Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1006 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 23:49

Ψαχνω ενα anime σε στυλ Ergo Proxy any help anyone?:congrats:

#1007 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 23:55

Texhnolyze
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1008 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 00:06

Texhnolyze

Arigato noname :wooi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από anime-dono: 27 Αύγουστος 2008 - 15:28

#1009 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 00:12

παιδια βλεπω soul eater και απλως ειναι φοβερο
δειτε i recommend

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#1010 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 12:28

giota83, σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Magical Girl Lyrical Nanoha. Έχουν βγει 3 season μέχρι τώρα.

1. Magical Girl Lyrical Nanoha
2. Magical Girl Lyrical Nanoha A's
3. Magical Girl Lyrical Nanoha StrikerS

Πιστεύω πως θα το λατρέψεις.

Καλημέρα σε όλους!

:thatsit: Tου εριξα μια ματια κα ειδα μερικα επεισοδια αλλα δε μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε. Ισως το αφησα πολυ νωρις. προς το παρον εχω δει τα Tokyo Mew Mew , Fushigi Yuugi το οποιο με ξετρελανε απιστευτα οπως και το Tsubasa Reservoir Chronicles. Ισως αρχισω τωρα το Fruit Basket που μου το προτεινε ο χρηστης Me loves Neliel ή το Princess Tutu που μου το προτεινε ο χρηστης noname. :thatsit:
Αν καποιος αλλος εχει να μου προτεινει καποιο αλλο, παρακαλω ας μου πει.

Καλησπέρα σε όλους!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 25 Αύγουστος 2008 - 08:55

#1011 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 13:28

Post 1000 GET. :wooi2:

Τα άπαντα από Ghost In The Shell, φυσικά. :nod:

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=61

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1012 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 15:44

Ψάχνω να βρω anime σε στυλ D.gray-man,κάτι με vampires σε στυλ Hellsing και τέλος (και το πιο δύσκολο πιστευω) κάποιο καμμένο anime,παρακμιακό,ψιλο undergroumd...Καμιά ιδέα?

#1013 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 16:32

Ψάχνω να βρω anime σε στυλ D.gray-man

Darker than Black

κάτι με vampires σε στυλ Hellsing

Gungrave (Το είχα ξεκινήσει. Δεν είναι με vampires, αλλά ο Brandon είναι πολύ badass και unpsofable. :P)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1014 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 16:49

:) το darker than black το χω δει και ήταν καλο...το gun grave θα το ψαξω... thnx! :)

#1015 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 19:07

το gun grave θα το ψαξω... thnx! :)

AnimeClipse Hellenic Fansubs United Tracker
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1016 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 19:32

Λοιπον ψάχνω κάτι που να έχει στοιχεία κλασσικού παραμυθιου.Τι εννοώ;ξωτικά,μαγισσες,ιπποτες κλπ κλπ.....ξέρει κανεις αν υπάρχει κατι τέτοιο;:hmmm:ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτέρων.:blingeye2:

#1017 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 19:37

Λοιπον ψάχνω κάτι που να έχει στοιχεία κλασσικού παραμυθιου.Τι εννοώ;ξωτικά,μαγισσες,ιπποτες κλπ κλπ.....ξέρει κανεις αν υπάρχει κατι τέτοιο;:hmmm:ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτέρων.:blingeye2:

Λοιπον παραμυθακι με την κλασικη παιδικη εννοια του fairy tale δεν ειναι λογω της βιας που το διατρεχει,αλλα εχει ολα αυτα που ζητας,μαγισσες,ξωτικα και ιπποτες οπως και αρκετα ομορφα νοηματα που εγω βρηκα και πολυ καλη δραση...απλως πρεπει να ανεχεσαι απειρους αποκεφαλισμους και ξεκοιλιασματα{και αλλα mature contents}...αν τα αντεχεις αυτα θα διαβασεις μια τρομερη ιστορια,προς Tolkien υφος;)

So,οπως ειπα και στο profile σου,Berserk is your choice^^

Αν θες links για ανιμε ή μανγκα,σφυρα:wis:

#1018 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 19:41

Ελα βρε εξ αρχης δεν εννοουσα κατι μωρουδιστικο......αντεχω αντεχω πιστεψε με...ευχαριστω και πάλι σου ειμαι καταυποχρεωμενη!Δεν ηξερα οτι αυτο που μου προτεινες ειχε μεσα αυτα τα στοιχεια....ωραια ωραια...:gotit:

#1019 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 19:58

Χαιρομαι για την επιλογη σου:)

Ευχομαι να σ'αρεσει γιατι η πρωτη σκηνη του manga ισως σε προιδεασει αρνητικα{προετοιμασου για τα χειροτερα:hahaha:}αλλα αν αντεξεις και προχωρησεις την ιστορια πιστευω θα βρεις αυτο που θες:)

Σου προτεινω να ξεκινησεις απ το anime λοιπον,γιατι πιστευω θα σε βαλει πιο ευκολα στον κοσμο της σειρας{εχει και λιγοτερη βια} και αν δεν σ'αρεσει ειναι μονο 25 επεισοδια και μπορεις να την κανεις drop οποιαδηποτε στιγμη{βεβαια δες καμια 5αρια επεισοδια πρωτα να μπεις στο κλιμα μιας και το 1ο επεισοδιο θα σε μπερδεψει πιθανον}...αν παλι σ'αρεσει το ανιμε προχωρα με τα 1000 να διαβασεις το μανγκα να δεις και την συνεχεια που δεν υπαρχει στο ανιμε....

Μπορεις να το βρεις σε αρχεια ogm~230 mb τα οποια εχουν πολυ καλη ποιοτητα αλλα απ οσα ακουσα ειναι μονο με αγγλικες φωνες...:(

Δυστυχως στα ιαπωνικα με αγγλικους υποτιτλους τα βρηκα μονο ρε rmvb μορφη~40mb την οποια ετσι ειδα κι εγω ομως και πιστεψε με για μενα διατηρουν μια χαρα ποιοτητα,δεδομενου του χωρου που πιανουν και βλεπονται ανετα:)

Διαλεγεις και παιρνεις...

OGM

rmvb

Αν εχεις προβλημα με τις μορφες των αρχειων ελα ζητα μου να σου πω προγραμμα;)

Τα αρχεια κατεβαζονται με megaupload/rapidshare και εκει αν εχεις καποια δυσκολια μπορω να στην λυσω...

Το manga τωρα,αν με το καλο αποφασισεις να ξεκινησεις απ αυτο{σε προειδοποιησα!!}...μπορεις να το βρεις παλι με megaupload ΕΔΩ ή να το διαβασεις online ΕΔΩ...δικη σου η επιλογη...{το χω και σε direct download ΕΔΩ παλι,αλλα στους τομους της μεσης ειναι λιγο χαλια η μεταφραση,βεβαια μια χαρα διαβαζετε και παλι}

Αυτα,ελπιζω να σε βοηθησα και να καταφερα να σε βαλω στην σειρα^^

{η sig και το ava μου ειναι επισης απο κει btw:P}

#1020 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 20:03

Φιλε μου Ζορο αγαλμα θα σου στήσω!Πραγματικά να σαι καλά ρε παιδί.:blingeye2:Προς το παρόν θα ξεμπερδέψω με το death note και μετα οπωσδήποτε το ξεκινάω....να σου πω 100000000000000 ευχαριστώ νομίζω δεν αρκούν ε;Να σαι καλά και πάλι.:gotit:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires