δεν ειναι η ανατυπωση του 1994.Ειναι η πρωτοτυπη εκδοση της 1ης Ιουλιου 1966.
Μηπως γνωριζει κανεις σε τι επιπεδα κυμαινεται ητιμη του?
Επισης εχω στη κατοχη μου το πρωτο τευχος Fantastic Four που κυκλοφορησε στην Ελλαδα το 1984(εαν δεν κανω λαθος) απο τη Μαμουθ Κομιξ.Η ιστορια του τευχους αυτου ειναι η αντιστοιχη ιστορια του πρωτου τευχους που βγηκε στις ΗΠΑ to 1961.
Aυτο εχει καποια αξια?
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 19:37
Είναι πολύ χλιαρά. Τα άρχισα γιατί δεν άντεχα που τελείωσε η σειρά, και τα συνέχισα μόνο από ρουτίνα, και μετά τα 20κάτι τευχάκια σταμάτησα να τα διαβάζω... Απαίσια δεν είναι βέβαια..
Εγώ πάντως δεν άντεξα καν μέχρι το 20κάτι - παρά του πόσο άπειρα fan του Buffy είμαι.
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 23:41
Yo! Εδώ έτρεχα να αγοράζω τα κόμικ του Spike, δε θα άντεχα 20 ψωροτευχάκια για τη μεγάλη μου αγάπη;

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2011 - 10:34
Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια απο τα ατομα που ασχολουνται με τα κομιξ της Disney.
Ο πατερας μου εχει στη κατοχη του το πρωτο τευχος Μικυ Μαους που κυκλοφορησε στην Ελλαδα απο τις εκδοσεις Τερζοπουλος.Κοστιζε 3 δραχμες κ ο τιτλος του ειναι "Στις πηγες των Μογγολων".Το τευχος ειναι σε αριστη κατασταση κ τονιζω οτι δεν ειναι η ανατυπωση του 1994.Ειναι η πρωτοτυπη εκδοση της 1ης Ιουλιου 1966.
Επισης εχω στη κατοχη μου το πρωτο τευχος Fantastic Four που κυκλοφορησε στην Ελλαδα το 1984(εαν δεν κανω λαθος) απο τη Μαμουθ Κομιξ.Η ιστορια του τευχους αυτου ειναι η αντιστοιχη ιστορια του πρωτου τευχους που βγηκε στις ΗΠΑ to 1961.
Aυτο εχει καποια αξια?
To Mίκυ Μάους #1 που έχεις αν είναι όντως έτσι όπως τα λες ίσως πιάνει και 200€ όχι περισσότερα όμως. Και μην κοιτάς τις τιμές που πουλάνε στο Μοναστηράκι. Είναι κλέφτες κα απατεώνες και επίσης κανένας μα κανένας δεν θα αγόραζε σε τέτοια τιμή από ιδιώτη.
Το πρώτο Fantastic Four άντε να κοστίζει κάνα 10€ όχι παραπάνω όμως.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2011 - 18:16
Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια απο τα ατομα που ασχολουνται με τα κομιξ της Disney.
Τα αυθεντικό είναι αυτό και η επανέκδοση αυτή. Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις αν έχεις το αυθεντικό ή όχι, είναι να τσεκάρεις αν υπάρχει κάτω αριστερά η σφραγίδα που γράφει "Ε.Χ. Τερζόπουλος". Τώρα για το πόσο αξίζει, μπορείς να βρεις τρελές αγγελίες που το πουλάνε για πολλές χιλιάδες (ή ακόμα και δεκάδες χιλιάδες) ευρώ, όμως μία ρεαλιστική τιμή θα ήταν περί τα 250-300 €, αν φυσικά είναι σε άριστη κατάσταση. Οποιαδήποτε τιμή πάνω από αυτό το ποσό θεωρείται ακριβή, συνυπολογίζοντας πάντα την σπανιότητα και τη ζήτηση του συγκεκριμένου τεύχους.
Αν θέλεις να το πουλήσεις, η συμβουλή μου είναι να το δώσεις σε κάποιον που πραγματικά το θέλει, και όχι σε εμπόρους στο Μοναστηράκι, οι οποίοι θα βρουν ματσωμένα κορόιδα και θα τους το πουλήσουν σε πολύ μεγαλύτερη τιμή. Μπορείς να απευθυνθείς και στο GreekComics για περισσότερες γνώμες.
Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2011 - 16:48
Ρε παιδιά, πηρε προχθές το μάτι μου στο Public ένα comic δε θυμάμαι ποιανού με ρεμπέτες. Πώς λέγεται άμα ξέρετε και αν το χετε διαβάσει, είναι καλό;
Μάλλον εννοείς το ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ του David Prudhomme που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελευθεροτυπία.Αρκετά καλό comic σε βάζει και στο κλίμα της εποχής και είναι και φτηνό(15 ευρουλάκια κάνει).Αξίζει να το διαβάσεις.^^
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από keitaro: 20 Ιούλιος 2011 - 10:24
Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2011 - 17:42
Μάλλον εννοείς το ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ του David Prudhomme που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελευθεροτυπία.Αρκετά καλό comic σε βάζει και στο κλίμα τις εποχής και είναι και φτηνό(15 ευρουλάκια κάνει).Αξίζει να το διαβάσεις.^^
Indeed.
Και το γεγονός ότι είναι ένα *Γαλλικό* comic για το ρεμπέτικο.
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2011 - 08:49
Μηπως γνωριζει καποιος απο που μπορω να προμηθευτω παλια κομιξ των εκδοσεων modern times απο την περιοδο 1996-2002? Επισης,μηπως υπαρχει καποια ελληνικη ιστιοσελιδα η οποια να περιεχει λιστα με ολα τα κομιξ που εξεδωσε η modern times το παραπανω χρονικο διαστημα?
Αυτη τη περιοδο ψαχνω τα εξης: Το Συστημα απο Peter Kuper κ το Αποκαλυψη,Ιστοριες πολεμου(εαν δεν κανω λαθος ειναι το mini-series της DC Vertigo,Weird War Tales).
Ευχαριστω.
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2011 - 18:25
Θα βρεις εκεί τη λίστα που θες.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.