Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 14 August 2008 - 12:36

Posted 14 August 2008 - 13:24
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 15 August 2008 - 20:30
Υ.Σ. Αν εχει στοιχεια ecchi και Harem ακομα καλυτερα.

Posted 15 August 2008 - 22:05
Παιδια ψαχνω για ενα καλο Love comedy σε στυλ To Love Ru, Love Hina η Full metal Panic fumofu.
Υ.Σ. Αν εχει στοιχεια ecchi και Harem ακομα καλυτερα.
Αν και δεν έχω δει πολλά harem anime, προτείνω το Rosario + Vampire, το οποίο έχει και μπόλικο pantsu...

Αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν καλύτερα τα οποία μπορούν να σου προτείνουν οι παλιότεροι...
Posted 16 August 2008 - 07:15
Arigato Erebos θα το κοιταξω και εποισης περιμενω προτασεις και απο αλλους και ευχαριστω in advance:nod:Αν και δεν έχω δει πολλά harem anime, προτείνω το Rosario + Vampire, το οποίο έχει και μπόλικο pantsu...
Αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν καλύτερα τα οποία μπορούν να σου προτείνουν οι παλιότεροι...
Posted 16 August 2008 - 08:19
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3651, μια απο τις πιο πρωτoτυπες school comedies που εχουν βγει.
Seto no Hanayome, Hayate no Gotoku, Maburaho, Inukami ειναι επισης πολυ καλες comedies
αν τωρα θες κατι με πιο πολυ ecchi + harem : Girls Bravo, Amaenaide yo και Kanokon
Posted 16 August 2008 - 11:43
Μπορει καποιος να μου προτεινει anime σαν το ergo proxy και το ghost hound????
Το Texhnolyze και το Wolf`s Rain, το παρα πολυ καλο Kaiba(που βγηκε φετος), και θα προτεινα και το Kino no Tabi.

Posted 16 August 2008 - 14:09
Μπορει καποιος να μου προτεινει anime σαν το ergo proxy και το ghost hound????
Αν κατάλαβα καλά, εννοείς paranormal anime, γιατί τα δύο anime που αναφέρεις το μόνο κοινό που έχουν είναι τα "όνειρα", νομίζω.
Δες οπωσδήποτε το The Place Promised in Our Early Days του Shinkai Makoto (το έχουν κάνει fansub οι AnimeClipse). Καλό λένε, επίσης, το Mushi-shi (δεν το έχω δει ακόμα). Αξιόλογο είναι και το Serial Experiments Lain.
Σε πιο sci-fi, must-see είναι τα Ghost in The Shell 1 & 2: Innocence.
EDIT: Ααα, serious mind-fcuk είναι και το Perfect Blue.
Posted 16 August 2008 - 15:14
Also check Dennou Coil.Πιο "innocent" από τα προηγούμενα δεν το χω τελειώσει βέβαια,αλλά μιλάμε για εκπληκτικό animation και ενδιαφέρουσα υπόθεση(πως και δεν το ανεφερε κανείς μιας και μιλάμε περι cyberpunk??)Αν κατάλαβα καλά, εννοείς paranormal anime, γιατί τα δύο anime που αναφέρεις το μόνο κοινό που έχουν είναι τα "όνειρα", νομίζω.
Δες οπωσδήποτε το The Place Promised in Our Early Days του Shinkai Makoto (το έχουν κάνει fansub οι AnimeClipse). Καλό λένε, επίσης, το Mushi-shi (δεν το έχω δει ακόμα). Αξιόλογο είναι και το Serial Experiments Lain.
Σε πιο sci-fi, must-see είναι τα Ghost in The Shell 1 & 2: Innocence.
EDIT: Ααα, serious mind-fcuk είναι και το Perfect Blue.

Posted 17 August 2008 - 14:18
Θα μπορούσες να πεις ότι η noir διάθεση του Dn εχει ομοιοτητες με το Monster αλλά σε αφηνω να κρίνεις εσύ:http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1539Τίποτα σε στύλ death note ή codegeass ???

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|